PDA

View Full Version : FreeSat



WinR
20-01-13, 23:08
http://i.imgur.com/OeHBp9b.jpg

http://freesat.ro/

http://www.comis.ro/portofoliu.php

.

mario08
01-02-13, 22:53
Suntem in 01.02.2013 si nimic nou pe cer , deci asteptam in continuare pana la incheierea primului trimestru din 2013 , asa cum era precizat in comunicatul de presa

mario08
20-03-13, 18:49
Un alt zvon de pe un blog in care se scrie ca dth-ul Freesat din Cehia/Slovacia vor introduce noi prg. tv de la 1 mai 2013
Stirea/zvonul nu ar fii atat de interesanta , daca respectivul dth nu ar apartine UPC-ului si asta dupa cum este scris pe acel blog

Sursa - hdsatelit.blogspot

Deci , oare cat adevar exista in zvonul/informatia respectiva , referitor de catre cine apartine Freesat , tinand cont ca Cehia/Slovacia nu sunt departe de RO , iar UPC exista deja si in RO

ASiX88796
20-03-13, 19:59
Aşa cum UPC oferă servicii DTH īn Romānia sub sigla FocusSat aşa īn Cehia şi Slovacia o face sub sigla FreeSat (de ani de zile este aşa). Nu e nimic nou īn asta.

http://www.upcdirect.com/

http://www.upcdirect.com/media/2011/9/13/upc-logo.png

claudiu
23-04-13, 17:35
nu cred ca freesatul de la noi sa aiba vreo legatura cu upc romania si daca o fi sa aiba inseamna ca se profileaza un alt dezastru de dth. Daca e sa ne luam dupa pretul anuntat pentru pachetul lor clar nu are nici o treaba cu upc . Deocamdata toti sint in mare secret si freesat si orange , chestie care la noi merge agita apele ,incinge forumurile de profil si discutiile de pe bloguri . Pe la altii daca nu dai in presa informatii foarte clare nu te baga nimeni in seama ,nu scrie nimeni ,simplu nu existi.

nicusoft
23-04-13, 18:14
http://img577.imageshack.us/img577/6273/20130423150632.png

lao
23-04-13, 18:22
Deci, pe cardul normal de tvr, s-a mai adaugat un class 1E

claudiu
24-04-13, 11:04
pina la urma au anuntat data lansarii ? are cineva o informatie cit de cit credibila ?

dic_star79
24-04-13, 11:58
La ce se preconizeaza sa ofere ca si grila nici nu ma intereseaza data lansarii, sunt ca si inexistenti.

mar
24-04-13, 12:20
cand va urca pe satelit toate canalele,bineinteles sa primeasca si acordu de retransmisie,atuncea se va lansa oficial,pana atunci mai avem de asteptat::!::)

lao
24-04-13, 17:53
Pentru a beneficia de serviciul Freesat, ai nevoie de un kit de receptie (decodor, antena 80cm, LNB) si cartela Freesat, disponibile la partenerii Freesat. Cartela Freesat costa 79RON iar subscriptia 99RON /an.

Pretul cartelei se plateste o singura data, iar subscriptia se plateste anual (echivalent cu 8,25RON / luna). Toate preturile sint cu TVA inclus.

Ieftin, pentru toata lumea! :)

http://www.freesat.ro/#

mariust5
24-04-13, 18:09
Daca se vor intelege si cu Antenele va mai merge , insa fara va fi greu .

klausz
24-04-13, 18:12
Puteau sa prinda si posturile intact. Ma intreb cine ar vrea pachetul asta in detrimentul Digi de exemplu.

lao
24-04-13, 18:19
Eu. Reziliez toate contractele, sterg restu' satelititor, numai sa-i vad p'astia! :)

ASiX88796
24-04-13, 18:21
http://i.imgur.com/zbxIkKE.jpg http://i.imgur.com/op2XYJZ.jpg

http://i.imgur.com/UUrKn6V.jpg

klausz
24-04-13, 18:22
Jumatate dintre programe se receptioneaza si acum la liber. Nici nu merita sa strici un reader pe o astfel de grila.

dic_star79
24-04-13, 18:29
La un calcul simplu avem asa : 250 lei receptor(Alma S-2100HD)+ 45lei antena FE 0.80cm+ 15 lei LNB Amiko+ 20lei 20mRG6+ 80lei smartcardul+100 lei subscriptia = 510 lei fara manopera , se merita oare?

mario08
24-04-13, 20:49
Pt. cei care nu detin cartela/cam-ul de tvr s-ar putea sa merite , avand in vedere ca 79 de roni este pretul pe 1 an
Pt. ceilalti insa..........., in plus observ ca suntem conditionati de cumpararea unui kit de receptie , citez din ''Termeni si Conditiile de utilizare a serviciului Freesat'' :
- Utilizarea serviciului presupune detinerea si instalarea unui Kit de Receptie comercializat de catre Distribuitor
Deci pana la urma si acest dth aplica/foloseste imperecherea inteligenta : Receptor + Cartela propie ?

nicusoft
24-04-13, 23:58
http://imageshack.us/a/img19/8127/img0013ny.jpg
http://imageshack.us/a/img705/3479/img0012em.jpg
http://imageshack.us/a/img163/2356/img0010nh.jpg
http://imageshack.us/a/img838/8338/img0009zkl.jpg
http://imageshack.us/a/img515/3033/img0008hj.jpg

WinR
25-04-13, 05:20
@nicusoft: ai card sau e deja īn SoftCam.key ?

nicusoft
25-04-13, 08:42
card
user (0500&025900/0000/0005/2F:4E0544209F8F4FD254D0C78F0ED5ED64): found (74 ms) by tvrhd (L/1/2/2) - PRO TV
user (0500&025900/0000/0006/2F:6499939705DE1E026977EE72F9F4A30F): found (76 ms) by tvrhd (L/1/2/2) - SPORT RO

dic_star79
25-04-13, 08:43
Are card, inca nu merge cu softcam, poate il baga in share. :cool2:

vic5
25-04-13, 18:27
Adică Freesat şi-a găsit deja un client?

nicusoft
25-04-13, 19:16
2 ani din prima platit

ASiX88796
25-04-13, 19:22
Păi şi de unde ai cumpărat o cartela?

vic5
25-04-13, 19:51
2 ani din prima platit
Eşti optimist

ASiX88796
25-04-13, 20:01
Eu bănuiesc că este de 50 ori mai optimist.
Am auzit că momentan nu se vānd cartelele la bucată ci doar la set.

nicusoft
25-04-13, 20:20
primi 100 clienti moca 2 ani

spaniolu2
25-04-13, 22:37
Si gratis cred ca ti-a fi fost greu sa accepti.:D

prodata
25-04-13, 23:03
@nicusoft
Zici ca ai card freesat? Nu cumva e cardul TVR? Si de aia e moca?
Eu daca as avea card Freesat in nici un caz nu mi-ar trece prin cap sa denumesc readerul tvrhd.

Scary
25-04-13, 23:15
de ce nu te gāndești că omul a avut cardul de tvr, iar acum că l-a luat pe ăsta și că a citit pe forum că e aceași normă de codare l-a scos pe cel de tvr și l-a băgat pe ăsta.

diferența dintre cardul tvr și cardul freesat este că freesat are subscripție la īncă 6 programe. Și eu tot așa aș fi făcut dacă aș fi fost īn locul lui.

claudiu
25-04-13, 23:25
pai daca ei vor sa cumpere instalatorul de la inceput 50 de carduri asta insemnind vreo 90milioane,sa-si procure receptoare hd ,antene ,suporti ,cablu si alte materiale auxiliare instalarii inseamna ca nu vor sa faca mare treaba . Pai ce firma de instalari are acum 150 sau 200 milioane sa dea pe materiale ,echipamente ,carduri si alte maruntisuri?
Da ,suna frumos si fara batai de cap pentru freesat dar in realitate e o altfel de teapa .De ce sa sponsorizeze firmele de instalari un dth? Da chiar cei de la freesat cred ca cei care vor televiziune cu 8,5ron pe luna o sa dea la instalare 5 milioane pe echipament si card ?

lao
25-04-13, 23:36
Astia sunt nesimtiti! Cumperi acelasi card (tvr) cu subscriptie pe viata, cu vreo 45 lei si la ei e cam dublu (fara subscriptie)!!!
Cred ca chestia asta e facuta cu scopuri necurate, spalari de bani sau cine stie ce altceva le-a mai dat prin cap.
Afacerea asta n-are nicio logica indiferent din ce unghi o privesti.
Chiar daca e pe bune si s-au gandit sa se orienteze spre bizoni, nu e chiar asa, bizonul s-a desteptat cat de cat!

nicusoft
25-04-13, 23:39
am un card tvr activ freesat. e de proba. merge in oscam dupa cum vedeti
found (74 ms) by tvrhd (L/1/3/3) - PRIMA TV

spaniolu2
26-04-13, 00:05
E mult,pretul abonamentului trebuia sa fie la jumatate iar pretul cardul la fel ca sa atraga cat de cat,plus promisiuni de noi canale la acelasi pret.Asteptati oferta Orange sa vedeti ca si comparatie.
Pare un DTH facut la nivel de amator,insa rupt de realitatile pietei.Nu te ma poti baza doar pe reclama de pe forumuri si instalatorii ramasi fara treaba dupa afacerile cu digi si dolce,mai trebuie sa oferi si programe,sa iti faci reclama,sa subventionezi cat de cat receptoarele,cardurile,etc.Sa nu-i descurajam chiar de tot,dar nici de bine nu vad pe nimeni sa gaseasca ceva de spus.

prodata
26-04-13, 13:10
am un card tvr activ freesat. e de proba. merge in oscam dupa cum vedeti
found (74 ms) by tvrhd (L/1/3/3) - PRIMA TV
Deci am avut dreptate. Ai card TVR care a fost activat si pe freesat. Asa am vrea si noi ... de proba :clap:.

nicusoft
26-04-13, 14:03
acum ramane sa probez 2 ani si porma vad eu daca fac contract cu ei.Primi 100 asa patesc:clap:

dMd
26-04-13, 15:14
Daca primii 100 sunt scutiti de la plata abonamentului anual (adica pana in 200 RON pe cei 2 ani), dar in schimb platesc receptorul+antena+lnb+contravaloarea cardului +... daca nu baga "marfa" in grila de programe, mare afacere nu au facut - ba din contra nu se merita deranjul.
Parerea mea.

lao
26-04-13, 15:27
Cred ca a fost o gluma cu aia ... primii 100.

Scary
03-05-13, 16:49
ce se mai aude de freesat? au īnceput distribuirea de cartele? parcă era un zvon că īncep de pe 1 mai 2013 oficial.

mar1us
03-05-13, 20:52
Pai distribuitori autorizati nu ne zic nimic ?

claudiu
04-05-13, 08:23
pai cine are 90mil sa cumpere carduri freesat ? ca minim 50 de carduri asa de inceput. Dupa merge si cu mai putine. SI cui sa le vinzi pentru ca oferta e destul de saraca .

mario08
04-05-13, 09:53
Pt. Bucuresti vad ca pe site-ul oficial figureaza 5 dealeri , insa nici nu indrasnesc sa sun vreunul sa vad ce ''preturi'' practica , daca oficial pe site/pt. dealeri este 178 roni , pt. abonat sigur sare de 200 roni
Doar pt 6 prg. tv cryptate nu se merita , cel putin pt. cei care detin cam/cartela de tvr , pt. ceilalti..............

mar1us
04-05-13, 10:52
pai cine are 90mil sa cumpere carduri freesat ? ca minim 50 de carduri asa de inceput. Dupa merge si cu mai putine. SI cui sa le vinzi pentru ca oferta e destul de saraca .

Asta-i management de tip romanesc se numeste"ma inbogatesc peste noapte" faza e cit se poate de reala,am mai auzito,pai sa-l vad eu pe cel care e dispus sa faca o astfel de investitie pe "praful" asta ....


Sent from my iPhone using Tapatalk 2

ASiX88796
04-05-13, 12:02
...insa nici nu indrasnesc sa sun vreunul sa vad ce ''preturi'' practica
Eu am sunat ieri. Mi sa spus: "...am semnat contract cu Freesat dar nu am achiziţionat īncă cartele. Probabil după Paşti."

claudiu
04-05-13, 15:15
dupa cum se arata pe bucuresti ,avem de aface cu fantoma lui akta satelit.

mario08
04-05-13, 17:14
Nici nu se merita comparatia Akta - Freesat , la Akta cel putin era o taxa lunara mai mare , insa si prg. tv mai numeroase/diversificate
In plus Akta a mers in share , pe cand Freesat ............

claudiu
05-05-13, 19:15
@mario
dupa cei care apar ca distribuitori pentru bucuresti parca ar fi continuarea lui akta satelit. Sa vedem care va fi miscarea lor in piata .

Scary
05-05-13, 23:34
cred că s-a zis tot ce se putea zice despre freesat.
- canale puține,
- cartele scumpe, chiar de negăsit
- nu merge īn sharing

De ce ai da banii pe o astfel de cartelă? Doar pentru hobby? Pentru cine s-a săturat de DOLCE, DIGI, UPC, īl sfătuiesc să mai aștepte maxim 2 luni īnaine să se gāndească la FREESAT. Poate ORANGE e mai bun...

nicusoft
06-05-13, 01:58
- nu merge īn sharing

unde ai pus freesat si nu a mers in share merge fb

spaniolu2
06-05-13, 02:15
Haha,nu merge in sharing,hahaha.De unde le scoateti fratilor?

ASiX88796
06-05-13, 04:42
Pentru unii "sharing" este sinonim cu "CCcam". Īntradevăr, momentan nu merge bine cu CCcam dar merge cu alte SoftCAM-uri. Odată ce vor fi disponibile cartele se va putea testa concret ce/cum merge.
Pe de altă parte "colegul" nostru Kasita Botonnou a conceput cāteva unelte foarte utile īn ceea ce priveşte Viaccess 2.6. Trebuie testate şi acestea.

Scary
06-05-13, 22:44
și de ce te-ai chinui pentru doar 6 programe? Sincer, nu se merită.

ASiX88796
06-05-13, 23:13
Pentru oferta actuală īntradevăr, nu se merită de nici un fel.

mar1us
07-05-13, 16:35
S-au pus in vinzare cardurile freesat ?


Sent from my iPhone using Tapatalk 2

nedeldanvi
21-05-13, 13:14
Da
http://www.receptoaredigitale.ro/freesat-televiziune-digitala-fara-abonament/

dic_star79
21-05-13, 13:35
Plus echipamentul, ne duce la un pret de ? Oare se merita acum la ceea ce ofera ?

nedeldanvi
21-05-13, 13:53
484 lei

delta2k2
21-05-13, 14:06
Destul de săracă grila, dar şi preţul e pe măsură : 178 / 12(luni) = 15 lei/lună.
Desigur ... dacă ai deja echipament propriu.

dic_star79
21-05-13, 14:17
La 15 lei pe luna ai la Digi o grila mult mai completa, eu sper sa vina si cu restul de canale macar din cele "must carry" , ca altfel e jale si nu cumpara nimeni.

delta2k2
21-05-13, 14:29
Apropo de cartelă ... trebuie actualizată lunar ?

lao
21-05-13, 14:36
dar şi preţul e pe măsură : 178 / 12(luni) = 15 lei/lună.
La cate canale? Codate, bineinteles! Si care-s alea?
Alea regionale sunt FTA si n-ar trebui nici macar asa sa le puna la numar. Alea se ignora...

roderttam
21-05-13, 15:16
Se poate activa pe cardul TVR?

me1960
21-05-13, 16:44
Cartela FreeSat = un '' fel de '' Cartela TVR dar mult m ai scumpa ?

roderttam
21-05-13, 17:01
Era pe undeva o discutie ca se poate ,de aia am intrebat si in mod normal teoretic pot fi mai multi clienti.

delta2k2
21-05-13, 17:04
AU la cartela FreeSat va fi ca la TVR ?

ASiX88796
07-06-13, 03:53
Am observat astăzi că unii distribuitorii de cartele FreeSat au pulsat un pic şi au mărit grila de programe la 67 de canale.


http://i.imgur.com/qTG6Aoi.jpg

dic_star79
07-06-13, 09:03
Au dat de la ei ca sa fie, au uitat sa precizeze " canale FTA libere la receptie" care nu sunt incluse in pachetul FreeSat !

spaniolu2
07-06-13, 11:04
Cat de curand ii depasesc pe toti ceilalti la numar de canale.

dic_star79
07-06-13, 11:23
Daca emiteau si ei pe Hotbird sigur se gasea din cei care distribuie si instaleaza echipamentul sa spuna ca au cea mai mare grila de canale dintre toti operatorii DTH din Romania..

spaniolu2
07-06-13, 11:26
Se rezolva cu LNB monoblock,nu le mai da idei.:)

original
08-06-13, 01:25
Plus inca unul adica, B1 12557 V, DVB-S2/QPSK/MPEG-4/1667, 3/4 conform flysat.com

dic_star79
08-06-13, 12:17
Pe DM800SE nu intra frecventa cu B1, posibil din cauza la SR ala prea mare :), sau a fost doar un test.

gladix
08-06-13, 14:24
bine mai, costele tu zici de sr/suna-l pe safu sa-l umfle putin ca e de groaza,nici nu-l miroase dreamul

dic_star79
08-06-13, 19:34
Momentan stiu ca se fac unele teste pentru schimbarea operatorului care asigura uplinkul, nu pot sa zic mai multe !

spaniolu2
08-06-13, 19:36
Si zici ca Nicu opereaza mai nou?:)

delsat
08-06-13, 19:54
No, o cumparat cineva pīnă amu cardu?

Scary
08-06-13, 22:59
și eu aș fi interesat de acel card....

dic_star79
08-06-13, 23:51
Si cine te opreste sa il cumperi ?

barghy
09-06-13, 08:50
Cardul Freesat este identic cu cel de TVR (ident = 0500:025900,025910,FFF720 ), doar ca deschide in plus canalele de pe 12643. CCcam nu stie sa interpreteze DW ( unsupported CAS ), deci ca si client se poate folosi SCAM, MGCAMD, iar ca si reader direct OSCAM, SCAM, MGCAMD, DCAMD, Newcs...
Daca doriti carduri , trimiteti PM pentru detalii .

mar1us
09-06-13, 11:02
Plus inca unul adica, B1 12557 V, DVB-S2/QPSK/MPEG-4/1667, 3/4 conform flysat.com

Asta e tot de Freesat urcat pe satelit? Nici la mine nu e semnal ...

gladix
09-06-13, 14:11
a fost in teste......10 min

mar1us
10-06-13, 01:02
Pai Flysat il da ca e tot acolo...

A zis omul cu freesat ca o urce si B1Tv pe 16E .... si Rtv

bonou2
10-06-13, 01:23
am verificat si eu aceasta frecventa B1 12557 V, DVB-S2/QPSK/MPEG-4/1667, 3/4 conform flysat.com
cu antena offset 1m ,lnb inverto ultra black nu am semnal nimic

mar1us
10-06-13, 13:20
Zicea @gladix mai sus a fost doar un test de 10 min se pare ca la nimeni nu e/a fost semnal

hydr0xygen
10-06-13, 17:23
Eu am un prieten care are si el un prieten cu card , dar nu mi-a deschis decat 10 secunde :)

https://lh4.googleusercontent.com/-tsr_LQbPcAY/UbXSrmtIGYI/AAAAAAAAEY4/4u6AFOBGnqc/s640/Imagen 032.jpg

gladix
10-06-13, 18:38
atit a avut subscriptie/10 sec hai un minut:)/cica omul a vindut ceva carduri deci doritori sint

ASiX88796
19-06-13, 14:06
Se pare că mai nou se poate activa FreeSat şi pe cartelele TVR. Pe www.freesat.ro (http://www.freesat.ro/) a apărut următoarea informaţie:

http://i.imgur.com/0PSJTl3.jpg

gelu_dh
19-06-13, 16:00
Un mare fasss.....am sunat de unde am cumparat cartela tvr la elstar...spunand ca pe 1 an costa freesat 178 ron ,iar pentru ca am cartela tvr nu mai dau 178 ron ci undeva la 139 ron....si sa le pun in contul lor diferenta ....asa ca raman numai cu cartel de tvr.

ASiX88796
19-06-13, 18:38
Se rezolva cu LNB monoblock,nu le mai da idei.:)

Se pare că le-a surās ideea cu LNB monoblock. Acum şi canalele FTA de pe Hotbird intră īn oferta FreeSat: www.freesat.ro/programe.php (http://www.freesat.ro/programe.php)

http://i.imgur.com/CnNYnQg.jpg
http://i.imgur.com/9Uwpmia.jpg

mario08
19-06-13, 19:59
Pai ce sa faca si ei , relame si reclame , insa nu sunt constienti ca au demarat deja ''cu un picior in groapa''
Cartela tvr pleaca dela vreo 50 de lei in sus daca vrei sa o cumperi si ei iti reduc doar 39 de lei , vorba cuiva de aici , mai bine lipsa , ca oricum restul celor 500 de prg. tv le pot viziona si fara sa fiu abonat Freesat

barghy
20-06-13, 09:03
Cum si-au facut reclama cu LNB monobloc 16-13 , e clar ce se poate si 16-19 pentru canalele germane, deci potential ar exista, problema lor este DVB-S2...

mar1us
22-06-13, 04:31
problema lor este DVB-S2...

Care este ?

ASiX88796
22-06-13, 06:44
Activarea cartelelor TVR pentru recepţia canalelor FreeSat se poate face acum foarte simplu on-line (necesită plata diferenţei de 139lei).

http://i.imgur.com/0df5CRo.jpg


http://i.imgur.com/Lp3AwIc.jpg

http://i.imgur.com/4tgzSdz.jpg

mario08
22-06-13, 12:03
139 de ani sa stea , o cartela TVR consta 50 de lei si ei doar 39 de lei iti fac reducere/considera cartela TVR
Sa modifice/adauge prg. tv noi la grila existenta si nu free ca peste jumatate din grila actuala
Dau 139 de lei ca sa receptionez doar 6 prg. tv cryptate , restul din 22 de prg. tv , fiind free = hotie mioritica
Nu zic ca si celelalte dth-uri mioritice ar fii mai presus la ''hotie'' , insa au o grila mai bogata/diversificata si in unele cazuri si preturi acceptabile

barghy
22-06-13, 21:42
@ mar1us: ce nu intelegi ? Receptoarele DVBS2 sunt mai costisitoare de asta spuneam ca e un dezavantaj , plus ca cei care au deja un receptort DVB-S cu citior MCAS sau Via compatibile cu via 2.6, puteau doar sa cumpere acest card, fara sa mai schimbe receiverul... Ti se pare un avantaj folosirea DVB-S2, din acest punct de vedere ??

roderttam
22-06-13, 22:26
Eu cred ca e hotie pe fata din moment ce platesti activarea cardului chiar daca folosesti card TVR activ deja .Telespectatorii pot traii fara DTH invers nu.

claudiu
23-06-13, 15:22
la 2,5mil gasesti receptor hd si poti sa ii pui si 4 linii ,sa mai diversifici receptia. E vorba de costuri si nu cred ca ar fi fost o idee prea buna sa inceapa transmisia in dvb-s si dupa 1 an sa treaca in dvb-s2 .

SpiceTV
18-03-14, 20:39
Incepānd cu data de 18 martie 2014, ora 02:00, programele Antena1, Antena Stars, Antena 3, Euforia TV, GSP TV se afla in teste tehnice de simulcrypt cu platforma Freesat si vor putea fi recepţionate folosind următorii parametri de recepţie: frecvenţă downlink 11.131 MHz, DVB-S2, symbol rate 16.593 Ksym/sec, FEC 2/3, Roll Off 0,25 , Pilot Off.

Pam-pam!

florins71
18-03-14, 21:15
eu nu reusesc sa le prind.antena 90 cm + rotor

johnsaxon
18-03-14, 22:21
ai receptor hd ? pt standardul dvbs2 ?
doar asa merge !Uite aici mai emit liber antena3 ,antena star si euforia nu se stie pt cit timp 11685 v 13330, pina probabil furnizeaza la toti cablistii cartele dupa care o sa dispara probabil !ce tip de receptor ai ?
http://s10.postimg.org/t6e17n00p/antena_3.jpg

florins71
19-03-14, 09:14
Am dm 500hd. Multumesc merge si la mine. Nu aveam datele transborderului bune. MS.

johnsaxon
19-03-14, 10:54
cu placere . probabil o sa ramina doar frecventa unde emit codat :frecvenţă downlink 11.131 MHz, DVB-S2, symbol rate 16.593 Ksym/sec, FEC 2/3, Roll Off 0,25 , Pilot Off. deja ar merge in sharing unele programe ,sau oficial cu cartela freesat care e doar 2€ pe luna ,,,,,

Citeste Regula 12 (http://sateliti.eu/showthread.php/3-Regulament-Forum-si-Shoutbox)
12. Nu se admite quote(citat) pentru posturi consecutive

florins71
19-03-14, 20:36
Imi cer scuze... nu o sa se mai intample... multumesc pentru observatie.

lucrad
19-03-14, 21:38
Buna seara!
In cazul in care aveti sid-urile pt Freesat, va rog sa le postati sau un link.
Va multumesc

septy
20-03-14, 18:39
cred ca au asa

0001, 0002, 0003, 0004, 0005

lucrad
20-03-14, 21:03
ceva de genul asta
0500:000000:000f "FreeSat ProTV"

SpiceTV
21-03-14, 02:55
Astea sunt, dar fara Antena Group! Aici inca nu-i dau de cap!

0500:0001|TVR&Freesat|TVR 1 & Prima TV|TV|
0500:0002|TVR&Freesat|TVR 2 & KanalD|TV|
0500:0003|Freesat|National TV|TV|
0500:0004|TVR&Freesat|TVRi & Freesat|TV|
0500:0005|Freesat|Pro TV|TV|
0500:0006|Freesat|Sport Ro|TV|
0500:0007|Freesat|AcasaTv|TV|
0500:0008|Freesat|Pro Cinema|TV|
0500:000F|TVR|TVR HD|TV|

lucrad
21-03-14, 20:41
Multumesc!

Stefan Pop
04-04-14, 19:02
Cardul de la freesat merge direct in 3C? sau trebuie alt cititor? Ma intereseaza doar pentru uz local:)

dingo31
04-04-14, 21:45
nu merge, are acelasi format ca si cardul tvr.
unde merge tvr merge si freesat.

laleauaneagra
15-04-14, 17:02
o lamurire rogu va :)

ce i cu freesatu asta?asa de prost merge in share?

ecm time foarte mare...desi pleaca frumos insa ajunge si la 2 000 unde normal ca crapa....durata de lumina dureaza pana la 2 min max

al doilea aspect e ca mia mereu sare in 0B00

mi am pierdut o zi intreaga sa deslusesc misteru acestui mare provider...sant oare liniile asa de rele pe acest provider?setari proaste la partenri?au dat drumu si la freesat desi nu e platit pe cardu de tvr?ca asa pot sa dau si eu drumu la freeesat pe cardu de tvr si deschide cateva secunde

mersi frumos

cipryDXfeed
15-04-14, 18:03
eu am local freesat , ecm pe local este bun in jur de 140 ms in reader intern. daca vrei putem face un schimb :)

bumbu
15-04-14, 18:36
La mine merge destul de stabil, probabil linia de unde tragi e varza:

15/04/2014 16:31:59 B7433D80 c misu (0500&025900/08E2/0001/2F:E577DD1AA3CE281C1DA602B2BA0C27E2): found (67 ms) by Freesat - TVR 1 & Prima TV & Antena 1
15/04/2014 16:33:09 B2C39718 c misu (0500&025900/08E2/0001/2F:68D0FF3CF2F1866AA770D318FA30C31A): found (67 ms) by Freesat - TVR 1 & Prima TV & Antena 1

15/04/2014 16:34:29 B2C39718 c misu (0500&025900/08E2/0002/2F:1E5CCDCB6207B4E3DF1BB8E0881B1200): found (68 ms) by Freesat - TVR 2 & KanalD & Antena Sta
15/04/2014 16:34:29 B7432088 c ovi (0500&025900/08E2/0002/2F:1E5CCDCB6207B4E3DF1BB8E0881B1200): cache2 (17 ms) by Freesat - TVR 2 & KanalD & Antena Sta
15/04/2014 16:34:29 B7435A78 c misu1 (0500&025900/08E2/0002/2F:1E5CCDCB6207B4E3DF1BB8E0881B1200): cache2 (62 ms) by Freesat - TVR 2 & KanalD & Antena Sta

Numai bine

Numai bine

laleauaneagra
15-04-14, 20:03
da ma gandeam eu ca sant varza liniile de unde vin...insa nu ma gandeam ca un rahat de freesat poate ajunge la un asemenea dezastru

mersi frumos la toti

cipri facem nu i prob desi schimb nu am mai facut de 5 ani cred....eu am focus cu tvr...poti sa mi dai doar localu cu freesat ca nu i prob,ptr nasi mei ca na e groaznica nostalgia

lucrad
17-04-14, 12:49
12547, v, 6000, qpsk, 3/4

piccolo08
17-04-14, 16:22
o lamurire rogu va :)

ce i cu freesatu asta?asa de prost merge in share?

ecm time foarte mare...desi pleaca frumos insa ajunge si la 2 000 unde normal ca crapa....durata de lumina dureaza pana la 2 min max

al doilea aspect e ca mia mereu sare in 0B00

mi am pierdut o zi intreaga sa deslusesc misteru acestui mare provider...sant oare liniile asa de rele pe acest provider?setari proaste la partenri?au dat drumu si la freesat desi nu e platit pe cardu de tvr?ca asa pot sa dau si eu drumu la freeesat pe cardu de tvr si deschide cateva secunde

mersi frumos

Tu mai stii sa citesti? :D
DACA DA, CRED CA AI SI RASPUNSURILE TOATE AICI IN FORUM :D
Timpii sunt undeva la un max 110 pe reader extern in cazul meu pe tve HD si undeva intre 85-100 pe celelalte canale.

prodata
22-04-14, 15:35
Plata freesat se poate face online. Merge si prin paypal? Nu?

cristianio
30-05-14, 14:43
se pare ca de la 1 iunie 2014 Boomerang intra in grila freesat. Deci ceva se misca...
Sursa facebook.

lucrad
30-05-14, 16:26
A intrat de azi, 30 mai. O noua scanare si merge.

xti_k
07-04-16, 23:10
am ocazia sa cumpar un receptor freesat frantzuzesc, cu cartela viaccess inclusa. cartela arata exact ca alea vindute in RO cu 15 euro. si probabil ca motivul e ca serviciul este oferit de aceeasi firma

intrebarea este: sunt cartelelele astea universale? adica, pot sa o incarc in RO pt serviciul freesat romanesc?

am trimis intrebarea la emailul freesat, dar nu ma mira ca nu au raspuns...doar nu le iese nici un comision la cartela...

gygy1958
08-04-16, 00:05
Tv 7 Moldova a incetat emisia pe 12709 h acum se poate receptiona scanind 12575 v 6000 !Sa fie din nou pt cei interesati in pachetul auxiliar de freesat ,ori pt pasionatii de programe libere !

konstantine
30-06-16, 04:34
Observ ca freesatu' romanesc,n-are nimic de-a face cu Freesat.O franciza de 2 lei,care stoarce mult mai mult ...
Daca numaram atent programele pay din grila lor,gasim : antena 1,2,3,4 si zu/protv,procinema,acasa,sportro/prima tv/boomerang.
In rest,tvr-urile deja platim abonament si FTA-uri cat cuprinde.Credeti ca se jutifica taxa pe care-o cer?
Eu am(nu stiu daca mai merge) freesat de la englezi.Erau o multime de programe pe care le plateai odata,pentru totdeauna.
Nu stiu de ce, dar am impresia ca au o "manareala" cu tvr-abonament.



https://s32.postimg.org/khzdnkywl/fassat.jpg (https://postimg.org/image/td07y3nox/)

Lighean
27-11-16, 00:33
Are cineva idee,B1 va rămāne īn grila Freesatului?

- - - Updated - - -

Sau eventual ce se va introduce īn loc