PDA

View Full Version : Diablo Cam 2 LAN



fery21
11-05-13, 09:24
Diablo Cam 2 LAN (http://www.amazon.de/gp/product/B00C5K0Y3G/ref=as_li_qf_sp_asin_tl?ie=UTF8&camp=1638&creative=6742&creativeASIN=B00C5K0Y3G&linkCode=as2&tag=httpmccallinf-21)


Duolabs Diablo Cam 2 LAN Hardware-Rev. 2.8. 1 x ISO Smartcard Reader für Conax und DigiCrypt. ARM7TDMI @ 50Mhz / FPGA @ 100Mhz processing speed. Duocrypt inside.

Gerade neu bei Amazon eingetroffen das Duolabs Diablo Cam 2 LAN ist jetzt vorbestellbar.Hardware: ?ARM7TDMI @ 50Mhz. ?FPGA @ 100Mhz processing speed. ?RAM: Internal 16KB and External 1024KB. ?ROM: 256KB Internal Flash and 2MB Dataflash. ?J-tag connection.1 Smartcard Readers Plug-In. ?2 Unique serial Numbers internally lasered inside. ?1 x ISO Smartcard Reader Software: ?PICO-OS Operating System. ?Dataflash internal Filesystem FAT 12. ?Fully programmable by PCMCIA secure protocol. Duolabs Diablo Cam 2 LAN

mario08
24-09-13, 15:29
Salut , ceva noutati practice despe acest cam ?
Exista vreun propietar care il foloseste pe deplin in afara de dvb-c-ul de la rcs ?
Parca mie nu stiu cum sa detin o plasma 3D si sa stau tot timpul sa comut pe HDMI1 , unde am conectat receptorul de satelit

mario08
31-03-14, 15:55
Sa inteleg ca nu are nimeni acest cam , pana acum ?
Pacat , de fapt cred ca numai sunt ce erau odata aceste cam-uri
Mai ales dupa ce am citit ''patanile/concluziile'' posesorilor cam-urilor diablo wifi
Eram interesat de acest model cu lan , in ideea ca era mai usor de configurat/folosit cu linii C/F ( client cccam )

ibiza
31-03-14, 15:56
Eu am inteles de la un posesor de cam cu lan ca merge la fel de 'bine' ca cel cu wifi.

mario08
31-03-14, 16:07
Ar fii indicat/bine daca acel posesor de diablo cu lan , si-ar exprima in scris aici pozitia/constatarile personale
Nu de alta , dar poate cu ''o mana de ajutor'' de la ceilalti posesori de diablo , va reusi sa isi imbunatateasca ''performantele''

vic5
01-05-14, 20:12
De ieri ma chinui cu un astfel de CAM; dupa resoftarea cu UW 2,28, desi ma pot conecta la router pe LAN si ma vad conectat in statusul routerului, nu ma pot conecta cu linie cccam pe receptorul meu situat in aceeasi retea (am incercat cea mai simpla solutie pentru test, am facut o singura linie c simpla, nimic mai complicat); pentru server am incercat cu variante cccam intre 2.0.11 si 2.13, pe oscam. Fisierul config.xml arata asa:
<config CAS_Conax="Y" CAS_Seca="Y" CAS_Irdeto="Y" CAS_Cryptoworks="Y" CAS_Nagra="Y" CAS_Via="Y" CAS_Dreamcrypt="Y" CAS_DGCrypt="Y" LANG="ENGLISH" ENABLE_ADMIN_PIN="N" ADMIN_PIN="0000" SMART_MESSAGES="Show Normal" MULTIMEDIA_MESSAGES="Show Normal" DELAYER="0" EMULATORS="Y" EMU_PRIORITY="1:Cards - 2:Emu" FIXED_CW="N" PC="N" BASE_IP="0001" LEDS="Y" AUTO_PMT="Y" CAIDS_FILE="CAIDS" STREAM_SPEED="MID" WIFI_ENCRYPT="none" WIFI_TXPOWER="17" WIFI_WEP_KEYIDX="1" WIFI_WEP64_Key1="0000000000" WIFI_WEP64_Key2="0000000000" WIFI_WEP64_Key3="0000000000" WIFI_WEP64_Key4="0000000000" WIFI_WEP128_Key1="00000000000000000000000000" WIFI_WEP128_Key2="00000000000000000000000000" WIFI_WEP128_Key3="00000000000000000000000000" WIFI_WEP128_Key4="00000000000000000000000000" WIFI_WPA_PSK="" WIFI_WPA_PMKPSK="" WIFI_WPA_PMKAP="" WIFI_WPA_PMK="0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000" LAN_ENABLED="Y" LAN_DHCP="Y" LAN_IP="0.0.0.0" LAN_NETMASK="0.0.0.0" LAN_GATEWAY="0.0.0.0" LAN_DNS="0.0.0.0" SMARTCARD_EMMS="Y" SHARE_CLIENT="none" /> Are cineva idee ce e gresit? Sa fie defect CAM-ul?

---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 18:16 ----------

Am rezolvat-o; in loc de ultimul "none" am pus "CCCAM":dance:

---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:09 ----------

Urmeaza sa-l mai pun la "cura de slabire", sa scot tot ce tine de WIFI, sa-i dau IP fix, ...

cianyika
28-07-14, 02:12
Am luat si eu acest cam boot: 2.52 , hw: 2.8 si underworld 2.28
Problema e ca nu se conecteaza la ccam decat pe oscam si dupa aprox 20 sec se deconecteaza si asa moare.
Am facut conectare pe newcs cu 4 lini cum dadea pe un forum german dar acelasi rezultat doar ca mai porneste din cand in cand.
HD nu merge defel
Am vazut ca a aparut underworld 2.30 dar cu cas2-ul meu nu pot sa ii fac update imi da ceva error 438.

ps. tv este un samsung b670 si testele leam facut pe satelit.

@vic5 daca tu zici de wifi ai alceva.

tutri
28-07-14, 09:00
Am observat ca al meu WiFi se conecteaza la oscam, insa nu cere nimic.
Dupa zeci de zile de nervi, etc am ajuns la "hardware debugging" si am inceput sa scot din TV mufa dupa mufa.
Am observat ca dupa ce scot Chromecast-ul si stickul USB, CAMul isi da drumul si incepe sa ceara din nou.
Dupa asta, pot sa conectez din nou deviceurile, ca nu mai am probleme cateva saptamani.
O fi coincidenta sau nu, dar la mine functioneaza.

cianyika
28-07-14, 11:30
Eu nu am conectat nimic , doar 2 cabluri hdmi , cablu upc si cablu de la antena satelit care le-am deconectat si face la fel.

PS. eu am diablo cam 2 lan si nu pot pune uw 2.30 care cica nu se mai incalzeste asa tare camu si au rezolvat problemele de compatibilitate cu unele tv-uri
http://s3.postimg.org/d4g8ppxab/diablo.jpg (http://postimage.org/)
Si aici erroarea
http://s24.postimg.org/ak1zx1vut/diablo_error.jpg (http://postimage.org/)

tutri
28-07-14, 12:20
Ai ultima versiune de CAS studio?

cianyika
28-07-14, 18:29
DA ultima versiune luata de pe siteul lor duolabs. cs 9.8.3

mario08
22-08-15, 09:28
Salut , ce mai ''deschide'' acest cam ?
Se merita achizitionat si folosit ca si client de cccam ?