PDA

View Full Version : DIABLO CAM (incepatori si stiutori)



gessle
01-08-08, 11:04
In acest exemplu ,vom actualiza firmware-ul,folosind cas 3(vezi imaginea1).Aceasta e deschiderea de ecran "impuscat" de cas3,faceti click pe module cam:
Se face click pe Diablo cam(img 2-vezi):

apoi faceti inca o data click ca-n img 3 pt a rula prog

me1960
08-01-09, 20:43
salut, intai , felicitarile mele lui @gessle pt tutorialul de mai sus , sper sa nu se supere pe mine , mai jos aveti video tutorialul ( explicat foarte bine de catre @gessle ) , il pun doar pentru cei ce doresc sa vada si filmuletul video :) .
( How to Flash Diablo Cam Firmware.
A Video Tutorial to help newbies use Cas Studio.


https://youtu.be/NJDYZi2pPJM

dMd
08-01-09, 21:27
Multumim pt tutoriale @gessle & @savin, intr-adevar o informatie utila.

profitor
26-02-09, 14:50
M-am pricopsit cu un Prussian Galaxy5 - FUN 7? Pot face ceva cu el daca am Diablo v2.3 si cas3? In fata grafica a cas3, pt smardcards nu apare mentionat!

gessle
12-07-09, 20:29
Fausto card server worked with any client via:
- linux box
- diablo wifi
- diablo wireless
- season interface
- receivers supporting HSIC & SSSP protocol
(informations found on text file)

If you want to share card go under option CARD & read card inserted on card progger (phoenix mode)

Then after, define your servers lines under FaustoServers.cfg
(follow instructions syntax wrote under file FaustoServers Example.cfg)
Don't forget to insert username/password allowed on servers
When done back on Servers MANAGER option & press START button
If you want to share emulator too, go under MONITOR & load KEYS.BIN
Now fausto ready to share card & emulator with any client

example of server lines gived on file FaustoServers Example.cfg
N: 127.0.0.1 25000 0102030405060708091011121314 {090F/000000}
N: 127.0.0.1 25050 0102030405060708091011121314 {0100/000030}
This 2 servers line worked with Fausto internal emulator mean keys.bin must be loaded under MONITOR

Now you must define your client, in my case using cccam
I'll open CCcam.cfg and i'll enter those 2 client lines
N: 127.0.0.1 25000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
N: 127.0.0.1 25050 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

Save file & transfert file under linux box & cccam will connect to fausto card server like client

Side server/client replace 127.0.0.1 by your card server ip adress (ethernet ip of linux box for example)

Fausto emulator is very fast on decoding/zapping like emu inside box, cards decoding/zapping have normal speed

Card server function is not specific to one material you need only client, tested and worked after 5 minutes in home card share with my linux box, all informations are under Fausto folder in text files, just read & try it.

Season interface can be used with fausto to connect like client or/and use Fausto internal emulator, do not make confusion between CLIENT & SERVER.
-who knows more then this one,take a note on it,please!:)

soarece
27-10-10, 15:52
Multumim pt tutoriale @gessle & @savin, intr-adevar o informatie utila.http:/.........................http://www.youtube.com/watch?v=ElHzM-pf5cE&NR=1&feature=fvwp

xnetbogdan
17-06-12, 09:50
Am un cam diablo wifi rev 2.3 care mi-a dat eroare la formatare cu cas2 si dupa aceasta eroare nu imi m-ai recunoaste camul in cas2.ce pot sa fac ?

tutri
04-12-13, 08:14
Mi-am luat un diablo wifi, am pus pe el Underworld 2.28, l-am configurat cat de cat, pagina web se incarca, incepe sa se faca lumina pe unele posturi, insa cea mai mare problema este ca nu ma pot conecta la el pe FTP.
A mai avut cineva aceasta problema?

claudiu
04-12-13, 12:14
@tutri verifica la configurarea wireless domain-sa fie acceeasi treaba care e scrisa pe routerul tau FCC . In rest daca ii dai user si parola buna ,trebuie sa mearga ftp-ul.

tutri
04-12-13, 16:08
Totul este OK.
Tocmai am citit ca pe 2.6 nu mai merge FTP.

tutri
13-01-14, 22:57
Tot eu. Nu reusesc sa deschid posturile care apar la mai multi provideri. De exemplu posturile DIGI merg, dar care sunt cuplate cu altii, adio arme.
Iecsista vre-o solutie? sau e nevoie de revolutie?

claudiu
13-01-14, 23:12
la ver 2.3 in meniul underworld pui pe off sistemele de criptare care nu te intereseaza

tutri
21-04-14, 14:40
Al meu a inceput sa faca figuri iar, se agata si ... in oscam vad doar:
"anonymous disconnected from 192.168.*.*"
Cateodata un power cycle al televizorului il rezolva, alteori nu il ajuta nimic si ma obliga sa ma uit la altceva.

vic5
01-05-14, 20:22
Incearca sa pui in oscam/config/cccam o versiune intre 2.0.11 si max 2.13 (+restart) si vezi daca se mai intampla; si fara filtrare dupa MAC in router.

satyca
01-05-14, 23:23
Salut,am si eu o problema cu diablo,nu imi deschide canalele hd digi satelit,pe cele sd da.
daca stie cineva solutia rog sa ma ajute.
Multumesc anticipat

tutri
02-05-14, 09:28
Incearca sa pui in oscam/config/cccam o versiune intre 2.0.11 si max 2.13 (+restart) si vezi daca se mai intampla; si fara filtrare dupa MAC in router.
Incercam. In rouer nu am filtru pe MAC

@satyca
este un bug care ma seaca si pe mine. Nu am gasit solutie, pana acum.


LE
a incercat cineva UW 2.3?

tutri
22-06-14, 11:36
Revin cu intrebarea, a incercat cineva 2.30?

tutri
23-08-14, 14:14
Continui monologul.
Mi se intampla cam odata pe saptamana ca diablo se conecteaza la oscam, insa nu deschide nimic. O simpla restartare al oscamului rezolva problema.

georde
24-10-14, 14:15
salut
am un diablo cam wifi hw 2.3 cu underworld 2.19
acum intrebarea: exista o versiune mai noua, mai buna,mai stabila decat 2.19 pentru camul meu?
ce am gasit mai nou este pentru 2.6 sau nu am cauta eu destul...

vreau sa incerc si cu linie newcamd sau gbox dar nu imi iese ceva nu fac bine
ma poate ajuta cineva?
server.ul este pe oscam

multumesc anticipat pentru raspunsuri

tutri
24-10-14, 19:35
Eu am hw2.6 cu Underworld 2.3.
Pot spune ca de cand am pus 2.3 pe el, CAMul este mult mai stabil.
Il folosesc ca si client ¢¢cam legat la oscam.

Ref newcamd sau gbox nu ma pot pronunta. Nu am testat.

georde
26-10-14, 16:31
Eu nu gasesc un underword mai nou. Ce gasesc este pentru 2.6 si imi este frica sa incerc sa nu il busesc si porma sa il pun in vitrina la rebuturi... acum il folosesc prin wifi ...prin hotspot facut pe telefon(jijel mobil) merge ok cat de cat se mai blocheaza una peste alta este ok

claudiu
26-10-14, 18:33
pentru versiunea hw 2.3 ultimul soft a fost underworld 219. Altceva nu va merge ; daca vrei sa incerci poti sa incerci dar finalul nu cred ca va fi fericit.

georde
27-10-14, 11:04
multumesc de informatie

nu vreau sa incerc alceva sa nu il busesc

gauloises
18-11-15, 12:12
cu un tutorial puteti sa ma ajutati?
vreau sa imi cumpar 1 diablo cam si nu gasesc nicaieri sa imi explice ce fel de cam sa imi iau.De ex versiunea light e cea mai ieftina(40 euro),imi ajunge doar pt client cccam?
tre sa imi cumpar neaparat si cas?
mersi

claudiu
18-11-15, 12:56
nu trebuie sa cumperi neaparat cas interface ,gasesti pe cineva sa ti-l programeze si il pui la treaba; daca vrei sa testezi mai multe modele de diablo camuri ,vrei sa programezi modulele altora atunci se justifica achizitionarea unui cas. Pentru ca sa-l folosesti client cccam trebuie sa iei un modul care sa se conecteze intr-un mod la internet si asta inseamna sa cumperi ori diablo lan -ceva mai scump sau diablo wifi care e ceva mai ieftin. Diablo wifi ai mai multe versiuni de harware 2.3 ,2.5 mai vechi si 2.6 ultima versiune.
Daca spui si la ce ai vrea sa-l folosesti cred ca vor apare si recomandari de la posesori ,pentru un model sau altul.

gauloises
18-11-15, 15:15
mersi de informatii,o sa fie folosit doar ca si client cccam
vreau sa il folosesc la un samsung ue40j6350( pe care doar credeam ca o sa il pot roota si baga oscam)
daca iau un diablo wifi 2.6 trebuie sa urmaresc ceva anume la el?sa aiba vreun anumit soft sau toate vin cu cccam in ele?

ibiza
18-11-15, 15:31
Primul lucru pe care trebuie sa-l urmaresti dupa ce-l iei e sa scapi cat mai repede de el.
In LAN/WiFi este praf. Se blocheaza, pierde sau nu gaseste reteaua, nu functioneaza pe multe canale care au simmulcrypt, etc.

A fost una din cele mai proaste achizitii ale mele, dar am scapat de el. Daca totusi il iei, eu zic sa iei si CAS ca sa-l poti programa, pune linii sau klei noi, etc.

mario08
18-11-15, 16:34
Acest cam este in continuare si pt. mine o mare DILEMA - Merita sau NU sa cumpar un Diablo Cam LAN/WiFi 2.6 ?
Si eu vreau tot asa sa il folosesc ca si client de cccam pe o plasma 3D Panasonic , atat pe dvb-c ( rcs ) cat si pe dvb-s/s2
Cine dispune de un astfel de cam ( varianta pe LAN sau/si WiFi 2.6 ) ce ne sfatuiti pana la urma ?

claudiu
18-11-15, 18:01
eu am incercat sa vin cu indrumari in asa fel sa mearga multumitor . Eu pot sa vorbesc de versiunea 2.3 si lan cu softurile Underworld219 si respectiv 230. Daca mi-aduc bine aminte am scris despre treaba cu simulcriptul ca daca sint lasate in meniu toate sistemele de criptare pe "on" nu va deschide nimic indiferent de server. Vrei sa te uiti pe thor lasi pe on doar conax si nagra si va deschide.
Un rahat de modul ci nu se poate compara cu un receptor nici din punct de vedere al procesorului ,nici dpdv al memoriei iar emulatoarele cu care vine underworld-ul sint variantele chioare ,chele ,simplificate cum vreti sa le spuneti si nu se vor ridica niciodata la nivelul celor care ruleaza pe receptoare ,cu linux sau cu soft proprietar. Iar partea de retea,ca e wireless sau lan, va functiona acolo cumva dar departe de wirelessul de la laptop sau placa de retea din receptor. Si asta e scris cam pe toate forumurile care au sectiune pentru module ,unele forumuri chiar cu subsectiune diablo.
Ca receptorul deschide in 2 secunde -ok dar modulul va avea nevoie de 4-5 secunde ,ca la pornirea televizorului are nevoie de 15-20 secunde pina se conecteaza la reteaua wireless ,asta e cu conectorul ci+ care la punerea televizorului in stand by taie alimentarea pe conectorul ci ,ca pentru a deschide pe unele canale trebui sa mai dezactivezi o parte din sistemele de criptare ,asta e ,e un modul cu un emu timpit la care trebui sa ii spui ce sistem de criptare sa aleaga; mai e de adaugat si ca ii plac serverele cu carduri locale . Ar mai fi problema de compatibilitate cu anumite televizoare, unde LG exceleaza la probleme si incompatibilitate , urmat de sharp ,hitachi si panasonic . Nu am intilnit samsung sa nu se impace cu diablo ,poate doar sa fi avut un soft vechi si sa nu il vada corect dar cu update se rezolva.
Astea sint neajunsurile despre care s-a scris pe multe forumuri si cine citeste pina la capat poate sa afle inainte de a cumpara la ce sa se astepte. Pentru cablu e ok ,nu face figuri pentru satelit e mai pretentios .

mario08
18-11-15, 19:53
Pai pe satelit e mai important/prb. cu functionarea unui astfel de cam din cauza ''multitudinilor'' de emmu
Pe cablu se poate rezolva mult mai usor si pe deasupra exista cam-uri mult mai ieftine decat aceasta ''familie'' Diablo
Pretul oficial al unui cam Diablo Wifi 2.6/LAN sare de 550 lei , chiar si pretul sh nu e prea departe de cele oficiale
Astfel ca la pretul asta e si normal sa se investeasca intr-un receptor chiar si HD
Insa prb. cu receptoarele este ca ai :
- o alta telecomanda pe care trebuie sa o folosesti
- alte cabluri in plus pt. conexiunea : antena + receptor si receptor + tv
Asa , doar cu unul dintre cele doua modele de cam-uri se conectau direct la tv-ul care are tuner dvb-c + dvb-s/s2 si cu o conexiune lan/wifi devenea un client de cccam sau alt emmu
Receptorul ramanand doar ca server cam sau folosea la un alt tv fara tuner dvb-c/dvb-s/s2
Interesant este ca la ''inceputurile'' acestui cam a functionat in acest fel destul de bine , pe parcurs insa........
Pretul oficial din pacate in loc sa scada , creste si atunci apare īntrebarea :
- Oare se merita investitia ?
Si asta pe langa prb. cu incompatibilitatea pe unele tv-uri asa cum sa scris anterior

marcghi
18-11-15, 22:25
Pe cablu se poate rezolva mult mai usor si pe deasupra exista cam-uri mult mai ieftine decat aceasta ''familie'' Diablo

Ce varianta mai ieftina se poate folosi pe cablu rds ? Multumesc.

gauloises
18-11-15, 22:38
mersi de sfaturi,cred ca o sa stau pe cxxxl meu (dau o bere )

eu am gasit pe ebay(kleinanzeige) diablo wifi 2.6 cu cas la 100 euro+transport si diablo light la 30+transport
PS
diablo light ar merge pe jiji cablu?Am inteles ca nu are nici lan nici wifi,dar pt n2 ar fi ok

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

tutri
09-12-15, 20:36
Diablo are probleme pe DVB-S2 la transponderele HD de pe Thor.
Asta am observat si la LG, si la Samsung. Pur si simplu crapa interfata, nu mai apare in meniu, cateodata reporneste, insa in 75% din cazuri trebuie repornit manual.

La discutia ref ieftinituri pentru CATV, ma alaturi colegilor de mai sus, care este cea mai ieftina varianta pentru gigi cablu?
Le-am laut parintilor un Samsung, si parca nu le-as da WiFiul meu.

claudiu
10-12-15, 10:26
daca iti crapa interfata si nu mai poti sa accesezi meniul sau il accesezi foarte greu , trebuie rescris underworldul pe el. Nu as zice ca e din cauza canalelor hd ,mai degrada as da vina ori pe un soft corupt pe modul ori pe incompatibilitatea televizorului cu modulul. Exemplu televizor sharp aqouos in momentul in care bagai diablo in tv , televizorul facea marcoblocuri si pe canalele hd free pe cablu de la digi,chiar si cu ultimul soft de la sharp problema nu s-a rezolvat .
Cu LG au probleme majoritatea modulelor nu doar diablo asa ca cine are tv LG sa se orienteze din start spre receptor ca sa scape de nervi si pierdere de timp cu module .
Varianta ieftina pentru catv -diablo light ,t-rex ,dragon si rudele lor cu nume mai putin cunoscute .

gauloises
11-12-15, 13:28
tocmai ce am cumparat un diablo light,unu wifi si un cas3.Pana ajung la mine vreau sa ma documentez mai bine despre ele...unde si ce sa citesc? Lightul va fi pt cablu(cum bag key-le?) si cel wifi pt joaca(cum si unde bag linia....)
La tv-uri am doar samsunguri(un b un c si 2 j)
mersi

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

claudiu
11-12-15, 20:54
pui modulul in tv si keyle le bagi cu telecomanda . Nu e mare lucru de documentat ,cind iti vin poti sa intrebi si vei gasi indrumare. Am mai scriu eu cite ceva pe aici pe forum sa fie de clarificare.

gauloises
11-12-15, 21:28
Mi-a ajuns deocandata doar cel light.Am bagat camul in tv(diablo light) si nu il vede deloc,la meniul ci apare ca nefiind disponibil....e stricat sau poate fi doar neprogramat?

Sent from my SM-T320 using Tapatalk

zildan
11-12-15, 22:55
Ai mai multe tv-uri sa testezi (sa fie si modele diferite) ?

claudiu
12-12-15, 10:20
l-ai luat de la magazin sau de ocazie? Daca nu il vede deloc posibil sa fie ceva in neregula cu modulul,nu se vinde neprogramat . Daca aveai cas-ul te lamureai imediat daca e functional sau nu.

gauloises
12-12-15, 10:48
l-am luat de pe ebay,folosit. Programatorul ajunge luni(sper).Am si vorbit cu vanzatorul,cica ar fi fost al fiului sau care e plecat in america de vreo 5 ani si mosul habar nu are ce mi-a vandut.Camul l-am incercat in dm 7020hd ,in samsung seria j si b fara rezultat

tutri
12-12-15, 11:53
54
@claudiu
cam-ul (wifi) functioneaza, meniul accesibil, etc, iar in momentul cand schimb pe un canal HD, de pe Thor, acesta o iar razna.
Meniul nu mai este accesibil, se deconecteaza de la server, nici macar ping nu mai am la el. Asta se intampla si in LG (cum precizai si tu, problema cunoscuta), insa se intampla si cu noul Samsung (UE32J4570).

Ref light, l-am gasit pe asta (http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/diablo-cam-light/384191386-168-1739), sper sa fie OK, la pretul ala. Il conctactez pe vanzator zilele astea.

claudiu
12-12-15, 18:20
@tutri
daca nu functioneaza e cam putin probabil sa-l poti resuscita asa ca neaparat sa iti confirme ca functioneaza. In cazul tv-ului samsung vefica daca exista soft nou pentru el , in vreo 3 sau 4 cazuri am dat peste televizoare care deloc nu se impacau cu diablo si erau cu versiuni 1000 ,1001 sau de forma 1.00 ,1.01 -update la soft si s-a rezolvat .Primele versiuni de soft la televizore nu se impaca cu module . La televizorul meu un samsung 40es.... m-am oprit la soft versiune 1030,motivat de faptul ca aproape cu toate modulele se impaca bine .
Despre care canal hd este vorba ? Transmite simulcript?
Blocajul apare de la faptul ca underworldul se incurca la simulcript iar daca sint lasate pe on toate sistemele de criptare in meniul modului cam ce spui tu se intimpla -moare .

tutri
12-12-15, 20:20
Nu e de la Simulcrypt. Chiar si daca ma duc pe DigiSport 1 SD, care este pe un transponder S2, crapa Diablo, indiferent daca este in LG sau in Samsung.

Samsungul este nou nout. Dupa ce l-am luat, si am aflat ca nu poate o$cam, i-am facut firmware upgrade.

claudiu
12-12-15, 22:36
diablo wifi ver 2.3 cu underworld 219, televizor samsung si satelit thor ,in meniu am lasat la sisteme de criptare nagra si conax pe on ,restul pe off. Routerul relativ aproape ,intre router si modul nici un alt device wireless. Configurarea wireless am facut-o cu cas-ul. Merge cursiv fara intreruperi pe protvhd si digisp1hd si 2 ,suporta schimbara canalelor fara blocaj. Cam asta a fost configurarea modulului. Normal nu ar trebui sa se blocheze dar daca o face si o face la modul ca nu mai raspunde ar trebui formatat si pus softul din nou . Si ca remarca va merge bine daca e conectat la server cu card local,in config daca pui mai multe linii ,o va alege pe ultima la conectare.

gauloises
13-12-15, 15:13
mi-a venit si CAS -ul dar imi zice unknown cam!!!sa fie crapat? sa il sun p vanzator si sa-i spun sa si-l bage undeva?

Le
in cas studio mi l-a recunoscut dupa ce am apasat pe diablo wifi......(nu pe light).L-am formatat,bagat underworld 2.12 ,totul e ok
Acuma[emoji14]utin ajutor va rog:
Cum fac sa sterg toate keyle de acolo si sa bag altele noi?La setari totul e corect?http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/13/9f99a51926155732bf439ad4094d46cc.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/12/13/cca3d7bb6524649cf6d585485bdbdb83.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/12/13/0852cbd28ae14f8b18c83f25aaef0e60.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/12/13/62fc014c41bd1bb3bb5e9bb155e930f4.jpg


mersi

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

claudiu
13-12-15, 15:40
@gauloises
vrei sa il folosesti pe rds cablu? Daca da, la cas lasi doar nagra pe on restul le pui pe off, sa mearga mai repede. Pentru key sper sa te pot indruma corect ,eu am doar un diablo lan si meniurile difera un pic. Nu trebuie sa stergi toate keyle ,doar sa editezi keya care iti trebuie.
In meniul modulului trebuie sa fie Keys ,unde alegi "list key edit" dupa care alegi sistemul de criptare- nagra2 unde normal ar trebui sa existe marele provider 2111:digitv cu 2 keyid ,86 si 96. Si la id 96 se editeaza key ca sa fie la zi si cam asta a fost. Te rog confirma-mi ca meniul e cit de cit la fel cu al meu . Daca nu te descurci cu editare , continuam .

gauloises
13-12-15, 15:52
da,mersi,este la fel.Lightul l-am luat pt ai mei.Eu nu sunt deocamdata in tara,o sa verific dupa craciun.
Acum:am luat si un wifi pt mine(pachet complet ): )
Am bagat 2.19,am gasit cccamul,am bagat .cfg dar la wifi settings,in meniul tv-ului nu vrea sa scaneze ...
Cum configurez wifi? din tv sau din cas?
mersi inca o data

http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/13/600458e07a57c8d7e8299e0e961fe015.jpg






gata,am facut si wifi
imi tot da eroarea asta:

http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/13/380919db432e9b26ac54cb4ce9aebe99.jpg

se pare ca nu porneste cccamul,vrea doar din keys sa deschida
de ce? emu e pornit...
Sent from my SM-N920C using Tapatalk

gauloises
13-12-15, 19:07
tot eu...
in meniu,la ad-ons nu era activat cececamuuu
se pare ca merge cum merge
La zaping animal planet hd-digi 24-history imi da ori keys are expired,please insert your card ori smartcard not inserted....

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

claudiu
13-12-15, 20:05
e mesajul pe care il da pina primeste keya. Cel mai simplu bagi reteaua wifi cu cas-ul ,mai ales daca ai reteaua wifi parolata ; sa pui in meniul modulului la "configuration" emulator-on, emulator priority 1emu-2card si verifica la "cas" sa ai pe on sistemele de criptare care te intereseaza neagra si compax.
,

Jef
15-02-16, 16:24
AT45DB161D - Diablo CAM Light ver. 2.2

http://s20.postimg.org/x647gp57g/Diablo_CAM_Light.jpg

Jef
18-03-16, 17:58
T-REX Super CAM.

https://s20.postimg.org/nlwapt9ul/CAM+T-REX+Super+v4.6.jpg

Interiorul:

https://s20.postimg.org/k3katf8yl/Placa+de+baza+T-REX+Super.jpg

Repar CAM-urile cu defecte hardware sau software!

mario08
18-03-16, 20:30
Salut , e vreun posesor de Samsung din seria JS8500 care foloseste Diablo Cam ?
Daca DA , ce model/varianta si cum ''se comporta/ce deschide'' , mai ales pe satelit
Mai ales ca si ''client de cccam'' cu una/doua linii de ccam

gauloises
18-03-16, 21:25
Am eu un j 6350 si un j6450.Merg ambele bine cu cccam,foarte bine cu newcamd.In cccam poti baga max1 linie,in newcamd 3.Deschide ce ai
Bafta

manivuta
06-02-17, 17:46
Help.Salut ma poti ajuta cu un matrix Air CAM?

Jef
06-02-17, 19:13
@manivuta de ce fel de ajutor ai nevoie mai exact?

manivuta
21-03-17, 21:24
Resoftare.

zollybug
24-03-17, 17:12
nu se vad imaginile

konstantine
24-03-17, 18:47
Se văd ! Īncearcă cu alt browser sau șterge cookiurile și resetează browserul.

zollybug
26-03-17, 17:09
nu se vad pozele

zildan
26-03-17, 19:12
Scrie la care nr de post, #nr la care nu vezi poza.

zollybug
26-03-17, 22:15
La posturile lui gessle din 01-08-08

konstantine
27-03-17, 02:00
Videoclipul urmator , suplineste imaginile lipsa.


https://www.youtube.com/watch?v=NJDYZi2pPJM

mario08
27-03-17, 11:14
Ce se mai ''deschide'' cu acest cam ?
Care este mai stabil in functionare :
- Diablo wi-fi 2.6
- Diablo lan

mariust5
15-08-18, 08:33
Salutare , cine ma ajuta cu un tutorial Pt aceste Cam-uri va rog ?

Am un Cas3 dar nu stiu daca am cablaraia aferenta .

Multumesc anticipat .