Sper sa apara cit mai curind, sa tina ca si pina acum cont de "necajiti" ca mine, si sa functioneze si pe versiunea de 14W (poate ca sunt si din acestea mai multe revizii hardware, iar a mea e chiar una foarte proasta....).
Am pus de-o parte stick-ul Corsair, cu care de altfel am reusit sa instalez si sa obtin unele mici "victorii" cu prima si a doua versiune E2 AAF, dar am pus si atunci si dupa, desele ecrane verzi pe seama lui. Am facut investitia in alte 2 USB flash memory stick-uri, Sandisk, Cruzer micro de 4Gb, si spun doua, pentru ca m-am incurcat in modele si primul pe care l-am comandat si achizitionat de la un magazin online, nu "semana" cu cel cu U3. Ambele sunt foarte stabile atunci cind le testez cu HD tune, difera doar viteza de citire.
Imaginea PKT modificata de Zildan m-a mai dus inca un mic pas inainte, fata de cea originala, care va spuneam ca se tot reseta la momentul la care pe afisaj aparea mesajul "EMU starting...", insa fara sa obtin imagine, nu imi raspunde la telecomanda, se blocheaza iesirea (TV-ul indica ...no signal... atit pe HDMI cit si pe scart), ma pot conecta telnet (deduc deci ca el saracu e inca "viu"), dar atit.
Nu ma voi lasa pagubas, dar recunosc ca sunt din ce in ce mai descumpanit.
Intre timp am primit pretioase indicatii si de la Romkatel, care mi-au spus ca e imposibil sa ma ajute sa fac un upgrade de placi, dar imi recomanda cu caldura sa incarc imaginea 1.06 de pe satelit si sa ma folosesc de el, chiar si fara diseqc 1.2 (saracii de ei, chiar ne cred handicapati si atit de "flaminzi" incit sa ne multumim cu echipamente scumpe, pentru ca poarta un asa nume rasunator...ca al lor, chiar si daca le lipsesc enorm de multe) si in viitorul foarte apropiat sa cumpar un UFS922, care va fi "tata receptoarelor" HDTV
Mai bine ma lipsesc si imi ocup timpul cu altceva. Sper insa ca totusi intr-un final, E2 sa functioneze bine, pina si pe amaritul meu de receptor....
I am not very happy Today....

)
Reply With Quote
).
), ma pot conecta telnet (deduc deci ca el saracu e inca "viu"), dar atit.
I am not very happy Today....

.........totul functional.............