Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0

View Poll Results: Sunteti de acord cu regula12?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • DA

7 46.67%
  • NU

7 46.67%
  • Ma abtin

1 6.67%
Results 1 to 11 of 11

Thread: Sunteti de acord cu regula 12?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Sunteti de acord cu regula 12?

VOTATI DA sau NU ori ma ABTIN!!!
    Last edited by -minus; 04-01-09 at 14:31.

Standard RSP member coburn's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Sunteti de acord cu regula 12?

.................DA...................
    Exista doar un lucru bun, stiinta, si doar unul rau, nestiinta.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Eu .... NU....

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Acest poll are nevoie si de o explicatie la regula 12 ca sa nu voteze lumea in necunostinta de cauza asa dar aveti aici explicatia :

Sper sa nu se supere @Snow pe mine dar aici aveti explicatia la regula 12 :

Spre exemplu daca eu as face qoute la ce-ai scris tu acum, deasupra mea, asta ar fi qoute consecutiv. Daca fac qoute *la doua cuvinte, spre exemplu tu scrii 7 randuri, dar extragi de acolo trei cuvinte mai importante e ok.*
    Daca postez eu, apo altcineva, poti face qoute fara probleme la ce-ma postat eu. Dar de obicei se face qoute la postul de desupra. Nu-si are rost sa faci qoute la mesajul precedent.

Acesta este raspunsul pe intelesul meu primit de la Snow.

Standard RSP member amorak's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

eu sunt de acord cu aceasta regula, de ce, pentru ca faci quote la ceva daca au trecut deja cateva posturi si vrei ca lumea sa stie exact la ce raspunzi, la posturi consecutive, normal nu isi are sensul quote. just my humble opinion.

wambertos
    Guest

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    explicatia la regula 12 :
    Spre exemplu daca eu as face qoute la ce-ai scris tu acum, deasupra mea, asta ar fi qoute consecutiv. Daca fac qoute *la doua cuvinte, spre exemplu tu scrii 7 randuri, dar extragi de acolo trei cuvinte mai importante e ok.*
    Daca postez eu, apo altcineva, poti face qoute fara probleme la ce-ma postat eu. Dar de obicei se face qoute la postul de desupra. Nu-si are rost sa faci qoute la mesajul precedent.
    Daca asta e explicatia si e permisa aceasta exceptie de la regula, sunt de acord cu "legea 12".

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

DA , sunt de acord cu regula 12. Topicurile vor fi mai usor de citit , nu vad sensul de a se tot repeta acelasi lucru.
    Fost membru al acestui forum

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    5 Post(s)

Si eu sunt de acord , nu incarca forumul inutil si da cursivitate dar pina la banare sau mai stiu eu ce masuri extreme mai este mult.
    Eu atrag atentia moderatorilor sa nu devina niste "politisti" in a vina greseli cu scopul de a bana sau da mai stiu eu ce masuri extreme.Totusi forumul exista datorita oamenilor...

f11

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

REGULILE SE RESPECTA,NU SE DISCUTA.
    Daca nu iti convine nu posta.
    :

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

acest poll nu va fi luat in considerare de catre stafful acestui forum,regulamentul este facut de staff si trebuie respectat,daca credeti ca nu puteti face acest lucru migratia este libera asa si cum acest forum este liber
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Din moment ce aceasta regula exista deja inseamna ca dorinta ta spaniolule e de a inlatura aceasta regula, fapt pe care l-ai cerut doar prin simplul motiv ca ai deschis acest poll.

Se stie foarte bine ca noi, Staff-ul RSP, suntem deschisi oricand la imbunatatiri aduse forumului, pareri, sugestii s.a.m.d. dar asta nu inseamna ca trebuie "sa ne bagi pe gat" dorinta ta de a scoate aceasta regula, mai ales public si mai ales fara sa aduci argumente clare. Daca te deranjeaza aceasta regula, sau oricare alta, puteai sa contactezi frumos Staff-ul ca de aceea suntem aici. Eu nu cred ca ti-a inchis careva dintre noi usa in nas.

In ultima perioada tot faci valuri aiurea pe forum, atat public cat si la RSP Club, fara ca cineva sa aibe ceva cu tine. Il sapi peste tot pe johny29, te legi de savin, te legi tot mai des de moderatori si de faptele acestora, acum faci gargara pt o amarata de regula pentru care nici macar nu vii cu argumente ba mai mult si faci acest poll de parca tu ai face regulile aici si lista continua. Nu stiu ce ai patit de o perioada incoace dar nu imi place deloc atitudinea ta si ti-am mai spus acest lucru de cateva ori. Acest forum este liber pentru toata lumea, pasnic, tind sa cred ca este si util si nu in ultimul rand este o comunitate de prieteni/amici.

Nu ma intereseaza ce scopuri comerciale ai tu in ultima perioada de te-ai schimbat chiar asa dar sper sa fie pentru ultima data cand iti atrag atentia, public de aceasta data, ca nu faci bine ceea ce faci. Eu unul m-am saturat sa te tot periez si sa tot inchid ochii la boroboatele pe care le faci doar pentru faptul ca ai fost de la inceput alaturi de noi si ai fost moderator. Crede-ma ca lumea se mai si satura...

Nu am nevoie de replica la acest post. Daca cineva are ceva concret de spus folositi PM-ul. Topic Inchis.
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!