Dislikes: 0
felix tata..eu nu am zis ca te dai destept ,tu ai pomenit de asa ceva..eu incerc sa ajut,si cred ca si tu asta vrei..santem aici ca sa ne ajutam ,dar daca ii raspunzi cu ''sint mai multe sisteme care nu merge manual...asa este din ,,fabrica,,. exista softcam."" ce ai vrea sa inteleaga membrul acela..ca nu se poate introduce ? sau ce..ai intrebat cum se pot introduce key ,iar eu ti-am aratat cum..e bine ca esti curios si ca te intreseaza ..inseamna ca vrei sa inveti
asa ca iti doresc sanatate si succes la decodari.......
merge..poti lua un echocam si sa il editezi tu..gasesti key valabile ,si editezi softcam-ul cu ajutorul lui notepad++..ce credeai gyula cum face echocam-urile..tot asa,are timp si cauta key pe care cred ca le si testeaza inainte de a le baga in echocam..si asa alti se bucura ca gasesc key..uite asa se face un softcam sau echocam (depinde cum vrei sa ii spui tu)
esti multumit de raspuns?
Asta a fost problema. Nu dadeam Open special key inainte sa caut Jiji si fara sa dau chestia asta am gasit providerul doar la Nagra RSA. Am presupus ca e singurul loc unde apare dar inregistrarile de acolo nu le puteam modifica. Am incercat ieri cu 8888 + 3452, am mers la Nagra si intr-adevar am putut modifica.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Last edited by kitsched; 06-09-08 at 22:21.
Dreambox DM 800 HD PVR / Dreambox DM 500-S (pensioant)
pune un softcam.key sau unul cu USB-ul daca e mai simplu pt tine
si apoi o sa apara keyle
gasesti aici
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"