nu se poate acelasi lucru si cu cartela jiji ?
Dislikes: 0
nu se poate acelasi lucru si cu cartela jiji ?
cu cardul de gigi e mai complicat, trebuie rsa si bk care se scot destul de greu si oricum nu merge direct in ccam.
Cu max tv sau focus sat se proceseaza altfel decat cu dolce? Va multumesc tuturor.
Da.Se baga cardul in slot si ...
Nu aveti nevoie de alte setari speciale.
ar m ai trebui adaugat:
1 cum se face sa faca AU ca altfel se blocheaza cardul.
2. cum faci sa vezi canalele 'acelea'
oricum, grozav facut guide-ul!
am avut contract cu romtelecom si am renuntat acum am ramas cu un receiver , pot sa fac ceva sa il folosesc fara cartela?
daor daca iti faci iarasi contract la ei. in rest, nu
Vreau si eu sa pun cartela de dolce in DB800. M-am uitat pe aparat si pe spate are o eticheta cu urmatorul cod "33FDBF0xxx xxx xxx9", iar pe imaginea din "diagnostic" am cu totul alt cod. . ( "yyy yyy yyy6")
Pe care il iau de bun? Multumesc anticipat.
Cel care incepe cu 33FDBF.... este boxkey-ul receiverului.
Mersi.
L-am incercat pe cel din imaginea din "diagnostic" si nu a functionat. Deci acum sa-l incerc pe cel de pe eticheta de pe spatele receiverului. Sa vedem daca merge. Apropo... CCcam.cfg am mai multe... CCcam.cfg, CCcam_0.cfg...pana la CCcam_5.cfg Modific linia doar in primul?
Last edited by zildan; 17-06-10 at 00:39. Reason: R12
Doar in cccam.cfg pui setarile, celelalte cu numere de la 0 - 5 nu stiu ce e cu ele, eu nu le-am gasit la mine.
incearca si cu un update la satellites.xml, ca sa fii sigur ca ai toate tp-urile corect memorate
CITESTE REGULA 12
Da... OK am reincarcat programele de pe HELAS si acum este totul OK.
Mersi mult pentru ajutor SuperSonic si bdeaghio.
Last edited by zildan; 17-06-10 at 01:51. Reason: REGULA 12