Page 3 of 50 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 31 to 45 of 749

Thread: Optibox ≈ DM 500S

  1. #31
    Standard RSP member
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    68
    Post Thanks / Like

    Default Re: Optibox ≈ DM 500S

    Pentru moment merge fara probleme. Am reusit sa urc key si emulatori. Inca nu l-am pus in sharing. Pana acum tot ce merge pe dream merge si pe OPTI-dream. Eu zic ca merita la 460RON. @are 2 ani garantie!

  2. #32
    Standard RSP member
    Join Date
    27 Mar 2007
    Posts
    101
    Post Thanks / Like

    Default Re: Optibox ≈ DM 500S

    Ce informatii sa mai fie...e utilizabil 100% ca si un dream original. In rest daca are aceasi fiabilitate, mai mare sau mai mica se va vedea in timp.

    La mine nu a aparut inca nici o problema si i-l utilizez zi de zi...dreamul sta pornit doar pentru ca am si acolo un card..avand abonament la 2 provideri autohtoni.

  3. #33
    Super Member
    Join Date
    07 Feb 2007
    Posts
    213
    Post Thanks / Like

    Default Re: Optibox ≈ DM 500S

    Quote Originally Posted by sorin_bidian View Post
    Ce informatii sa mai fie...e utilizabil 100% ca si un dream original. In rest daca are aceasi fiabilitate, mai mare sau mai mica se va vedea in timp.

    La mine nu a aparut inca nici o problema si i-l utilizez zi de zi...dreamul sta pornit doar pentru ca am si acolo un card..avand abonament la 2 provideri autohtoni.
    La sharing se descurca la fel ca si DM500 ?

  4. #34
    Super Member lucrad's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    313
    Post Thanks / Like

    Default Re: Optibox ≈ DM 500S

    M-am hotarat:OPTIBOX!

  5. #35
    Golden Member maximuss's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Posts
    599
    Post Thanks / Like

    Default Re: Optibox ≈ DM 500S

    Tunerul e mai bun decat la kaon , abia acum am observat.
    Atentie la ce skinuri bagati !!! Am bagat de pe sectiunea upload skinul vali_g340 si cred ca nu era ptr dream 500 si a inceput sa se restarteze non stop, adio listele mele favorite , a trebuit sa dau erase si sa schimb imaginea.
    Ne informeaza si pe noi cineva de niste pluginuri interesante ?

  6. #36
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,224
    Post Thanks / Like

    Default Re: Optibox ≈ DM 500S

    Gata,am dat comanda la Prosat,era ultima bucata pe care o mai aveau,in 2 zile imi soseste si mie cutiuta magica cu garantie 2 ani,acum sa vedem cum e,daca tot am comandat-0 poate imi spuneti si mie cum se introduc keyle ma acomodez si eu pana vine,multumesc anticipat!

  7. #37
    Golden Member maximuss's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Posts
    599
    Post Thanks / Like

    Default Re: Optibox ≈ DM 500S

    Cred ca ar trebui sa citesti chestii gen how to... sa descarci ceva utilitare ca sigur o sa ai nevoie , sa ai o imagine de rezerva in caz ca esti nevoit sa schimbi imaginea .Copiaza raspunsurile de pe forumuri ce crezi ca te pot ajuta. Eu am schimbat imaginea a doua zi dupa ce l-am luat. Am reusit sa il blochez si sa pierd favoritele ce abia le terminasem de aranjat. Eu inca nu l-am scos pe net ca am nevoie de router .Eu il zapacesc cu pluginuri deocamdata.
    Am uitat de cabluri . Eu am facut 2 , unu cross over si unu normal , plus null modem ce il aveam deja.
    Last edited by maximuss; 10-10-07 at 13:30.

  8. #38
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,224
    Post Thanks / Like

    Default Re: Optibox ≈ DM 500S

    Quote Originally Posted by maximuss View Post
    Cred ca ar trebui sa citesti chestii gen how to... sa descarci ceva utilitare ca sigur o sa ai nevoie , sa ai o imagine de rezerva in caz ca esti nevoit sa schimbi imaginea .Copiaza raspunsurile de pe forumuri ce crezi ca te pot ajuta. Eu am schimbat imaginea a doua zi dupa ce l-am luat. Am reusit sa il blochez si sa pierd favoritele ce abia le terminasem de aranjat. Eu inca nu l-am scos pe net ca am nevoie de router .Eu il zapacesc cu pluginuri deocamdata.
    Am uitat de cabluri . Eu am facut 2 , unu cross over si unu normal , plus null modem ce il aveam deja.
    OK!! multumesc pentru raspuns rapid,acum; am cablu null-modem,nul voi folosi in sharing,ce utilitare imi trebuie? imaginea cu care vine gemini nu e buna? pune-ma si pe mine la curent cu ceea ce sti pentru acomodare daca ai timp,ca restul voi citi la dreambox 500S dar trebuie sa stiu sigur ce utilitare pot folsi si cum se introduc keyle in rest ma voi descurca eu daca nu voi pune intrebari!

  9. #39
    Golden Member maximuss's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Posts
    599
    Post Thanks / Like

    Default Re: Optibox ≈ DM 500S

    Eu folosesc deocamdata (sant de o saptamana posesor de OPTIBOX ):
    - DreamUp ( este cum este KUP la Kaon )
    - Dreamset editor de canale
    - DCC Dreambox Control Center
    Am bagat imaginea Gemini_400_DM500 , emulator am bagat e1-mgcamd_1.25-newcs_1.31.tar si keyle actuale in locul indicat , pluginuri am bagat PIP ,Mosaic,VLC astea deocamdata , skin Surfer 2. Ptr sharing nu sant pregatit , nu am router si mai am de invatat . Trebuie sa invat cum se face sa vad filmele si sa ascult muzica din calculator.

    A venit cu tot ce trebuie instalat dar am vrut sa incerc si alte imagini.

  10. #40
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    2,652
    Post Thanks / Like

    Default Re: Optibox ≈ DM 500S

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Gata,am dat comanda la Prosat,era ultima bucata pe care o mai aveau,in 2 zile imi soseste si mie cutiuta magica cu garantie 2 ani,acum sa vedem cum e,daca tot am comandat-0 poate imi spuneti si mie cum se introduc keyle ma acomodez si eu pana vine,multumesc anticipat!
    Le-ai cerut sa ti-o trimita cu imagine si emulatoare instalate? Elstarul livreaza pentru plug&play. Adica are tot ce trebuie instalat, mai putin gbox.


  11. #41
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,224
    Post Thanks / Like

    Default Re: Optibox ≈ DM 500S

    Quote Originally Posted by Einstein View Post
    Le-ai cerut sa ti-o trimita cu imagine si emulatoare instalate? Elstarul livreaza pentru plug&play. Adica are tot ce trebuie instalat, mai putin gbox.
    Nu le-am specificat,adica am intrebat daca are instalat gemini4 si omul de la celalalt capat al telefonului a zis ca nu se pricepe el doar preia comenzile,acum sa vedem ce noroc voi avea!

  12. #42
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,224
    Post Thanks / Like

    Default Re: Optibox ≈ DM 500S

    Quote Originally Posted by maximuss View Post
    Eu folosesc deocamdata (sant de o saptamana posesor de OPTIBOX ):
    - DreamUp ( este cum este KUP la Kaon )
    - Dreamset editor de canale
    - DCC Dreambox Control Center
    Am bagat imaginea Gemini_400_DM500 , emulator am bagat e1-mgcamd_1.25-newcs_1.31.tar si keyle actuale in locul indicat , pluginuri am bagat PIP ,Mosaic,VLC astea deocamdata , skin Surfer 2. Ptr sharing nu sant pregatit , nu am router si mai am de invatat . Trebuie sa invat cum se face sa vad filmele si sa ascult muzica din calculator.

    A venit cu tot ce trebuie instalat dar am vrut sa incerc si alte imagini.
    Bun,deci asta ar fi pentru inceput,imi poti da un link de unde sa descarc dreamUp? DCC? si cum fac sa introduc key? apropo nu am decat cablu null-modem am inteles ca mai trebuie un cablu la ce foloseste? sorry dar in afara de echolite 790,Kaon,strong nu prea am incarcat softuri sau key in alte receivere!
    multumesc de raspuns!

  13. #43
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    2,652
    Post Thanks / Like

    Default Re: Optibox ≈ DM 500S

    Vezi ca asta e un fel de calculator. In ce priveste actualizarea softului si a keylor e nevoie de calculator si conectare la receptor prin null-modem dar si prin Retea. Inainte de a face vreo modificare in receptor citeste de 5 ori cum se face.
    Softuri la zi sunt cele pentru Dreambox:
    http://www.sateliti.org/showthread.php?t=34


  14. #44
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,224
    Post Thanks / Like

    Default Re: Optibox ≈ DM 500S

    Quote Originally Posted by Einstein View Post
    Vezi ca asta e un fel de calculator. In ce priveste actualizarea softului si a keylor e nevoie de calculator si conectare la receptor prin null-modem dar si prin Retea. Inainte de a face vreo modificare in receptor citeste de 5 ori cum se face.
    Softuri la zi sunt cele pentru Dreambox:
    http://www.sateliti.org/showthread.php?t=34
    Super,multumesc,la retea nu il pun ca nu ma intereseaza sharingul,vreau sai pun cel mai actual soft si sa stiu cum se incarca keyle prin cablu null-modem sau manual,restul ma descurc,voi invata in timp,cand voi sti sa ma joc cu el bine sai cunosc perfect utilitatile atunci voi trece si la sharing,momentan il voi lua incetul cu incetul ca pe pc.

  15. #45
    User
    Join Date
    11 Feb 2007
    Posts
    2,384
    Post Thanks / Like

    Default Re: Optibox ≈ DM 500S

    Spaniolule.....ti-ai luat Mercedes si mergi doar cu viteza 1. Cam asa si cu dreambox. Daca nu il bagi in sharing ai dat banii degeaba. Nu stie sa faca nimic in plus fata de un echolite daca nu il legi la internet.
    Mai bine iti cumparai un ss2, faceai server de gbox si cand treceai la dreambox ti-ar fi fost mai usor.
    Succes.

Page 3 of 50 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •