Page 10 of 10 FirstFirst ... 678910
Results 136 to 150 of 150

Thread: Receptoarele GLOBO

  1. #136
    Satelitar&feedhunter cipryDXfeed's Avatar
    Join Date
    17 Nov 2008
    Location
    ALBA
    Posts
    1,718
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    am si eu un OPTICUM 4100TSCX m-am gandit sa-i pun soft 2.4.30_yumatu-5119 nu stiu sigur daca este bun rog sa ma ajutati . multimesc.

  2. #137
    Moderator sorin8m's Avatar
    Join Date
    22 Apr 2007
    Location
    Romania, Timisoara (Westul salbatic)
    Posts
    1,899
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    Zimi ce scrie in info despre receptor. Opticum 4100C are procesor 3329C dar de acesta nu stiu.

  3. #138
    Standard RSP member mesterika's Avatar
    Join Date
    17 Apr 2008
    Posts
    282
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    este gresit... cauta pe truman-suport.com .....altfel il blochezi...
    si trebuie folosit un JTAG...

  4. #139
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Jan 2008
    Location
    Ludisor,Brasov
    Posts
    134
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    are 5119,dar cel mai bine uitete la info in meniul aparatului.Succes
    Last edited by Snow; 18-12-08 at 11:43. Reason: r12

  5. #140
    Moderator sorin8m's Avatar
    Join Date
    22 Apr 2007
    Location
    Romania, Timisoara (Westul salbatic)
    Posts
    1,899
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    Daca are 5119 sunt sanse mari sa nuti mearga subtitrarea

  6. #141
    Satelitar&feedhunter cipryDXfeed's Avatar
    Join Date
    17 Nov 2008
    Location
    ALBA
    Posts
    1,718
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    va multumesc la toti pt rasp. i-am dat de capat dar sub. nu mergre

  7. #142
    Moderator sorin8m's Avatar
    Join Date
    22 Apr 2007
    Location
    Romania, Timisoara (Westul salbatic)
    Posts
    1,899
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    deci are procesor 5119 cu flash de 2Mb. Da la aceasta varianta nu merge subtitrarea

  8. #143
    Member Visitor
    Join Date
    05 Mar 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Thumbs up Re: Receptoarele GLOBO

    Quote Originally Posted by cipry21 View Post
    va multumesc la toti pt rasp. i-am dat de capat dar sub. nu mergre
    am mai citit si pe alte topicuri despre acest opticum 4100 c.este super are si subtitrare numai sa stii sa apesi pe butonul alb de pe telecomanda si e ok....e in super dec 4100 c ...

  9. #144
    Moderator sorin8m's Avatar
    Join Date
    22 Apr 2007
    Location
    Romania, Timisoara (Westul salbatic)
    Posts
    1,899
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    Receptorul ca pret calitate este OK, ca si performante e mai slabut fata de multe alte receptoare din gama lui.

  10. #145
    Golden Member mar1us's Avatar
    Join Date
    09 May 2009
    Location
    dublin
    Posts
    1,205
    Post Thanks / Like

    Unhappy salut

    cum de peste tot unde caut key pt globo file-urile sint in format *rar care nu merg pe cind pt upgradare am nevoie de format *dld ? trebuie convertite?

  11. #146
    Standard RSP member mesterika's Avatar
    Join Date
    17 Apr 2008
    Posts
    282
    Post Thanks / Like

    Default

    ai gasit ce trebuie?

  12. #147
    Golden Member mar1us's Avatar
    Join Date
    09 May 2009
    Location
    dublin
    Posts
    1,205
    Post Thanks / Like

    Default

    mersi ai pm

  13. #148
    Member Beginner
    Join Date
    20 Nov 2010
    Posts
    20
    Post Thanks / Like

    Default Receptoarele GLOBO

    salut. la globo 7010 stie cineva un meniu secret pentru a gasi parola schimbata si uitata?

  14. #149
    Member Visitor
    Join Date
    10 Feb 2011
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default opticum 9500HD are client cccam ?

    salutare

    ma ajuta cineva cu cccam client pentru opticum 9500HD ?
    si daca este , de unde iau ? cum instalez

    multumesc
    Stefan

  15. #150
    Standard RSP member
    Join Date
    20 May 2009
    Posts
    109
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by octa View Post
    salut. la globo 7010 stie cineva un meniu secret pentru a gasi parola schimbata si uitata?
    Incearca cu 2046, alt soft sau resetare.


    P.S. Abia acum am vazut ca e din 20-12-10 . Probabil s-a rezolvat pana acum.

Page 10 of 10 FirstFirst ... 678910

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •