Page 2 of 10 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 16 to 30 of 150

Thread: Receptoarele GLOBO

  1. #16
    Super Member painluck's Avatar
    Join Date
    08 Feb 2007
    Posts
    111
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    sal tuturor. am si eu o intrebare .are cineva un opticum 4100 tscr ? as dori sa stiu mai multe despre acest receiver in vederea achizitionari aici ma refer la tuner, patch etc.vad ca stie si dvb-t a incercat cineva? multumesc pt eventualele raspunsuri

  2. #17
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2007
    Location
    P3X-888
    Posts
    3,754
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    Quote Originally Posted by painluck View Post
    sal tuturor. am si eu o intrebare .are cineva un opticum 4100 tscr ? as dori sa stiu mai multe despre acest receiver in vederea achizitionari aici ma refer la tuner, patch etc.vad ca stie si dvb-t a incercat cineva? multumesc pt eventualele raspunsuri
    este un receptor beton are un suport software excelent are tuner sensibil pe partea de dvb-t nu stiu ca nu am incercat dar am inteles de la cineva care are asa ceva ca merge bine . principalul minus la acesta gama de receptoare este ca pe softul patchuit nu merge subtitrarea dvb acest minus pe mine cel putin ma deranjeaza mult .

  3. #18
    Super Member painluck's Avatar
    Join Date
    08 Feb 2007
    Posts
    111
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    Quote Originally Posted by stargate View Post
    este un receptor beton are un suport software excelent are tuner sensibil pe partea de dvb-t nu stiu ca nu am incercat dar am inteles de la cineva care are asa ceva ca merge bine . principalul minus la acesta gama de receptoare este ca pe softul patchuit nu merge subtitrarea dvb acest minus pe mine cel putin ma deranjeaza mult .
    multumesc stargate pt raspuns . sti cumva merge cartela de la focus odata pachuit?

  4. #19
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2007
    Location
    P3X-888
    Posts
    3,754
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    nu stiu ( ar trebui sa mearga ) dar trebuie sa iei in considerare lipsa subtitrari pentru programele romanesti

  5. #20
    Super Member painluck's Avatar
    Join Date
    08 Feb 2007
    Posts
    111
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    Quote Originally Posted by stargate View Post
    nu stiu ( ar trebui sa mearga ) dar trebuie sa iei in considerare lipsa subtitrari pentru programele romanesti
    stai putin fa-ma sa inteleg adica cu card de focus sau max de exemplu pro tv la filme nu am subtritrare? si la cele straine da?

  6. #21
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2007
    Location
    P3X-888
    Posts
    3,754
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    anumite canale sunt transmise cu sonor original si cu subtitrare in mai multe limbi , subtitrare in format dvb pe care globo cu soft patchuit nu o deschide cu softul original merge dar cu cel patchuit nu vrea ( nu este singurul receptor cu aceasta problema )

  7. #22
    Super Member painluck's Avatar
    Join Date
    08 Feb 2007
    Posts
    111
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    Quote Originally Posted by stargate View Post
    anumite canale sunt transmise cu sonor original si cu subtitrare in mai multe limbi , subtitrare in format dvb pe care globo cu soft patchuit nu o deschide cu softul original merge dar cu cel patchuit nu vrea ( nu este singurul receptor cu aceasta problema )
    ok am dat comanda pt un opticum 4100 tscr astept soseasca am sa revin cind il voi avea daca nu te deranjez.multumesc pt toate informatiile

  8. #23
    Super Member painluck's Avatar
    Join Date
    08 Feb 2007
    Posts
    111
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    sal stargate am primit receiverul acum il am in teste curios ca pe partea de dvb-t nu receptionez nimic poate ca pe dvb-t trb o antena mai puternica pt a receptiona ceva in PLOIESTI.acum stau si ma intreb daca cele speciale pt dvb-t de camera se merita sa nu cumpar degeaba.acum pe partea de dvb-s de unde pot cumpara un cablu rs232? il pot conecta la un laptop?multumesc

  9. #24
    Standard RSP member eugennico's Avatar
    Join Date
    03 Feb 2007
    Location
    OLT
    Posts
    252
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    Quote Originally Posted by stargate View Post
    softuri noi la upload pentru globo-opticum 7xxxCR
    te rog ultimul soft arhiva are eroare

  10. #25
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2007
    Location
    P3X-888
    Posts
    3,754
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    luati ultimul soft de aici
    http://www.tmsatsw.com/tm-150xultra/download.htm Truman.2.4.0
    este un soft belea care sparge absolut orice receiver actual , arabi au fost la inaltime . o sa descoperiti o mare surpriza

    ps. nu bagati alt softcam ca nu mai face AU . cu softcamul inclus face AU pe tps ; polsat , pw , d+ testat 100% pe tvcabo la mine nu a mers si mai face AU pe un dth pe care va las bucuria sa-l descoperiti singuri

  11. #26
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2007
    Location
    P3X-888
    Posts
    3,754
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    @painluk

    daca esti din ploiesti ne putem intalni la o bere sa depanam cate ceva despre Globo , vorbim pe PM

  12. #27
    Standard RSP member p_ionel's Avatar
    Join Date
    01 Apr 2007
    Location
    Corbu de C-ta
    Posts
    170
    Post Thanks / Like

    Smile Re: Receptoarele GLOBO

    Ptr.receptorul GLOBO 6010cr exista un soft asa laudabil?

  13. #28
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Post Re: Receptoarele GLOBO

    Inca nu ! Daca ai rabdare o sa apara in curand probabil !
    Cauta pe site- ul oficial Truman probabil ca va aparea astazi !
    Last edited by cipcirip99; 01-09-07 at 11:34. Reason: greseala

  14. #29
    Super Member painluck's Avatar
    Join Date
    08 Feb 2007
    Posts
    111
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    sal.cine ma poate ajuta
    cum pot baga un soft pe un opticum 4100tscr, am incercat cu avupgrade si nu merge trb sa fac vreo setare anume? imi spune conecting... si asa ramine.
    modul de conectare este usb-rs232 converter.va multumesc

  15. #30
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2007
    Location
    P3X-888
    Posts
    3,754
    Post Thanks / Like

    Default Re: Receptoarele GLOBO

    Quote Originally Posted by painluck View Post
    sal.cine ma poate ajuta
    cum pot baga un soft pe un opticum 4100tscr, am incercat cu avupgrade si nu merge trb sa fac vreo setare anume? imi spune conecting... si asa ramine.
    modul de conectare este usb-rs232 converter.va multumesc
    nu cred ca merge cu ajutorul converterului deoarece avupgrade nu are in setari mod de conectare usb are doar pe com1 ,2 ,3 etc

Page 2 of 10 FirstFirst 123456 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •