Page 2 of 33 FirstFirst 12345612 ... LastLast
Results 16 to 30 of 490

Thread: Globo - Softuri

  1. #16
    Super Member
    Join Date
    27 Jul 2007
    Posts
    182
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Incearca sa modifici in AVUpgrade Ident for nocheck din 0 in 1.

  2. #17
    Member Visitor
    Join Date
    15 Aug 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    multumesc,RIPPER

  3. #18
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Post Re: Globo - Softuri

    Am vrut sa urc pe upload un sw . pentru Globo FTA dar nu am reusit - nu merge conexiunea de nici o culoare - doritorii pot sa-l downloadeze de pe np-ulc la sectiunea Opticum . Spune ca face AU . Cine poate sa-l testeze sa posteze si pe forum rezultatele testului .

  4. #19
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Post Re: Globo - Softuri

    Softul s-ar putea sa nu faca AU - nu stiu exact daca este fake sau nu ,acum l-am vazut postat si pe sat-ulc de catre un user al forumului respectiv .
    Greu de spus - mai ales cand nu cunosti germana .

  5. #20
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2007
    Location
    P3X-888
    Posts
    3,754
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Am pus la upload ultimul soft Truman ( 1.3.66 20.08.2007 )pentru Globo 7xxxA-Opticum 4000A care zice ca face AU pe D+ si Cabo nu am testat dar sursa este sigura .

  6. #21
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Post Re: Globo - Softuri

    Care a testat acest soft sa spuna daca merge si pe ce frecventa face AU, sau face AU dar numai HISPASAT ?!
    Eu l-am testat dar nu merge la mine AU (am incercat pe ASTRA).
    Va rog confirmati daca merge AU .

  7. #22
    Standard RSP member eugennico's Avatar
    Join Date
    03 Feb 2007
    Location
    OLT
    Posts
    252
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Va Rog Cum Se
    Last edited by eugennico; 03-09-07 at 01:12.

  8. #23
    Super Member
    Join Date
    27 Jul 2007
    Posts
    182
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    iesi din meniuri si tastezi 9339

  9. #24
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Post Re: Globo - Softuri

    Soft nou de la Truman D+/Polsat AU !
    Le gasiti la upload atat pentru Globo 7010CR , cat si pentru Globo 7010A.
    Multumiri echipei Truman pentru acste softuri .
    Softul de ieri de la Truman pentru Globo 7010A testat de mine OK!

    P.S.Pastrati softcamul original pentru a nu pierde AU!
    Scuzati in upload am scris si CABO AU - am gresit (m-am luat dupa cei de la AZBOX ce sa fac)
    Bine ca nu am scris DIGI AU !
    Last edited by cipcirip99; 31-08-07 at 17:29. Reason: Completare

  10. #25
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Smile Re: Globo - Softuri

    Apropo luati GLOBO este ieftin si soft din belsug care nu este facut de smecherii de la AZBOX si de obicei ce zice ca face aia si face .
    La mai mare !

    P.S.Softurile anterioare faceau si AU la PW.
    Last edited by cipcirip99; 31-08-07 at 17:53.

  11. #26
    Super Member
    Join Date
    27 Jul 2007
    Posts
    182
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    am pus softul de la Truman 2.3.94 pe Globo 7010CR.

    Dar nu merge nici D+ nici Polsat. Trebuie sa ma pun pe anumiti TP-eri ca sa faca AU?

    Am facut ceva gresit? Am facut upload si la lista de canale care am avut-o inainte.

  12. #27
    Super Member
    Join Date
    27 Jul 2007
    Posts
    182
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Am pus si sw 2.4 de la upload si tot intuneric

  13. #28
    Super Member
    Join Date
    27 Jul 2007
    Posts
    182
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Se facu lumina pe Polsat, D+ si Premiere . A durat putin mai mult si a trebuit sa rebootez receptorul de doua ori.

  14. #29
    Super Member
    Join Date
    27 Jul 2007
    Posts
    182
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Ce parere aveti de ultimul sw de la Truman ?
    La mine se blocheaza destul de des si trebuie sa ii dau reboot la receptor.

  15. #30
    Standard RSP member pacala68's Avatar
    Join Date
    01 Apr 2007
    Posts
    992
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Ai incercat SB4Ls pe router ? cica face acelasi lucru ca si SBCL .
    Sau ai SSSP pe Opticum ??

Page 2 of 33 FirstFirst 12345612 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •