Page 3 of 33 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 31 to 45 of 490

Thread: Globo - Softuri

  1. #31
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2007
    Location
    P3X-888
    Posts
    3,754
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    o sa auziti lucruri mari despre ultimul soft , lucruri care o sa va faca sa dati fuga la magazin sa cumparati
    face au pe polsat ; d+ ; premiere ; se spune ca si pe cabo dar la mine nu a mers si mai face AU pe .... o sa descoperiti singuri

  2. #32
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Post Re: Globo - Softuri

    Soft nou de data asta Globo 2.4.00 /AU pentru N2 -pachetele importante !!!
    Vreti senzatii tari? Testati-l !
    P.S. Il gasiti pe upload !
    Last edited by cipcirip99; 01-09-07 at 11:42. Reason: P.S.

  3. #33
    Super Member
    Join Date
    27 Jul 2007
    Posts
    182
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Am pus si eu sw nou Globo 2.4.0.0. Mie personal imi place mai mult decat cel de la Truman. Il am de o ora si nu s-a blocat. sw de la Truman se bloca frecvent pe TPS.

  4. #34
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Post Re: Globo - Softuri

    Nu mai este nimeni incantat de soft ?! Sau inca nu ati vazut posting-urile !
    Deocamdata nu avem ceva mai bun , speram poate ceva mai tarziu !
    Nemultumitului i se ia darul ! Asa ca enjoy !

  5. #35
    Super Member
    Join Date
    27 Jul 2007
    Posts
    182
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    De cand am pus ultimul sw de la Globo 2.4.0.0 pe 7010CR daca las receptorul oprit mai multe ore pierd toate setarile. Cand pornesc receptorul nu mai am nici un canal nimic trebuie sa le fac upload din nou.

    A mai patit cineva la fel ?

  6. #36
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Post Re: Globo - Softuri

    Este o hiba a softului au mai avut-o si alte softuri . Probabil variantele urmatoare vor rezolva aceste neajunsuri . Incearca totusi sa salvezi datele ca date de fabrica (in meniu instalare) . La mine functioneaza !
    P.S. Asta este valabil pentru 7000CR. De fapt aceasta problema apare numai la softrile pentru 7000 CR .
    Last edited by cipcirip99; 03-09-07 at 12:57. Reason: P.S.

  7. #37
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Post Re: Globo - Softuri

    Vreau sa continui putin ,desi sunt putin offtopic comentariul dintr-un post aflat mai sus . Sa nu va mirati daca tot pe acest receptor inca un DTH autohton va face AU , din cate se pare un dump cu tot ceea ce trebuie se afla deja pe masa de lucru a baietilor . Un pas a fost deja facut prin implementarea unui anume suport pe softul de la Globo .
    Totul este acum numai o chestiune de timp .
    Timpul le rezolva pe toate .

  8. #38
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Post Re: Globo - Softuri

    Care mai stiti care a fost ultimul patch care a avut subtitrare dvb la globo ?
    Sau macar ultimul soft fie el si original care are subtitrare functionala ?
    Maestre Crybaby tu mai stii ?

  9. #39
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Post Re: Globo - Softuri

    Nou soft de la Truman pentru 6010CR ; Putintica rabdare si il pun la upload .
    Enjoy !
    Last edit : il gasiti la firmware .rec.Globo .
    Last edited by cipcirip99; 05-09-07 at 16:19.

  10. #40
    Super Member dudusaltan's Avatar
    Join Date
    13 Feb 2007
    Location
    pe forum
    Posts
    129
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Eu mi-am luat azi un Globo 7010A (nu aveau CR)am pus globo_EMU_1.3.69_AMSTAR.abs,Si cand am dat pe ...i sa facut brusc lumina.
    A facut singur AU.Am observat ca, Keyle sunt in alt format.Cum le pot transforma in key pt ECHO?
    Last edited by dudusaltan; 05-09-07 at 16:31.
    Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea.
    Echolite 790/770 in sharing,Globo 7010A,Opticum7100CR,h1160 samd
    nɐɹ ǝɔɐɟ ǝs ıɯ ɐɔ sop ǝd ıʇǝıɹɔs ıɐɯ nu 'ǝɹq

  11. #41
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2007
    Location
    P3X-888
    Posts
    3,754
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    softurile pentru globo-opticum 7010A sunt in format .abs si nu stiu daca se pot transforma pentru echostar

  12. #42
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2007
    Location
    P3X-888
    Posts
    3,754
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Quote Originally Posted by cipcirip99 View Post
    Care mai stiti care a fost ultimul patch care a avut subtitrare dvb la globo ?
    Sau macar ultimul soft fie el si original care are subtitrare functionala ?
    Maestre Crybaby tu mai stii ?
    am intrebat pe maestru crybaby si niciun soft patchuit nu a avut suport pentru subtitrarile dvb si se pare ca nici nu o sa fie din cauza faptului ca pe piata unde aceste receptoare se vand nu prea se foloseste acest tip de subtitrare traducerea se face pe voce (si cat ma enerveaza cel putin programele poloneze imi aduce aminte de filmele traduse de irina nistor ) am inteles ca ar fi posibilitatea de a renunta la sharing pentru a implementa subtitrarea dar nu este interes piata nu o cere

  13. #43
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Post Re: Globo - Softuri

    Indiferent de varianta Globo - cheile nu se pot converti pentru alte receptoare , idem si viceversa ! Poti insa sa le copiezi pur si simplu (le scrii) si le introduci in softcamul de la echo . Cam atat !

  14. #44
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Post Re: Globo - Softuri

    Am reusit dupa o ploaie de injuraturi sa bag DCW in softul de Globo , imi deschide o parte din pachetul de la 16 grade . S-ar putea sa se fi schimbat din keys . Deci noul soft emuleaza si DCW !
    Si totusi astept un softcam care sa le aiba deja introduse fiindca nu este placut deloc .Si asta fiindca trebuie impartita cheia in doua odd si even .
    Bravo lor !
    Last edit:
    Am avut impresia ca sunt singur pe forum fiindca nu am vazut nici o reactie !
    Last edited by cipcirip99; 06-09-07 at 15:54.

  15. #45
    Super Member painluck's Avatar
    Join Date
    08 Feb 2007
    Posts
    111
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    sal. am o mica problema pe un opticum 4100tscr, am pus pe el ultimul soft deschide tot dar daca il scot din priza sau cablul care vine de la lnb se sterg toate canalele si trb instalate din nou exista vreo solutie pt asa ceva? multumesc

Page 3 of 33 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •