Page 1 of 33 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 490

Thread: Globo - Softuri

  1. #1
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Cool Globo - Softuri

    Softuri noi pentru Globo 6010CR si 7010A cu variantele aferente (4000, etc) de la Truman de pe site-ul oficial Truman (deocamdata pentru cei inregistrati) , de fapt se gaseste pe mai multe forumuri de astazi dar cele pe care le-am vazut eu se face cu log-are (nici o problema ptru mine).
    Eu astept versiunea pentru Globo 7XXXCR , sau si maibine o versiune de la Globo ca nu au mai scos ceva cam de mult timp - cine stie ce dracu versiune cu nr.mare mai scot ca pe cele dintre nr. care lipsesc nu le-am vazut niciodata . Versiunile de astazi sunt ptru Showtime de la 7W , irdeto .

    Scuzati un link pentru vers. GLOBO 7xxxCR http://www.crosat.org/aploud/index.php
    Last edited by cipcirip99; 03-08-07 at 16:31. Reason: Rectificare - link

  2. #2
    Golden Member istvan's Avatar
    Join Date
    14 Feb 2007
    Location
    Baia Mare
    Posts
    396
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Quote Originally Posted by cipcirip99 View Post
    Softuri noi pentru Globo 6010CR si 7010A cu variantele aferente (4000, etc) de la Truman de pe site-ul oficial Truman (deocamdata pentru cei inregistrati) , de fapt se gaseste pe mai multe forumuri de astazi dar cele pe care le-am vazut eu se face cu log-are (nici o problema ptru mine).
    Eu astept versiunea pentru Globo 7XXXCR , sau si maibine o versiune de la Globo ca nu au mai scos ceva cam de mult timp - cine stie ce dracu versiune cu nr.mare mai scot ca pe cele dintre nr. care lipsesc nu le-am vazut niciodata . Versiunile de astazi sunt ptru Showtime de la 7W , irdeto .

    Scuzati un link pentru vers. GLOBO 7xxxCR http://www.crosat.org/aploud/index.php

    daca ai vreme poti se le urci pe upload....Home / Receptoare DVB / Globo

    si daca doresti ceva directoare zi ca le facem noi...
    RSP-TEAM

  3. #3
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Quote Originally Posted by istvan View Post
    daca ai vreme poti se le urci pe upload....Home / Receptoare DVB / Globo

    si daca doresti ceva directoare zi ca le facem noi...
    Multumesc mult - am sa incerc desi nu prea stiu bine cum o sa o fac - pe alte forumuri este un pic mai diferit . Probabil va trebui sa ma inregistrez din nou pe upload sau va trebui sa am un nr de postinguri pentru a face asta . Daca ma indrumati o sa rezolvam si asta - eu cel putin am toata bunavointa .

  4. #4
    Golden Member istvan's Avatar
    Join Date
    14 Feb 2007
    Location
    Baia Mare
    Posts
    396
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Quote Originally Posted by cipcirip99 View Post
    Multumesc mult - am sa incerc desi nu prea stiu bine cum o sa o fac - pe alte forumuri este un pic mai diferit . Probabil va trebui sa ma inregistrez din nou pe upload sau va trebui sa am un nr de postinguri pentru a face asta . Daca ma indrumati o sa rezolvam si asta - eu cel putin am toata bunavointa .
    doar trebe sa te inregistrezi din nou.... (e o metoda de siguranta...)
    RSP-TEAM

  5. #5
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Exclamation Re: Globo - Softuri

    Inca odata multumesc pentru sprijin si mai am o mica rugaminte , acum cateva momente am facut upload la un soft dar am gresit destinatia , rog admin.sa sterga fisierul uploadat gresit si promit mai multa atentie altadata !

  6. #6
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Thumbs up Re: Globo - Softuri

    Pentru amatorii de exotisme un upload cu sw.de la starsat pentru rec.7XXXCR
    pacat ca nu are limba romana - un emu pentru acelasi showtime7w.
    Destul de interesant , dar cum spuneam lipsa lb.romane ramine un motiv subiectiv - un plus pentru introducerea accesului la keys direct din meniu .
    Spor la testare !

  7. #7
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Post Re: Globo - Softuri

    Am urcat pe upload SBCL for Art si Showtime special pentru Globo si nu numai , este bazat pe plugin-ul 1.7.5 si functioneaza foarte bine .
    Cei care l-au folosit sunt familiarizati cu el , pentru cine nu stie - poate posta aici - il vom ajuta .
    Succes !

  8. #8
    Member Visitor
    Join Date
    05 Feb 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    O intrebare referitoare la TPS: Face AU globo+SBCL+vplug? SS2+AltDVB+plug face AU pe frecv lui France4

  9. #9
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2007
    Location
    P3X-888
    Posts
    3,754
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Quote Originally Posted by mm7163 View Post
    O intrebare referitoare la TPS: Face AU globo+SBCL+vplug? SS2+AltDVB+plug face AU pe frecv lui France4
    globo face au pe tps fara sbcl .

  10. #10
    Super Member
    Join Date
    27 Jul 2007
    Posts
    182
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Sunt proaspatul posesor al unui Globo 7010CR.

    Cu ce soft merge TPS AU si Polsat

  11. #11
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2007
    Location
    P3X-888
    Posts
    3,754
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Quote Originally Posted by ripper View Post
    Sunt proaspatul posesor al unui Globo 7010CR.

    Cu ce soft merge TPS AU si Polsat
    soft gasesti la sectiunea upload ( trebuie sa te inregistrezi ) http://sateliti.org/upload/index.php...Globo%207xxxCR
    globo 2.3.92 este ultimul soft merge excelent si face au pe tps (frecventa 10873 V ), pentru polsat doar cu key potrivite merge ( nu stiu sa mearga pe vreun receptor au pe polsat )

  12. #12
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2007
    Location
    P3X-888
    Posts
    3,754
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Quote Originally Posted by ripper View Post
    Sunt proaspatul posesor al unui Globo 7010CR.

    Cu ce soft merge TPS AU si Polsat
    Felicitari pentru receptor ai facut o alegere buna

  13. #13
    Super Member
    Join Date
    27 Jul 2007
    Posts
    182
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    Ca un proaspat proprietar de Globo 7010CR evindent revin cu intrebari.

    Am instalat ieri softul Truman_5119_house_emu_2.3.91_all care nu l-am tinut decat putin fara sa il testez pentru ca ma gasit Globo_5119__cool_emu_2.3.92_al si am pus acest soft.
    Toate bune si frumoase, imi merge TPS AU chiar si Polsat a mers pana azi la amiaza cu cheie.

    Acum am incercat sa pun alt soft sa vad cum ii si cu Truman si ghinion. De cate ori incerc sa fac update la orice soft ( Truman, Globo diferite versiuni) primesc aceasi erroare Transfer failed!!!. Folosesc AVUpgrade versiunea 3.1.07.
    A mai patit cineve la fel ca mine? Are cineva solutii pentru a remedia situatia?

  14. #14
    Guru Member cipcirip99's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Location
    Undeva in .... Univers si Timp !
    Posts
    288
    Post Thanks / Like

    Post Re: Globo - Softuri

    Ma vad nevoit sa dau o replica si aici - mai ai una pe celalalt forum .
    Aici in sectiunea upload ai tot ce vrei - softuri si utilitare .
    Daca ai incercat sa folosesti SBCL pe globo atunci cu siguranta ai blocat COM1 si va trebui sa resetezi calculatorul . Dupa resetare reia operatiunea - cred ca nu vei mai avea probleme . Daca ai probleme revino pe forum si vom gasi cu siguranta o solutie .
    Nu inteleg la ce iti trebuie SBCL si nici de ce vrei sa te intorci la Truman , softul pe care tocmai l-ai pus este foarte bun si face exact ceea ce face si celalalt .
    Succes !

  15. #15
    Member Visitor
    Join Date
    15 Aug 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like

    Default Re: Globo - Softuri

    cum se poate introduce softul de la starsat pe opticum 4100,eu primesc eroare(ident check failed)

Page 1 of 33 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •