Page 2 of 9 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 16 to 30 of 127

Thread: AZBOX HD Emu

  1. #16
    Super Member
    Join Date
    27 Jul 2007
    Posts
    182
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    merci, dupa ce apuc sa il testez revin cu detalii .

  2. #17
    Standard RSP member
    Join Date
    15 Feb 2009
    Posts
    45
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    Cine ma poate ajuta si pe mine? De 2 zile ma chinui cu AZboxul. Am 2 mari necunoscute: 1. AM reusit sa instalez CCcam 2.1.1 si sa-l pot porni din telecomanda doar restartand dvbapiCAS. Am gasit un script care face asta:
    #!/bin/sh killall -9 dvbapi_module killall -9 ld.so.1 LD_PRELOAD=/EMU/lib/libdvbapi.so /EMU/lib/ld.so.1 --library-path /EMU/lib/ /EMU/lib/CCcam.mipsel -dv -C /EMU/lib/CCcam.cfg & sleep 5 cd /EMU/OpenXCAS/dvbapiCAS ./dvbapi_module &
    Imi merg liniile de sharing, le-am verificat pe calculator scriind in browser: ipazbox:16001. Dar daca dau refresh la pagina constat ca situatia cardurilor se schimba de la un refresh la altul. Adica daca un per avea 500 carduri , dupa refresh constat ca are 0 (zero). Alta problema ar fi ca nu-mi deschide programele HD. Cele SD imi merg cu mici intreruperi. 2. Nu vrea sa deschida TVR de pe 16 est, cartela local cu newcs + mgcamd. Voi ce versiuni folositi? Poate astea noi nu mai merg decat prin phoenix. Si unde pot vedea daca newcs imi citeste cardul, daca mgcamd comunica cu newcs?

  3. #18
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Nov 2008
    Posts
    165
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    1.Cand lucrezi cu dvbapiCAS sa ai numai acest emu selectat in plug-ins ; pe un canal HD restart dvbapi si dupa ce apare mes."scrambled" dai pe alt canal al aceluiasi provider - merge daca serverul are cardul valid ; intreruperi - incearca pe 1 s/w mai vechi de 3177/3180 , de ex. pe 2371 ; la server apar 0 carduri - probabil probleme conexiune internet sau server .
    2.Pune in newcs.xml :
    Code:
    <newCSconfig>
     <readers name="Card Readers">
      <device>
       <name>upper</name>
       <type>azbox</type>
       <node>/dev/scard</node>
       <export>yes</export>
       <enabled>yes</enabled>
       <blocksa>no</blocksa>
       <blockua>no</blockua>
       <blockga>No</blockga>
       <newcamd_port>20000</newcamd_port>
       <autosid>no</autosid>
       <carddetect>yes</carddetect>
       <priority>hard</priority>
       <PTShandshake>no</PTShandshake>
       <mhz>357</mhz>
       <boxkey>79FDC0E18D278138</boxkey> 
       <rsa>9ED52515321F04BCF7772151149D6895154B559A8D825A4E7D711A9FAFD5C66BF64689501B254DF1832F754C21095379CF97B4E5BE6E0F1C9CEBF0A0E91D5ACD</rsa>
      </device>
     </readers>
     <xmlserver>
      <enabled>0</enabled>
     </xmlserver>
     <radegastserver>
      <enabled>0</enabled>
     </radegastserver>
     <cache>
      <emm>10</emm>
      <ecm>-1</ecm>
     </cache> 
     <debug>
      <darint39>sintoi51</darint39>
      <level>internal</level> 
      <type>all</type>
      <output>console, tcp</output>
      <logfile>/tmp/newcs.txt</logfile>
      <console_options></console_options>
      <file_options></file_options>
      <udp_host>172.16.1.1</udp_host>
      <udp_port>9000</udp_port>
      <udp_options></udp_options>
      <tcp_port>1001</tcp_port>
      <tcp_options></tcp_options>
     </debug>
     <newcamdserver>
      <enabled>yes</enabled>
      <name>local</name>
      <deskey>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</deskey>
      <user>
       <name>dummy</name>
       <password>dummy</password>
       <hostname>127.0.0.1</hostname>
       <port>12000</port>
      </user>
     </newcamd_server>
    </newCSconfig>
    si in newcamd.list din folderul cu mgcamd :
    Code:
    CWS = 127.0.0.1 20000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan local
    CWS_INCOMING_PORT = 12000
    La mine face AU combinatia de mai sus daca sunt selectate numai newcs si mgcamd .

  4. #19
    Super Member
    Join Date
    27 Jul 2007
    Posts
    182
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    E nevoie de boxkey si rsa in newcs.xml la cardul de TVR ?

    Eu nu am nimic pus acolo si merge bine in combinatia newcs+mgcamd pe azbox elite.

  5. #20
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Nov 2008
    Posts
    165
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    Nu e nevoie , am modificat numai frecv. in newcs.xml , <boxkey> si celelalte linii au ramas neschimbate din fisierul original venit in arhiva .

  6. #21
    Standard RSP member
    Join Date
    15 Feb 2009
    Posts
    45
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    Am schimbat versiunea noua de s/w si am instalat una mai vechea, chiar cea indicata ca exemplu(2371). Am reusit sa pornesc si TVR cu newcs+mgcamd. Am instalat CCcam 2.1.1 pt azbox. Partea buna e ca sharingul e constant, nu mai dispar cardurile cu sutele dupa refreash la browser. Partea proasta e ca nu primesc carduri de la toate serverele.Imi vin carduri doar de la 2 servere care folosesc versiunile 2.1.1 si 2.0.11 AM incercat sa tot dau restart sa scot liniile F;,..degeaba. Orice as face tot alea 2 servere sunt singurile on si vad carduri. Le-am pus # in fata si sa le las pe cele cu problema...nici asa nu am reusit sa le pornesc. Clientul de no-ip isi face treaba. POrtul 12000 e deschis din router spre azbox. Totul e verificat si totusi nu merge. e problema in a se conecta la alte versiuni de CCcam decat 2.1.1?? Ce sa mai fac?

  7. #22
    Standard RSP member
    Join Date
    15 Feb 2009
    Posts
    45
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    Imi cer scuze ca lungesc pagina doar cu posturile mele. M-am mai jucat prin cccam.cfg si am mai bagat cate un # la liniile care nu mi se pareau importante...nu cred ca asta e cauza...dar dupa ce am verificat cccam-ul...erau toate liniile ok...Dcei sa rezolvat si CCcam. Daca privesc in urma, e cam banala treaba. Imi cer scuze inca o data

  8. #23
    Super Member
    Join Date
    27 Jul 2007
    Posts
    182
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    se poate sa fi avut in cccam.cfg o linie de genul minimum version.

    Daca ai avut linia aia ( nu stiu daca e exact asa dar ceva de genul ) activa atunci CCcam-ul tau acccepta doar anumite versiuni de Cccam in conexiune.

  9. #24
    Golden Member istvan's Avatar
    Join Date
    14 Feb 2007
    Location
    Baia Mare
    Posts
    396
    Post Thanks / Like

    Default MultiCAS_v157E

    New version of MultiCAS, including CCcam client capability!

    Edit the CCcam.cfg at wish and enjoy your CCcam connection!

    Features:

    - CCcam client support
    .
    Attached Files Attached Files
    RSP-TEAM

  10. #25
    Banned
    Join Date
    06 Jun 2008
    Posts
    58
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    Cred ca ne ia la misto cu asta, nu merge. Stiu ca era o beta.

  11. #26
    Golden Member istvan's Avatar
    Join Date
    14 Feb 2007
    Location
    Baia Mare
    Posts
    396
    Post Thanks / Like

    Default CheopsCamD za Azbox HD

    We put this in plugins / openxcas
    and we ch 755
    and what we started and to begin
    you become in any Arab porn channel or horbird
    and in a sec ok ........


    9E
    Bet Vision
    ZEE TV_NEW
    ALPHA PUNJABI_NEW
    ZEE CINEMA_NEW
    Amarita channel
    Kairali channel
    Platforma HD paket

    Hot Bird 13E
    NetMed paket (Nova Hellas)
    AlJazeera Sports paket (JSC Sports +1, +2, +3, +4)
    ART paket
    CANAL + (Poland)
    Movies 24 (Poland)
    Universal (Poland)
    TF1 (France)
    TMC (France)
    W9 (France)
    French Lover
    X Dream TV
    Dorcel TV
    Free-X TV
    FREE-XTV 2
    Satisfaction TV paket (S1, ... S8 )
    Sex on TV paket (Classic, Crystal, Gold, Silver)
    Sex View paket

    16E
    DigitAlb paket (SuperSport 1-5, i još par kanala)

    Astra 19.2E
    C+ NL paket (RTL4, RTL5, RTL7, NED 1,2,3, NET5, SBS6, VERONICA/JETIX)

    BADR 26E
    OrbitShowtime paket (npr. Super movies, NBA TV, Orbit News 1, FOX Sports, Cinema City, Super Comedy +2, America Plus +2, MGM, FOX News, Discovery T&L, itd.)
    Attached Files Attached Files
    RSP-TEAM

  12. #27
    Golden Member istvan's Avatar
    Join Date
    14 Feb 2007
    Location
    Baia Mare
    Posts
    396
    Post Thanks / Like

    Default MultiCAS_v160A-02C_2k91002.zip

    Dupa baieti de pe forumu unguresc zic ca chiar functioneaza...face si Au la D*g* si Globo Tv
    Attached Files Attached Files
    RSP-TEAM

  13. #28
    Banned
    Join Date
    06 Jun 2008
    Posts
    58
    Post Thanks / Like

    Default Re: MultiCAS_v160A-02C_2k91002.zip

    Regula 12.


    A incercat cineva sa-l foloseasca ca server + client? Cu 3105 si cccam client pe s*y it freeze la 3/4 sec.
    Last edited by spaniolu2; 06-10-09 at 15:17.

  14. #29
    Golden Member istvan's Avatar
    Join Date
    14 Feb 2007
    Location
    Baia Mare
    Posts
    396
    Post Thanks / Like
    RSP-TEAM

  15. #30
    Banned
    Join Date
    06 Jun 2008
    Posts
    58
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD


Page 2 of 9 FirstFirst 123456 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •