Page 1 of 9 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 127

Thread: AZBOX HD Emu

  1. #1
    Golden Member istvan's Avatar
    Join Date
    14 Feb 2007
    Location
    Baia Mare
    Posts
    396
    Post Thanks / Like

    Default AZBOX HD Emu

    First of all, I would like all users to read Thread started by the The_Ripper for which all Thanks goes for this great work.

    The_Ripper Thread

    http://www.satdudez.org/forum/showthread.php?t=112731

    I will try just to explain on one place how to install and run native CCcam 2.1.1 ( CCcam.mips ) on AzBox HD Elite and Premium.

    First of all, download from this thread file, called azbox-cccam-2-1-1-working.rar . Unpack it on Your desktop.

    Use FileZilla FTP or any FTP manager to connect on You AzBox HD device.

    Enter in /EMU folder and create directory lib , so You will have /EMU/lib .

    Now transfer this files to that directory from just downloaded archive from this thread :

    CCcam.mipsel , ld.so.1, libc.so.6, libcrypt.so.1, libdl.so.2, libdvbapi.so, libgcc_s.so.2, libm.so.6, libnss_dns.so.2, libnss_files.so.2, libnss_hesiod.so.2, libnss_nis.so.2, libnss_nisplus.so.2, libpthread.so.1, libresolv.so.2, libstdc++.so.7 . ( It means, copy all files except file dvbapi_module from my archive ).

    Please put CHMOD 755 on all files which You copied to /EMU/lib directory !!! This is very important !!!

    Prepare Your CCcam.cfg file and copy it, inside of /EMU/lib directory.

    Now, You have to go inside of /EMU/OpenXCAS directory and there You should create new directory called dvbapiCAS, so You will have /EMU/OpenXCAS/dvbapiCAS . Put inside of that folder file called dvbapi_module and give CHMOD 755 to that file.

    Also it is important that You create inside of that /EMU/OpenXCAS/dvbapiCAS file named as openxcas.conf which should contain this :

    [module]
    name = dvbapiCAS
    daemon = dvbapi_module
    version = 1.00

    Now when all is settled You can start it.

    But keep in mind, first start CCcam and then start dvbapi_module .

    Also keep in mind that all other EMU's are dissapled in OpenXCAS panel Camd activation and priority settings.

    To start CCcam use this command :

    LD_PRELOAD=/EMU/lib/libdvbapi.so /EMU/lib/ld.so.1 --library-path /EMU/lib/ /EMU/lib/CCcam.mipsel -dv -C /EMU/lib/CCcam.cfg &

    And to start dvbapi_module

    Go inside of /EMU/OpenXCAS/dvbapiCAS

    and type this command:

    ./dvbapi_module

    The best combination is to start 2 telnet sessions to Your AzBox HD, on first session run CCcam on seccond start dvbapi_module.

    Enjoy.


    Thanks to The_Ripper .

    Automatic Running ( no need to start manually ) :

    If You want to run CCcam 2.1.1 from OpenXCAS Panel , Camd Activation and Priority .

    First You have to copy 2 files , dvbapi.sh and openxcas.conf to /EMU/OpenXCAS/dvbapiCAS .

    Also extract arhive module.rar and copy module.seq file to /EMU/OpenXCAS .

    Files are attached to this post

    Then, go in OpenXCAS Panel on Your AzBox HD, and choose Camd activation and priority and You can start and restart CCcam 2.1.1 from there as dvbapiCAS .
    Attached Files Attached Files
    Last edited by istvan; 07-02-10 at 21:20.
    RSP-TEAM

  2. #2
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Nov 2008
    Posts
    165
    Post Thanks / Like

    Default Re: AzBox HD

    Pot confirma ca varianta cccamd mips de la 7025 compilata sa ruleze sub debian functioneaza perfect - la fel ca pe un dm original , cu multi cline , server , webinf , etc . La ora asta cred ca cei de la dmm sunt maro in anumite zone , lol .

  3. #3
    Standard RSP member
    Join Date
    27 Apr 2007
    Posts
    56
    Post Thanks / Like

    Default Re: AzBox HD

    Daca ar fi o varianta sa mearga si anumite carduri NDS ca si zaharosul, in cititorul intern, ar fi super.
    Am citit undeva este recomandata folosirea newcs + cccam pt carduri locale, dar ultimul newcs pt Azbox, din cate stiu, nu stie inca sa foloseasca cititorul intern.
    Stie cineva o alta solutie pt local zaharos pe Azbox?

  4. #4
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,049
    Post Thanks / Like

    Default Re: AzBox HD

    Rabdare! Se vor adapta si driverele de SCI.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  5. #5
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Nov 2008
    Posts
    165
    Post Thanks / Like

    Default Re: AzBox HD

    Quote Originally Posted by M-MAN View Post
    Daca ar fi o varianta sa mearga si anumite carduri NDS ca si zaharosul, in cititorul intern, ar fi super.
    Am citit undeva este recomandata folosirea newcs + cccam pt carduri locale, dar ultimul newcs pt Azbox, din cate stiu, nu stie inca sa foloseasca cititorul intern.
    Stie cineva o alta solutie pt local zaharos pe Azbox?
    Stie newcs sa lucreze sci , la mine merge cardul de tvr perfect cu newcs si mgcamd .
    Probez acum cu newcs + cccam ....

  6. #6
    Standard RSP member
    Join Date
    15 Feb 2009
    Posts
    45
    Post Thanks / Like

    Default Re: AzBox HD

    Regula 12

    As vrea sa stiu si eu daca ai reusit sa pui cardul de tvr cu cccam si newcs
    Last edited by zildan; 21-07-09 at 00:45. Reason: regula 12

  7. #7
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Nov 2008
    Posts
    165
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    Nu merge .
    In /tmp - ecm.info :
    system: Unknown
    caid: 0xffffffff
    provider: Unknown
    provid: 0x23800
    pid: 0x2cd
    using: unsupported CAs

    Webif :
    Welcome to CCcam 2.1.1 server
    Host | Connected | Type | Version| NodeID | Cards | CAID/Idents
    127.0.0.1:34000 |00d 00:04:22|newcamd | | | 1 | |

    Asteptam alt cccam , 2.1.1 nu stie via de la tvr .

  8. #8
    Standard RSP member
    Join Date
    15 Feb 2009
    Posts
    45
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    Nu stiu, de aceea intreb:

    Cardul TVR nu se poate citi sub cccam cu ajutorul unui CAM VIACCESS ROSU?

  9. #9
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Nov 2008
    Posts
    165
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    Merge pe cam via , dar nu poti face share . Daca ai azbox , de ce sa folosesti un cam cand funct. cu newcs + mgcamd ?

  10. #10
    Member Visitor
    Join Date
    22 Jul 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    Hi all

    I am new with azbox. I just bought one and i am trying to follow these steps. I am having issues as i dont see /EMU/OpenXCAS folder. There is /EMU folder but no OpenXCAS subfolder. Why???

  11. #11
    Standard RSP member
    Join Date
    15 Feb 2009
    Posts
    45
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    Nu am, dar vreau sa-mi cumpar un azbox si sa fie o alternativa buna la DM 800(putin mai lipseste). Pana atunci ma documentez si astept cu nerabdare orice noutate in legatura cu azbox. ..revenind:
    O fi margand TVR cu mgcamd dar treaba e pe jumatate rezolvata.
    Ideea e sa pot pune cardul pe sh_are . si sa fie pe cccam. altfel n-am facut nimic.


    P.S.....sper sa nu fiu penalizat ca am incalcalcat regula 12. Care mi se pare mai degraba o sugestie decat o regula

  12. #12
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Nov 2008
    Posts
    165
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    Az alternativa pentru dm800 ? Ce face in + dm800 ? Invers iti pot spune ce nu face 800 si nu o sa faca niciodata comparativ cu az pentru ca nu are cum d.p.d.v hardware (800 e net inferior fata de az) .

  13. #13
    Standard RSP member
    Join Date
    02 May 2007
    Location
    +44° 20' 60.00", +26° 0' 90.00"
    Posts
    104
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    reciproca e si ea valabila adica in partea de share azbox nu o sa faca ce face dm800 .......iar ca soft az box inca este foarte beta....

  14. #14
    Super Member
    Join Date
    27 Jul 2007
    Posts
    182
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    Inainte sa se instaleze CCcam 2.1.1 trebuie instalat debian-ul ?

    Am citit ca pentru CCcam 2.0.11 trebuie sa avem instalat debian pe receptor deci ma gandesc ca si la versiunea 2.1.1 este la fel.

    Ce versiune de firmware recomandati pentru AZBox HD Elite?

    Merci.

  15. #15
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Nov 2008
    Posts
    165
    Post Thanks / Like

    Default Re: CCcam 2.1.1 FOR AzBox HD

    Pentru 2.1.1 nu e nevoie de debian - faci exact cum a scris istvan in #1 . E bine sa ai un s/w de la 2371 in sus .

Page 1 of 9 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •