Results 1 to 6 of 6

Thread: instalare imag E2 sub abcom-flash

  1. #1
    Standard RSP member inocentul's Avatar
    Join Date
    05 Jun 2008
    Location
    Dambovita
    Posts
    338
    Post Thanks / Like

    Default instalare imag E2 sub abcom-flash

    intrebarea mea este daca merge instalata o imagine e2 pkt,tideglo cu abcom in flash(nu cu varianta de download addon) cu KCC3.2
    Am incercat la fel prin partitionare(dupa ce am formatat sticul in fat 32),am creat 4 partitii cu kcc,apoi formatarea prin metoda cluster care nu mi-a iesit niciodata,oprit receptorul,pornit,introd stic, dar nu isi face mount ,adica nu gasesc mnt/usb/usb0 pt a pune cu ftp-ul imag dorita si pt a o dezarhiva cu telnet.cind foloseam sifteam in flash mi-a mers,dar am pus abcom si am folosit cu imag mai vechi care deja le aveam puse pe stic sau cu gost.
    Don't be sad. Just understand.
    VU+ DUO2/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Panasonic 47AS740E

  2. #2
    O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    3,365
    Post Thanks / Like

    Default Re: instalare imag E2 sub abcom-flash

    Merge fara probleme. Enigma 1 stie multi boot. Dupa ce-ai instalta e1 formatezi stickul din meniul imaginii.
    Pe urma te duci in telnet si scrii comanda mount dupa care dai enter, ca sa vezi unde e montat stickul. In mod normla apare /mnt/sda Acolo prin ftp pui imaginea pe care doresti s-o instalezi in format tar.gz
    Te duci din nou in telnet si scrii cd /mnt/sda dupa care dai enter apoi scrii ls si iar dai enter
    O sa-ti apara acolo numele imaginii apoi scrii:

    tar zxvf cum.se.cheama.imaginea.tar.gz

    si enter

    Daca totul e ok, incepe sa-ti instalezi imaginea. Cand e gata apre done sau din nou /mnt/sda#. Restart box and pres 2 or 3.
    In prezentarea de la enigma 1 iti spune pe ce trebuie sa tii apasat ca sa booteze de pe stick

    Bafta!





  3. #3
    Standard RSP member inocentul's Avatar
    Join Date
    05 Jun 2008
    Location
    Dambovita
    Posts
    338
    Post Thanks / Like

    Default Re: instalare imag E2 sub abcom-flash

    multumesc,o sa incerc,decind cu ,,ghost E2'' ...
    Don't be sad. Just understand.
    VU+ DUO2/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Panasonic 47AS740E

  4. #4
    Standard RSP member inocentul's Avatar
    Join Date
    05 Jun 2008
    Location
    Dambovita
    Posts
    338
    Post Thanks / Like

    Default Re: instalare imag E2 sub abcom-flash

    merge perfect asa cum ai spus tu ,,snow,,
    am probat azi PKT mod 6.0 tideglo...si a mers fara probleme
    Don't be sad. Just understand.
    VU+ DUO2/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Panasonic 47AS740E

  5. #5
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Feb 2008
    Posts
    51
    Post Thanks / Like

    Wink

    daca nu merge tar zxvf cum.se.cheama.imaginea.tar.gz (mie mi-a dat ceva eroare ... ), fa asa:

    gzip -d cum.se.cheama.imaginea.tar.gz <enter>
    tar xvf cum.se.cheama.imaginea.tar <enter>

    daca nici asa nu merge ... sau
    Uacing setalait televijan uitaut sabscripsan iz iligal !!!

  6. #6
    Standard RSP member inocentul's Avatar
    Join Date
    05 Jun 2008
    Location
    Dambovita
    Posts
    338
    Post Thanks / Like

    Default

    am gasit un how to mai vechi care poate foloseste la cineva(fac curatenie in laptop)
    Mod de instalare cu E1 ABCOM 12-15/06/2009

    -se porneste receptorul cu imaginea in flash E1 ABCOM
    -se pune stickul in laptop si de formateaza in fat32 cu HP USB DISK STORAGE
    -se introduce stickul in usb-ul receptorului(care deja este pornit)
    -se merge in MENU >SETARI>HDD –si se formateaza stickul in ext3
    -se intra cu putty telnet (se da ip-ul ca la box ex 192.168.1.63)
    -se scrie :<root>-enter,apoi <ipbox >enter, acum putem intra in comenzi
    -scriem apoi <mount>,si observam ca in fereastra apare mnt/sda/ +lost+found…si lasam deschis
    -deschidem FTP la care punem la HOST: 192.168.1.63 ,iar la password: ipbox
    -copiem imaginea in box in <mnt/sda>(imafinea pe care o dorim ,adica E2 pe care o redenumim cit mai scurt ex :PKT.tar.gz sau AAF.tar.gz....si inchidem ftp dupa ce s-a copiat
    -apoi in telnet ,care era deschis scriem : cd /mnt/sda
    -apoi tar zxvf cum se cheama imaginea.tar.gz
    acum incepe sa despacheteze ,dupa ce termina apare in fereastra de telnet #mnt/sda
    -se scoate din priza ,apoi cu mina pe nr 2 al telecomenzii se tine apasat 10 sec(se vede pe display cind o ia),si astepti sa booteze imaginea(aprox 3-4min),prima bootare tine mai mult.

    Mod de instalare cu E1 ABCOM 27/10/2009

    se porneste receptorul cu imaginea in flash E1 ABCOM
    -se pune stickul in laptop si de formateaza in fat32 cu HP USB DISK STORAGE
    -se introduce stickul in usb-ul receptorului(care deja este pornit)
    -se merge in MENU >SETARI>HDD –si se formateaza stickul in ext3
    -se intra cu putty telnet (se da ip-ul ca la box ex 192.168.1.63)
    -se scrie :<root>-enter,apoi <ipbox >enter, acum putem intra in comenzi
    -scriem apoi <mount>,si observam ca in fereastra apare media/sda/ +lost+found…si lasam deschis
    -deschidem FTP la care punem la HOST: 192.168.1.63 ,iar la password: ipbox
    -copiem imaginea in box in <media/sda>(imaginea pe care o dorim ,adica E2 pe care o redenumim cit mai scurt ex :PKT.tar.gz sau AAF.tar.gz....si inchidem ftp dupa ce s-a copiat)
    -apoi in telnet ,care era deschis scriem : cd /media/sda
    -apoi gzip –d cum se cheama imaginea.tar.gz enter
    tar xzf cum se cheama imaginea.tar enter
    acum incepe sa despacheteze ,dupa ce termina apare in fereastra de telnet #mnt/sda
    -se scoate din priza ,apoi cu mina pe nr 2 al telecomenzii se tine apasat 10 sec(se vede pe display cind o ia),si astepti sa booteze imaginea(aprox 3-4min),prima bootare tine mai mult.
    Last edited by inocentul; 21-04-10 at 18:33.
    Don't be sad. Just understand.
    VU+ DUO2/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Panasonic 47AS740E

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •