Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: instalare imag E2 sub abcom-flash

  1. #1
    Standard RSP member inocentul's Avatar
    Join Date
    05 Jun 2008
    Location
    Dambovita
    Posts
    338

    Default instalare imag E2 sub abcom-flash

    intrebarea mea este daca merge instalata o imagine e2 pkt,tideglo cu abcom in flash(nu cu varianta de download addon) cu KCC3.2
    Am incercat la fel prin partitionare(dupa ce am formatat sticul in fat 32),am creat 4 partitii cu kcc,apoi formatarea prin metoda cluster care nu mi-a iesit niciodata,oprit receptorul,pornit,introd stic, dar nu isi face mount ,adica nu gasesc mnt/usb/usb0 pt a pune cu ftp-ul imag dorita si pt a o dezarhiva cu telnet.cind foloseam sifteam in flash mi-a mers,dar am pus abcom si am folosit cu imag mai vechi care deja le aveam puse pe stic sau cu gost.
    Don't be sad. Just understand.
    VU+ DUO2/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Panasonic 47AS740E

  2. #2
    O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    3,368

    Default Re: instalare imag E2 sub abcom-flash

    Merge fara probleme. Enigma 1 stie multi boot. Dupa ce-ai instalta e1 formatezi stickul din meniul imaginii.
    Pe urma te duci in telnet si scrii comanda mount dupa care dai enter, ca sa vezi unde e montat stickul. In mod normla apare /mnt/sda Acolo prin ftp pui imaginea pe care doresti s-o instalezi in format tar.gz
    Te duci din nou in telnet si scrii cd /mnt/sda dupa care dai enter apoi scrii ls si iar dai enter
    O sa-ti apara acolo numele imaginii apoi scrii:

    tar zxvf cum.se.cheama.imaginea.tar.gz

    si enter

    Daca totul e ok, incepe sa-ti instalezi imaginea. Cand e gata apre done sau din nou /mnt/sda#. Restart box and pres 2 or 3.
    In prezentarea de la enigma 1 iti spune pe ce trebuie sa tii apasat ca sa booteze de pe stick

    Bafta!





  3. #3
    Standard RSP member inocentul's Avatar
    Join Date
    05 Jun 2008
    Location
    Dambovita
    Posts
    338

    Default Re: instalare imag E2 sub abcom-flash

    multumesc,o sa incerc,decind cu ,,ghost E2'' ...
    Don't be sad. Just understand.
    VU+ DUO2/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Panasonic 47AS740E

  4. #4
    Standard RSP member inocentul's Avatar
    Join Date
    05 Jun 2008
    Location
    Dambovita
    Posts
    338

    Default Re: instalare imag E2 sub abcom-flash

    merge perfect asa cum ai spus tu ,,snow,,
    am probat azi PKT mod 6.0 tideglo...si a mers fara probleme
    Don't be sad. Just understand.
    VU+ DUO2/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Panasonic 47AS740E

  5. #5
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Feb 2008
    Posts
    51

    Wink

    daca nu merge tar zxvf cum.se.cheama.imaginea.tar.gz (mie mi-a dat ceva eroare ... ), fa asa:

    gzip -d cum.se.cheama.imaginea.tar.gz <enter>
    tar xvf cum.se.cheama.imaginea.tar <enter>

    daca nici asa nu merge ... sau
    Uacing setalait televijan uitaut sabscripsan iz iligal !!!

  6. #6
    Standard RSP member inocentul's Avatar
    Join Date
    05 Jun 2008
    Location
    Dambovita
    Posts
    338

    Default

    am gasit un how to mai vechi care poate foloseste la cineva(fac curatenie in laptop)
    Mod de instalare cu E1 ABCOM 12-15/06/2009

    -se porneste receptorul cu imaginea in flash E1 ABCOM
    -se pune stickul in laptop si de formateaza in fat32 cu HP USB DISK STORAGE
    -se introduce stickul in usb-ul receptorului(care deja este pornit)
    -se merge in MENU >SETARI>HDD –si se formateaza stickul in ext3
    -se intra cu putty telnet (se da ip-ul ca la box ex 192.168.1.63)
    -se scrie :<root>-enter,apoi <ipbox >enter, acum putem intra in comenzi
    -scriem apoi <mount>,si observam ca in fereastra apare mnt/sda/ +lost+found…si lasam deschis
    -deschidem FTP la care punem la HOST: 192.168.1.63 ,iar la password: ipbox
    -copiem imaginea in box in <mnt/sda>(imafinea pe care o dorim ,adica E2 pe care o redenumim cit mai scurt ex :PKT.tar.gz sau AAF.tar.gz....si inchidem ftp dupa ce s-a copiat
    -apoi in telnet ,care era deschis scriem : cd /mnt/sda
    -apoi tar zxvf cum se cheama imaginea.tar.gz
    acum incepe sa despacheteze ,dupa ce termina apare in fereastra de telnet #mnt/sda
    -se scoate din priza ,apoi cu mina pe nr 2 al telecomenzii se tine apasat 10 sec(se vede pe display cind o ia),si astepti sa booteze imaginea(aprox 3-4min),prima bootare tine mai mult.

    Mod de instalare cu E1 ABCOM 27/10/2009

    se porneste receptorul cu imaginea in flash E1 ABCOM
    -se pune stickul in laptop si de formateaza in fat32 cu HP USB DISK STORAGE
    -se introduce stickul in usb-ul receptorului(care deja este pornit)
    -se merge in MENU >SETARI>HDD –si se formateaza stickul in ext3
    -se intra cu putty telnet (se da ip-ul ca la box ex 192.168.1.63)
    -se scrie :<root>-enter,apoi <ipbox >enter, acum putem intra in comenzi
    -scriem apoi <mount>,si observam ca in fereastra apare media/sda/ +lost+found…si lasam deschis
    -deschidem FTP la care punem la HOST: 192.168.1.63 ,iar la password: ipbox
    -copiem imaginea in box in <media/sda>(imaginea pe care o dorim ,adica E2 pe care o redenumim cit mai scurt ex :PKT.tar.gz sau AAF.tar.gz....si inchidem ftp dupa ce s-a copiat)
    -apoi in telnet ,care era deschis scriem : cd /media/sda
    -apoi gzip –d cum se cheama imaginea.tar.gz enter
    tar xzf cum se cheama imaginea.tar enter
    acum incepe sa despacheteze ,dupa ce termina apare in fereastra de telnet #mnt/sda
    -se scoate din priza ,apoi cu mina pe nr 2 al telecomenzii se tine apasat 10 sec(se vede pe display cind o ia),si astepti sa booteze imaginea(aprox 3-4min),prima bootare tine mai mult.
    Last edited by inocentul; 21-04-10 at 18:33.
    Don't be sad. Just understand.
    VU+ DUO2/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Panasonic 47AS740E

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •