Page 3 of 67 FirstFirst 12345671353 ... LastLast
Results 31 to 45 of 994

Thread: OPTIBOX Alligator

  1. #31
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,705
    Post Thanks / Like

    Default

    Voi avea un exemplar din versiunea comerciala vineri ! da ... de saptamina aceasta el este disponibil la www.digitalsatelit.ro si www.elstar.ro .

  2. #32
    Standard RSP member tod1975's Avatar
    Join Date
    02 Jun 2008
    Posts
    205
    Post Thanks / Like

    Default

    Am la mine un Optibox Panthera si ma intereseaza cum activez acel submeniu pentru cccam sa incerc cum se misca cu o linie de pe serverul meu de cccam.
    Multumesc!

  3. #33
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,705
    Post Thanks / Like

    Default

    Incearca asa : Menu-CAS-tasta rosie-2320

  4. #34
    Member Visitor
    Join Date
    08 Dec 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Default

    Panthera si ma intereseaza cum activez acel submeniu pentru cccam sa incerc cum se misca cu o linie de pe serverul meu de cccam.
    Multumesc!

  5. #35
    Banned
    Join Date
    08 Nov 2009
    Posts
    59
    Post Thanks / Like

    Default Info

    Salut la toata lumea ! Mihai te-as ruga daca poti fi mai exact :1.la ALLIGATOR OPTIBOX clientul CCCAM suporta mai mult de o linie ? se blocheaza cu mai multe ?
    2.Comparativ cu opticum hd ts 9600 , alligatorul este mai bun pe client cccam ?
    3. Cum activam menu secret de editare pt cccam la alligator optibox ?

    Merci !

  6. #36
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,705
    Post Thanks / Like

    Default

    Pe platforma de test pe care am lucrat eu : Menu-CAS-tasta rosie-2320
    asta atita pentru Panthera cat si pentru Alligator.
    La aceasta versiune clientul de CCCAM este monoserver ! in meniu se pot declara mai multe servere si puteti comuta intre ele daca serverul ales nu va satisface. "Baietii" au in studiu problema simultaneitatii deschiderii serverelor !
    Clientul este CCCAM compatibil inclusiv 2.1.3 ! si merge perfect stabil in hop 1 si 2 ! si binisor in hop 3 functie si de ecm time !
    Mai bine merg Alligator si Panthera ! se vede clar ca sint din alta clasa ! la 9600 inca se fac puneri la punct !

  7. #37
    Standard RSP member tod1975's Avatar
    Join Date
    02 Jun 2008
    Posts
    205
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Incearca asa : Menu-CAS-tasta rosie-2320
    Ok ,am reusit sa intru in meniu acum nu stiu cum sa ma conectez la serverul meu de cccam.
    Mersi

  8. #38
    Standard RSP member tod1975's Avatar
    Join Date
    02 Jun 2008
    Posts
    205
    Post Thanks / Like

    Default

    Am gasit si meniul pentru "Server setup" aici am procedat in felul urmator

    Server Number................1
    Server Conection.......... ON
    Protocol..................... CCcam2.0.11
    Pathway .................... eth.0
    Mode.......................... URL
    URL........................... exemplu.no-ip.com
    User ID...................... username (username din linia F )
    Password .................. password (password din linia F )
    Card info update......... ON
    cccam Port ............... 12000

    si cu toate astea nu vrea sa se conecteze apare "conect fail" unde gresesc?

  9. #39
    Banned
    Join Date
    08 Nov 2009
    Posts
    59
    Post Thanks / Like

    Default sal

    tod1975 ai setat dhcp on ? si-a luat ip de la ruter ?

  10. #40
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,705
    Post Thanks / Like

    Default

    Esti sigur ca serverul este 2.0.11 ? poate ca-i 2.1.x ....
    Card info update ...doar daca este cerut explicit !!!
    Uneori trebuie repetata manevra de conectare ( apasa pe OK repetat 2-3 ori la interval de 2 secunde )
    Verifica tipul serverului ( daca se poate ! ) http://server-dns:16001
    Daca ai server local de ce nu te legi cu IP-ul ? este mai rapid !
    Last edited by MihaiP; 09-12-09 at 06:58.

  11. #41
    Standard RSP member tod1975's Avatar
    Join Date
    02 Jun 2008
    Posts
    205
    Post Thanks / Like

    Default

    Cred ca asta e problema, serverul meu e 2.1.3 incerc sa modific dupa ce ajung de la slujba ,de luat a luat ip de la router ,in rest receptorul se misca foarte bine am scanat aproape toti sateliti importanti de la 39E la 30W intrun timp foarte scurt ,se descurca foarte bine cu montura hh ,numai cuvinte de lauda acum sa rezolv problema cu serverul si sa vedem sharingul cum merge.
    Multumesc de ajutor mihaiip!

  12. #42
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,705
    Post Thanks / Like

    Default

    Aloooo ! nu serverul trebuie modificat !!! alege din meniul Alligator optiunea de server 2,1.2 .... si va merge ! cu orice server 2.1.x !!!!
    Ma bucur ca-ti place ... eu sint incatat de el ...si asta nu numai pentru ca este in el si o bucatica , mica ce-i drept , din munca mea
    ca betatester !

  13. #43
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Apr 2008
    Location
    Bucharest West
    Posts
    321
    Post Thanks / Like

    Default

    salut Mihai!

    vreau sa stiu daca la Optibox Aligator , pot rula un Newcs pt 2 carduri, un Digi N3 si un TVR HD... si incubus sau alt program sa ma leg la serverul cccam de pe dm500/800.

    Banuiesc ca un newcs cu 2 carduri si mgcamd functioneaza. Confirmi?

    De asemnea, daca ai probat MKV, 720p. 1080p.

    Multumesc!
    Vu+Solo2, Offset 1,2m fix 23-28,2-39 est, , Offset 1.2 -36 est, Offset 0.9 - 1w, Offset 0,85m -9-13-19-23 est

  14. #44
    Standard RSP member tod1975's Avatar
    Join Date
    02 Jun 2008
    Posts
    205
    Post Thanks / Like

    Default

    Am inteles,poate m-am exprimat eu gresit nu aveam de gand sa schimb varianta de cccam de pe server ,interbarea mea unde in meniu la Aligator schimb optiunea ca eu acolo am vazut doar pt. cccam2.0.
    Mersi!

  15. #45
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,705
    Post Thanks / Like

    Default

    Alligator are propriul cardserver ! care "stie" Via Conax si Crypto ! stie foarte bine TVR ! nu permite deocamdata includerea de EMU sau CS externe ! El poate fi doar un client pentru servere : CCCAM ( 2.0.11 sau 2.1.x ) sau Newcamd 2.5. Este un receptor Linux in sensul utilizarii performante a platformei tehnice folosind un kernel Linux.
    @tod1975 - folosind -> rulezi toate optiunile de tip de server ...intre ele este si 2.1.2 !

Page 3 of 67 FirstFirst 12345671353 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •