Page 2 of 86 FirstFirst 1234561252 ... LastLast
Results 16 to 30 of 1283

Thread: ECHOLITE 790-SOFTURI-VERIFICATE!!

  1. #16
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,224
    Post Thanks / Like

    Default y

    Quote Originally Posted by snow
    Nu are nimic nou fata de precedenta,Spaniolul :wink:

  2. #17
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    80
    Post Thanks / Like

    Default Share Digi pe Echolite 790 ?

    Salut!
    Puteti sa confirmati daca merge fluent (fara buguri) share Digi (local nu prin net) pe Echolite 790?
    Daca DA, atunci spuneti-mi va rog cu ce versiune ?
    Mersi

  3. #18
    O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    3,367
    Post Thanks / Like

    Default Re: Share Digi pe Echolite 790 ?

    Quote Originally Posted by hotm
    Salut!
    Puteti sa confirmati daca merge fluent (fara buguri) share Digi (local nu prin net) pe Echolite 790?
    Daca DA, atunci spuneti-mi va rog cu ce versiune ?
    Mersi
    trebuie sa cunosti boxkey-ul si rsa-ul. operatiuni nu tocmai usoare.

  4. #19
    Standard RSP member
    Join Date
    03 Feb 2007
    Posts
    44
    Post Thanks / Like

    Default Re: y

    Quote Originally Posted by spaniolul
    Quote Originally Posted by snow
    Nu are nimic nou fata de precedenta,Spaniolul :wink:
    Ba,dimpotriva,cu 2.65(spre deosebire de 2.64) nu mai vad VH1,MTV France,Motors tv,Sailing pe Hotbird.Am tot schimbat softcamuri si degeaba :cry: Ce ar trebui sa inteleg din asta?PS. Motorul merge tot invers.
    Offset 0,90 HH; Echosmart 770,690 ; 45.2N 28.0E

  5. #20
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,224
    Post Thanks / Like

    Default Re: y

    Quote Originally Posted by Bergibergi
    Quote Originally Posted by spaniolul
    Quote Originally Posted by snow
    Nu are nimic nou fata de precedenta,Spaniolul :wink:
    Ba,dimpotriva,cu 2.65(spre deosebire de 2.64) nu mai vad VH1,MTV France,Motors tv,Sailing pe Hotbird.Am tot schimbat softcamuri si degeaba :cry: Ce ar trebui sa inteleg din asta?PS. Motorul merge tot invers.
    Esti sigur ca ai keyle bune?, orcum eu tot cu 2,63 ma joc.Spaniolul :wink:

  6. #21
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,224
    Post Thanks / Like

    Default y

    Ideal ar fi sa folositi variantele;2,47,2,50,2,52,2,53,2,61,2,63,cel putin ele merg cel mai bine.Spaniolul :wink:

  7. #22
    Standard RSP member dyngo's Avatar
    Join Date
    13 Feb 2007
    Posts
    527
    Post Thanks / Like

    Default

    Cu V2.62 nu mai am sunet pe Intel 10-02, decat pe vreo doua FTA rusesti.
    Dela ce poate sa fie?

  8. #23
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,224
    Post Thanks / Like

    Default y

    Quote Originally Posted by dyngo
    Cu V2.62 nu mai am sunet pe Intel 10-02, decat pe vreo doua FTA rusesti.
    Dela ce poate sa fie?
    La mine merge,incearca cu 2,63Spaniolul :wink:

  9. #24
    Standard RSP member
    Join Date
    03 Feb 2007
    Posts
    44
    Post Thanks / Like

    Default Re: y

    Quote Originally Posted by spaniolul
    Quote Originally Posted by Bergibergi
    Quote Originally Posted by spaniolul
    Quote Originally Posted by snow
    Nu are nimic nou fata de precedenta,Spaniolul :wink:
    Ba,dimpotriva,cu 2.65(spre deosebire de 2.64) nu mai vad VH1,MTV France,Motors tv,Sailing pe Hotbird.Am tot schimbat softcamuri si degeaba :cry: Ce ar trebui sa inteleg din asta?PS. Motorul merge tot invers.
    Esti sigur ca ai keyle bune?, orcum eu tot cu 2,63 ma joc.Spaniolul :wink:
    Am luat acum o saptamina un Echo770 sa-l pun la tata la tara pe eutW2 si mi-a venit cu vers 2.64 .Eu am pe al meu 2.65.Am pus acelasi softcam pe amindoua si m-am plimbat putin pe sateliti;am observat ca totul e la fel,mai putin acele posturi de pe hotbird.Am mai pus vreo 3 softcamuri(de pe croat,din alte parti,aranjate de mine,etc)si la fel.Nu ma deranjeaza treaba asta(poate doar VH1 care chiar imi place),doar ca n-am inteles :?
    Offset 0,90 HH; Echosmart 770,690 ; 45.2N 28.0E

  10. #25
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,224
    Post Thanks / Like

    Default y

    Softurie pentru echolite au fiecare cite un bug,unul are probleme audio,altul nu citeste anumite key,la altul nu merge subtitrarea,inca nu este un soft care sa multumeasca pe toata lumea,de asta si atitea versiuni fiecare este inbunatatita in functie de solicitari dar in detrimentul unor mici programe,ideal este ca fiecare sa-si aleaga softul care crede ca il reprezinta,eu ma joc cu softurile saptaminalin general folosesc versiunile 2,47,2,50,2,52,2,53,2,61,2,63,de fiecare data cind mut antena pe vreun satelit sunt obligat sa schimb si softul cel care se comporta binisor pe toti sateliti e 2,53 sau 2,63.Spaniolul :wink:

  11. #26
    Standard RSP member
    Join Date
    03 Feb 2007
    Posts
    44
    Post Thanks / Like

    Default Pt Spaniolul

    Da,pare logic;am sa pun 2.63.Multumesc mult
    Offset 0,90 HH; Echosmart 770,690 ; 45.2N 28.0E

  12. #27
    Standard RSP member
    Join Date
    03 Feb 2007
    Posts
    44
    Post Thanks / Like

    Default tot pt spaniolul

    Esti sigur ca ai keyle bune?, orcum eu tot cu 2,63 ma joc.Spaniolul
    Ai avut dreptate,era de la chei. v 2.64 e la fel ca 2.65. Cred ca intr-unul din receivere ramineau resturi din vechile chei cind bagam noul softcam,asa ca mi-a venit o idee (geniala): am luat un softcam vechi,am sters tot de pe el pina mi-a ramas un softcam complet gol,l-am salvat pe desktop si inainte de a baga orice softcam bun il bag pe ala gol si golesc rec de key;apoi bag noul softcam "pe curat".Ce parere aveti de asta? Sint putin Einstein?
    Offset 0,90 HH; Echosmart 770,690 ; 45.2N 28.0E

  13. #28
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,224
    Post Thanks / Like

    Default y

    Din pacate se pare ca era de plina glorie a acestui receptor a apus iata ce declara un fost pasionat al acestui receptor care a deschis chiar si un site de referinta pentru echolite,sper ca nu se va supara romeox pe mine ca ii copiez citatul de pe alt forum si il postez aici; :wink: dar o fac pentru a tine la curent pe toti despre evolutia/involutia acestui receiver; :wink:

  14. #29
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,224
    Post Thanks / Like

    Default Re: y

    Quote Originally Posted by spaniolul
    Din pacate se pare ca era de plina glorie a acestui receptor a apus iata ce declara un fost pasionat al acestui receptor care a deschis chiar si un site de referinta pentru echolite,sper ca nu se va supara romeox pe mine ca ii copiez citatul de pe alt forum si il postez aici; :wink: dar o fac pentru a tine la curent pe toti despre evolutia/involutia acestui receiver; :wink:
    declaratia lui romeox;Echolite-ul e un receptor foarte bun ce-i drept dar din pacate nu mai stie sa faca multe chestii , si asta e din cauza update-urilor la partea de soft , dar se pare ca mai misca dar nu se stie cat , un sfat personal mai strange niste bani si cumpara un dream500 cu toate ca echolite-ul nu mi-l pot scoate de la inima asa usor
    __________________

  15. #30
    O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    3,367
    Post Thanks / Like

    Default

    rom_main_01032007 by magic

    *please test tps au , subtitle on digitv ok,660,690,770,790
    *u can enable and disable emm, if use in sharing all slave set disabled, master need enabled, it is in clock men by press 9231
    *tps auto_roll only can download key in Freq_10873(hotbird) now. if some tps channel can not play, you need change channel to Freq_10873(hotbird) channel, if channel can play in Freq_10873(hotbird), other tps channel can play

    http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=95832

Page 2 of 86 FirstFirst 1234561252 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •