Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  3
Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 46 to 55 of 55

Thread: Configurare Comutator Diseq 8/1!!!!!!

  1. #46
    Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Join Date
    15 Feb 2007
    Location
    44.42/26.12
    Posts
    4,357

    Default Re: Configurare Comutator Diseq 8/1!!!!!!

    Eu am configurat DM cu ajutorul postului #10 a lui ady sony si este ok .

    Urmeaza pasi si o sa il configurezi :
    LNB1
    1 tone burst: no
    2 DiseqC mode versiunea 1.1
    3 Diseq parameter A/A
    4 Diseq repeat no
    5 Uncommitted swich imput 1
    6 sequence repeat no
    7 Swap comand no
    8 Fast Diseq no

    si asa mai departe pana la 8 LNB.

  2. #47
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,174

    Default Re: Configurare Comutator Diseq 8/1!!!!!!

    alternativele ar fi cam astea 2



    FREE ALIEN

  3. #48
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    300

    Default Re: Configurare Comutator Diseq 8/1!!!!!!

    Cel mai folosit montaj este cu 2 antene cuplate prin Disq 2/1...
    RAPIDIST PUR SINGE

  4. #49
    Standard RSP member Meridian's Avatar
    Join Date
    01 Sep 2010
    Location
    Andromeda
    Posts
    1,072

    Default

    Am doua antene si Optibox 550 S. In total 7 lnb-uri.

    Antena 1:

    1 W - 4.8 E - 13 E - 19.2 E

    Antena 2:

    42 E - 39 E - 23.5 E

    Initial am setat DiseqC Parameter :

    LNB 1: A/A
    LNB 2: A/B
    LNB 3: B/A
    LNB 4: B/B
    LNB 5: A/A
    LNB 6: A/B
    LNB 7: B/A

    Cum am trecut pe NONE la toate LNB-urile imi comuta instantaneu. Am acest diseqc:

    Last edited by Meridian; 23-03-11 at 08:52.

  5. #50
    Golden Member
    Join Date
    11 Feb 2007
    Location
    Șoseaua Kiseleff nr. 10
    Posts
    2,437

    Default

    Setarile tale nu au cum sa fie bune.

  6. #51
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2007
    Location
    P3X-888
    Posts
    3,754

    Default

    asa am eu pe optibox imagine nemesis cu comutator 10x1







    incearca sa te inspiri din imagini
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !

  7. #52
    Member Beginner
    Join Date
    12 Jun 2012
    Posts
    19

    Default Diseqc 1.1 configurare in VU+Duo

    Am urmatorul Diseqc
    http://www.emp-centauri.cz/products.php?id_kateg=5&id_pkateg=20&id=82



    v
    reau sa imi configurez cei 8 sateliti pe acest diseqc folosind configurarea 1.1 sau 1.2

    Am incercat configurarea urmatoare:

    Satelite
    Amos
    4W
    Astra 4A
    4.8E
    Eurobird 16A
    16E
    Astra
    19E
    Hotbird
    13E
    Intelsat
    0.08W
    LNB
    1 2 3 4 5 6 7 8
    Priority
    Auto Auto Auto Auto Auto Auto Auto Auto
    LOF
    Universal LNB Universal LNB Universal LNB Universal LNB Universal LNB Universal LNB Universal LNB Universal LNB
    Voltage mode Polarisation Polarisation Polarisation Polarisation Polarisation Polarisation Polarisation Polarisation
    Increased
    Voltage
    Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes
    Tone mode
    Band Band Band Band Band Band Band Band
    Diseqc mode
    1.1 1.1 1.1 1.1 1.1. 1.1 1.1 1.1
    Toneburst
    None None None None None None None None
    Committed diseqc command AA AB BA BB AA AB BA BB
    Fast diseqc
    No No No No No No No No
    Sequence repeat No No No No No No No No
    Command order Committed Uncommitted toneburst Committed
    Uncommitted
    Toneburst
    Committed
    Uncommitted
    toneburst
    Committed
    Uncommitted toneburst
    Committed
    Uncommitted
    toneburst
    Committed
    Uncommitted toneburst
    Committed
    Uncommitted toneburst
    Committed
    Uncommitted toneburst
    Uncommitted diseqc command Input 1 Input 1 Input 1 Input 1 Input 2 Input 2 Input 2 Input 2
    Diseqc repeat

    None None None None None None None None

    nu merge.


    am incercat varianta USALS / Diseqc 1.2 cu cautarea satelitilor si salvarea pozitiilor, insa dupa ce am rezolvat de salvat pozitiile, cand sa umraresc programele nu imi mai gaseste semnal pe satelit.

    ce este de facut?

  8. #53
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2007
    Location
    P3X-888
    Posts
    3,754

    Default

    Seteaza cum este mai jos si o sa-ti mearga sigur ... bafta la lucru

    Satelite
    Amos
    4W
    Astra 4A
    4.8E
    Eurobird 16A
    16E
    Astra
    19E
    Hotbird
    13E
    Intelsat
    0.08W
    LNB
    1 2 3 4 5 6 7 8
    Priority
    Auto Auto Auto Auto Auto Auto Auto Auto
    LOF
    Universal LNB Universal LNB Universal LNB Universal LNB Universal LNB Universal LNB Universal LNB Universal LNB
    Voltage mode Polarisation Polarisation Polarisation Polarisation Polarisation Polarisation Polarisation Polarisation
    Increased
    Voltage
    no no no no no no no no
    Tone mode
    Band Band Band Band Band Band Band Band
    Diseqc mode
    1.1 1.1 1.1 1.1 1.1. 1.1 1.1 1.1
    Toneburst
    None None None None None None None None
    Committed diseqc command None None None None None None None None
    Fast diseqc
    No No No No No No No No
    Sequence repeat No No No No No No No No
    Command order Committed Uncommitted toneburst Committed
    Uncommitted
    Toneburst
    Committed
    Uncommitted
    toneburst
    Committed
    Uncommitted toneburst
    Committed
    Uncommitted
    toneburst
    Committed
    Uncommitted toneburst
    Committed
    Uncommitted toneburst
    Committed
    Uncommitted toneburst
    Uncommitted diseqc command Input 1 Input 2 Input 3 Input 4 Input 5 Input 6 Input 7 Input 8
    Diseqc repeat

    None None None None None None None None
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !

  9. #54
    Member Beginner
    Join Date
    12 Jun 2012
    Posts
    19

    Default

    in final merge cu modificarea specificata de "stargate" - multumesc.

  10. #55
    Standard RSP member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    480

    Default

    1=Antena mobila pe actuator/positioner, 2=antena mobila pe motor HH, 3=antena fixa 30W, 4...5, 6, 7, 8 = antene fixe pe diferite pozitii orbitale. Output = 2 receivere. Total 2 antene mobile si 6 antene fixe pentru doua receivere. Ce schema fiabila diseq pentru configuratia asta trebuie folosita?

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •