Results 1 to 9 of 9

Thread: Problema optibox cx extra pvr ready

  1. #1
    Standard RSP member
    Join Date
    21 Oct 2009
    Posts
    138
    Post Thanks / Like

    Default Problema optibox cx extra pvr ready

    Salut!
    Am nevoie de ajutorul vostru dragi mederatori si membrii deasemenea.
    Am acest model de receptor si am avut problema cu el pe frecventa 12687v 27500 de pe jiji in sensul ca nu intra nimic pe acesta frecventa.
    Antena este montata pe o montura H-H opticum dm 3800.
    Am incercat sa bag un soft mai vechi decat 1.17.93. crezand ca se va remedia problema si apoi au inceput problemele, adica nu mai puteam sa prind nici un program. Am instalat apoi 1.17.44,nimic, resetari din fabrica si acum nu mai am semnal si nici nu mai muta montura.
    Am nevoie de ajutorul vostru cat mai repede.
    va multumesc anticipat!

  2. #2
    O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    3,365
    Post Thanks / Like

    Default Re: Problema optibox cx extra pvr ready

    reseteaza h-h-ul, vezi in manualul lui cum se face





  3. #3
    Standard RSP member
    Join Date
    21 Oct 2009
    Posts
    138
    Post Thanks / Like

    Default Re: Problema optibox cx extra pvr ready

    Problema era de la sursa de alimentare a receptorului, arsa.

  4. #4
    Standard RSP member
    Join Date
    21 Oct 2009
    Posts
    138
    Post Thanks / Like

    Default

    Va salut!
    Am o cunostinta care are receptorul mai sus mentionat.
    Trece in mod stand-by la scurt timp dupa pornire, culorile sunt prea aprinse.
    Am reinstalat softul prin rs-232 dar observ din cele spuse de el ca problemele au reaparut.
    Care poate fi cauza ?
    Va multumesc anticipat!

  5. #5
    Standard RSP member mesterika's Avatar
    Join Date
    17 Apr 2008
    Posts
    282
    Post Thanks / Like

    Default

    salve,
    vreau si eu o linie focus sau jiji , pentru teste cu rec-ul cu ultimul emu si fausto, pentru cateva ore, sa vad daca ruleaza corect pentru sharing extern si local.
    multumesc frumos


    bafta

  6. #6
    Standard RSP member mesterika's Avatar
    Join Date
    17 Apr 2008
    Posts
    282
    Post Thanks / Like

    Default

    s-a rezolvat,
    multumesc frumos


    bafta

  7. #7
    Standard RSP member
    Join Date
    21 Oct 2009
    Posts
    138
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by dm9 View Post
    Va salut!
    Am o cunostinta care are receptorul mai sus mentionat.
    Trece in mod stand-by la scurt timp dupa pornire, culorile sunt prea aprinse.
    Am reinstalat softul prin rs-232 dar observ din cele spuse de el ca problemele au reaparut.
    Care poate fi cauza ?
    Va multumesc anticipat!
    Problema a fost rezolvata: condensatorii din sursa erau de vina.

  8. #8
    Standard RSP member mesterika's Avatar
    Join Date
    17 Apr 2008
    Posts
    282
    Post Thanks / Like

    Default

    Salve,
    dupa o multe teste, cu fausto,Oscam si un dongle(adaptor serial-net, resuscitat), am reusit sa deschid o linie pe rec.
    cu sssp_cccam pe pc, rec-ul legat pe serial, cu setarile de modem sssp, ver. v1.19.56 mcas(cu versiune emu, face probleme), pc-ul ruleaza pe win7/32, setari schimbate la com1(115200), din propietatile pc-ului, am reusit o conexiune stabila.
    schimbari au fost la flycccam
    [main]
    enable=1
    ECMTimeOut=3
    PMTTimeOut=1
    showonstart=1

    [MainWnd]
    left=28
    top=18
    bottom=507
    right=372

    aceasta conserva, ca si surorile ei fta, cx pvr hdmi, prima cx pvr, prima fta, inca poate folosita, cu o imagine clara, chiar daca este SD, pe un tv clasic cu tub(eu folosesc un panasonic 16/9 cu diagonala de 32").
    multumiri domnului mirel, pentru ajutor

    Bafta

  9. #9
    Standard RSP member mesterika's Avatar
    Join Date
    17 Apr 2008
    Posts
    282
    Post Thanks / Like

    Default

    salve,

    stergand raftul de praf, plin cu conserve vechi, am gasit un Extra cx pvr si am vrut sa vad daca se mai poate sa-l fac sa alerge.
    Dupa indelungi nopti albe, am reusi cu un oscam sa-l fac sa ruleze acceptabil. am pus o imagine mai veche pe conserva, l-am conectat fara dongle la pc prin serial, si sa facut lumina.
    urmatoarea etapa, sa vedem cum se descurca cu un router cu oscam.



    bafta si spor la treaba

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •