Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26

Thread: How To AzBox HD

  1. #1
    Nestiutor...
    Join Date
    13 Feb 2007
    Location
    Earth
    Posts
    1,977
    Post Thanks / Like

    Default How To AzBox HD

    HOW TO setup Card Sharing NewCS / MgCamd

    ''
    1. What is Card Sharing?

    CS (Card Sharing) is sharing a smart card with another STB via ethernet.

    If you use CS you can see scrambled channel even if you don't have proper smart card in the client STB.
    You can share a card with another STB server or PC server.



    2. What do you need for CS?

    Download:

    MgCamd 1.31c for AzBox HD Elite and Premium .
    NewCS 1.65 for AzBox HD Elite and Premium .

    There is two way to install this emu.

    Automatic :

    Go in Home - Plug-ins - OpenXCAS - Manual Install - Edit URL and add azboxworld.com , and than download from that server.

    Card sharing s/w :
    NewCS is a powerful card server.
    Mgcamd are EMU s/w.



    3. How to setup NewCS ?

    If you run NewCS on your STB, it will work as a CS server.

    NewCS is a program which can be connected to various kinds of client EMUs.

    NewCS set up will be done by /EMU/OpenXCAS/newcs/newcs.xml file.

    There are some important points in setting newcs.xml. Below is an important section. You must confirm the setting in parts 2, 3, 5, 7, 8, and the rest part should remain as default setting.

    <mhz>357</mhz>
    This means communication speed to card. Most of cases, 357 is good.
    <node>/dev/sci0</node>
    Set serial port which is connected to card slot. relook have /dev/sci0 (lower slot), /dev/sci1 (upper slot). mutant have /dev/sci0.
    <boxkey>0000000000</boxkey>
    Enter box keys if needed.
    <carddetect>yes</carddetect>
    This option checks automatically whether card is inserted in card reader or no. Enter yes.
    <newcamd_port>10000</newcamd_port>
    Set card sharing port number which is newcamd compatible protocol. mgcamd, evocamd use this protocol. If there is a router/firewall, you have to open this port. Most of failures on accessing to server from outer network happen due to the firewall.
    <newcamdserver> ... </newcamdserver>
    Settings for newcamd compatable protocol cardsharing.
    <deskey>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</deskey>
    This is used for coding on packets while card sharing. Leave it as it is. It does not require to be changed except some particular cases.
    <user> ... </user>
    This is for clients settings who will be allowed to access to server. You can add users as many as you want. As defaults, below is how it looks. <user>
    <name>user1</name>
    <password>pass1</password>
    <au>on</au>
    </user>
    <au>on</au>
    This setting means whether card update function is on or off .
    Compare added new newcs.xml with original newcs.xml. Then you can know howto add new client.

    If necessary, you can modify the newcs.xml file and then place the modified file into /EMU/OpenXCAS/newcs/ using FTP.

    If you want to share your slot with your friend, add the settings to newcs.xml and inform your friend detailed information to share cards with your friend.



    4. How to setup mgcamd for connect to card sharing server ?

    mgcamd setting can be done by two files exist in /EMU/OpenXCAS/mgcamd/mg_cfg, /EMU/OpenXCAS/mgcamd/newcamd.list in the receiver.

    mg_cfg is regular setting for mgcamd and newcamd.list is setting part which decides to select a server which will be connected when CS is performed.

    mg_cfg is not a particular case that require to be changed, contrarily, newcamd.list need to be explained in detail since it is used very often while CS is operated.

    newcamd.list can be considered as a server list. In other word, one receiver, as a client set, mgcamd.list will direct the client set to which card server to be connected.

    If you open the newcamd.list, setting is done as below.( In each row, each can be distinguished by empty space)

    CWS = 127.0.0.1 10000 User1 Pass1 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
    CWS = 127.0.0.1 10001 User1 Pass1 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

    Card sharing server setting section
    '127.0.0.1'

    loopback IP (It allows you to connect to your receiver itself. This is used when your STB has card.)

    '10000 or 10001'

    Port number (See Note 1,2)

    'User1'

    login ID (See Note 1)

    'Pass1'

    login Password (Note 1)

    '01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14'

    DES key (See Note 1)

    Note 1 : Each items has to be set in the CS server's newcs.xml where you aim to be connected.
    Note 2: You can designate the port number area. For example, if it is set A:B, it try to connect to numbers between A and B.
    In order to do CS, you need to have IP, Port number, ID, Password, DES key details of your friends or third person. For example, you have managed to get the information below.

    IP : 12.34.56.78
    Port number : 10000
    ID : user1
    Password : pass1
    The below row has to be added into newcamd.list and then restart EMU.

    "CWS = 12.34.56.78 10000 user1 pass1 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14"



    und bei Azbox HD Reader Section:

    <readers name="Card Readers">
    <device>
    <name>upper</name>
    <type>azbox</type>
    <node>/dev/scard</node>
    <export>yes</export>
    <enabled>yes</enabled>
    <blocksa>no</blocksa>
    <blockua>no</blockua>
    <blockga>No</blockga>
    <newcamd_port>20000</newcamd_port>
    <autosid>no</autosid>
    <carddetect>yes</carddetect>
    <priority>hard</priority>
    <PTShandshake>no</PTShandshake>
    <mhz>357</mhz>
    <boxkey>{hier kommt Boxkey}</boxkey>
    <rsa>{kier kommt RSA}</rsa>
    </device>
    </readers> ''
    Last edited by istvan; 02-02-10 at 13:39.
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

  2. #2
    Nestiutor...
    Join Date
    13 Feb 2007
    Location
    Earth
    Posts
    1,977
    Post Thanks / Like

    Post How To install CCcam 2.1.1 on AzBox HD Elite / Pre

    How To install CCcam 2.1.1 on AzBox HD Elite / Premium

    ''
    Tutorial : CCcam 2.1.1 for AzBox HD
    1. Download and extract on Your PC archive Cccam 2.1.1 AzBox HD.rar


    http://www.mediafire.com/?mn2jv24zmtz
    2. Connect on Your AzBox HD by FTP manager ( You can get one free File Zilla on :


    https://www.ohloh.net/projects/filez...in32-setup.exe ).
    3. Enter the /EMU directory and transfer there directory lib which is located in extracted archive on Your PC. When transfer is finished select all files and give CHMOD 755 to them.
    4. Now, enter the OpenXCAS folder on AzBox HD receiver, so You will have /EMU/OpenXCAS , and transfer there two files : module.seq and openxcas.conf which are located in OpenXCAS folder of extracted archive. Give CHMOD 755 to that two files.
    5. Now transfer in /EMU/OpenXCAS folder named as dvbapiCAS which is located in OpenXCAs directory of extracted archive. Enter in that directory, so You will have /EMU/OpenXCAS/dvbapiCAS and give CHMOD 755 to 3 files : dvbapi.sh , dvbapi_module and openxcas.conf .
    6. Do not forget to add Your C or N lines to CCcam.cfg file which is located inside of /EMU/lib directory.
    7. After You start dvbapiCAS from Plug-ins -> OpenXCAS -> Camd activation & priority , You can test if CCcam is running by entering this in Your Web browser

    : http://azboxhdip:16001
    in my Case, my AzBox HD in my LAN has IP adress 192.168.1.65, so I am entering


    http://192.168.1.65:16001 .
    That is all for now, with this You have CCcam 2.1.1 Client and Server Installed on Your AzBox HD device . ''
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

  3. #3
    Nestiutor...
    Join Date
    13 Feb 2007
    Location
    Earth
    Posts
    1,977
    Post Thanks / Like

    Post HOW TO INSTALL CCcam ON AZBOX // VIDEO

    HOW TO INSTALL CCcam ON AZBOX //VIDEO


    http://www.mediafire.com/file/z3md2g...CCAM_VIDEO.zip
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

  4. #4
    Nestiutor...
    Join Date
    13 Feb 2007
    Location
    Earth
    Posts
    1,977
    Post Thanks / Like

    Post How To change pasword on azbox //VIDEO

    How To change pasword on azbox // VIDEO

    http://www.mediafire.com/file/zymi3c...word_azbox.zip
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

  5. #5
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Nov 2008
    Posts
    165
    Post Thanks / Like

    Default Info multicas

    Daca doriti sa vedeti pe ecran diverse informatii cand utilizati multicas editati fisierul openxcas.conf in /PLUGINS/OpenXCAS/MultiCAS care va trebui sa arate astfel :
    a)Pentru ecm :
    [module]
    name = MultiCAS
    daemon = emu_module
    version = 1.62
    INFO = /tmp/ccc_ecm.info
    REFRESH = 3
    b)Pentru lista cartele :
    [module]
    name = MultiCAS
    daemon = emu_module
    version = 1.62
    INFO = /tmp/ccc_card_list.info
    REFRESH = 3
    c)Pentru lista servere :
    [module]
    name = MultiCAS
    daemon = emu_module
    version = 1.62
    INFO = /tmp/ccc_serverstatus.info
    REFRESH = 3
    d)Pentru cartela in slot interen :
    [module]
    name = MultiCAS
    daemon = emu_module
    version = 1.62
    INFO = /tmp/card_slot.info
    REFRESH = 3
    Restart multicas si apasati tasta >> .

  6. #6
    Golden Member qwess's Avatar
    Join Date
    26 Oct 2009
    Location
    Walachia / Paname
    Posts
    817
    Post Thanks / Like

    Default Setari streaming AZBox HD

    AZBox to PC
    pentru streaming in wifi: (doar unicast) reteaua WiFi ramane OK
    AZ>UTP>ROUTER>WiFi>PC (AZ>WiFI>ROUTER>WiFi>PC:netestat)
    AZBox:
    • ip:192.168.X.X(adresa IP a computerului client)
    • port: 9000
    • timp: nedefinit(ramane setat pe ultimile vs. fw)

    in PC(VLC):

    • protocol: UDP
    • ip: fara ip,224.1.1.100 sau 192.168.X.X(adresa IP a PC)
    • port:9000

    udp://:9000
    udp://@224.1.1.100:9000
    udp://@192.168.X.X:9000

    pentru streaming LAN (accepta muticast), "taie" reteaua de WiFi ptr. restul device-urilor.(la mine)
    AZ>UTP>ROUTER>UTP>VLC
    AZBox:

    • ip:224.1.1.100(adresa IP a computerului client)
    • port: 9000
    • timp: nedefinit

    in PC(VLC):

    • protocol: UDP
    • ip:224.1.1.100
    • port:9000


    functioneaza perfect SD, la HD1080 face un pic de freeze, cele 720 merg bine.
    testate pe FW 0.9.4466,VLC v.1.0.5,Vista, WiFi N, CAT5.

    PC to AZBox
    pentru IP CHANNEL in AZBox se seteaza:

    • protocol:UDP
    • channel name: ~la alegere~default VideoLAN
    • ip address: ~adresa ip a PC(192.168.X.X)
    • port n°:~1234~
    • buffer size:~99999~

    In PC(VLC)
    se activeaza transcodarea fluxului in incapsulare MPEG-TS cu codec video H264 si audio AAC(TS).
    pentru inregistrari in VLC, se activeaza in Vizualizare/Controale avansate..(folderul initial este in C:/user/Documents)
    rulat cu succes mkv, DVD,DVD ISO, radio online, webcam




    Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam





  7. #7
    Golden Member qwess's Avatar
    Join Date
    26 Oct 2009
    Location
    Walachia / Paname
    Posts
    817
    Post Thanks / Like

    Default

    AZBox > WiFi > Router > Wifi > PC
    testat si merge super OK




    Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam





  8. #8
    Golden Member qwess's Avatar
    Join Date
    26 Oct 2009
    Location
    Walachia / Paname
    Posts
    817
    Post Thanks / Like

    Thumbs up AZBox HD streaming in internet

    >>trimitere de flux video(canale TV) in internet prin VLC Player
    ex: trimiterea unui meci,film... catre prieteni,....direct din AZBox
    setari AZBox HD:

    • ip:192.168.X.X(adresa IP a computerului client)
    • port: 9000
    • timp: nedefinit

    setari PC(VLC client-server)
    Difuzare ca flux(Crtl+S):
    SURSA:
    Retea/Protocol UDP, port 9000; (ex: udp://@:9000)
    click "Flux",
    destinatii:
    HTTP; "adauga"
    "Adresa":acelasi IP setat in AzBox:192.168.X.X:8080(adresa IP a computerului client), se activeaza transcodarea dupa caz, se activeaza "Afiseaza local" daca se doreste vizionarea si pe propriul PC.
    Code:
    :sout=#transcode{vcodec=h264,vb=800,scale=1,acodec=mp4a,ab=128,channels=2,samplerate=44100,scodec=dvbs}:std{access=http,mux=ts,dst=192.168.X.X:8080}  :sout-all :sout-keep
    se deschide(port forwarding) poarta "8080" in router pe adresa :192.168.X.X(adresa IP a computerului client)
    pentru IP dinamic se creeaza host dyndns
    sesiunea se deschide cu VLC, (Crtl+N) protocol HTTP/your IP ori host dyndns port 8080
    Code:
     ex:http://XX.XX.XXX.XX:8080***   http://dyndns_host:8080
    -testat OK pe client la 2500km in mod WiFi.




    Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam





  9. #9
    Golden Member qwess's Avatar
    Join Date
    26 Oct 2009
    Location
    Walachia / Paname
    Posts
    817
    Post Thanks / Like

    Post HDD mai mare de 1TB pe AzBox

    Se pare ca merg "intrate" si hdd-uri mai mari de 1TB in AZBox.
    pentru asta se creeaza 2 partitii active cu Acronis Disk Director Suite.
    Pentru ca AZbox sa poata monta si a doua partitie se modifica fisierul:
    DISK1/hdd_tools/check_hdb.sh, cu introducerea liniei: /bin/mount /dev/hdb2 /DATA/hdb2 dupa linia similara /bin/mount /dev/hdb1 /DATA/hdb1.
    Pentru a modifica acest fisier se trece fisierul de la mod ro la rw
    in telnet: mount-o remount,rw /dev/mtdblock5 /DISK1, dupa modificare se revine la modul ro: mount-o remount,ro /dev/mtdblock5 /DISK1
    Reboot system

    P.S. Am incercat trecerea HDD-ului pe UDMA6 cat duce hardul, dar se pare ca Azbox cunoaste maxim UDMA2.




    Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam





  10. #10
    Standard RSP member
    Join Date
    27 Aug 2009
    Posts
    47
    Post Thanks / Like

    Default

    Si, tot referitor la discul intern din AZBox:
    Formatarile reusite, facute "pe vremuri", in FW gen 0.9.1xxx pana pe la sfarsiturile celor gen 0.9.3xxx si inceputurile 0.9.4xxx, din interfata Settings>Storage, nu din consola, erau facute default in ext2.
    Dupa cum bine stiti sau tocmai aflati acum, ext2 sufera cam de aceleasi probleme cu FAT32 - pierderea consistentei filesystemului/fisierelor in caz de oprire intempestiva a sistemului.
    Daca mai tineti minte, am avut zeci de probleme pe azboxul meu - la redarea mkv si avi: blocari, sacadari, freeze. Dupa diverse sapaturi am descoperit ca e2fsck este oarecum nefunctional in imaginile FW mai noi. Revenind la 0.9.3886 am putut folosi e2fsck pe /dev/hdb fara sa se mai blocheze in timpul scanarii, iar acum azboxul poate sa redea orice media fara probleme si blocari si fara sacadari, chiar si in fraierul de fw 0.9.4785.
    Asadar, solutii:
    1. in consola azbox, hdd-ul in azbox: e2fsck -vf /dev/hdb1 sau e2fsck -vfp /dev/hdb1
    2. in consola PC-ului cu OS linux-based, hdd-ul transplantat in pc, pentru a beneficia de viteze mai mari de scanare si pentru a nu mai face downgrade de fw: cam aceleasi comenzi, modificand hdX corespunzator locatiei in care a montat OS-ul discul, in PC e2fsck -vf /dev/hdXy sau e2fsck -vfp /dev/hdXy
    3. formatarea discului in ext3, care nu sufera de "pierderi de memorie", dar care are viteze de transfer ceva mai mici decat ext2; de efectuat cu mkfs.ext3 in consola azbox-ului/pc-ului sau cu diverse utilitare gui, in pc, de ex. Acronis, cum zicea @qwess. Solutia implica backupul datelor de pe respectivul disc

    De mentionat: in AZBbox, /dev/hda este discul/memoria DOM, cu partitiile hda1, hda2, hda3 , hda4. hda este initializat si folosit de catre AZBox in udma5. Ramane inca un mister motivul pentru care nu foloseste si hdd-ul intern in udma5/6/7 - probabil ca e o limitare a driverelor/kernelului care survine in cazul interfetei S-ATA. Poate se va remedia cu mult-promisul API cel nou de la SIGMA.
    Last edited by studeer; 22-04-10 at 13:01. Reason: corectat o greseala

  11. #11
    Standard RSP member
    Join Date
    27 Aug 2009
    Posts
    47
    Post Thanks / Like

    Default

    Pentru cei care nu urmaresc http://forum.azbox.com , un mic tutorial "oficial" despre curatarea completa a azboxului:



    Complete clean-up of Azbox firmware, settings and plugins
    « on: June 08, 2010, 07:16:41 PM »
    Hello,

    This procedure will allow you to completely clean your Azbox HD. All configuration, plugins and firmware will be lost.
    So use it with caution and follow it carefully.

    When do you need to use this procedure?

    - If you feel that your Azbox no longer works properly and behave totally at random.
    - Problems with plugins that can no longer read your card
    - If you have a bug that nobody else experience or can reproduce

    Pre-requisite:

    DO NOT SKIP THIS PART.

    - Download the latest firmware with Firefox from http://fw.azupd.com
    - Check the MD5 signature
    - Rename the file to patch.bin and nothing else (so azbox-0.9.4890-patch.bin is not a valid name it should be renamed to patch.bin, so suppress "azbox-0.9.4890-").
    - Format an USB key to FAT file system
    - Copy the file patch.bin to the newly formatted USB key
    - Power off your Azbox
    - Connect the USB key
    - Restart your Azbox
    - In the upgrade screen select 1 - upgrade USB (the firmware you copy on the USB should be detected and installed).
    - This process should end normally during the countdown remove the USB key.
    - You Azbox will restart with the firmware you select.

    Clean-up
    - Please DO NOT SKIP PRE-REQUISITE!!!

    - Enable Telnet server on your Azbox (11. Setup - Network Services - Telnet server : Enabled).
    - Connect to your Azbox IP address with a telnet client
    - Type the following command.

    mount -o remount,rw -t ext3 /dev/hda1 /MMP
    rm -rf /PLUGINS
    rm -rf /DISK2
    rm -rf /MMP
    sync


    You will probably read some error messages, don't care about this.

    - Power off your Azbox (switch off) (if you press the power key on the RCU the end menu will no longer appears since we just delete it).
    - Put the USB key that we prepare in pre-requisite in the Azbox USB slot.
    - Power on your Azbox

    On the upgrade screen select:
    4 - Format application Area
    Followed by:
    1 - upgrade USB

    Let the upgrade process run (DO NOT POWER OFF your Azbox during this process) and wait for the final countdown and remove the USB key.
    If you miss the final countdown at the Azbox reboot select 5 - Continue without upgrade.

    Your Azbox is now brand new with a fresh firmware without any old stuff on it.
    Then you will need to reconfigure all your Azbox like you first power it up.

    Pr2

  12. #12
    Golden Member qwess's Avatar
    Join Date
    26 Oct 2009
    Location
    Walachia / Paname
    Posts
    817
    Post Thanks / Like

    Default Meniu în limba română pe Azbox

    Cum să adăugam meniul in limba romană în azbox hd
    trecem hda1/MMP în modul citire/scriere(după restart va reveni în mod "ro")
    în telnet:
    Code:
    mount -o remount,rw -t ext3 /dev/hda1 /MMP
    copiem dosar "Romanian" în:
    Code:
    /MMP/hd/System/message-td210
    (în dosarul "Romanian" sunt prezente 16 fişiere text cu traducerile, pentru a modifica folosim Notepad++ şi păstrăm formatul!,
    după care urcăm în azbox cu comanda de trecere în "rw")
    chmod 755
    înlocuim(sau modificăm) fişierul "setup_language.sh" din
    Code:
    /MMP/usr/bin
    Code:
    if [ $# -ne 1 ]; then
        exit 0
    fi
    
    # english reset
    English_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 0 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/English -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    PortugueseP_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 1 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/PortugueseP -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    PortugueseB_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 101 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/PortugueseB -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    Dutch_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 2 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/Dutch -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    Czech_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 3 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/Czech -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    Deutsch_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 4 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/Deutsch -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    Russian_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 5 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/Russian -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    Spanish_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 6 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/Spanish -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    Polish_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 7 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/Polish -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    Serbian_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 8 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/Serbian -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    Hungarian_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 9 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/Hungarian -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    Hellenic_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 10 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/Hellenic -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    Romanian_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 10 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/Romanian -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    Italian_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 10 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/Italian -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    French_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 10 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/French -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    Slovak_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 10 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/Slovak -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    Turkish_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 10 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/Turkish -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    Arabic_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 10 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/Arabic -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    Danish_reset ()
    {
        cd /DISK2/message/
        rm *.txt
        echo 10 > .language
        for i in `find ../../MMP/hd/System/message-td210/Danish -name '*.txt'`; do
            ln -s $i ./
        done
        cd -
    }
    
    # routine
    if [ $1 -eq 0 ]; then
        English_reset    
    elif [ $1 -eq 1 ]; then
        PortugueseP_reset    
    elif [ $1 -eq 2 ]; then
        PortugueseB_reset    
    elif [ $1 -eq 3 ]; then
        Dutch_reset    
    elif [ $1 -eq 4 ]; then
        Czech_reset
    elif [ $1 -eq 5 ]; then
        Deutsch_reset
    elif [ $1 -eq 6 ]; then
        Russian_reset
    elif [ $1 -eq 7 ]; then
        Spanish_reset
    elif [ $1 -eq 8 ]; then
        Polish_reset
    elif [ $1 -eq 9 ]; then
        Serbian_reset
    elif [ $1 -eq 10 ]; then
        Hungarian_reset
    elif [ $1 -eq 11 ]; then
        Hellenic_reset
    elif [ $1 -eq 12 ]; then
        Romanian_reset
    elif [ $1 -eq 13 ]; then
        Italian_reset
    elif [ $1 -eq 14 ]; then
        French_reset
    elif [ $1 -eq 15 ]; then
        Slovak_reset
    elif [ $1 -eq 16 ]; then
        Turkish_reset
    elif [ $1 -eq 17 ]; then
        Arabic_reset
    elif [ $1 -eq 18 ]; then
        Danish_reset
    fi
    chmod 755
    repornim AzBox
    selectăm Bulgarian (nu am găsit încă unde să adaug/modific pentru Romanian )
    O puteţi modifica după bunul plac, deci fără cârcoteli...

    DOWNLOAD




    Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam





  13. #13
    Standard RSP member iceman's Avatar
    Join Date
    13 Sep 2007
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    30
    Post Thanks / Like

    Default Limba EPG

    @qwess

    Ai idee de unde se poate seta limba in care se afiseaza EPG-ul? Asa cum stim cu totii, Digi si UPC transmit EPG in mai multe limbi dar, din pacate, Azbox afiseaza prima limba, in ordine alfabetica, cel putim asa am observat pana acum.
    Totusi, la unele canale, de ex. History Channel HD, dupa comutarea pe acest canal, pentru cca. 1 secunda, EPG-ul este afisat in ceha, dupa care se comuta automat pe engleza. Sa aiba oare legatura cu faptul ca meniul principal al receiverului este setat pe engleza? Daca da, inseamna ca nu prea sunt sanse sa selectam limba romana, intrucat in meniul principal, lb. romana nu exista.
    Cluj-Napoca
    --------------------------------------------------
    AzBox HD Premium, HDD Western Digital Caviar Green 750 GB, conservă Hyundai HSS 3169,
    Antenă toroidală T90 12 LNB (Astra 1, Astra 2, Astra 3, Astra 4, HB, W2, Thor, Amos, Eurobird 9, Badr, Hellas, Turksat)

  14. #14
    Golden Member qwess's Avatar
    Join Date
    26 Oct 2009
    Location
    Walachia / Paname
    Posts
    817
    Post Thanks / Like

    Default

    ai setat limba romana la subtitrare, audio si audio secundar? mai degraba inexistanta EPG in romana pe anumite canale.
    Vezi diferenta continut info EPG Digi vs Dolce(intradevar nu este multilanguage)
    posibil functia EPG defectuasa multicanal.
    Seteaza Ceha in test(meniu, sub,audio) si vezi ce zice...pentru History HD.




    Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam





  15. #15
    Golden Member qwess's Avatar
    Join Date
    26 Oct 2009
    Location
    Walachia / Paname
    Posts
    817
    Post Thanks / Like

    Default Language-Patch Romanian Installer v.1.0 Azbox HD

    se dezarhiveaza si se copieaza prin FTP in: /tmp
    in telnet dam comanda:
    Code:
    chmod 755 /tmp/patch_RO/*
    /tmp/patch_RO/install
    patch_RO




    Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam





Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •