Thanks Thanks:  16
Likes Likes:  18
Page 14 of 14 FirstFirst ... 41011121314
Results 196 to 210 of 210

Thread: Sbox - New cardserver/emu

  1. #196
    Standard RSP member marsel90's Avatar
    Join Date
    11 Sep 2007
    Posts
    342

    Default

    cardul 1802 pus in oscam la mhz pus 600 si card mhz la 369 arata asa

    (1802&000000/0000/03F5/92:326B6EFB1ACE8252B004E76B7D0CF1AA): found (274 ms) by jijica
    (1802&000000/0000/0DDE/92:59C1A4476D22968DA96DF86163F97E77): found (268 ms) by jijica
    (1802&000000/0000/0400/92:314EB6CDD6F528677BB2F8A591900932): found (267 ms) by jijica
    (1802&000000/0000/1770/92:0FEC01CEA340DF1D23777FF8AC39A531): cache1 (1 ms) by jijica
    (1802&002011/0000/1770/92:0FEC01CEA340DF1D23777FF8AC39A531): found (265 ms) by jijica

  2. #197

    Default

    Eu stiu,doar ca mie imi da rateuri in DM600 si numai asa merge stabil.
    Oscam imi face asa http://sateliti.info/showthread.php?...473#post223473
    Last edited by spaniolu2; 18-05-13 at 22:49.

  3. #198
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523

    Default

    SBox 0.0.5-4 #0 tests

    - Changes in dvbapi (try cutting those of you in the picture)
    - Small changes in newcamd module

    Download : http://d-h.st/mfH

  4. #199
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523

    Default

    După câteva zile de teste, (deocamdată) am 100% uptime cu SBox 0.0.5-4 #0 tests

  5. #200
    Member Visitor
    Join Date
    18 May 2013
    Posts
    3

    Default

    Asa este , SBox 0.0.5-4 #0 merge foarte bine , testat cu card digi 1880 si card focus sat , uptime 100%
    Last edited by delta2k2; 27-05-13 at 11:30. Reason: Regula 12 : Quote inutil

  6. #201
    Member Beginner
    Join Date
    15 Apr 2008
    Posts
    16

    Default Sbox/cccam card Digi 1880

    Salut,

    Cine ma ajuta cu un config pt cardul de mai sus.

    Debian, Sbox/cccam instalat.(cititor easymouse)

    Pana acum am mers pe OScam si ma gandeam sa testez.

    Multumesc anticipat.

  7. #202
    Standard RSP member
    Join Date
    08 Oct 2009
    Posts
    37

    Default

    Am instalat si eu SBox 0.0.5-4 #5 tests, merge ok, timp mai bun comparativ cu oscam, dar nu primesc EMM deloc. in webif apare ON si la user si la card.
    newcamd e oprit, si ma conectez prin cccam de pe un diablo wifi cu underworld 2.28, unde sa fie problema? face AU doar singur, prin dvbapi?

  8. #203
    Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Join Date
    15 Feb 2007
    Location
    44.42/26.12
    Posts
    4,357

    Default

    De aproape doua saptamani a aparut SBox 0.0.5-4 #6 , functioneaza ok si mult mai stabila decat versiunea anterioara.

  9. #204
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,842

    Default

    SBox 0.0.5-4 #6

    -Fixed portlist, and works again
    -Fixed bug with viaccess cards and readers phoenix / smargo / pcsc
    -Fixed bug in priority
    -New parameters for viaccess cards (see sbox.conf for more info)
    "Partial"-Support in NA nagra cards used (must specify mode = 3)
    -Improved compatibility with smargo readers V2, you may now fail the V1 ... (reportad fault if you have one)
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  10. #205
    Super Member
    Join Date
    07 Feb 2007
    Posts
    213

    Default

    Stimati colegi,

    Imi poate spune cineva daca cardul TVR (Freesat) merge in combinatia sbox+cccam ?
    Daca da ma poate ajuta cineva sa fac configuratia ?

    Multumesc

  11. #206
    maniac lao's Avatar
    Join Date
    02 Sep 2009
    Posts
    2,750

    Default

    cardul TVR (Freesat) via caid 0500 nu deschide in 3C. Doar trece prin 3C si lumineaza la cine are un emu (oscam) care stie sa deschida.
    Deci, daca il pui in sbox (desi mai bine ramane in 3C) si dai linie in 3C, tu nu vezi din el.
    Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law

  12. #207
    Super Member
    Join Date
    07 Feb 2007
    Posts
    213

    Default

    Caid 0B02 are cardul meu si e conax.
    Am vorbit cu cineva care are card de Focus si mi-a zis ca merge bine.
    Eu am momentan oscam, dar tot am atacuri, incearca sa se conecteze , probabil fosti parteneri la serverul meu.

  13. #208
    dishwasher
    Join Date
    14 Jul 2007
    Posts
    1,415

    Default

    Versiunile vechi contineau si fisier info referitor la cardurile si reader-ele suportate, de ceva timp "e pe testate". Am facut si asta dar nu am gasit ce am nevoie: varianta care sa suporte card conax si Phoenix serial reader; receptorul este DM500. Foloseste cineva o varianta cu aceste cerinte?
    UFS910, Nokia d-Box1, Optibox500, Amiko Mini Combo

  14. #209
    dishwasher
    Join Date
    14 Jul 2007
    Posts
    1,415

    Default

    "Pe testate": SBox v 0.0.5-4 #7, DM500, card 0B02 in cititorul receptorului, card 1802 in Phoenix serial (Max232 + 74HC00). Nu ma asteptam, azi a facut update cardul conax.
    UFS910, Nokia d-Box1, Optibox500, Amiko Mini Combo

  15. #210
    Standard RSP member
    Join Date
    20 Apr 2009
    Location
    Arges
    Posts
    145

    Default

    Sbox e un proiect mort ? Ar fi nevoie de o versiune pentru procesoare arm ( vu+ 4k , dreambox 4k ).

Page 14 of 14 FirstFirst ... 41011121314

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •