Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49

Thread: CCcam 2.1.4

  1. #16
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2007
    Location
    P3X-888
    Posts
    3,754
    Post Thanks / Like

    Default

    eu i-am pus softcam .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !

  2. #17
    User
    Join Date
    11 Feb 2007
    Posts
    2,384
    Post Thanks / Like

    Default

    Are softcam de azi.

    root@dreambox:~> /var/bin/CCcam.ppc -dv
    11:12:13.648 CCcam: ======================================================================
    11:12:13.649 CCcam: starting CCcam 2.1.4 compiled on Jan 30 2010@16:28:54
    11:12:13.650 CCcam: ======================================================================
    Last edited by zappa; 04-02-10 at 12:08.

  3. #18
    User
    Join Date
    11 Feb 2007
    Posts
    2,384
    Post Thanks / Like

    Default

    L-am inlocuit si acum e OK.

  4. #19
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Join Date
    23 Apr 2007
    Location
    P3X-888
    Posts
    3,754
    Post Thanks / Like

    Default

    offtopic
    interesant este ca din cele 93 de linii pe care le am in server inca nu a updatat nimeni la 2.1.4 .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !

  5. #20
    Standard RSP member soulraven's Avatar
    Join Date
    13 Sep 2008
    Location
    Campulung Muscel
    Posts
    98
    Post Thanks / Like

    Default

    pe ddwrt si router asus wl-500G premium, se blocheaza la pornire, la fel si 2.1.3. vad ca nu s-a rezolvat problema este pentru procesoarele MIPS

    Accept orice fel de donatie pentru echipamente si accesorii satelit. Transportul il achit eu

  6. #21
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2009
    Posts
    152
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by stargate View Post
    offtopic
    interesant este ca din cele 93 de linii pe care le am in server inca nu a updatat nimeni la 2.1.4 .
    Eu din peste 200 de linii am vreo 2-3.

  7. #22
    叛徒 daradici's Avatar
    Join Date
    12 Apr 2008
    Location
    覆盆子灌木
    Posts
    1,073
    Post Thanks / Like

    Default ...functioneaza excelent !

    ....insa cei care au facut schimb de linie N contra linie N nu pot deocamdata s-o foloseasca, aceste carduri apar ca HOP10. Din aceasta cauza, deocamdata, am abandonat acest emulator.

  8. #23
    User
    Join Date
    11 Feb 2007
    Posts
    2,384
    Post Thanks / Like

    Default

    Sper ca urmatoarele versiuni sa acopere acest bug ptr liniile N. S-ar mai face curatenie.

  9. #24
    Member Beginner polly75's Avatar
    Join Date
    27 Jul 2007
    Posts
    20
    Post Thanks / Like

    Talking sal

    moamaaaa!!!

    prea tare!!!
    merg toate instant, maaarfaaaa!!!!

  10. #25
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2009
    Posts
    152
    Post Thanks / Like

    Default

    Pai, daca linia N se pune normal, fara nimic in coada...nu apare in hop1?

  11. #26
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu , nu apare ...
    Cum crezi că unii au câte 5-10 locale şi chiar mai mult ?





    .

  12. #27
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    381
    Post Thanks / Like

    Default

    Problema este cum fac eu? Ca al meu e real! Il am instalat in newcs si trimis in cccamul dreamului si al celuilalt server de acasa. Cu linie N 256 desigur!

  13. #28
    Golden Member vladcarama's Avatar
    Join Date
    25 Oct 2007
    Posts
    2,962
    Post Thanks / Like

    Default

    Cu Incubus se leaga?
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

  14. #29
    Golden Member dic_star79's Avatar
    Join Date
    15 Feb 2007
    Location
    44.42/26.12
    Posts
    4,341
    Post Thanks / Like

    Default

    Am o scadere semnificativa de carduri...cam 10 adica nu multe linii N....am avut!

  15. #30
    Administrator GIGABLUE laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,529
    Post Thanks / Like

    Default

    pai scaderile de carduri sant la ce i care au pus 2 1 4 sau in general?crezi ca cei cu 256 vor folosi 2 1 4?nici pomeneala
    Lumină, mai multa lumină (Licht, mehr licht)” zise Goethe

    FEEL THE BLUE SPIRIT...GIGABLUE.NET

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •