Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49

Thread: CCcam 2.1.4

  1. #31
    叛徒 daradici's Avatar
    Join Date
    12 Apr 2008
    Location
    覆盆子灌木
    Posts
    1,073

    Default ...problema e ....

    problema e ca cei care-si citesc cardurile in OSCAM sau NEWCS etc..., nu mai pot sa-si bage localele in cccam, pentru ca le bagau ca linie N si acum le apare in HOP10.

    De ex: cei care au zaharos full daca bagau cardul in cccam nu se vedeau cele xxx, iar daca citeau cardul cu oscam si bagau in cccam ca linie N functiona tot pachetul.

  2. #32
    Standard RSP member mesteru's Avatar
    Join Date
    15 Nov 2007
    Posts
    360

    Default

    Quote Originally Posted by daradici View Post
    De ex: cei care au zaharos full daca bagau cardul in cccam nu se vedeau cele xxx, iar daca citeau cardul cu oscam si bagau in cccam ca linie N functiona tot pachetul.
    se poate si cu cccamd simplu.....

  3. #33
    Golden Member Diablo1's Avatar
    Join Date
    29 Mar 2009
    Location
    Austria - TM
    Posts
    1,871

    Default

    DA e bun pentru cei ce nu folosesc si oscam sau nu au carti de loc da mie nu mie folositor
    Srg in local SCT in local Bis in local HD+ in local
    Cei cu gigi ce fac ? au probat careva ?

  4. #34
    叛徒 daradici's Avatar
    Join Date
    12 Apr 2008
    Location
    覆盆子灌木
    Posts
    1,073

    Default ..se poate ?

    Quote Originally Posted by mesteru View Post
    se poate si cu cccamd simplu.....
    Se poate sa citesti cardul cu cccamd si sa resharezi cardul in cccam ?


    ...doar curiozitatea

  5. #35
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Apr 2008
    Location
    Bucharest West
    Posts
    324

    Default

    Quote Originally Posted by daradici View Post
    problema e ca cei care-si citesc cardurile in OSCAM sau NEWCS etc..., nu mai pot sa-si bage localele in cccam, pentru ca le bagau ca linie N si acum le apare in HOP10.

    De ex: cei care au zaharos full daca bagau cardul in cccam nu se vedeau cele xxx, iar daca citeau cardul cu oscam si bagau in cccam ca linie N functiona tot pachetul.
    vb fara sa cunosti..

    xxx urile merg si fara newcs, direct in cccam.
    Vu+Solo2, Offset 1,2m fix 23-28,2-39 est, , Offset 1.2 -36 est, Offset 0.9 - 1w, Offset 0,85m -9-13-19-23 est

  6. #36
    Standard RSP member
    Join Date
    03 Feb 2009
    Location
    maramures
    Posts
    118

    Default

    Din informatii 100% reale de luni apare cccam 3.1.0

  7. #37
    Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Join Date
    29 Nov 2008
    Location
    Cu capu' in nori
    Posts
    2,710

    Default

    Multumim pentru informatia foarte adevarata . Televizorul Sony 3D de 10.000 de euroi si DM 500HD din semnatura cum iti merg ?

  8. #38
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523

    Smile

    Ce apare în semnătura respectivă reprezintă lista trimisă lui Moş Crăciun. Desigur , ştiu asta din informaţii 100% reale.
    Nu a fost precizat ... care luni ? De luni într-o lună ? Anul ăsta ?




    .

  9. #39
    Standard RSP member franta's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2009
    Location
    Hamburg
    Posts
    1,411

    Default

    am instalat si eu , mi se pare ok , mai stabil la cardurile deskise din hop 2
    kiar mi se pare stabil
    singura intrebare care o am este daca face AU la cardurile dulce

  10. #40
    Golden Member Diablo1's Avatar
    Join Date
    29 Mar 2009
    Location
    Austria - TM
    Posts
    1,871

    Default 2.1.4

    Gama in intern merge bine numai pe infinity nu vrea

  11. #41
    Standard RSP member BRADU's Avatar
    Join Date
    01 Dec 2007
    Location
    TM
    Posts
    37

    Default

    pai ceva nu e in regula la mine daca ziceti ca cu 256 nu mere ...am cccam214 + oscam+newcamd pt skit093b +256 si in cccam info php o vad ca locala..verde inchis,exact ca inainte cu 213...sint curios ce zic cei care au linii de la mine

  12. #42
    Standard RSP member GEXE's Avatar
    Join Date
    24 Aug 2008
    Posts
    315

    Default

    -via26 emu !!
    A fost rezolvata problema cu TVR ?


    DM800 - Multifeed Triax TDS-110: 1W-5E-9E-13E-16E-19E DiseqC EMP Centauri 8/1
    DM500 - Triax TDS-88 cu H-H OPTIBOX DM2400 42E-12,5W

  13. #43
    Administrator GIGABLUE laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,659

    Default

    nuuuuuuuuu mama masi,ca de ar fi interes ar fi rezolvata
    Lumină, mai multa lumină (Licht, mehr licht)” zise Goethe

    FEEL THE BLUE SPIRIT...GIGABLUE.NET

  14. #44
    RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Join Date
    01 Jun 2009
    Location
    Bucuresti
    Posts
    403

    Default

    Quote Originally Posted by Diablo1 View Post
    Cei cu gigi ce fac ? au probat careva ?
    Cccam 2.1.4 + oscam :
    Merge ok ! De pe dm-ul meu il vad in hop 10 dar la peer ma vad cu el in hop 1 ! Dar deschide mai greu : ecm de la 300-310 ( cu 2.1.3 ) la 330-350 ! Asa ca am revenit la 2.1.3 !

  15. #45
    叛徒 daradici's Avatar
    Join Date
    12 Apr 2008
    Location
    覆盆子灌木
    Posts
    1,073

    Default ai incercat asa ?

    La host in linia N de la OSCAM ai hsotname-ul tau, sau ai 127.0.0.1
    Incearca a doua varianta, poate e ok.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •