Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49

Thread: CCcam 2.1.4

  1. #31
    叛徒 daradici's Avatar
    Join Date
    12 Apr 2008
    Location
    覆盆子灌木
    Posts
    1,073
    Post Thanks / Like

    Default ...problema e ....

    problema e ca cei care-si citesc cardurile in OSCAM sau NEWCS etc..., nu mai pot sa-si bage localele in cccam, pentru ca le bagau ca linie N si acum le apare in HOP10.

    De ex: cei care au zaharos full daca bagau cardul in cccam nu se vedeau cele xxx, iar daca citeau cardul cu oscam si bagau in cccam ca linie N functiona tot pachetul.

  2. #32
    Standard RSP member mesteru's Avatar
    Join Date
    15 Nov 2007
    Posts
    358
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by daradici View Post
    De ex: cei care au zaharos full daca bagau cardul in cccam nu se vedeau cele xxx, iar daca citeau cardul cu oscam si bagau in cccam ca linie N functiona tot pachetul.
    se poate si cu cccamd simplu.....

  3. #33
    Golden Member Diablo1's Avatar
    Join Date
    29 Mar 2009
    Location
    Austria - TM
    Posts
    1,871
    Post Thanks / Like

    Default

    DA e bun pentru cei ce nu folosesc si oscam sau nu au carti de loc da mie nu mie folositor
    Srg in local SCT in local Bis in local HD+ in local
    Cei cu gigi ce fac ? au probat careva ?

  4. #34
    叛徒 daradici's Avatar
    Join Date
    12 Apr 2008
    Location
    覆盆子灌木
    Posts
    1,073
    Post Thanks / Like

    Default ..se poate ?

    Quote Originally Posted by mesteru View Post
    se poate si cu cccamd simplu.....
    Se poate sa citesti cardul cu cccamd si sa resharezi cardul in cccam ?


    ...doar curiozitatea

  5. #35
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Apr 2008
    Location
    Bucharest West
    Posts
    321
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by daradici View Post
    problema e ca cei care-si citesc cardurile in OSCAM sau NEWCS etc..., nu mai pot sa-si bage localele in cccam, pentru ca le bagau ca linie N si acum le apare in HOP10.

    De ex: cei care au zaharos full daca bagau cardul in cccam nu se vedeau cele xxx, iar daca citeau cardul cu oscam si bagau in cccam ca linie N functiona tot pachetul.
    vb fara sa cunosti..

    xxx urile merg si fara newcs, direct in cccam.
    Vu+Solo2, Offset 1,2m fix 23-28,2-39 est, , Offset 1.2 -36 est, Offset 0.9 - 1w, Offset 0,85m -9-13-19-23 est

  6. #36
    Standard RSP member
    Join Date
    03 Feb 2009
    Location
    maramures
    Posts
    118
    Post Thanks / Like

    Default

    Din informatii 100% reale de luni apare cccam 3.1.0

  7. #37
    Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Join Date
    29 Nov 2008
    Location
    Cu capu' in nori
    Posts
    2,710
    Post Thanks / Like

    Default

    Multumim pentru informatia foarte adevarata . Televizorul Sony 3D de 10.000 de euroi si DM 500HD din semnatura cum iti merg ?

  8. #38
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523
    Post Thanks / Like

    Smile

    Ce apare în semnătura respectivă reprezintă lista trimisă lui Moş Crăciun. Desigur , ştiu asta din informaţii 100% reale.
    Nu a fost precizat ... care luni ? De luni într-o lună ? Anul ăsta ?




    .

  9. #39
    Standard RSP member franta's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2009
    Location
    Hamburg
    Posts
    1,411
    Post Thanks / Like

    Default

    am instalat si eu , mi se pare ok , mai stabil la cardurile deskise din hop 2
    kiar mi se pare stabil
    singura intrebare care o am este daca face AU la cardurile dulce

  10. #40
    Golden Member Diablo1's Avatar
    Join Date
    29 Mar 2009
    Location
    Austria - TM
    Posts
    1,871
    Post Thanks / Like

    Default 2.1.4

    Gama in intern merge bine numai pe infinity nu vrea

  11. #41
    Standard RSP member BRADU's Avatar
    Join Date
    01 Dec 2007
    Location
    TM
    Posts
    36
    Post Thanks / Like

    Default

    pai ceva nu e in regula la mine daca ziceti ca cu 256 nu mere ...am cccam214 + oscam+newcamd pt skit093b +256 si in cccam info php o vad ca locala..verde inchis,exact ca inainte cu 213...sint curios ce zic cei care au linii de la mine

  12. #42
    Standard RSP member GEXE's Avatar
    Join Date
    24 Aug 2008
    Posts
    315
    Post Thanks / Like

    Default

    -via26 emu !!
    A fost rezolvata problema cu TVR ?


    DM800 - Multifeed Triax TDS-110: 1W-5E-9E-13E-16E-19E DiseqC EMP Centauri 8/1
    DM500 - Triax TDS-88 cu H-H OPTIBOX DM2400 42E-12,5W

  13. #43
    Administrator GIGABLUE laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,562
    Post Thanks / Like

    Default

    nuuuuuuuuu mama masi,ca de ar fi interes ar fi rezolvata
    Lumină, mai multa lumină (Licht, mehr licht)” zise Goethe

    FEEL THE BLUE SPIRIT...GIGABLUE.NET

  14. #44
    RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Join Date
    31 May 2009
    Location
    Bucuresti
    Posts
    394
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by Diablo1 View Post
    Cei cu gigi ce fac ? au probat careva ?
    Cccam 2.1.4 + oscam :
    Merge ok ! De pe dm-ul meu il vad in hop 10 dar la peer ma vad cu el in hop 1 ! Dar deschide mai greu : ecm de la 300-310 ( cu 2.1.3 ) la 330-350 ! Asa ca am revenit la 2.1.3 !

  15. #45
    叛徒 daradici's Avatar
    Join Date
    12 Apr 2008
    Location
    覆盆子灌木
    Posts
    1,073
    Post Thanks / Like

    Default ai incercat asa ?

    La host in linia N de la OSCAM ai hsotname-ul tau, sau ai 127.0.0.1
    Incearca a doua varianta, poate e ok.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •