Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: DM 500 fara imagine pe TV

  1. #16
    叛徒 daradici's Avatar
    Join Date
    12 Apr 2008
    Location
    覆盆子灌木
    Posts
    1,073
    Post Thanks / Like

    Default sursa ???

    ...totusi....ce are sursa....cu prefectura ?

  2. #17
    Member Beginner
    Join Date
    01 May 2007
    Posts
    15
    Post Thanks / Like

    Default dream 500

    uneori poate avea crede-ma

  3. #18
    Standard RSP member suporter's Avatar
    Join Date
    29 Jul 2009
    Posts
    253
    Post Thanks / Like

    Default

    Daca schimbarea imaginii cu dreamup nu remediaza problema, sigur e defect circuitul de decodare video al dreamului.

  4. #19
    Standard RSP member
    Join Date
    08 Oct 2009
    Posts
    37
    Post Thanks / Like

    Default

    Am incercat si cu alta sursa, tot nu merge, si cu sursa lui la alt dreambox si merge perfect. O sa incerc si cu JTAG poate poate...

    Care e acel "circuit" de decodare video? Unde e localizat?

    Merci

  5. #20
    Standard RSP member
    Join Date
    08 Oct 2009
    Posts
    37
    Post Thanks / Like

    Default

    Ok, am incercat si jtag, a mers, am reinstalat si imaginea, si aceeasi chestie porneste, pot intra pe web, ssh, ftp, raspunde la telecomanda, dar nu are imagine... nici pe RCA nici pe scart.

    Alte idei?

  6. #21
    Member Beginner
    Join Date
    02 Feb 2007
    Posts
    16
    Post Thanks / Like

    Default

    Aceasi problema o am si eu ai reusit ceva cu el @esteticu ?

  7. #22
    Golden Member maximuss's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Posts
    599
    Post Thanks / Like

    Default

    Ia vezi pe schema electronica . AICI


  8. #23
    Standard RSP member franta's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2009
    Location
    Hamburg
    Posts
    1,411
    Post Thanks / Like

    Default

    daca spui ca ai sunet intra in webinf si fa un screancapture sa vezi daca functioneaza procesul de decodare, poate o o problema la esirile scart si AV
    intra in webinf si vezi ce it arata pe acolo
    incearca sa faci un stream
    Last edited by franta; 08-04-11 at 22:41.

  9. #24
    Standard RSP member condei's Avatar
    Join Date
    09 Feb 2009
    Location
    Sud Est
    Posts
    66
    Post Thanks / Like

    Default

    Am o problema la un DM500s pe care il folosesc ca server,la o verificare am observat ca nu mai vede nici un canal imi spune (serviciul nu poate fi gasit) cand dau sa scaneze pe transpondere nu gaseste nici un canal pe ele, desi casutele cu Lock si Sync sunt bifate ,dar are un procent mic la SNR 71% AGC 1% BER 7453 cel mai mult ma ingrijoreaza si deruteaza ca raman la fel chiar daca scot si cablu de la LNB.Sa fie defect tunerul,sau poate fi ceva probleme de la imagine?(GP 4.60)Rog pe cei care cunoaste sa ma ajute cu idei si ce anume ramane de facut.
    Multumesc anticipat!

    Antena prime 1,80Al srt v50;1,50Al;Vu+solo;dreambox 500s x2+alte conserve

  10. #25
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,546
    Post Thanks / Like

    Default

    probabil antena s-a dereglat putin, cauta pe cineva care are un aparat de masura si problema se rezolva
    DM 500 e cu un tuner care daca nu depaseste 72-73 la suta semnal nu afiseaza nimic
    daca incerci cu alt receptor o sa vezi ca ai semnal mai mic

    uneori iarna ingheata apa adunata in curbura bratului care sustine LNB-ul si se deregleaza antena sau poate stalpul de sustinere e pus doar in pamant fara sa fie pus in beton si la fel din cauza frigului apare dereglarea antene
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  11. #26
    Standard RSP member condei's Avatar
    Join Date
    09 Feb 2009
    Location
    Sud Est
    Posts
    66
    Post Thanks / Like

    Default

    antena este ok,este dotata cu un LNB twin,pe cealalta mufa am legat un alt receptor(VU+solo)care functioneaza fara probleme,am incercat imediat cum am descoperit defectiunea cu un receptor strong 4355ev,a gasit semnal rapid si pe iesirea care era dm-ul,sincer as fi vrut sa nu mearga,asa ar fi trebuit sa fie defect LNB,ma rog cea de-a 2 a iesire,care nu este costisitoare si puteam repede inlocui LNB-ul decat sa inlocui tunerul DM-lui,asta numai daca merge facuta si de un neprofesionist in depanare electronica ca mine.Am mai gasit candva un depanator care mai rau a stricat decat sa faca si mai se si recomanda ca stie ce face.Alte idei sfaturi mai are cineva?
    Last edited by condei; 15-12-14 at 13:16.

    Antena prime 1,80Al srt v50;1,50Al;Vu+solo;dreambox 500s x2+alte conserve

  12. #27
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,546
    Post Thanks / Like

    Default

    incearca sa rotesti putin LNB-ul , BER-ul tau este prea mare , adica factorul de "zgomot" si de aici problema, nu ai calitate la imagine( la semnal), problema e de finete la reglajul antenei

    te rog sa nu incerci sa inlocuiesti tunerul , asa e tunerul la DM 500, problema e la reglajul antenei
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •