Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: DM 500 fara imagine pe TV

  1. #1
    Standard RSP member
    Join Date
    08 Oct 2009
    Posts
    37
    Post Thanks / Like

    Default DM 500 fara imagine pe TV

    Va salut,

    Am un DM 500 S clona, a mers ok un timp, dar la o pana de curent l-am scos din priza sa nu fie probleme cand revine.. si de atunci, cand il aprind merge totul normal, doar ca nu am imagine pe TV deloc, nici pe RCA, nici pe SCART. Merge chiar si sunetul, FTP, telnet, orice. Am pus alta imagine si acelasi comportament, nu apare nimic pe ecran.

    Ce poate fi?

    Multumesc

  2. #2
    Member Beginner
    Join Date
    01 May 2007
    Posts
    15
    Post Thanks / Like

    Default imagine dm 500

    si eu am avut ceva problema la fel dar dupa ce am bagat nabilo am avut din nou imagine
    asta dupa ce am facut de vreo 3 flash erase pe dm inainte de a puneimagine efectiv spor...

  3. #3
    Administrator GIGABLUE laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,567
    Post Thanks / Like

    Default

    imaginea cum ai pus o cu null sau flash?pune cu null si vb lui septy insista mult
    Lumină, mai multa lumină (Licht, mehr licht)” zise Goethe

    FEEL THE BLUE SPIRIT...GIGABLUE.NET

  4. #4
    User
    Join Date
    11 Feb 2007
    Posts
    2,384
    Post Thanks / Like

    Default

    Am si eu o intrebare; daca ai o disketa si ai dat format, credeti ca mai este nevoie de inca un format pentru a o sterge mai bine? Cam asa e si cu memoria flash de la dream. Odata ce ai dat comanda flash erase fii sigur ca s-a sters. Nu va mai luati dupa experti care spun sa o stergeti de nspe ori.

    @EsTeTicu - schimba cablul euroscart sau RCA.

  5. #5
    Member Beginner
    Join Date
    01 May 2007
    Posts
    15
    Post Thanks / Like

    Default dm 500

    ok Zappa cum crezi tu ,dar cand o sa ai problme sa-iti amintest si sa incerci ce am scris mai sus in rest doar de bine....

  6. #6
    Standard RSP member
    Join Date
    08 Oct 2009
    Posts
    37
    Post Thanks / Like

    Default

    Imaginea am pus-o cu flashwizard. O sa incerc si cu null. Dar totusi.. poate sa aibe legatura? Sa incerc alta imagine? eu pun 4.60 de la team gaza sau ceva de genul.. si nu am avut probleme niciodata.

    Poate fi ceva hardware? Cablurile ies din discutie, am incercat niste RCA-uri care la alt receiver merg perfect..

    Multumesc

  7. #7
    Member Beginner
    Join Date
    01 May 2007
    Posts
    15
    Post Thanks / Like

    Default dream 500

    asa am patit si eu
    am pus nabilo dark star dupa aia a vrut de toate
    la mine se pare ca nu a fost ok imaginea de pe site ,nici nu mai stiu de unde am luat-o dar dupa nabilo s-a remediat acum vrea din nou

  8. #8
    Administrator GIGABLUE laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,567
    Post Thanks / Like

    Default

    man,pune imaginea cu null si pune orice imagine de test sa vezi cum e si lasa team gaza cu razboaiele lor,aia mai trag cu tunu si in pauza fac si ei cate o modificare,daca nu esti sigur pe recu tau ai atatea alternative de a folosi o imagine originala
    Lumină, mai multa lumină (Licht, mehr licht)” zise Goethe

    FEEL THE BLUE SPIRIT...GIGABLUE.NET

  9. #9

    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Post Thanks / Like

    Default

    Da,se intampla "fenomene paranormale" cateodata cu DM500.Explicatii sau solutii exacte nu am vazut inca.Dupa mai multe incercari de rescrieri,stergeri,etc pe serial o ia din nou.
    O imagine noua se pune normal pe serial cu DreamUp.Cu Flashwizard sau prin DCC in tmp nu puneti imagini decat daca sunt update-uri la cele dinainte instalate.Altfel sunt sanse sa nu mearga skin-urile,emu-urile sau in cazul imaginilor modificate de arabi si mai rau si asa va treziti cu un receptor blocat.Nu ca ar fi o problema,dar e pierdere de timp si necesita o scriere a unei imagini noi prin serial plus instalarea tuturor celor necesare inapoi pe el.

    PS:Folositi Flashwizard pentru backup,nu pentru scrierea unei imagini noi.

  10. #10
    Standard RSP member
    Join Date
    08 Oct 2009
    Posts
    37
    Post Thanks / Like

    Default

    Tot nu merge. Am incercat si cu dreamup 1.3.3.4 si 1.3.3.5, a mers ok, am facut 3-4 flash erase inainte, am bagat si nabilo si gp 4.60 (care este buna 100%) si tot asa... pe scart imi trece pe AV cand il bag in priza, apoi revine pe tv. Daca dau pe AV nu e absolut nimic. Pe retea se vede fara probleme.. ftp ping etc merg...

    Sa incerc cu JTAG ? scrie altfel flashul decat prin dreamup ? Poate fi ceva hardware? ce anume?

    Merci

  11. #11
    Administrator GIGABLUE laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,567
    Post Thanks / Like

    Default

    cred ca problema e tv-cablu-satari video in dream,joaca te un pic cu asteasetaarile din tv din dream si incearca sa schimbi si cablurile scart,rca stiu ca ai zis ca sant bune dar totusi..
    Lumină, mai multa lumină (Licht, mehr licht)” zise Goethe

    FEEL THE BLUE SPIRIT...GIGABLUE.NET

  12. #12
    Standard RSP member
    Join Date
    08 Oct 2009
    Posts
    37
    Post Thanks / Like

    Default

    Am incercat pe 4 televizoare pana acum, cabluri diferite setarile din dream nu se reseteaza cand reinstalezi imaginea?

  13. #13
    Member Beginner
    Join Date
    01 May 2007
    Posts
    15
    Post Thanks / Like

    Default dm 500

    incearca si cu o alta sursa de curent.......

  14. #14
    Golden Member shadowman's Avatar
    Join Date
    21 Apr 2007
    Location
    Here
    Posts
    945
    Post Thanks / Like

    Default

    Respecte!
    Ai spus ca ai verificat cablurile pe 4 televizoare diferite.
    Vreau sa te intreb,nu poate fi problema din televizorul tau?
    Din moment ce zici ca dreamul lucreaza si cablurile sunt bune...?!
    Doar e o parere.Nu stiu exact.....ar mai fi o varianta.Lasa fara curent dreamul cateva ore bune.Apoi reflush-uieste imagine pe dm.
    Bafta!
    Respect!

  15. #15
    Standard RSP member
    Join Date
    08 Oct 2009
    Posts
    37
    Post Thanks / Like

    Default

    Am verificat pe televizoare diferite cu tot cu dreambox, si cu alte cabluri ce aveau respectivii prieteni de scos din priza am incercat, pt ca de cateva zile a tot stat scos din priza...

    o sa incerc si cu alta sursa..

    Multumesc!

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •