Page 1 of 22 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 327

Thread: KAON de la Focus

  1. #1
    Member Visitor
    Join Date
    16 Feb 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    8
    Post Thanks / Like

    Default KAON de la Focus

    Salutare la toata lumea,

    Am urmatoarea rugaminte la cei care cunosc problema. As vrea sa schimb softul de la receiver ca sa pot sa fac sa mearga D+. Nu ma intereseaza Focus, ca pot sa pun pe alt receiver si merge brici.

    Am incercat in toate felurile posibile si cu mai multe softuri pentru H/W receiver-ului, adica 12.C0.A5. Am urmat pasii inclusiv indicati pe un alt forum dar fara nici un success. Defiecare data incercare se termina cu un FAIL si cu scaoterea receptorului din priza.

    Poate cineva sa posteze exact pas cu pas ce trebuie de facut. Am cred ca tot ce poate insemna link de soft pentru KAON. Asa ca nu de gasit imi fac griji.

    Multumesc anticipat pentru ajutor.

  2. #2
    Standard RSP member outcast's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    1,660
    Post Thanks / Like

    Default

    roaga-l pe spaniol...el are kaon...

  3. #3
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,225
    Post Thanks / Like

    Default Re: KAON de la Focus

    Quote Originally Posted by doroftei
    Salutare la toata lumea,

    Am urmatoarea rugaminte la cei care cunosc problema. As vrea sa schimb softul de la receiver ca sa pot sa fac sa mearga D+. Nu ma intereseaza Focus, ca pot sa pun pe alt receiver si merge brici.

    Am incercat in toate felurile posibile si cu mai multe softuri pentru H/W receiver-ului, adica 12.C0.A5. Am urmat pasii inclusiv indicati pe un alt forum dar fara nici un success. Defiecare data incercare se termina cu un FAIL si cu scaoterea receptorului din priza.

    Poate cineva sa posteze exact pas cu pas ce trebuie de facut. Am cred ca tot ce poate insemna link de soft pentru KAON. Asa ca nu de gasit imi fac griji.

    Multumesc anticipat pentru ajutor.
    Daca nu te intereseaza Focuss atunci pune;H/W 12C1.A5 succes,decodeaza cam tot mai putin premiere dar D+ merge brici.Spaniolul :wink:

  4. #4
    Standard RSP member outcast's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    1,660
    Post Thanks / Like

    Default

    spaniolule explica-i tot loader,cablu etc..omul nu stie si de asta a venit aici...sa-l ajutam....

  5. #5
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,225
    Post Thanks / Like

    Default y

    .Dawnloadeaza softul A_AT_7010DCIZ_HW 12_C1_A5
    2.Dupa ce l-ai salvat in PC il dezarhivezi.
    3.Deschizi Kup 251 sau 230,
    4.Din tastatura PC-ului apesi tasta Pause (cea mare de jos)de 2-3 ori
    5.Dai click stinga sus pe Dosya Sec si incarci softul de unde l-ai salvat
    6.Selectezi COM-ul (sus) unde ai legat cablul serial la PC
    7.Cu receptorul OPRIT(de la butonul din spate) conectezi cablul serial
    8.Apesi butonul PORNIT(tot din spate)si il lasi sa-si faca treaba
    Acestea sunt indicatiile lui mondo,si sunt corecte,la fel am procedat si eu.Spaniolul :wink:

  6. #6
    O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    3,355
    Post Thanks / Like

    Default

    insa atentie, dupa ce-ai pus soft pe el sa nu te mai astepti sa-ti mai mearga cartele de la focus mai mult de o luna in el si mai ales sa nu-ti faci sperante ca vei pune softul original si va merge fara probleme ca si inainte

  7. #7
    وسيط mondo's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Location
    Waikiki
    Posts
    1,935
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by snow
    insa atentie, dupa ce-ai pus soft pe el sa nu te mai astepti sa-ti mai mearga cartele de la focus mai mult de o luna in el si mai ales sa nu-ti faci sperante ca vei pune softul original si va merge fara probleme ca si inainte
    e tirziu...omul deja a schimbat softul insa nu-i merge nimic(D+ etc) :roll: ...dar daca intra la MENU si ne spune ce scrie la System Information(ce vers.H/W are) il putem ajuta cu cea mai mare placere. :wink:
    ------------------------------------------------------------------------------------
    I love D N A !

  8. #8
    وسيط mondo's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Location
    Waikiki
    Posts
    1,935
    Post Thanks / Like

    Default Re: KAON de la Focus

    Quote Originally Posted by doroftei
    Salutare la toata lumea,

    Am urmatoarea rugaminte la cei care cunosc problema. As vrea sa schimb softul de la receiver ca sa pot sa fac sa mearga D+. Nu ma intereseaza Focus, ca pot sa pun pe alt receiver si merge brici.
    Multumesc anticipat pentru ajutor.
    ...ai aici citeva detalii despre cum se instaleaza firm pe Kaon si prog. aferente. :wink:
    http://www.sat.us.pn/
    daca nu te descurci mai intreaba-ne. :wink:
    ------------------------------------------------------------------------------------
    I love D N A !

  9. #9
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,225
    Post Thanks / Like

    Default y

    Quote Originally Posted by mondo
    Quote Originally Posted by snow
    insa atentie, dupa ce-ai pus soft pe el sa nu te mai astepti sa-ti mai mearga cartele de la focus mai mult de o luna in el si mai ales sa nu-ti faci sperante ca vei pune softul original si va merge fara probleme ca si inainte
    e tirziu...omul deja a schimbat softul insa nu-i merge nimic(D+ etc) :roll: ...dar daca intra la MENU si ne spune ce scrie la System Information(ce vers.H/W are) il putem ajuta cu cea mai mare placere. :wink:
    Apus loader 219v4 peste softul asta care la incarcat.Spaniolul :wink:

  10. #10
    Member Visitor
    Join Date
    16 Feb 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    8
    Post Thanks / Like

    Default

    problema e intradevar ca am reusit sa trec pe o alta versiune de 12.c1.a5. Ma enerveaza ca imi tot da erori la incarcarea softului. Trebuiie sa incerc de 4 -5 ori pana reusesc ceva.

    De asemenea am inteles ca nu merg versiunile noi cu boot loader 219v4. Ma poate ajuta cineva cu un 219v3?

    Acuma incerc sa incarc AT-7010DCIZ_HW_12_C1_A5_btm-bin16-17 subat.bin, care e versiunea de azi.

    Asa ca daca doriti informatiile de dinainte, nu stiu daca va mai pot ajuta.

  11. #11
    Standard RSP member outcast's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    1,660
    Post Thanks / Like

    Default

    intra aici si gasesti tot ce ai nevoie...
    http://www.sat.us.pn/

  12. #12
    وسيط mondo's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Location
    Waikiki
    Posts
    1,935
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by doroftei
    problema e intradevar ca am reusit sa trec pe o alta versiune de 12.c1.a5. Ma enerveaza ca imi tot da erori la incarcarea softului. Trebuiie sa incerc de 4 -5 ori pana reusesc ceva.

    De asemenea am inteles ca nu merg versiunile noi cu boot loader 219v4. Ma poate ajuta cineva cu un 219v3?

    Acuma incerc sa incarc AT-7010DCIZ_HW_12_C1_A5_btm-bin16-17 subat.bin, care e versiunea de azi.

    Asa ca daca doriti informatiile de dinainte, nu stiu daca va mai pot ajuta.
    Stai cuminte si nu schimba boot loader-ul BL 219v4 este ce-ti trebuie acum.
    ------------------------------------------------------------------------------------
    I love D N A !

  13. #13
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,225
    Post Thanks / Like

    Default y

    Quote Originally Posted by outcast
    intra aici si gasesti tot ce ai nevoie...
    http://www.sat.us.pn/
    loader 219v3 nu mai e acolo are cineva in arhiva acest loader?Spaniolul :wink:

  14. #14
    Standard RSP member outcast's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    1,660
    Post Thanks / Like

    Default

    artistii de la kaon..am un kaon care i-am incarcat alt boot loader si e mort..aveti vreo idee..e un kaon simplu no ci e un fta...

  15. #15
    وسيط mondo's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Location
    Waikiki
    Posts
    1,935
    Post Thanks / Like

    Default

    daca ne spui ce vers. este??
    ------------------------------------------------------------------------------------
    I love D N A !

Page 1 of 22 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •