Page 2 of 14 FirstFirst 12345612 ... LastLast
Results 16 to 30 of 196

Thread: Un accesoriu pentru ... seriala !

  1. #16
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,716
    Post Thanks / Like

    Default

    Eu am facut un test sumar ...ce era in distanta 2 a deschis fara probleme !
    dar nu cred ca rastoarna muntii ... cu siguranta este decent ... si trebuie sa
    astepti de la el ceea ce este de bun simt ...

  2. #17
    Standard RSP member mesterika's Avatar
    Join Date
    17 Apr 2008
    Posts
    282
    Post Thanks / Like

    Default Cum se foloseste.....

    Cum se foloseste cu DYNDNS ?

  3. #18
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,716
    Post Thanks / Like

    Default

    In calitate de client nu ai nevoie de Dyndns ...in general ! dar daca doresti asta este suficient sa-ti programezi routerul sa faca functiile de update.

  4. #19
    Standard RSP member aliosatvd's Avatar
    Join Date
    20 May 2009
    Location
    ACASĂ
    Posts
    210
    Post Thanks / Like

    Default Un accesoriu pentru ... sharing !

    Valabil pentru cei care au apucat sa-si cumpere receptoare Optibox, jucaria prezentata mai sus de "MIHAIP" functioneaza impecabil pe DTH-urile autohtone dar la "GIKA" nu deschide HBO, ACTIONSTAR, COMEDISTAR, CINESTAR, celelalte functioneaza perfect.
    Receptorul in prrezent functioneaza cu 3 linii, 2 C si 1 N (full), are ultima versiune de soft.
    Maximul de linii care pot fi utilizate este 7, ele pot fi : CCCMA, REDEGAST sau NEWCAMD.

    Testat pe receptoare OPTIBOX PRIMA FTA PVR READY si OPTIBOX PRIMA CX PVR READY, cu versiuni mai vechi si ultima aparuta pe 28.06.

  5. #20
    Moderator sorin8m's Avatar
    Join Date
    22 Apr 2007
    Location
    Romania, Timisoara (Westul salbatic)
    Posts
    1,898
    Post Thanks / Like

    Default

    Interesant, trebuie sa vad si eu ca am o interfata de la multimedia parca.
    dream nu stiu cum ....
    Sa o caut si sa incerc si eu, asta e mai complicata interfata ca are un fel de linux (linkey) in ea asa ca merg probabil mai multe linii ca nu depinde de receptor. Sa vad unde a apaucat pe acasa ca de mult nu am dat de ea.

  6. #21
    叛徒 daradici's Avatar
    Join Date
    12 Apr 2008
    Location
    覆盆子灌木
    Posts
    1,073
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by aliosatvd View Post
    ......functioneaza impecabil pe DTH-urile autohtone dar la "GIKA" nu deschide HBO, ACTIONSTAR, COMEDISTAR, CINESTAR, celelalte functioneaza perfect......
    Oare din cauza ca acele canale sint N3 ??? Oare nu deschide cumva din emulator ??? Ia verifica lista cu canalele N3 si vezi daca merge vreuna ? Sint curios daca chiar face treaba buna ?

  7. #22
    Standard RSP member aliosatvd's Avatar
    Join Date
    20 May 2009
    Location
    ACASĂ
    Posts
    210
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu am ce sa mai verific ca am pus linie N: direct din card N3 FULL, merg toate mai putin cele 4 mentionate mai sus, dupa transponderele respective unde se afla cele 4 canale, merg altele.

  8. #23
    Standard RSP member mesterika's Avatar
    Join Date
    17 Apr 2008
    Posts
    282
    Post Thanks / Like

    Default .....

    ..totusi vreau si eu detali , mai elaborate la cum se programeaza. .....
    ..fac cinste...

  9. #24
    Standard RSP member
    Join Date
    05 Jun 2008
    Location
    Ploiesti
    Posts
    42
    Post Thanks / Like

    Default

    salut vin si eu cu o intrebare cum pot sa bag 4 rec optibox cx pvr ready in sharing pe un card de akta prin antene

  10. #25
    Member
    Join Date
    21 Nov 2009
    Posts
    49
    Post Thanks / Like

    Default

    OPTIBOX PRIMA FTA PVR READY cu ultimul soft +adaptorul descris mai sus si nu ii dau de cap.am gigi in local am incercat si cu linie C si cu linie N.a deschis intr-o seara imediat dupa punerea ultimului soft de pe linia C, pret de vreo ora .apoi oricat m-am chinuit nu am reusit deca rareori sa deschid cate un program ,doua de pe un tp de upc.daca e cineva care poate sa ma ajute cu un sfat i-as fi recunoscator.

  11. #26
    Standard RSP member aliosatvd's Avatar
    Join Date
    20 May 2009
    Location
    ACASĂ
    Posts
    210
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by aliosatvd View Post
    Valabil pentru cei care au apucat sa-si cumpere receptoare Optibox, jucaria prezentata mai sus de "MIHAIP" functioneaza impecabil pe DTH-urile autohtone dar la "GIKA" nu deschide HBO, ACTIONSTAR, COMEDISTAR, CINESTAR, celelalte functioneaza perfect.
    Quote Originally Posted by aliosatvd View Post

    Receptorul in prezent functioneaza cu 3 linii, 2 C si 1 N (full), are ultima versiune de soft.

    Maximul de linii care pot fi utilizate este 7, ele pot fi : CCCAM, REDEGAST sau NEWCAMD.



    Testat pe receptoare OPTIBOX PRIMA FTA PVR READY si OPTIBOX PRIMA CX PVR READY, cu versiuni mai vechi si ultima aparuta pe 28.06.




    Dupa introducerea liniilor se da restart la adaptor ca liniile sa fie functionale, revin si va spun ca in prezent functioneaza toate canalele inclusiv cele 4 care la inceput nu au functionat. Un singur inconvenient ar fi faptul ca daca in receptor ar fi o singura linie si serverul din care vine linia ( se blocheaza, se da un restart, etc) dupa pornirea acestuia trebuie dat restart si la adaptorul pus la OPTIBOXUL FTA, altfel acesta din urma nu va mai deschide decit canalele FTA.

  12. #27
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,161
    Post Thanks / Like

    Default

    Are cineva o schema de la acest accesoriu?
    FREE ALIEN

  13. #28
    Standard RSP member mesterika's Avatar
    Join Date
    17 Apr 2008
    Posts
    282
    Post Thanks / Like

    Default

    ...tot nu inteleg unde intruce liniile. in meniul adaptorului cind il setezi , apare ce tip de cccam se foloseste, user-ul , pass-ul, adresa unde se cupleaza(de net),ip-ul . nimeni nu da un exemplu concret cum se conecteaza? la cit stiu eu (ma refer la setari ), nu inteleg mai nimik cum sa conectez acesta jucarie. doresc
    sa -mi spuna cum se seteaza.....
    bafta

    ...apropo gobi2000; ce doresti , cind te referi la schema? schema de share gasesti aici http://sat-support.org/

  14. #29
    叛徒 daradici's Avatar
    Join Date
    12 Apr 2008
    Location
    覆盆子灌木
    Posts
    1,073
    Post Thanks / Like

    Default

    Pentru @goby

    Nu cred ca o simpla schema electrica te-ar putea ajuta, teoretic ar trebui sa aiba o interfata web de unde sa-i faci setari de retea si unde sa introduci liniile de sharing, cea ce inseamna ca pe acel device ruleaza si vre-un software, cat de primitiv, dar un software fara de care simpla ansamblare a pieselor componente, ar duce la o adunatura de piese doar, si nu la un adaptor functional !

    Aici are si @mesterika raspunsul cu introdusul liniilor, dar de ce nu face cineva, care are adaptorul, niste print screen-uri, ca sa ne minunam si noi...
    Un alt subiect interesant, ar fi lista de receptoare pe care s-a testat acest adaptor.

  15. #30
    Standard RSP member aliosatvd's Avatar
    Join Date
    20 May 2009
    Location
    ACASĂ
    Posts
    210
    Post Thanks / Like

    Default

    Imaginile nu sunt de ce mai buna calitate dar sper sa ajute pe cei interesati de adaptorul prezentat mai sus.


Page 2 of 14 FirstFirst 12345612 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •