Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36

Thread: Kaon ksf 100 sco

  1. #1
    Standard RSP member rohack's Avatar
    Join Date
    27 Sep 2009
    Posts
    71
    Post Thanks / Like

    Default Kaon ksf 100 sco

    Am si eu o problema cu un reciver kaon ksf 100 sco si nu reusesc sa ii dau de cap am incercat sa pun softul pe el dar imi da eroare

    UPGRADE TOOL (V2.30) 22-MAR-2004 Patch
    File open O.K.!
    > Old version binary.
    -. Target loader version :L 620
    -----------> Front :: 74HC164 used (connector: 14pin)
    -----------> Target 2M Flash.
    -----------> Target AMD/ST FLASH(TOP).
    Connect Success
    //==================================================
    // FileInfo: KAON-TEAM, H/W(FF.0C.FF), S/W(03.00.00)
    // Target: L 620, u-C[0] , FLS[2M], KSF-100SCO, H/W(12.C0.A5), S/W(03.00.3C)
    //==================================================
    Target Model Mismatch : KSF-100SCO
    Hardware Version Mismatch
    Your DVB-S/T/C is not same !
    MICOM Type mismatch !
    CI/CAS Type mismatch !
    HDD Type mismatch !
    You got 5518-B parallel, cannot upgrade 5518-D serial.
    -. STB Model : KAON-TEAM
    -. STB H/W Ver : 12.C0.A5
    -. STB S/W Ver : 03.00.3C
    DownLoad Start
    :>> flash not ok.
    DownLoad Failed
    :>> ERR: on STB->PC

    Aveti idee de ce face asa sau puteti sa imi daci itro arhiva fostul si cu toate aplicatiile ce treb sa fac multumesc

  2. #2
    Banned
    Join Date
    20 May 2010
    Location
    Hell
    Posts
    18
    Post Thanks / Like

    Default

    Si nu mai porneste intrat in meniu deloc , apare in locul unde tre sa lumineze un punct si nu mai merge pornit .

  3. #3
    Standard RSP member rohack's Avatar
    Join Date
    27 Sep 2009
    Posts
    71
    Post Thanks / Like

    Default Scuze

    AVETI IDEE CE TREB SA FAC si CUM problema e ca am pus softul descarcat de pe http://www.sat.us.pn/ si nu imi mai merge deloc pe display imi apare doar un punct . si atat si imi da si eroare nici macar softul original de la focus nu mai pot sa il pun

  4. #4
    Banned
    Join Date
    20 May 2010
    Location
    Hell
    Posts
    18
    Post Thanks / Like

    Default Chiar nu stiti ?

    Chiar nimeni de pe aici nu stie cum putem rezolvla problema asta ? Receptorul e al meu si baiatul asta s-a oferit sa ma ajute , dar 2 minti geniale k ale noastre mai rau l-a stricat . Haideti dati-ne o mana de ajutor !


    E pt k am instalat softu de focus inapoi si de aia imi apare punctul verde pe receiver .

    Si nu am avut instalalt KaonTeam BL219v4 k in toate tutorialele voastre de instalat patch pe kaon nu a fost nimeni in stare sa ne zica cum se instaleaza ala . Eu il deschideam , bagam receiverul in priza si degeaba .
    Last edited by johndoe; 22-05-10 at 10:37.

  5. #5
    Standard RSP member
    Join Date
    20 Mar 2009
    Location
    Iasi
    Posts
    230
    Post Thanks / Like

    Default

    S-ar parea ca versiunea ta de hardware nu se potriveste cu versiunea softului. Cauta soft excat ptr versiunea ta hardware, si mai pune odata.
    HH/1m

  6. #6

    Join Date
    23 Mar 2010
    Posts
    147
    Post Thanks / Like

    Default

    daca recul si-a actualizat softul de pe satelit este greu sa il mai reinvii .soluitia ar fi prin JTAG dar numai teoretic pentru ca nu a reusit inca nimeni sa il mai invie

  7. #7
    Standard RSP member
    Join Date
    20 Mar 2009
    Location
    Iasi
    Posts
    230
    Post Thanks / Like

    Default

    Cauta un soft ca lumea, si in mesajul de eroare iti trece ca versiunea hard e diferita de soft! Nu cred ca si-a terminat de rescris flashul, s-a oprit automat (download failed!)
    HH/1m

  8. #8
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,554
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by rohack View Post
    Am si eu o problema cu un reciver kaon ksf 100 sco si nu reusesc sa ii dau de cap am incercat sa pun softul pe el dar imi da eroare

    ....

    Aveti idee de ce face asa sau puteti sa imi daci itro arhiva fostul si cu toate aplicatiile ce treb sa fac multumesc

    uite eu iti dau un link de aici

    deci in arhiva respectiva ai ce iti trebuie

    prima data se incarca un boot loder
    in arhiva gasesti bootloder si il incarci pe cel mai mare ....vreo 800kb

    incarcarea se face prin restartarea aparatului

    apoi incarci softul nou cu loderul de acolo si tot la fel restartarea aparatului dupa ce ai ales softul nou

    si o sa fie ok

    dar sa nu intrerupi aparatul decat dupa ce scrie succes


    sper sa te fi ajutat

    ce s-a intamplat la tine s-a intamplat pentru ca nu ai incarcat un boot loader potrivit cu softul care ai vrut sa il pui


    apoi isi cauta canalele

    dupa care poti sa editezi ke yle apasand : galben, menu

    dupa care trebuie sa deblochezi din meniul (setarile) receptorului canalele ca sa iti si deschida imaginea

    nu o sa ai subtitrare insa pe canale care au subtitrare DVB
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  9. #9
    Banned
    Join Date
    20 May 2010
    Location
    Hell
    Posts
    18
    Post Thanks / Like

    Default

    pai cum instalez bootloaderu ala de 800 kb k e executabil si knd il pornesc executabilu il pornesc degeaba . scot receiveru din priza si degeaba

    ---------- Post added at 10:39 ---------- Previous post was at 10:19 ----------

    si am uitat sa va zic softul s-a actualizat acum vreo 2 saptamani de pe satelit are Loader Version : BL620v1

  10. #10

    Join Date
    23 Mar 2010
    Posts
    147
    Post Thanks / Like

    Default

    nu ai ce sa ii faciin orice caz incearca CAP DE MORT apoi KUP230 si softul ku fff

  11. #11
    Standard RSP member startrek1's Avatar
    Join Date
    01 Mar 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    752
    Post Thanks / Like

    Default

    Ai explicatia aici....http://www.sateliti.info/showthread.php?t=174 nu iti mai bate capul cu el!!

  12. #12
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Jan 2009
    Location
    calarasi
    Posts
    31
    Post Thanks / Like

    Default

    nu te mai chinui ca nu ai ce sa ii mai faci poate doar prin jtag am patito si eu si l-am schimbat am spus ca sa defectat.De acum inainte trebuie uitat la info system daca loader-ul e 620 nu va bagati

  13. #13
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,554
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by johndoe View Post
    pai cum instalez bootloaderu ala de 800 kb k e executabil si knd il pornesc executabilu il pornesc degeaba . scot receiveru din priza si degeaba

    ---------- Post added at 10:39 ---------- Previous post was at 10:19 ----------

    si am uitat sa va zic softul s-a actualizat acum vreo 2 saptamani de pe satelit are Loader Version : BL620v1

    nu stiu ce ai facut tu la tine

    ai cablu NULL modem rs232 ca asta

    ? sau cel putin macar 3 fire pin 2-3 pin 3-2 si pin 5-5

    normal dai click pe bootloaderul " KaonTeam BL219v4.exe " alegi portul COM 1 sau 2 ...4


    apoi scoti din priza si il bagi iar si ar trebui sa porneasca incarcarea bootloderului


    apoi cu loader alegi softul nou si apoi apesi tasta "space" si scoti receptorul din priza si il bagi iar si ar trebui sa porneasca scrierea
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  14. #14
    Banned
    Join Date
    20 May 2010
    Location
    Hell
    Posts
    18
    Post Thanks / Like

    Default

    null modem d ala am si degeaba ! dak nu era bun cablu nu reuseam sa bag patchu ala kre mi a stricat receiveru de tot

  15. #15
    Member Beginner
    Join Date
    19 Dec 2008
    Posts
    18
    Post Thanks / Like

    Default Kaon BL620V1

    Salut !

    va pot da softul original pentru acest BL620v1
    nu incercati sa puneti alt soft .... nu va merge de cit cel original
    iar operatia Jtag este destul de dificila
    flash-ul este protejat de aceasta versiune si nu se poate scrie din prima incercare
    trebuie sters de citeva ori inainte de al scrie
    in schimb daca folosesti versiunea originala focussat se poate scrie prin Kup230 foarte usor

    In BL este scris codul de identificare al versiuni de soft si hardware

    spuneti unde sa pun fisierele

    eu le-am pus aici
    sper sa apara
    http://np-ulc.net/index.php?&directi...20and%20Clones

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •