Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32

Thread: Strong 6004,6006,6011,6016,6020

  1. #16
    Standard RSP member pytonu's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Location
    Navodari
    Posts
    80
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6004,6006,6011,6016,6020

    Folositi cu incredere softul de la frocus din 1.08.2008

    Ca un mic bug care l-am observat, la schimbarea rapida a canalelor apare un blocaj al sunetului.
    In rest deschide mult mai rapid canalele codate. N2AU nu prea merge sau n-am avut eu rabdare. Am incercat pe polsat si pana la urma am bagat chei manual.
    Sunt cam multe.....

  2. #17
    Standard RSP member mesterika's Avatar
    Join Date
    17 Apr 2008
    Posts
    282
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6004,6006,6011,6016,6020

    pentru un Strong 4401, ce program de generat chei mai trebuei?am instalat softul din 2606"06,si nu pot sa-i trimet cheile.cine are vreo ideie?dar clona la zaharisit...?!? sti-ti ceva cum ar merge?nu am inka rezultate de la autopsia unui indulcit.vreau sa-l fac clona cu altul.am luat ceva de la sirbi.ei au spus ca merge cu un emulator.vreau si eu un emulator la Str 4401....fac cinste...

  3. #18
    Member Visitor
    Join Date
    06 Feb 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6004,6006,6011,6016,6020

    un prieten are un strong 6011 fta stie cineva cum se opreste emulatorul AU la aparatul asta
    are un soft din august 2008 pe el este vreo combinatie de cifre sau trebuie schimbat softul?
    mersi anticipat

  4. #19
    Standard RSP member
    Join Date
    16 Dec 2008
    Location
    Ro.AR
    Posts
    35
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6004,6006,6011,6016,6020

    Buna ma poate ajuta cineva va rog ?As vrea sa pun un patch si soft pe un strong 6010 .Exista softuri anume pentru modelele astea?Si ce loader imi trebuie.Eu am mai schimbat patch si soft intrun srt6155,dar banuiesc ca la srt6010 altfel se procedeaza.Va multumesc.

  5. #20
    Standard RSP member ag.laur's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Location
    RO
    Posts
    107
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6004,6006,6011,6016,6020

    Quote Originally Posted by FlorinV View Post
    un prieten are un strong 6011 fta stie cineva cum se opreste emulatorul AU la aparatul asta
    are un soft din august 2008 pe el este vreo combinatie de cifre sau trebuie schimbat softul?
    mersi anticipat
    se apasa tasta MENU-1004 ( disable AU ) pt. activare AU se repeta procedura

  6. #21
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    2,652
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6004,6006,6011,6016,6020

    Quote Originally Posted by panter View Post
    Buna ma poate ajuta cineva va rog ?As vrea sa pun un patch si soft pe un strong 6010 .Exista softuri anume pentru modelele astea?Si ce loader imi trebuie.Eu am mai schimbat patch si soft intrun srt6155,dar banuiesc ca la srt6010 altfel se procedeaza.Va multumesc.
    Cauta AICI
    Citeste comentariile de la softuri ca sa nu ai surprize!


  7. #22
    Banned
    Join Date
    10 Dec 2008
    Location
    Vilcea
    Posts
    37
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6004,6006,6011,6016,6020

    Salut.Ma limitez prin a-ti spune ca trebui sa intri aici,,,http://upl.frocusa.net/aici ai tot ce i-ti trebuie,inclusiv manual de utilizare,daca ai dobindit seria 61,aici este mult mai usor,exact ca la 6020.intri la articole si gasesti manual.Respectele mele..........................

  8. #23
    Standard RSP member
    Join Date
    16 Dec 2008
    Location
    Ro.AR
    Posts
    35
    Post Thanks / Like

    Unhappy Re: Strong 6004,6006,6011,6016,6020

    Va salut din nou am incercat mai multe softuri din linkul dat de voi cu loaderul pentru 60xxx si nu mi le incarca .De ce.Sa fie problema ca e cu softul din fabrica si e blocat?Sau nu fac eu ceva cum trebuie?Am urmat instructiunile din manual si nimic.Care sa fie problema? Si va multumesc pentru ajutorul de pana acum.

  9. #24
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    2,652
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6004,6006,6011,6016,6020

    Citeste si how to de aici:

    http://upl.frocusa.net/index.php?lng=en&get_id=938

    si loader:

    http://upl.frocusa.net/index.php?lng=en&get_id=1031

    Verifica cablul nullmodem (recomand versiunea cu toti pinii conectati).


  10. #25
    Standard RSP member
    Join Date
    16 Dec 2008
    Location
    Ro.AR
    Posts
    35
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6004,6006,6011,6016,6020

    Cablul e bun cuel mai schimb softuri.Dar aici nu imi incarca nici cum.Nu ii problema ca ii soft original in el si din cauza aia sa nu se poata incarca alt soft?Nu stiu ce sa ii mai fac.

  11. #26
    Member Beginner
    Join Date
    03 Mar 2009
    Posts
    18
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6004,6006,6011,6016,6020

    Salutare,


    Am un strong 6006 dar nu reusesc sa ii pun o lista de canale cu pc channel editor 1.2.5c. a facut cine o lista de canale si a urcato pe strong?

  12. #27
    Member Visitor
    Join Date
    14 Sep 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6004,6006,6011,6016,6020

    Am un 6006 si nu reusesc sa pun un soft nou pe el. ramane in asteptarea conectari cu pc-ul. cablul null modem l-am mai folosit la un alt aparat.

    am urmat indicatiile de aici: http://upl.frocusa.net/index.php?lng=en&get_id=2325

  13. #28
    Banned
    Join Date
    02 Feb 2009
    Posts
    164
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6004,6006,6011,6016,6020

    a aparut soft nou care face AU
    SRT6016 ucas sw ver1 10wp t 20090518 zip

    firmware-emu, [SW 1.10wp_t; Gigi AU; special for Strong 6016 with modulator], Strong 6004, 6011, version of the 18.5.2008

    daca poate confirma cineva : merge pe 6006? care sunt parametri hyperterminal? 10x

  14. #29
    Standard RSP member soarece's Avatar
    Join Date
    30 Dec 2009
    Location
    planeta S-F
    Posts
    343
    Post Thanks / Like

    Default pentru toti parteneri acestui forum

    cel mai destept aparat strong seriile 6006...6011...6016...pentru incarcare patch start...accesorii comunication hiperterminal aci selectati i bine de retinut port com 1 vi se va deschide un panou i dati un nume la bits per second selectati..115200..parity ...none data bits 8 stop bits 1 flow control selectam none dam apeli urmam cu ok ne ducem la setarea transfer selectam ... send file...nise va deschide un panou la brofse selectam patctul dorit adaugam mai jos 1 k xmodem dam send dupa aia dam clic cps/bps iar dupa aprox 3.4 min totul i ok va doresc succes

  15. #30
    Standard RSP member soarece's Avatar
    Join Date
    30 Dec 2009
    Location
    planeta S-F
    Posts
    343
    Post Thanks / Like

    Default salutare la toti moderatori acestui sait

    soarece revine care dintre voi ati testat strong seria 8100 hd si ce stie sa faca, daca nu am ideia si solutia meail puteti vedea aici www.elstar.ro pentru mai multe detalii vreau raspuns urgent sa stiu si io sa nu dau bani degeaba pe el cu respect al vostru partener blanosul

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •