Page 2 of 19 FirstFirst 12345612 ... LastLast
Results 16 to 30 of 271

Thread: Openbox s9 hd pvr

  1. #16
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,175
    Post Thanks / Like

    Default

    Prima imagine modificata (e un dump):

    HDS2-CMT-1011161216cu lista de canale EnF_20101206_39E-1W si satelitii:
    0.8W, 5E, 7E, 9E, 13E, 16E, 19.2E, 23.5E, 28.5E, 39E.

    8 Favorite:
    HD tv (cuprinde canalele HD de pe toti satelitii),
    Movies
    Sport
    Music
    Documentaries
    News
    Adult


    In CCcam.cfg se pot introduce linii C si N !!!
    Last edited by zildan; 15-12-10 at 02:38.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  2. #17
    Standard RSP member tod1975's Avatar
    Join Date
    02 Jun 2008
    Posts
    205
    Post Thanks / Like

    Default

    Cateva pareri despre acest receptor cum se misca in sharing de exemplu pe SKY IT stiind ca acesta este codat in NDS sau pe programele de pe 1W (UPC ,Canal Digital …) si portughezii de pa 30W la mine cu Aligator nu mergeau.
    Mersi!
    Last edited by tod1975; 09-12-10 at 16:56.

  3. #18
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,175
    Post Thanks / Like

    Default

    Pe SKY IT se misca senzational si in principiu pe ND$ merge foarte bine.

    Daca sunt sporadice intarzieri peste secunda la ECM, face stop cadru si revine perfect, iar daca nu mai deschide afiseaza un mesaj de "program" codat si cand vine keya face lumina.
    Nu se blocheaza nu se agatza, nu se incalzeste !!!!
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  4. #19
    Standard RSP member yuli's Avatar
    Join Date
    10 May 2010
    Posts
    94
    Post Thanks / Like

    Default sal

    zildan calitatea video pe hdmi cum este ?
    de ex. comparativ cu dm 800 hd pvr ?
    ms!

  5. #20
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,175
    Post Thanks / Like

    Default

    Calitatea este OK pe HD, oricum mult peste banii de ii dai, la SD pare mai buna decat la 800 si Kathy.

    Acum am descoperit ca iti arata cate si ce carduri itzi vin pe fiecare linie ccc@am.
    Distanta parca nu e reala, arata si daca ai level de reshare.
    Cred ca se coace serverul de CCc@m .

    Aparatul e mai stabil decat dm800 !!!

    LA ergonomia butoanelor si la favorite mai e de lucrat ceva.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  6. #21
    Standard RSP member tod1975's Avatar
    Join Date
    02 Jun 2008
    Posts
    205
    Post Thanks / Like

    Default

    Totul este super ok ,cu o singura rugaminte poti adauga la lista si 30W .
    Mersi!
    Last edited by zildan; 12-12-10 at 11:53. Reason: quote inutil

  7. #22
    Standard RSP member sergio_qqq's Avatar
    Join Date
    11 Nov 2010
    Posts
    56
    Post Thanks / Like

    Default openbox server!

    Am decodorul asta de ceva vreme, functioneaza ca server newcam si e fff simplu sa-l configurezi. se intra in newcam server setup/0000/ newcam server parameter (aici punem in on server setting si portul nostru (deschis). ok dam exit si intram in newcamd server manager/ apasam verde(add) si punem un user un pass si Emm allow in enable. ok asta e. acum pregatim linia N, linie pe care o punem in cccam,cfg din alt openbox.
    N: ip_pblica(fixa) portul user pass 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 14
    inca nu functioneaza cu conturi no-ip sau dyndns.
    puteti sa-l folositi in retea si este mai simplu, in loc de ip publica puneti ip-ul decodorului.
    succes prieteni!

    ---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 20:20 ----------


    as vrea si eu sa stiu cum iti arata "cate si ce carduri itzi vin pe fiecare linie ccc@am."
    e o placere sa invatz de la voi!
    Last edited by zildan; 12-12-10 at 11:09. Reason: quote

  8. #23
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,175
    Post Thanks / Like

    Default

    Apesi "info" cand cursorul este pe linia CCc@m .
    Last edited by zildan; 12-12-10 at 11:27.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  9. #24
    Standard RSP member sergio_qqq's Avatar
    Join Date
    11 Nov 2010
    Posts
    56
    Post Thanks / Like

    Default openbox

    multzumesc mult!
    Last edited by zildan; 12-12-10 at 11:27. Reason: Citeste Regula 12 !!!

  10. #25
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    269
    Post Thanks / Like

    Default

    Ceva noutati de la cei care au mai butonat acest receiver...
    RAPIDIST PUR SINGE

  11. #26
    Standard RSP member cornel638's Avatar
    Join Date
    13 Oct 2008
    Posts
    33
    Post Thanks / Like

    Default

    nota 10 si din partea mea,un receiver usor de configurat,cccam client merge cursiv, fara freez-uri....il recomand celor care vor sa se uite la hd fara sa butoneze prea mult prin el (fara sa puna intrebari de genul: cum configurez shaaring?,unde bag reteaua?)
    Last edited by zildan; 20-12-10 at 20:11. Reason: Adaptare la Limba romana :)

  12. #27

    Join Date
    14 Feb 2007
    Posts
    1,089
    Post Thanks / Like

    Default

    Asta chiar este de nota 10 +
    un receiver usor de configurat,cccam client merge de rupe,fara freez-uri....il recomand celor care vor sa se uite la hd fara sa butoneze prea mult prin el
    si apoi dai lovitura de gratie cu intrebarea:
    cum configurez shaaring?,unde bag reteaua?
    Nu prea se leaga constatarea cu intrebarea ...

    P.S. scuze oftopic

  13. #28
    Standard RSP member tod1975's Avatar
    Join Date
    02 Jun 2008
    Posts
    205
    Post Thanks / Like

    Default

    Un mic ajutor pentru detinatori acestui receptor ,aveti nevoie de usb stick si sa cititi de aici.
    http://rapidshare.com/files/43840809...HD_by_MUFI.rar

  14. #29
    Standard RSP member yuli's Avatar
    Join Date
    10 May 2010
    Posts
    94
    Post Thanks / Like

    Default sal

    Acum sa revenim cu picioarele pe pamant si sa recunostem si NEGATIVELE :

    TEST de 1 saptamana cu softul HDS2_CMT_1011161216 :

    -NU SUPORTA MAI MULT DE 5 LINII ( CU 6, 7 , SAU 8 LINII SE RESETEAZA LA INTERVAL DE 30-40 MIN )

    - RECEPTORUL IN STAND-BY POATE FI PORNIT CU TELECOMANDA DOAR DE LA O DISTANTA DE APROX. 1m SI CU MARI INSISTENTE !

    -UN BUG MINOR ...DAR ESTE : SURSA DE TENSIUNE IN STAND-BY ARE UN ZGOMOT (TRIL , PIUIT)

  15. #30
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,175
    Post Thanks / Like

    Default

    Pai cred ca punctul 1 depinde de nr de carduri ce vin pe linii.
    Eu cred ca 4 linii bune sunt suficiente pentru un client !!!
    Cate carduri iti vin pe linii?
    La faza cu distanta, hmm nu pare foarte puternica telecomanda, dar la mine merge de la 2m foarte bine.
    Imi mentin parerea ca merge exceptional cu linii cccam si nu numai aparatul !
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

Page 2 of 19 FirstFirst 12345612 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •