Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Configurare CubeCafe200S

  1. #1
    Member Beginner silverta2's Avatar
    Join Date
    22 Nov 2010
    Posts
    12
    Post Thanks / Like

    Default Configurare CubeCafe200S

    Ieri am cumparat un CubeCafe200S si trebuie sa recunosc ca trecerea de la un receiver Strong 6200 la acest receiver este un pas mare, mai ales in ceea ce priveste configurarea lui. Am instalat Enigma1.9.4 conform indicatiilor gasite aici pe forum si apoi... m-am impotmolit. Inca nu am inteles pe deplin ce trebuie sa fac mai departe.... nu gasesc sau nu stiu unde sa caut ceea ce trebuie ptr a beneficia pe deplin de ceea ce aparatul poate.... orice sugestie si idee sunt binevenite... va multumesc anticipat

  2. #2
    Standard RSP member hydr0xygen's Avatar
    Join Date
    08 Sep 2010
    Location
    žn IAD
    Posts
    184
    Post Thanks / Like

    Smile CubeCafe 200s

    Salut, eu personal folosesc Evolution 2.5, mult mai simplu decat SifTeam 1.9.4c, atat la setari cat si la meniu propriu, ma refer ca este pe intelesul meu, ca incepator Imaginea o poti descarca direct de pe forumul http://www.Satkeynet.com sau aici http://www.mediafire.com/?vdh44i8avwjdpeg



    Salutari.
    Last edited by hydr0xygen; 23-11-10 at 12:52.
    IpBox 91 HD - PkTeam Nebula v3

  3. #3
    Member Beginner silverta2's Avatar
    Join Date
    22 Nov 2010
    Posts
    12
    Post Thanks / Like

    Default Dezinstalare Enigma... o enigma ptr mine ...

    Incercand sa instalez Evolution 2.5 peste Enigma imi da mesajul <image is not mine. (got"-=E", expected"relooks100s" or "relooks100s_gz") header error > . Banuiesc ca trebuie sa dezinstalez Enigma insa nu stiu sa o fac. Multumesc de sfat...
    Last edited by delta2k2; 23-11-10 at 13:22. Reason: Regula 12 : Quote inutil

  4. #4
    O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    3,365
    Post Thanks / Like

    Default

    Vezi ca imaginea sa corespunda modelului tau de receptor





  5. #5
    Member Beginner silverta2's Avatar
    Join Date
    22 Nov 2010
    Posts
    12
    Post Thanks / Like

    Default F corect

    Intradevar, merge, chiar acum incarc Evolution2.3... multumesc de sfat...
    Last edited by delta2k2; 23-11-10 at 17:31. Reason: Regula 12 : Quote inutil

  6. #6
    Standard RSP member hydr0xygen's Avatar
    Join Date
    08 Sep 2010
    Location
    žn IAD
    Posts
    184
    Post Thanks / Like

    Smile CubeCafe 200s

    Imaginea care am urcat-o eu e acceasi care o folosesc eu in al meu cubecafe200s (evolution 2.5) si e functionala, doar ca e comprimata in rar, poate nu ai descomprimat-o. Instalezi noua imagine peste ceallata, in procesul de flash se sterge si se instaleaza noua imagine. Doar daca vrei sa-ti pastrezi lista de canale personalizata poti folosi DreamBox Edit, si in cazul in care ai instalat cccam, faci o copie de siguranta la fisierul cccam.cfg
    IpBox 91 HD - PkTeam Nebula v3

  7. #7
    Member Beginner silverta2's Avatar
    Join Date
    22 Nov 2010
    Posts
    12
    Post Thanks / Like

    Default .img nu .rar

    Normal ca am dezarhivat fisierul si am avut Evolution 2.5 edition - DM500, insa nu a mers...
    Last edited by delta2k2; 23-11-10 at 17:32. Reason: Regula 12 : Quote inutil

  8. #8
    Standard RSP member hydr0xygen's Avatar
    Join Date
    08 Sep 2010
    Location
    žn IAD
    Posts
    184
    Post Thanks / Like

    Default CubeCafe 200s

    ceva nu e bine, tu zici ca ai gasit Evolution 2.5 - dreambox, dar imaginea e personalizata pentru ipbox, si nu cred ca se potriveste o imagine pentru dm pe ipbox si invers. Incearca cu 2.3 care zici ca o descarci.
    IpBox 91 HD - PkTeam Nebula v3

  9. #9
    Member Beginner silverta2's Avatar
    Join Date
    22 Nov 2010
    Posts
    12
    Post Thanks / Like

    Default Evolution 2.5 merge, hostname error trebuie rezolvat acum...

    Pai am descarcat versiunea din postul tau, nu a mers si m-am gandit sa fac un downgrade. Am gasit Evolution 2.5 aici http://www.satkeynet.com/index.php?showtopic=336 si deja se incarca. Cand aveam 2.3 nu puteam descarca nimic, imi dadea <Hostname error> . Acum sa ma documentez unde e problema. Multumesc mult de sprijin...
    Last edited by delta2k2; 23-11-10 at 17:46. Reason: Regula 12 : Quote inutil

  10. #10
    Standard RSP member dark7's Avatar
    Join Date
    31 Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    322
    Post Thanks / Like

    Default Salut!

    De curand mi-am cumparat un rec. Cubecafe200S...toate bune ....am instalat imagine , addon,etc! Problema apare atunci cand , de exemplu , schimband un canal si apoi revenind , tp pe care vizionez acel program, isi modifica automat valoarea in ceea ce priveste SR-ul tp respectiv!Ex:23340 se modifica in 23044...Ce sfat imi dati?

  11. #11
    Standard RSP member hydr0xygen's Avatar
    Join Date
    08 Sep 2010
    Location
    žn IAD
    Posts
    184
    Post Thanks / Like

    Thumbs up CubeCafe 200s

    ok, poate fi o eroare la versiune deoarece nu ai conexiune la internet pe 2.3, nu stiu, n-am probat. daca nici pe 2.5 nu-ti merge sa descarci din panel albastru, poti descarca manual si le pui in /var/tmp si le instalezi manual de aici, si `de aici locale_ro, de pus tot in /var/tmp si instalare manuala din blue panel
    IpBox 91 HD - PkTeam Nebula v3

  12. #12
    Member Beginner silverta2's Avatar
    Join Date
    22 Nov 2010
    Posts
    12
    Post Thanks / Like

    Default Cant resolve hostname

    Cand vreau da descarc addons sau orice altceva, am acest mesaj: CANT RESOLVE HOSTNAME. Unde sa fie problema?

  13. #13
    Standard RSP member hydr0xygen's Avatar
    Join Date
    08 Sep 2010
    Location
    žn IAD
    Posts
    184
    Post Thanks / Like

    Default CubeCafe 200s

    Meniu -> Setup -> Expert Setup -> Communication Setup aici setezi ip-ul, cu DCHP activat sau nu, depinde de ce folosesti. Apoi, daca totul e corect, fa un ping la ip-ul respectiv asignat ipbox'ului.
    IpBox 91 HD - PkTeam Nebula v3

  14. #14
    Member Beginner silverta2's Avatar
    Join Date
    22 Nov 2010
    Posts
    12
    Post Thanks / Like

    Default Comunication setup

    La Communication Setup imi arata un IP, la dyndns alt IP, e ok asa? Iar la Communication Setup banuiesc ca trebuie sa intru in mounts, acolo setez IP vazut la dyndns, insa la rubricile Dir, LocalDir nu am idee ce sa pun... Multumesc...
    Update: pe situl dynDNS.com imi arata alt IP. La naiba, sunt in ceata acum...


    --------------------------

    E chiar aşa greu să citeşti măcar regula 12 ?????
    C‚nd vrei să răspunzi, apasă REPLY
    Citeşte regulamentul forumului
    Last edited by delta2k2; 23-11-10 at 22:44. Reason: Regula 12 : Quote inutil

  15. #15
    Standard RSP member hydr0xygen's Avatar
    Join Date
    08 Sep 2010
    Location
    žn IAD
    Posts
    184
    Post Thanks / Like

    Default CubeCafe 200s

    Ceata s-a extins si la mine in moldova ) sincer m-am blocat. nu ai treaba la mounts sau ce e pe acolo, doar iti zic ce am facut la mine. Am activat DCHP, am bifat casuta Enable network si gata si-a luat Ip-ul. Bine, acuma la mine conexiunea imi vine dintr-un modem/router(192.168.1.x). Nu stiu pentru alte cazuri ce trebuie facut.
    IpBox 91 HD - PkTeam Nebula v3

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •