Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 26 to 50 of 60

Thread: Modemul ADSL -Configurare...

  1. #26
    Banned
    Join Date
    15 Mar 2009
    Location
    Sicilia-Italia
    Posts
    143
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Gata am reusit,era o mica omisiune la setari!

  2. #27
    Member Visitor
    Join Date
    06 Sep 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    thankkkkkkkkkkkkkkkkssssssssssssssss

  3. #28
    Standard RSP member mihaip's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,638
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Am aceeasi problema ! si nu merge

    - am definit aplicatia MBOX
    - am asociat-o dispozitivului IPBOX
    - am deschis porturile UDP folosite
    - am pus Firewall pe Standard
    - am DynDNS activ si cu update la zi
    - am dat restart la ADSL

    Am pornit manual MBox ... toate mesajele sint coerente ... se conecteaza la ambele servere ...trimite mesajele "Hello" ... si nu primeste confirmare ... nu decodeaza nimic iar dupa o vreme retransmite mesajele "Hello" ... nu mai am nici o ideee ! orice sugestie este binevenita !!! Multzam !

    cuberevo login: root


    BusyBox v1.11.2 (2009-08-11 08:59:10 CEST) built-in shell (ash)
    Enter 'help' for a list of built-in commands.

    cuberevo:~# killall mbox6.10
    cuberevo:~# /var/emu/mbox6.10 /var/keys/mbox6.10.cfg
    [18:32:56] Checking for priority file ... no priority file.
    [18:32:56] ExYuSAT Team http://www.exyusat.com , http://mbox.exyusat.com/index.php
    [18:32:56] Starting MBOX version 0.6 BETA (build 0010) coded by The_Ripper
    [18:32:56] This program is for educational & informational purposes only!!
    [18:32:56] Donation to project: http://mbox.exyusat.com/donate.htm
    [18:32:56] [ Box ] (ST) based HD Box
    [18:32:56] ===> Net Mode <===
    [18:32:56] Opened 'ca' device ...
    [18:32:56] Opened 'demux' device ...
    [18:32:56] Reading cwshare.cfg ...
    [18:32:56] Trying to get online,please wait ...
    cuberevo:~# [18:32:56] My IP 092.082.037.*** ID 4444 (*********) pass ********, we are ONLINE
    [18:32:56] IP 193.226.043.*** Port 7500-7500 ID 44EE pass ******* sharelevel 02/02 (********),time to resolve IP: (16 ms)
    [18:32:56] IP 079.117.040.*** Port 7500-5566 ID 3D60 pass ******* sharelevel 02/02 (********),time to resolve IP: (16 ms)
    [18:32:56] Total 1 UDP port(s) to monitor
    [18:32:56] Creating ecm parser thread ...OK
    [18:32:56] Creating camd.socket thread ...OK
    [18:32:56] Creating timer thread ...OK
    [18:32:56] Creating send thread ...OK
    [18:32:56] Creating UDP receive thread ...OK
    [18:32:56] Creating DNS resolver thread ...OK
    [18:32:56] ->Hello to peer (*******.no-ip.org:7500)
    [18:32:56] ->Hello to peer (*******.dyndns.org:5566)
    [18:32:57] CA_PMT: 9F 80 32 35 03 03 EF 1B 00 25 01 81 08 0E 08 31 8F 00 01 00 01 82 02 01 00 84 02 04 53 09 04 18 01 F0 75 09 04 18 02
    F0 76 09 04 18 80 F0 77 02 01 FB 00 00 04 02 91 00 00
    [18:32:57]
    [18:32:57] [DMX - 0] ReReading pmt.tmp
    [18:32:57] ================================================== ================
    [18:32:57] ECM: CA ID: 0x1801 Nagravision -> CA PID: 0x1075
    [18:32:57] ECM: CA ID: 0x1802 Nagravision -> CA PID: 0x1076
    [18:32:57] ECM: CA ID: 0x1880 Nagravision -> CA PID: 0x1077
    [18:32:57] ================================================== ================

    si nu merge nici akta ...nici orf ...nimic !
    Last edited by mihaip; 08-09-09 at 22:38.

  4. #29
    Golden Member vladcarama's Avatar
    Join Date
    25 Oct 2007
    Posts
    2,867
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Port UDP ai deschis, dar TCP?
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

  5. #30
    Standard RSP member mihaip's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,638
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Fara TCP ca MBoxul foloseste doar UDP !

  6. #31
    Standard RSP member cristilamb's Avatar
    Join Date
    04 Feb 2008
    Posts
    257
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Intra in momentul testului pe hostul tau dyndns si vezi daca IP de pe host e acelasi cu cel raportat de mbox.Am aceeasi problema, mbox-ul la mine vede IP-ul anterior reconectarii, daca fac un update manual la host si restart mbox, merge dar la urmatorul schimb de IP gata, nu mai merge. Am activat serviciul IP static, si aceeasi problema, daca am o deconectare de la net, hostul dyndns nu face update, cred ca e ceva in neregula cu dyndns...

  7. #32
    Standard RSP member mihaip's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,638
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Cred ca faca update corect ! in timpul testelor MBox ma-a anuntat ..asa din senin ca IP-ul s-a schimbat ! semn ca cineva l-a semnalizat !

  8. #33
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,272
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    poate ceva transmite si pe TCP ...si de acolo blocajul
    deschide si portul pe TCP ca nu se intampla nimc

    oricum doar cine l-a facut stie exact ce face

    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  9. #34
    Standard RSP member mihaip's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,638
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Pai pana ieri toate tentativele mele au fost cu TCP si UDP deschise ...citind ca daca ai si TCP sint frecvente mesajele de tip BAD IP ...am zi hai sa incerc doar cu UDP ...din mesajele MBox de initializare rezulta ca el supravegheaza doar UDP ! Actuala situatie este identica cu testul meu de acum 2 luni ! desi am reluat totul de la zero ..doar doar ... da nu s-a aratat ! Este clar ca totul vine de la forwardarea porturilor ...dar ma baga in ceata faptul ca CCCam si incubus merg fara sa fac nimic ! dar absolut nimic special pentru ele ... mentionez ca eu sint numai "client" ...

  10. #35
    Standard RSP member otheitis's Avatar
    Join Date
    02 Feb 2007
    Location
    Somewhere in Aegean Sea!!
    Posts
    2,916
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Este o problema cu modem-router ADSL.Incearca sa mergi la un prieten care are net din alte firma (RDS-UPC) si sunt singur ca o sa merge 100%.Am intilnit probleme de gen asta si cu modem-router ADSL care dau in Grecia OTE.Dar acolo problema se rezolva foarte usor dai un telefon la ei,si dupa trimite prin posta la tine un alt modem-router ADSL din alte firme.Chiar sa stii cu mbox merge mult mai bine pe ipbox fata de incubus.

    AB IPBOX 9000HD

    DVB/S2-CABLE TUNER

  11. #36
    Standard RSP member IPatriot's Avatar
    Join Date
    05 Jun 2008
    Location
    CLUJ-NAPOCA
    Posts
    26
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Stimate d-nule Mihai P.,
    Downloadati softul de upgrade+firmware
    7.4.3.2 international ST5x6_ZZQ2AA7.432.zip
    de aici:
    http://www.inpc.ro/thomson5xx/upgrade-firmware

    Numai bine

  12. #37
    Standard RSP member mihaip's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,638
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Zis si facut ! dar nu s-a inatmplat minunea ! acum am versiunea 7.4.3.2. Lucrul cel mai ciudat care mi se intampla este ca folosind o aplicatie consacrata pentru testarea starii deverselor porturi : http://www.whatsmyip.org/ports/ orice port sau combinatie de porturi testez ... raspunsul este "port timeout" evident in loc sa ridice ceatza ...o ingroasa !

    P.S. mentionez ca am doua modemuri ADSL ..un 516 si un 546 ! fenomenul este acelasi ! acum sint pe 546 achizitionat tocmai pentru a scapa de circ ! simt ca fac cu nervul !!! maine voi face un reset de firm si o iau de la capat ...

  13. #38
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Join Date
    06 Jan 2007
    Posts
    2,650
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Si eu am aceeasi problema cu porturile. Nu imi raspund la ping dar legatura cu peers functioneaza fara probleme. Nici portul 80 nu raspunde...
    Cred ca e o problema generala pentru abonatii RTC indiferent de tipul de modem.


  14. #39
    Standard RSP member mihaip's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,638
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    ASta ma tine in ceatza ! nu merge si nu reusesc sa obtin din log-uri nici o informatie relevanta ! ce nu merge ...unde gresesc ? daca gresesc ! o bezna totala !

  15. #40
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Join Date
    06 Jan 2007
    Posts
    2,650
    Post Thanks / Like

    Default

    Un program de monitorizare a modemurilor SpeedTouch: STMT.

    http://www.puls-web.de/download.html

    DOWNLOAD

    necesita Net Framework v2.0




  16. #41
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Join Date
    06 Jan 2007
    Posts
    2,650
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by Einstein View Post
    Si eu am aceeasi problema cu porturile. Nu imi raspund la ping dar legatura cu peers functioneaza fara probleme. Nici portul 80 nu raspunde...
    Cred ca e o problema generala pentru abonatii RTC indiferent de tipul de modem.
    Incercati urmatoarea rezolvare:

    1. Se merge in meniul Start, optiunea Run, se scrie cmd
    2. Se tasteaza: "telnet 192.168.1.254 sau telnet 10.0.0.138"
    3. La user se tasteaza "Administrator
    4. La parola nu se trece nimic sau parola de acces la modem
    5. Se introduce urmatoarea comanda: " :service system ifadd name=PING_RESPONDER group=wan "

    Testat pe 546 cu firm 7.4.3.2


  17. #42
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,141
    Post Thanks / Like

    Default

    Ultima versiune de firmwar ptr 716v5wl care este?
    FREE ALIEN

  18. #43
    Standard RSP member inocentul's Avatar
    Join Date
    05 Jun 2008
    Location
    Dambovita
    Posts
    299
    Post Thanks / Like

    Default

    am un alcatel speedtouch 585v6.am avut versiunile 5.3.3,apoi 7.4.1.7 (pe site-ul lor apare ca nesuportata),versiune pe care am schimbat-o cu 6.2.29.2.toate aceste schimbari le-am facut datotita unui ametit de la romtelecom,care mi-a spus ca problemele legate de linie ,sint din cauza versiunilor de soft.
    concluzia mea este ca romtelecomul este la pamint !!!
    Voi ce versiune folositi ?(bineinteles cei care aveti acest modem )
    Don't be sad. Just understand.
    VU+ DUO/UNO/DM500hd/2x1,9m Al+Gibertini1,25m Al+diseq10x1,Panasonic 47AS740E

  19. #44
    Standard RSP member inocentul's Avatar
    Join Date
    05 Jun 2008
    Location
    Dambovita
    Posts
    299
    Post Thanks / Like

    Default

    http://www.speedtouchforum.de/viewtopic.php?t=1089
    gasiti firmware pentru toate modelele .
    Don't be sad. Just understand.
    VU+ DUO/UNO/DM500hd/2x1,9m Al+Gibertini1,25m Al+diseq10x1,Panasonic 47AS740E

  20. #45
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Join Date
    06 Jan 2007
    Posts
    2,650
    Post Thanks / Like

    Default

    Sunt cam vechi...



  21. #46
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,141
    Post Thanks / Like

    Default

    @Einstein sti ceva nou? ptr 716v5?
    FREE ALIEN

  22. #47
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Join Date
    06 Jan 2007
    Posts
    2,650
    Post Thanks / Like

    Default

    Pentru ajustarea optima a modulatiei DLS:

    run> cmd> telnet 192.168.1.254> Administrator>

    adsl config modemoption=00050000200000000000000000000000

    saveall

    exit


    Mai puteti folosi:

    adsl config modemoption=00000000000000000000000000000000
    adsl config modemoption=00000000200000000000000000000000
    adsl config modemoption=00020000200000000000000000000000
    adsl config modemoption=00030000200000000000000000000000

    Verificati care setare va imbunatateste sincronizarea cel mai bine...

    Pentru rezolvarea resetarilor la caderi de tensiune sau scaderea tensiunii de retea:

    adsl config detect-lop=disabled

    saveall

    exit


    PS. Consultati si topicul de aici:

    http://www.sateliti.info/showthread.php?t=8961

    Manual cu setari ascunse:

    http://www.sendspace.com/file/hbbbik

    Utile:

    http://network.wiki.xs4all.nl/index...._Configuration


  23. #48
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Join Date
    06 Jan 2007
    Posts
    2,650
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    @Einstein sti ceva nou? ptr 716v5?
    Ce versiune de firmware ai tu?


  24. #49
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,141
    Post Thanks / Like

    Default

    Product Name: ST716v5

    Software Release: 6.2.29.2
    FREE ALIEN

  25. #50
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Join Date
    06 Jan 2007
    Posts
    2,650
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu stiu daca mai e alta...


Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •