Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 60

Thread: Modemul ADSL -Configurare...

  1. #16
    Standard RSP member zottya's Avatar
    Join Date
    09 Jun 2007
    Location
    Transylvania
    Posts
    206
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADLS -Configurare pentru gbox

    Salut.Si eu am probleme la deschiderea porturilor.
    Am mai multe peers-uri care imi da linie.Care au porturi cu5566,5577,5588 merg foarte bine.Dar care au porturi diferite de acestea , apar ca offline , desi se vede ca am attack-uri.Am deschis si porturile celelalte , dar in felul urmator:
    Am pus UDP 5566 in campul de sus , 5566 in campul de jos apoi 5566 , si am trecut acestea si la trigger port.Am facut seperat pentru fiecare port, care au peers-i cu care am schimbat linii.In router la firewall am dat Disable.
    Dar in continuare merg numai care incep cu 55xx si au numai 4 caractere.
    Intrebarea mea este ca daca deschid o singura linie la port, de ex: UDP 3589 in casuta de sus ,pt ca aceasta este cea mai mica valoare la porturi primite si in casuta de jos bag 26000 , pt.ca aceasta este cea mai mare , ajunge? Multumesc, anticipat.

  2. #17
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    2,651
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADLS -Configurare pentru gbox

    Quote Originally Posted by zottya View Post
    Salut.Si eu am probleme la deschiderea porturilor.
    Am mai multe peers-uri care imi da linie.Care au porturi cu5566,5577,5588 merg foarte bine.Dar care au porturi diferite de acestea , apar ca offline , desi se vede ca am attack-uri.Am deschis si porturile celelalte , dar in felul urmator:
    Am pus UDP 5566 in campul de sus , 5566 in campul de jos apoi 5566 , si am trecut acestea si la trigger port.Am facut seperat pentru fiecare port, care au peers-i cu care am schimbat linii.In router la firewall am dat Disable.
    Dar in continuare merg numai care incep cu 55xx si au numai 4 caractere.
    Intrebarea mea este ca daca deschid o singura linie la port, de ex: UDP 3589 in casuta de sus ,pt ca aceasta este cea mai mica valoare la porturi primite si in casuta de jos bag 26000 , pt.ca aceasta este cea mai mare , ajunge? Multumesc, anticipat.
    Trebuie sa faci deschidere pentru fiecare port in parte pentru evitarea neplacerilor! Daca faci deschidere 3589 pana la 26000, toate porturile cuprinse intre aceste valori vor fi deschise!
    Exemplu: Daca ai porturile: 3589, 5555, 5566, 5577, 5588, 7500, 26000, 38000, ... trebuie pentru fiecare in parte deschidere de port si activare pentru Dream. Poti denumi ca aplicatie gbox1 pentru port 3589, gbox2 pentru port 5555, gbox3 => port 5566, ... gbox15 => port 38000. Inca odata fiecare sa le "assign" pentru Dream!


  3. #18
    Standard RSP member zottya's Avatar
    Join Date
    09 Jun 2007
    Location
    Transylvania
    Posts
    206
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADLS -Configurare pentru gbox

    Multumesc, pentru sfat.

  4. #19
    Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2007
    Posts
    272
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADLS -Configurare pentru gbox

    Cine stie acest modem 516 v6 are optiunea de a bloca anumite IP-uri ca sa nu mai primesc atacuri? Caci am anumite atacuri ce vin de la anumiti peeri ce au IP fix si ar fi o minune daca as putea bloca aceste IP-uri.
    Last edited by gelu_dh; 12-07-08 at 10:33.

  5. #20
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    2,651
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADLS -Configurare pentru gbox

    Daca doriti sa faceti un update de firm, aveti aici un tutorial foarte bun.

    http://www.inpc.ro/erori-clicknet-di...irmware-st-516-


    ATENTIE!!! Cititi-l cu atentie inainte de a porni la treaba!


  6. #21
    Super Member
    Join Date
    15 May 2007
    Posts
    686
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Multumesc pentru Tutorial!

  7. #22
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,153
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    sal al nu stiu ce naibi are ruterul nu reusessc sa il vad on-line pe portul 12000
    modem-swich este conectat dreamul


    daca pun dhcp bifat in dream este ok(il vad on line) asing public ip dpr atat timp cat nu sa produs schimbarea de dyndns ip dinamic+host sunt ok la up
    FREE ALIEN

  8. #23
    Standard RSP member ovidiumarius's Avatar
    Join Date
    30 Mar 2007
    Posts
    315
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Cum naiba ai vrea sa vezi pe portul respectiv daca ai log off ??
    Bifeazal on si vezi tot ce vrei.

  9. #24
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,153
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Am incercat si asa si nu a plecat portul dar am rezolvat cu firewall care nu era ok

    ms all
    FREE ALIEN

  10. #25
    Banned
    Join Date
    15 Mar 2009
    Location
    Sicilia-Italia
    Posts
    143
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Bun....deci am facut configurarile,am deschis porturile de la 12000-13000 dar...nu merge....adica,eu ii vad pe restul dar ei nu ma vad pe mine,ce dracu am gresit? multumesc anticipat pentru raspuns!

  11. #26
    Banned
    Join Date
    15 Mar 2009
    Location
    Sicilia-Italia
    Posts
    143
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Gata am reusit,era o mica omisiune la setari!

  12. #27
    Member Visitor
    Join Date
    06 Sep 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    thankkkkkkkkkkkkkkkkssssssssssssssss

  13. #28
    Standard RSP member mihaip's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,638
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Am aceeasi problema ! si nu merge

    - am definit aplicatia MBOX
    - am asociat-o dispozitivului IPBOX
    - am deschis porturile UDP folosite
    - am pus Firewall pe Standard
    - am DynDNS activ si cu update la zi
    - am dat restart la ADSL

    Am pornit manual MBox ... toate mesajele sint coerente ... se conecteaza la ambele servere ...trimite mesajele "Hello" ... si nu primeste confirmare ... nu decodeaza nimic iar dupa o vreme retransmite mesajele "Hello" ... nu mai am nici o ideee ! orice sugestie este binevenita !!! Multzam !

    cuberevo login: root


    BusyBox v1.11.2 (2009-08-11 08:59:10 CEST) built-in shell (ash)
    Enter 'help' for a list of built-in commands.

    cuberevo:~# killall mbox6.10
    cuberevo:~# /var/emu/mbox6.10 /var/keys/mbox6.10.cfg
    [18:32:56] Checking for priority file ... no priority file.
    [18:32:56] ExYuSAT Team http://www.exyusat.com , http://mbox.exyusat.com/index.php
    [18:32:56] Starting MBOX version 0.6 BETA (build 0010) coded by The_Ripper
    [18:32:56] This program is for educational & informational purposes only!!
    [18:32:56] Donation to project: http://mbox.exyusat.com/donate.htm
    [18:32:56] [ Box ] (ST) based HD Box
    [18:32:56] ===> Net Mode <===
    [18:32:56] Opened 'ca' device ...
    [18:32:56] Opened 'demux' device ...
    [18:32:56] Reading cwshare.cfg ...
    [18:32:56] Trying to get online,please wait ...
    cuberevo:~# [18:32:56] My IP 092.082.037.*** ID 4444 (*********) pass ********, we are ONLINE
    [18:32:56] IP 193.226.043.*** Port 7500-7500 ID 44EE pass ******* sharelevel 02/02 (********),time to resolve IP: (16 ms)
    [18:32:56] IP 079.117.040.*** Port 7500-5566 ID 3D60 pass ******* sharelevel 02/02 (********),time to resolve IP: (16 ms)
    [18:32:56] Total 1 UDP port(s) to monitor
    [18:32:56] Creating ecm parser thread ...OK
    [18:32:56] Creating camd.socket thread ...OK
    [18:32:56] Creating timer thread ...OK
    [18:32:56] Creating send thread ...OK
    [18:32:56] Creating UDP receive thread ...OK
    [18:32:56] Creating DNS resolver thread ...OK
    [18:32:56] ->Hello to peer (*******.no-ip.org:7500)
    [18:32:56] ->Hello to peer (*******.dyndns.org:5566)
    [18:32:57] CA_PMT: 9F 80 32 35 03 03 EF 1B 00 25 01 81 08 0E 08 31 8F 00 01 00 01 82 02 01 00 84 02 04 53 09 04 18 01 F0 75 09 04 18 02
    F0 76 09 04 18 80 F0 77 02 01 FB 00 00 04 02 91 00 00
    [18:32:57]
    [18:32:57] [DMX - 0] ReReading pmt.tmp
    [18:32:57] ================================================== ================
    [18:32:57] ECM: CA ID: 0x1801 Nagravision -> CA PID: 0x1075
    [18:32:57] ECM: CA ID: 0x1802 Nagravision -> CA PID: 0x1076
    [18:32:57] ECM: CA ID: 0x1880 Nagravision -> CA PID: 0x1077
    [18:32:57] ================================================== ================

    si nu merge nici akta ...nici orf ...nimic !
    Last edited by mihaip; 08-09-09 at 21:38.

  14. #29
    Golden Member vladcarama's Avatar
    Join Date
    25 Oct 2007
    Posts
    2,910
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Port UDP ai deschis, dar TCP?
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

  15. #30
    Standard RSP member mihaip's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,638
    Post Thanks / Like

    Default Re: Modemul ADSL -Configurare pentru gbox

    Fara TCP ca MBoxul foloseste doar UDP !

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •