Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 51

Thread: Oscam SH40 binary

  1. #1
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,050
    Post Thanks / Like

    Default Oscam SH40 binary

    Am reusit sa pornesc compilatorul la mine.

    Module: Newcamd, Cccam, Monitor, ConstantCW, Webif
    Attached Files Attached Files
    Last edited by zildan; 01-06-11 at 21:26.

  2. #2
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Feb 2007
    Posts
    310
    Post Thanks / Like

    Default

    Merci!!
    Cum ajung acasa testez.Nu reusesc nicicum sa-l folosesc ca si client de newcamd , cu versiunile testate pina acum .

    f11

  3. #3
    Standard RSP member
    Join Date
    18 Apr 2011
    Posts
    39
    Post Thanks / Like

    Default

    How to change it with default oscam_3520?

  4. #4
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523
    Post Thanks / Like

    Default

    Multumesc Zildan
    Am testat versiunea 5342 , nici o problema , totul este OK

  5. #5
    Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Join Date
    29 Nov 2008
    Location
    Cu capu' in nori
    Posts
    2,710
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by aszymbeher View Post
    How to change it with default oscam_3520?
    Unzip the file, rename it oscam_3520 and transfer it in the box over the existing one.

  6. #6
    Member Visitor
    Join Date
    18 Feb 2011
    Posts
    6
    Post Thanks / Like

    Default

    Face acest lucru pentru încercarea de http://sat-forum.su/index.php/topic,8068.15.html. funcţionează ca un emulator

  7. #7
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2010
    Posts
    370
    Post Thanks / Like

    Default

    cum se comporta ?au rezolvat problema cu procesoru incarcat ?eu nu am mai avut timp de teste .
    2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2

  8. #8
    Standard RSP member bogdan007's Avatar
    Join Date
    25 May 2010
    Location
    N V
    Posts
    84
    Post Thanks / Like

    Default

    merge bine scrieti oscam_3520 atribut 755

  9. #9
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Feb 2007
    Posts
    310
    Post Thanks / Like

    Default

    Am testat si eu si totul este ok.Am reusit , in sfirsit, sa mearga ca si client de newcamd , merge mai rapid decit versiunea 3520 ( nu mai retin exact) si respecta prio exact cum am setat.Toate pe un ufs910.
    Multumiri @zildan

    f11
    PSPartea de newcamd era din setarile serverului nu a clientului , un pic ilogice deoarece cu mgcamd , acamd ,etc mergea numai oscam-oscam nu.
    Last edited by zildan; 02-06-11 at 12:52. Reason: 3520

  10. #10
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,050
    Post Thanks / Like

    Default

    Vezi ca la versiunile curente , prio se seteaza in oscam.dvbapi .
    Si .... multumiti celor care lucreaza activ la oscam, eu doar l-am compilat si am stabilit o configuratie minimala.
    Last edited by zildan; 02-06-11 at 12:55.

  11. #11
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2010
    Posts
    370
    Post Thanks / Like

    Default

    m-ati facut curios si am testat si eu dar tot cosnuma mult procesor 100 %.
    2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2

  12. #12
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,050
    Post Thanks / Like

    Default

    Detaliaza te rog, cum ai testat!

  13. #13
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Feb 2007
    Posts
    310
    Post Thanks / Like

    Default

    La mine cu comanda " top" oscamul ocupa 1-2% CPU drept ca ma doar 3 readere in oscam.server.
    Fata de versiunea precedenta(avuta de mine) schimba canalele mai repede se conecteaza pe linia cccam mai rapid.

    f11

  14. #14
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2010
    Posts
    370
    Post Thanks / Like

    Default

    Cu aceleasi setari cu care merge f bine pe versini sub 4743 inclusiv(fara new share management) postate aici http://sateliti.info/showthread.php?...l=1#post163605
    Cu setarile astea si 4743 cpu sta in 10-30 % cu 45 linii cccam ca readere+local si 48 linii users.Cu versiuni sub 4744 ecm-ul din local e mic, cu versiunile noi procesoru stand in 100 % ecmu l creste,se dubleaza chiar.Daca scad numarul liniilor la jumate pe versiuni noi cpu sta in 20-30% .
    2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2

  15. #15
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,050
    Post Thanks / Like

    Default

    Module: Newcamd, Cccam, Monitor, ConstantCW, Webif

    Changeset [5345] by schlocke
    cccam: automatic card renew after 1h to prevent "O" cccam to remove the cards
    Attached Files Attached Files

Page 1 of 4 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •