Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 46 to 56 of 56

Thread: Instalarea Maxi U-boot la UFS-910

  1. #46
    Golden Member maximuss's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Posts
    586
    Post Thanks / Like

    Default

    nu merge cu xp....Da eroare aaf recovery..

  2. #47
    dishwasher
    Join Date
    14 Jul 2007
    Posts
    1,308
    Post Thanks / Like

    Default

    NetFrameWork l-ai instalat? V2.0 sau mai mare, fără el nu merge sub XP.
    Last edited by val; 11-12-16 at 17:48.
    Nokia9600S , Philps d-Box2, Optibox500, Openbox S9, UFS910

  3. #48
    Golden Member maximuss's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Posts
    586
    Post Thanks / Like

    Default

    erase din greseala .... acum nu cred ca mai am nimic decat bootloaderul. Singura chestie ce ma lasa sa fac e sa fac update cu emergency update dar nu cred ca am ce trebuie . Ma dispera asta.
    Last edited by maximuss; 11-12-16 at 19:31.

  4. #49
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,042
    Post Thanks / Like

    Default

    Acum scrie imagine in flash.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  5. #50
    Golden Member maximuss's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Posts
    586
    Post Thanks / Like

    Default

    Dupa ce l-am blocat complet am reusit sa instalez in flash . Nu e ca la alte receptoare. Imi ajunge o singura imagine in flash deocamdata . Testez ...

  6. #51
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,042
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu ai mentionat ce imagine de flash ai instalat.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  7. #52
    Golden Member maximuss's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Posts
    586
    Post Thanks / Like

    Default

    TITAN am bagat dar e ceva aiurea cu diseq si cu reteaua ..mai incerc si alteceva .

  8. #53
    Golden Member maximuss's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Posts
    586
    Post Thanks / Like

    Default

    Am bagat o imagine mai noua de AAF , totul e ok ..in afara de HD , cccam merge si el...

  9. #54
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,042
    Post Thanks / Like

    Default

    Cum adica in afara de HD?
    Emu ala care il gasesti cu numele cccam e de fapt un mgcamd mascarit, si nu stie client cccam mai nou de 2.11 (nu mai retin versiunea exact), daca e servit de versiune mai noua se deconecteaza periodic.
    AAF e bazat pe softul original, are decat un patch de emu.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  10. #55
    Golden Member maximuss's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Posts
    586
    Post Thanks / Like

    Default

    Am vazut ca ProTv Hd nu se deschide si nici Arte hd sau Supertenis sau cum naiba i spune de pe Astra care e la liber nu il vad cu versiunea 1.83 cred.

  11. #56
    dishwasher
    Join Date
    14 Jul 2007
    Posts
    1,308
    Post Thanks / Like

    Default

    AAF nu știe high sr, de aceea nu ai recepționat PROTV HD si celelalte canale cu SR 30000. Încearcă cu BPanther Neutrino în flash, a apărut versiune proaspătă luna asta. De pe site-ul lor imaginile se pot descărca fără inregistrare.
    Nokia9600S , Philps d-Box2, Optibox500, Openbox S9, UFS910

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •