Thanks Thanks:  3
Likes Likes:  7
Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 46 to 56 of 56

Thread: Instalarea Maxi U-boot la UFS-910

  1. #46
    Golden Member maximuss's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Posts
    599

    Default

    nu merge cu xp....Da eroare aaf recovery..

  2. #47
    dishwasher
    Join Date
    14 Jul 2007
    Posts
    1,360

    Default

    NetFrameWork l-ai instalat? V2.0 sau mai mare, fără el nu merge sub XP.
    Last edited by val; 11-12-16 at 17:48.
    UFS910, Nokia d-Box1, Optibox500, Amiko Mini Combo

  3. #48
    Golden Member maximuss's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Posts
    599

    Default

    erase din greseala .... acum nu cred ca mai am nimic decat bootloaderul. Singura chestie ce ma lasa sa fac e sa fac update cu emergency update dar nu cred ca am ce trebuie . Ma dispera asta.
    Last edited by maximuss; 11-12-16 at 19:31.

  4. #49
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,389

    Default

    Acum scrie imagine in flash.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  5. #50
    Golden Member maximuss's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Posts
    599

    Default

    Dupa ce l-am blocat complet am reusit sa instalez in flash . Nu e ca la alte receptoare. Imi ajunge o singura imagine in flash deocamdata . Testez ...

  6. #51
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,389

    Default

    Nu ai mentionat ce imagine de flash ai instalat.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  7. #52
    Golden Member maximuss's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Posts
    599

    Default

    TITAN am bagat dar e ceva aiurea cu diseq si cu reteaua ..mai incerc si alteceva .

  8. #53
    Golden Member maximuss's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Posts
    599

    Default

    Am bagat o imagine mai noua de AAF , totul e ok ..in afara de HD , cccam merge si el...

  9. #54
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,389

    Default

    Cum adica in afara de HD?
    Emu ala care il gasesti cu numele cccam e de fapt un mgcamd mascarit, si nu stie client cccam mai nou de 2.11 (nu mai retin versiunea exact), daca e servit de versiune mai noua se deconecteaza periodic.
    AAF e bazat pe softul original, are decat un patch de emu.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  10. #55
    Golden Member maximuss's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Posts
    599

    Default

    Am vazut ca ProTv Hd nu se deschide si nici Arte hd sau Supertenis sau cum naiba i spune de pe Astra care e la liber nu il vad cu versiunea 1.83 cred.

  11. #56
    dishwasher
    Join Date
    14 Jul 2007
    Posts
    1,360

    Default

    AAF nu știe high sr, de aceea nu ai recepționat PROTV HD si celelalte canale cu SR 30000. Īncearcă cu BPanther Neutrino īn flash, a apărut versiune proaspătă luna asta. De pe site-ul lor imaginile se pot descărca fără inregistrare.
    UFS910, Nokia d-Box1, Optibox500, Amiko Mini Combo

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •