Thanks Thanks:  3
Likes Likes:  2
Page 7 of 7 FirstFirst ... 34567
Results 91 to 105 of 105

Thread: Sunray4 DM800 se SR4 triple tunner ,s/c/t in one

  1. #91
    Member Beginner
    Join Date
    24 Mar 2009
    Location
    united states of europe
    Posts
    21

    Default

    asta vezi tu cand vine tidula (daca sunt ori ba libere )

  2. #92
    Standard RSP member zottya's Avatar
    Join Date
    09 Jun 2007
    Location
    Transylvania
    Posts
    209

    Default re

    Sunt libere in afara de HBO HD.Dar si asta a mers 1 singura zi.

  3. #93
    Standard RSP member zottya's Avatar
    Join Date
    09 Jun 2007
    Location
    Transylvania
    Posts
    209

    Default webbrowser

    Am cumparat un http://www.aliexpress.com/snapshot/205311725.html Nu pot sa-l fac sa functioneze cu GP3 , nu recunoaste.Am pus GP3 si am instalat QT webbrowser, am dat reboot , dar nu vede nicicum.Am pus toate driverele ce am gasit: ralink si ZD.Cu Amiko Alien functioneaza .Ceva sugestii?

  4. #94
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,433

    Default

    Salut , stiti cumva a aparut un sim "universal" pt. Sunray ( sa numai fii conditionat de vers. de sim pt. a instala diferite imaginii ) ?
    Vad ca pe site-urile chinezesti se comercializeaza cu sim 2.10, in plus am citit parca mai exista si alte versiuni de sim-uri pt. Sunray
    La clonele de DM 800SE este aceeasi poveste ca la Sunray-uri legat de variantele de sim-uri ?
    Care dintre cele 2 clone ( DM 800SE si Sunray ) au suportul software cel mai diversificat ( imaginii, plug-ins, add-on-uri ) ?
    Am inteles/citit ca se poate monta un tuner triplu dvb-c/t/s/s2 de la Sunray si pe DM 800SE ( clone )
    A probat cineva imaginiile de DM 800SE clone cu tuner triplu de la Sunray , cum se comporta/functioneaza ?

  5. #95

    Default

    Sunray SR4 e de fapt denumirea clonei DM800SE cu tuner triplu,deci e acelasi lucru.Imaginile pentru Sunray contin in plus driver-ul pentru tuner triplu si poate cel mult si cel de wifi,banuiesc ca merg perfect si pe cele cu tuner simplu.
    Eu am un asa zis Sunray,dar pe plasticul din fata scrie tot DM800SE pentru ca asa i-am cerut chinezului.Merge orice imagine pentru clona normala sau pentru Sunray (cu driver inclus) fara probleme.
    Exista 3 sim-uri pe clone:

    -Nu exista sim "universal",se discuta in alt topic despre unul nou cu denumirea A8P,inca nu sunt date suficiente legat de suport pe viitor dar (inca) merg imaginile noi OE 2.0

    -Pe sim 2.10 nu merg imaginile noi.

    -Pe sim Ferarri,aceeasi situatie cu sim 2.10,nu merg inca imaginile noi.

    Ultimele doua au avut suport bun in ultimii ani,gasesti tot ce vrei pentru ele.Primul atrage pentru ca merg imaginile noi,dar si cele vechi,inca nu au un loc unde sa ii gasesti pe net.

  6. #96
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,433

    Default

    E putin contradictoriu ceea ce afirmi :
    - Pe sim 2.10 nu merg imaginile noi
    - Primul atrage pentru ca merg imaginile noi,dar si cele vechi
    Prin Primul sa inteleg ca este vorba de Sunray si nu de sim-ul 2.10 ?
    Atunci pe ce vers. de sim merg instalate atat imaginile noi , cat si vechi pe Sunray ( daca nici cu sim 2.10/ferrari nu merg imaginiile noi ) ?

  7. #97
    Standard RSP member marsel90's Avatar
    Join Date
    11 Sep 2007
    Posts
    345

    Default

    Folositi cu incredere img Merlin3 cu driver de tuner 1.03b nu folositi driver de tuner 1.04 deoarece nu merge bine pe cablu. Stabilitate si zapping foarte bune, niciodata nu crapa.
    Aici este img de o folosesc de 5 luni.
    Din TSPanel luati ce aveti nevoie cam,plugin, etc...

  8. #98
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    227

    Default

    mario,pe sim 2.10 nu merg imagini oe2,a iesit de curand un nou tip de sim(a8e parca) cu ajutorul caruia poti baga imagini oe2 cat si imagini originale.la noul tip de sim nu poti baga parca imagini facute pt sim 2.10

  9. #99
    Standard RSP member marsel90's Avatar
    Join Date
    11 Sep 2007
    Posts
    345

    Default

    La noul tip de sim a8p nu poti pune decat img pentru originale, daca pui img de clona crapa receiverul si il readuci la viata foarte greu.
    Asta am gasit pe un site unde se vinde noul card a8p Note:For this box just support the original software from Dm website , so please don't mix the software in the box , and flash the OEM software again ,it will make the box die !

  10. #100

    Default

    A8P e primul despre care am vorbit,e bun pentru ca merg imaginile noi dar nu se stie ce viitor are.Cine vrea sa isi ia receptor cu acel sim e alegerea lui,nu iti garanteaza nimeni ca va merge ca cel original,cu toate ca deocamdata merge.Nu recomand nici unul din sim-uri ca nu vreau sa fiu criticat mai tarziu,fiecare isi alege singur.
    Sim2 a avut cel mai bun suport,dar momentan nu mai dau nici un semn de viata.
    Daca vrei un receptor care sa mearga fara probleme iti iei original,altfel e riscul normal ca la un moment dat DMM sa ia masuri impotriva sim-urilor clona.

  11. #101
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,433

    Default

    Daca vrei un receptor care sa mearga fara probleme iti iei original,altfel e riscul normal ca la un moment dat DMM sa ia masuri impotriva sim-urilor clona - Cunosc prb. sau in ce hal au contra atacat clonele de DM 500S
    Insa chiar si in prezent se folosesc acele clone in continuare , deci nu cred ca vor mai repeta situatia , mai ales ca "Broadcom" a divortat de ei
    La un moment dat se scria/zvonea ca vor renunta la E2 , tocmai din aceasta cauza a clonelor si a concurentei care a aparut , practic deocamdata nimic
    Oricum avand in vedere ca si concurenta si a diversificat suportul pt. E2 cred ca va fii destul de mare chiar daca DMM va renunta la un moment dat la E2

  12. #102
    Standard RSP member zottya's Avatar
    Join Date
    09 Jun 2007
    Location
    Transylvania
    Posts
    209

    Default SR4 si DM 800

    Sal.Vreau sa pun in aceeasi camera un SR4 si un DM 800.Cum fac ca cele doua sa nu se deranjeze ? Exista ceva plugin cu care pot sa schimb frecventa telecomenzii la unul din ei?

  13. #103
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    227

    Default

    nu poti,eu cel putin nu am reusit cu un 500s si un 800se(sunray).la ale mele ,comune erau butoanele de on/off si volumul

  14. #104
    Standard RSP member zottya's Avatar
    Join Date
    09 Jun 2007
    Location
    Transylvania
    Posts
    209

    Default

    Am gasit ceva:
    If you have more than 1 Dreambox and wish to have each remote work each box without interfering with the others
    this is a little tutorial which may be of help to some.!!

    You can now have 4 different Dreamboxes with different remote codes.


    Download Multi Remote Control Layer Plugin

    Install and select one of the 4 different settings 1to4 as you require (NotDM8000)
    Ok that .
    Get out and go back in .
    Make sure its saved!!on Number you selected(not still on Multi setting)
    Then go to Remote and do the following!!
    First, you need to "unlock" the RC.
    This must be done in the following way:
    1.) press the Dream-key (the upper one)
    2.) press shift (next to the power button) until the RCU blinks two times,
    3.) now, without mistyping, enter the following numbers: 9 - 8 - 2
    now the RC has to blink four times. If it blinks only two times, the RC was already
    unlocked (and is now locked), so just repeat the procedure.
    Now you can choose the "level":
    1.), 2.) like above,
    3.) Press the following keys: 0 - 0 - 3 - 1 for level 1,
    OR 0 - 0 - 3 - 2 for level 2,
    OR 0 - 0 - 3 - 3 for level 3,
    OR 0 - 0 - 3 - 4 for level 4,
    now the RC has to blink two times. if it blinks only one time, the RC was not unlocked.
    now you can lock the RC (with the procedure above) again if you like.
    Please note: You are doing this on your own. If you mistype anything, you can set
    options which cannot be reset without a cable to the PC. If you only use 982 and 003x,
    nothing can happen, but be careful.



    sursa :digitalkaos

  15. #105
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    301

    Default

    Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    Am patit la fel ca tine, o zi intrega mi-a luat si n-am reusit sa il fac sa scaneze pe cablu. Dar merge si pe cablu. Trebuie sa ai foarte mare grija cum setezi tunerul pt cablu, poti alege orice satelit din lista pe care nu-l folosesti si pe care-l folosi pt cablu, il treci pe lnb2, presupunand ca pe lnb1 ai restul de sateliti pe care ii receptionezi. apoi, la LOF alegi User defined, treci toate valorile numerice pe 000000, salvezi si te duci la manual scan, unde scanezi manual satelitul ales pt cablu, introduci frecventa de cablu cu 01 in fata si sr cu 0 in fata(ex 01306 mhz si 06900), pui inversion pe off si obligatoriu polarizarea verticala, si o sa-ti mearga....faci la fel pt toate frecventele pe care ar fi bine sa le stii.
    Eu am probleme cu 2 frecvente 330 si 338 unde nu gaseste nimic, sunt canale hd transmise cu qam256, dar probabil am nevoie de un amplificator de semnal pt cablu la intrarea in apartament.
    Ai aici si un filmulet edificator.
    http://www.youtube.com/watch?v=_ViLbK9sqg8
    Cum ai rezolvat cu frecventele care au qam 256?

    Am rezolvat in scurt timp...am trecut FEC-ul de la Auto la 7/8 si gata am putut scana canalele cu Qam 256.
    Imaginea este asta OpenPLi-4.0-Sunray-SR4-sim2-ssl84d-maumixio
    Last edited by paulino; 09-09-18 at 18:21.
    RAPIDIST PUR SINGE

Page 7 of 7 FirstFirst ... 34567

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •