Thanks Thanks:  71
Likes Likes:  179
Page 53 of 55 FirstFirst ... 34349505152535455 LastLast
Results 781 to 795 of 811

Thread: Digi TV...

  1. #781

    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,852

    Default

    Quote Originally Posted by geoshareng View Post
    Salut toti membri

    SoftCam.Key functional pentru gigablue 3.18
    Cea ma simplă variantă ar fi asta : http://lmgtfy.com/?q=informed+softcam
    primul rezultat găsit.

  2. #782
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Feb 2017
    Location
    Craiova
    Posts
    50

    Default

    Fara variante nu ar fi mai bine, oricum este mai complicat si ar trebui sa ramana asa, what the f...is this

  3. #783
    Member Visitor
    Join Date
    19 Mar 2013
    Posts
    5

    Default

    Fratilor a reusit cineva sa puna key pe gigablue ci modul
    Daca da
    Va rog daca se poate sa-ma ajutati si pe mine cu informati cum se procedeaza




    Multumesc

  4. #784
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Feb 2017
    Location
    Craiova
    Posts
    50

    Default

    Cu placere

  5. #785
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    300

    Default

    Quote Originally Posted by geoshareng View Post
    Fratilor a reusit cineva sa puna key pe gigablue ci modul
    Daca da
    Va rog daca se poate sa-ma ajutati si pe mine cu informati cum se procedeaza




    Multumesc
    Specifica te rog ce culoare are giga blue...apoi in functie de culoare trebuie ales loaderul.
    RAPIDIST PUR SINGE

  6. #786
    Member Visitor
    Join Date
    19 Mar 2013
    Posts
    5

    Default

    Este Gigablue Twin Albastru
    Actualizat cu soft 3.18

  7. #787
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    300

    Default

    Iti dau un soft cam pe mailul tau si il pui ...
    RAPIDIST PUR SINGE

  8. #788
    Member Beginner
    Join Date
    03 Feb 2016
    Posts
    18

    Default

    Gigablue Twin Albastru se foloseste o interfata dedicata de serial (COM) si PCMCIA sau CAS interface Duolabs 2,2+,3 sau 3+ (se selecteaza Other CAMs) pentru update. Pentru fisiere si editarea acestora se poate folosi google cu succes.

  9. #789
    Member Visitor
    Join Date
    13 Dec 2017
    Posts
    5

    Default

    cine are nevoie de softcam.key functional pentru gicablue 3.18 PM
    trimit doar la utilizatori RSP
    Last edited by mondo; 03-01-18 at 22:58.

  10. #790
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    300

    Default

    Pentru gigatwin_gblue_v121 nu ai?
    RAPIDIST PUR SINGE

  11. #791
    Member Beginner HAUER A's Avatar
    Join Date
    09 Aug 2008
    Posts
    24

    Default

    Quote Originally Posted by tuner2000i View Post
    cine are nevoie de softcam.key functional pentru gicablue 3.18 PM
    trimit doar la utilizatori RSP
    Poti sa-mi trimiti in pm. Eu nu reusesc sa introduc doar softcamul fara giga 3.18.Am cumparat alt programator si nu se misca; ramane in faza de "loading, please wait...".
    A friend in need is a friend indeed!

  12. #792
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    251

    Default

    cam unicam --- loader unicam
    cam giga --- loader giga
    loader executat compatibilitate xp sp3 ca admin
    se conecteaza doar partea cu mufa seriala cu cam-ul bagat
    se verifica ce port serial - COM primeste programatorul si acelasi se selcteaza in loader
    in loader se alege cam image sau key in functie de ce vrem sa scriem pe cam
    se conecteaza partea mica a programatorului la usb si apoi se conecteza cele doua parti ale programatorului, moment in care trebuie sa inceapa transferul
    dupa ce termina transferul se inchide loaderul si se deconecteaza programatorul de la pc
    daca nu porneste transferul, se reia totul de la inceput
    pentru rescriere completa , prima data se scrie cam image, se baga cam-ul in tv si se da reset keydatabase si apoi se scrie softcam

  13. #793
    Member Beginner HAUER A's Avatar
    Join Date
    09 Aug 2008
    Posts
    24

    Default

    Multumesc userilor artic, care mi-a fost de un real folos cu sfaturile sale, precum si lui marcghi pentru postul de mai jos.Mai imbatranim si noi si mai uitam unele lucruri...
    A friend in need is a friend indeed!

  14. #794
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    441

    Default

    Imi spune cineva daca pe satelite merge combinatia cu CAM ?
    Edit: Ma refer la combinatia CAM-Card, imperechere intr-un tv cu slot CI.
    Last edited by parpaneata; 22-01-18 at 22:29.

  15. #795
    Member Visitor
    Join Date
    25 Dec 2017
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by HAUER A View Post
    Poti sa-mi trimiti in pm. Eu nu reusesc sa introduc doar softcamul fara giga 3.18.Am cumparat alt programator si nu se misca; ramane in faza de "loading, please wait...".
    Vezi ca se mai intampla sa fie de la calculator. Iti recomand sa încerci si pe alt calculator. Iti spun din experienta . E ceva legat de chipset si usb.

    Sent with S7 Galaxy.

Page 53 of 55 FirstFirst ... 34349505152535455 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •