Results 1 to 9 of 9

Thread: 2 new modules by Duolabs (Diablo)

  1. #1
    Golden Member
    Join Date
    18 Mar 2007
    Location
    Baia-Mare
    Posts
    4,359
    Post Thanks / Like

    Default 2 new modules by Duolabs (Diablo)

    2 new modules by Duolabs (Diablo)

    In the coming weeks to appear 2 new Diablo-modules


    Diablo Cam 2 GSM


    The Diablo Cam 2 GSM is fully revolutionary Conditional Access Moulee based on ARM7 TDMI processor running at the speed of 50Mhz combined with a powerful FPGA and a GPRS Modem.
    The Diablo CAM 2 GSM will grant the possibility to grant the connection to the Internet using a GSM - GPRS connection.This extraor-dinary feature is completely new for a DVB application and enhances a large number of possible scenarios.No need for a Broadband connection a normal Cellular Line will be used to get access to the Internet.The Diablo CAM 2 GSM has one Smartcard ISO 7816 reader and one GSM SIM card reader.


    Features:

    *Embedded Conditional Access System

    Specifications aviable under NDA

    *900/1800 Mhz Dual Band connection

    *Secure content protection

    *Customizable menu

    *Watching statistics feedback to the broadcaster

    *Targeted Advertising

    *Fully compatible with any Common Interface device

    *Via Internet update

    Diablo Cam2 LAN


    The Diablo Cam 2 LAN is a unique solution for a DVB CAM with Internet connection.This LAN CAM allows the user to connect it directly to a broadband network.This enhances a various number of functionalities related to the network.The Diablo CAM 2 LAN is fully compliant with IEEEE 802.3 standard with speed up to 100Mbit/s and it supports Static IP or DHCP.The Diablo CAM 2 LAN has one ISO 7816 Smartcard reader.A large variety of applications related to Internet can be developed around this product upon costumer request.


    Features:

    *Embedded Conditional Access System

    Specifications aviable under NDA

    *IP Broadcasting

    *PC to HDTV streaming

    *Secure content protection

    *Customizable menu

    *Watching statistics feedback to the broadcaster

    *Targeted Advertising

    *Fully compatible with any Common Interface device

    *Via Internet update


  2. #2
    Member Visitor
    Join Date
    02 Oct 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default

    sa speram ca in acest caz au rezolvat si problema compatibilitatii si a stabilitatii cu mai multe linii C.Cea cu lan ar trebui sa nu se mai incinga asa mult ca ver2.3 wifi

  3. #3
    Standard RSP member 72THX's Avatar
    Join Date
    26 Jun 2010
    Location
    Satu' cu ministri
    Posts
    93
    Post Thanks / Like

    Default

    Cum se face programarea Cam-ului Light 2 pentru a il putea folosi in slotul Ci al TV ca sa vad G*g*?
    Am incercat cu ce aveam de underworld si imi da eroare de card necunoscut.

    Va rog ajutor .
    Nu fura Guvernul uraste competitia

    Amiko Alien2 Triple Plus

  4. #4
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    581
    Post Thanks / Like

    Default cam

    ai bagat cardul de *igi in el si ti-a dat mesajul cu card necunoscut?
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  5. #5
    Standard RSP member 72THX's Avatar
    Join Date
    26 Jun 2010
    Location
    Satu' cu ministri
    Posts
    93
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu am bagat cardul in programator ca sa instalez firmware de underworld pe el si imi da eroarea de card necunoscut (rev 4.0)
    Si nu stiu cum sa fac ca sa instalez pe el underworld; mai am un card dar este rev.2.3.
    Trebuie sa instalez ceva inainte de a instala underworld?

    Cam asta scrie cand vreau sa fac upload-ul:
    Wait for FILE Upload ...
    FILE Uploaded ...
    Wait for DIABLO CAM connection ...
    Unknown CAM type
    Operation error
    Last edited by 72THX; 09-05-13 at 20:10.
    Nu fura Guvernul uraste competitia

    Amiko Alien2 Triple Plus

  6. #6
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    581
    Post Thanks / Like

    Default cam

    tu vorbesti de cam -common acces module si ii spui card . Ai cas3 ca sa il programezi ?
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  7. #7
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,553
    Post Thanks / Like

    Default

    Claudiu el vrea sa poata puna c heite n2 ca sa vada di gi pe cablu fara cardul lor, nu te mai fa ca nu intelegi
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  8. #8
    Standard RSP member 72THX's Avatar
    Join Date
    26 Jun 2010
    Location
    Satu' cu ministri
    Posts
    93
    Post Thanks / Like

    Default

    Da i-am spus card la CAM am CAS sa il programez dar se pare ca ceva nu este in regula. Vreau sa il folosesc ca emulator.
    Am incercat sa pun Underworld, Ipnosys dar imi spune ca este CAM necunoscut.
    Am un CAM Diablo light rev. 2.3 pe care il folosesc de ceva vreme si merge OK; Am mai luat un tv dar nu am mai gasit tot card rev.2.3 ci rev. 4.0.
    Acuma nu stiu ce sa mai cred am luat teapa cumparand CAM Diablo 2 light sau nu fac eu ceva corect.
    SI daca vreau sa ma conectez la el imi spune ca este unknown CAM.
    Ma intreb nu mai merg pe tipul asta de CAM nici o versiune de underwold? l am pe toate de la 1.50 pana la 2.28.
    Cand am intra pe el cu CAS-ul la setari ( COMMON INTERFACE HOST ) nu am gasit nimic din ce am pe CAM-ul rev.2.3.
    Pe el spune asa :
    DIABLO CAM 2 1.03
    Smart Card Message:
    No signal or PMT not found
    Update CAIDS.XML
    De aici nu mai stiu ce sa fac sau ce nu fac corect.
    Nu fura Guvernul uraste competitia

    Amiko Alien2 Triple Plus

  9. #9
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    581
    Post Thanks / Like

    Default hmm

    @72thx
    pai vezi mai intii ce underworld exista pentru diablo cam 2 , sa nu fi scris soft aiurea pe modul.
    @horatyu
    cred ca am citit bine nu are cum sa puna underworld pe un card ,treaba lui ce pune in modul dar pina sa puna in modul cheite ,treaba e ca modulul e nefunctional.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •