Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Interfata pheonix ptr dm 500

  1. #1
    O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    3,365
    Post Thanks / Like

    Default Interfata pheonix ptr dm 500

    Daca vreti sa mai adaugati un card pe pheonix merge si fara newcs. e de ajuns sa setati in gbox_cfg cel din keys fara extensie linia v de genul V: { F0 35 } si atunci il vede gboxul fara probleme. Singura problema apare daca cardul e nds sau digi si atunci e nevoie sa setati cs2gbox si implicit newcs.xml. Ptr digi puteti scapa de newcs daca pe langa box key si rsa mai stii si cam-id. Asta vi-l poate spune cel care vi-l citeste.
    Ps: cablul trebui sa fie serial, adica pin la pin; nu se inverseaza nimic.
    Toate bune
    Last edited by Snow; 22-02-08 at 16:52.





  2. #2
    Standard RSP member outcast's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    1,660
    Post Thanks / Like

    Default Re: Interfata pheonix ptr dm 500

    multumesc!...chiar cautam info despre phoenix pe altundeva..

  3. #3
    O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    3,365
    Post Thanks / Like

    Default Re: Interfata pheonix ptr dm 500

    ptr cei care au interfata dar nu stiu unde s-o puna (interfata, evident), va prezint in continuare cea mai simpla metoda de a-i construi o carcasa.
    avem nevoie de:
    -o cutie de la un after shave (metalica de preferinta)
    -cutit
    -tub silicon
    -banda izolir
    -spray vopsea (ptr pretentiosi)

    Se va pune interfata in cutie, trasati cu un marker pozitia ei. Cu un cutit sau cu orice alt instrument de taiat, decupati cutia. Banda izolir se va aplica dupa ce-ati fixat interfata in cutie, ptr a acoperi canturile taiate ale cutiei. Tot cu ea puteti prinde si capacul cutiei.

    interfata:



    cutia cu pricina




    operatiunea silicon, ptr a izola interfata de suprafata metalica a cutiei cat si ptr a-i creea o modalitate de fixare




    cand siliconul este aproape intarit se va fixa interfata



    iar la final daca o dam si cu putina vopsea



    Important: Izolati marginile de jos ale cutiei in cazul in care amplasati cutie pe un alt dispozitiv electronic cu carcasa metalica

    ps: nu-i mare inginerie, dar e foarte practica.





  4. #4
    RSP - Team dan2000's Avatar
    Join Date
    28 Feb 2007
    Location
    roma
    Posts
    748
    Post Thanks / Like

    Default Re: Interfata pheonix ptr dm 500

    ptre cardurile nds 3 care iau " foc" asta e solutia mea...

    http://dvb-upload.com/index.php?sear...ix+nds3&date=0

  5. #5
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,161
    Post Thanks / Like

    Default Re: Interfata pheonix ptr dm 500

    Quote Originally Posted by dan2000 View Post
    ptre cardurile nds 3 care iau " foc" asta e solutia mea...

    http://dvb-upload.com/index.php?sear...ix+nds3&date=0
    dane intrebarea e daca tu ai testat acest phonix?
    FREE ALIEN

  6. #6
    RSP - Team dan2000's Avatar
    Join Date
    28 Feb 2007
    Location
    roma
    Posts
    748
    Post Thanks / Like

    Default Re: Interfata pheonix ptr dm 500

    personal mai mult de 6 luni pe pc cu newcs.au testat si altii si nu a avut nimeni probleme.

  7. #7
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,161
    Post Thanks / Like

    Default Re: Interfata pheonix ptr dm 500

    Quote Originally Posted by dan2000 View Post
    personal mai mult de 6 luni pe pc cu newcs.au testat si altii si nu a avut nimeni probleme.
    dane ma refer la N3 daca ai testat cu aceasta eu am 2 care sunt la fel de la gelvis dar nu am testat cu N3 doar cu NDS si sunt ok schema pe care am vz e doar cu un quart si e putin diferita de ceea ce am eu sunt cele de la gelvis!
    FREE ALIEN

  8. #8
    RSP - Team dan2000's Avatar
    Join Date
    28 Feb 2007
    Location
    roma
    Posts
    748
    Post Thanks / Like

    Default Re: Interfata pheonix ptr dm 500

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    dane ma refer la N3 daca ai testat cu aceasta eu am 2 care sunt la fel de la gelvis dar nu am testat cu N3 doar cu NDS si sunt ok schema pe care am vz e doar cu un quart si e putin diferita de ceea ce am eu sunt cele de la gelvis!
    mo singurul lucru modificat fata de un phoenix original e tensiunea de alimentare a cardului . in schema de la mine nu mai functioneaza cardurile veci (nd2) si nici cele de dolce . poti folosi orice phoenix vrei doar ca trebuie redusa tens de alimentare la 3 v .

    atentie mare !
    cardu alimentat la 5 v consuma exagerat si se incinge pana la topirea cardului . cu phoenix alimentat cu alimentator extern in general stabilizatorul nu face fata consumului si automat tensiunea se reduce , dar cardul si stabilizatorul se vor incinge exagerat . cu phoenix aliment pe usb cardul se topeste in 10-15 s .
    Last edited by dan2000; 23-07-08 at 10:47.

  9. #9
    Standard RSP member tesseract's Avatar
    Join Date
    08 Jan 2009
    Posts
    26
    Post Thanks / Like

    Default Re: Interfata pheonix ptr dm 500

    Quote Originally Posted by dan2000 View Post
    ptre cardurile nds 3 care iau " foc" asta e solutia mea...

    http://dvb-upload.com/index.php?sear...ix+nds3&date=0
    Salut dan2000. Ce nu inteleg eu din schema e ce fac pinii 9 si 10 din conectorul smartcard. Is 9 si 10 pinii care fac contact cind ai introdusa o cartela in conector ?
    Ai cumva un fisier Eagle pentru schema ? Conectorul pot eu sa-l modific ulterior cu ce am eu.

  10. #10
    Standard RSP member
    Join Date
    02 Jan 2009
    Posts
    27
    Post Thanks / Like

    Default Ca carduri merg intr-o interfata pheonix pt dm 500

    Buna,

    ce carduri pot fi citite cu o interfata seriala Phoenix? Are cineva o lista?

    M-ar interesa sa stiu daca un Akta merge ....

    Multam,

  11. #11
    O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    3,365
    Post Thanks / Like

    Default Re: Interfata pheonix ptr dm 500

    Akta atat pe conax cat si via merge fara probleme.

  12. #12
    RSP - Team dan2000's Avatar
    Join Date
    28 Feb 2007
    Location
    roma
    Posts
    748
    Post Thanks / Like

    Default Re: Interfata pheonix ptr dm 500

    Quote Originally Posted by tesseract View Post
    Salut dan2000. Ce nu inteleg eu din schema e ce fac pinii 9 si 10 din conectorul smartcard. Is 9 si 10 pinii care fac contact cind ai introdusa o cartela in conector ?
    Ai cumva un fisier Eagle pentru schema ? Conectorul pot eu sa-l modific ulterior cu ce am eu.
    scuze ptr inarziere. da pinii 9 si 10 sunt contactul ptr przenta cardului.nu am in format ptr eagle dar iti ia 10 min sa-l faci.puneti in loc de dioda si rezistenta un lm317 e mai sigur si neaparat c de pe pinul 1 si masa sa fie de minim 100uf.

  13. #13
    Member Visitor
    Join Date
    26 Jul 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like

    Default Re: Interfata pheonix ptr dm 500

    Dar la server pe calculator cum de adugat un Phoenix????

  14. #14
    Standard RSP member franta's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2009
    Location
    Hamburg
    Posts
    1,411
    Post Thanks / Like

    Default

    http://www.hm-sat-shop.de/en/program...it-jumper.html

    am gasit pe acest site o interfata pheonix ,
    as dori sa stiu daca e acelasi lucru despre care se vb aici
    se poate folosi cu un dreambox 500s si ce carduri merg in ea (dolce??)
    dar astea de aici http://www.hm-sat-shop.de/en/erotic-pay-tv-abos/
    sau astea: http://www.hm-sat-shop.de/en/orf-mtv-paytv/

  15. #15
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,161
    Post Thanks / Like

    Default

    @franta daca intri la sectiunea shoop gasesti pe @geluvis care iti poatr face un phonix ptr ceea ce vrei tu. dolce sky sau viacess
    FREE ALIEN

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •