Thanks Thanks:  1
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Cartelă TVR n Doombox HD 900

  1. #1
    Member Visitor
    Join Date
    02 Mar 2013
    Posts
    8

    Default Cartelă TVR n Doombox HD 900

    Am un receptor Doombox HD900,și de curnd mi-am luat o cartelă TVR.După prima activare a funcționat bine dar la prima oprire s-a dezactivat.Sun la TVR o activează,la următoarea oprire se dezactivează,și tot așa problema se repetă.Rugăminte mare,mă poate ajuta careva?

  2. #2
    Standard RSP member ASiX88796's Avatar
    Join Date
    20 Feb 2013
    Location
    LQFP 128
    Posts
    176

    Post Doombox Smartcard TVR

    Odată activată nu se dezactivează la oprirea alimentării cu curent. Tu ai altă problemă. Caută n meniu "SmartCard Information" (sau ceva asemănător). Acolo o să-ţi afişeze situaţia cartelei. Dacă nu-ţi afişează nimic nseamnă că cartela nu este citită. ncearcă să o scoţi şi să o bagi din nou. Eventual poţi ncerca la diferite frecvenţe (după ce schimbi frecvenţa restartează aparatul). După ce o citeşte o să-ţi afişeze data expirării. Ca să nu ai probleme cu expirarea setează "EMM Enable".

    Uite un exemplu de la Openbox (ar trebui să fie asemănător şi la Doombox.)




  3. #3
    Member Visitor
    Join Date
    02 Mar 2013
    Posts
    8

    Default Cartelă TVR n Doombox HD 900

    La mine nu este asemenea configurație CAS,
    Uite cum am:
    CAS
    Slot 1:Not Avilable
    Slot 2:Viaccess Card Dau OK și-mi apare:
    Smart Card: VIACCESS
    Info 1:Seria cartelei
    Info 2:SA(HEX)BF646381
    Info 3:FFF720,025900,025910
    CA Slot Setting nu am
    Mulțumesc de promptitudine!


  4. #4
    Standard RSP member vicu432's Avatar
    Join Date
    10 Jan 2009
    Location
    italia
    Posts
    102

    Default

    Salut.
    Am si eu o problema cu cartela TVR,de exemplu pe un receptor normal imi merge si cu cam-ul si bagata in slot,dar pe un linux cu cam-ul imi face freze,prima mergea,problema a aparut cand am scanat fregventa de la Digi Sport HD Ungaria si am deschis canalu,se aude dar face frezze.Daca il pun in reader merge,dar cu cam-ul nu.Ce pot sa fac?

  5. #5
    Golden Member
    Join Date
    18 Mar 2007
    Location
    Baia-Mare
    Posts
    4,836

    Default

    Quote Originally Posted by ienceanu View Post
    Am un receptor Doombox HD900,și de curnd mi-am luat o cartelă TVR.După prima activare a funcționat bine dar la prima oprire s-a dezactivat.Sun la TVR o activează,la următoarea oprire se dezactivează,și tot așa problema se repetă.Rugăminte mare,mă poate ajuta careva?
    am verificat si eu acest fenomen
    mentionez ca am incercat fiecare firm si nu vrea sa citesca card de TVR in nici unul dintre cele doua cititoare de card in schimb cu cam viacces citeste fara problema
    interesant este ca la data de 05.11.2011 am verificat functionarea card TVR/AL Jazzera ambele fiind in viacces am postat pe un forum spaniol confirmand prin aceasta ca cardul este citit in receptorul doombox
    acum mi se pare cam dubios faptul ca nu merge card in receptor,imi aduc aminte de prezentarea receptorului doombox 900 hd realizat de mine pe un site in care am specificat clar ca card TVR este citit de catre doombox.

  6. #6
    Member Visitor
    Join Date
    02 Mar 2013
    Posts
    8

    Default Cartelă TVR n Doombox HD900Twin

    Am rezolvat problema cu Modul CAM Viaccess,merge OK.
    Last edited by delta2k2; 22-03-13 at 12:30. Reason: Regula 12 : Quote inutil

  7. #7
    Super Member genugeo85's Avatar
    Join Date
    01 Apr 2007
    Location
    Vagauna Romania
    Posts
    417

    Default

    Și eu am probleme cu deschiderea cartelei TVR. Deși a funcționat fără probleme pnă acum căteva luni, att pe Edision Argus Clasic HD(cu cititor Viaccess), ct și pe Dream(cu OSCAM), după o perioadă de 5-6 luni de nefolosire nu mai vrea să deschidă TVR-urile. L-am pus n Edision, cu gndul că-și va face actualizare, dar mi apare tot "Scrambled". n Menu>Conditional access, mi apar următoarele informații:
    Subscription per class:
    From 28.03.2013 to 23.10.2013
    10
    From 26.02.2013 to 23.10.2013
    Dacă are cineva vreo idee despre modul n care aș putea reactiva cartela, muțumesc anticipat pentru ajutor!
    Var cu Adolf, frate cu Iosif, prieten cu Kim

  8. #8
    Standard RSP member
    Join Date
    14 Sep 2007
    Location
    se uk , iasi
    Posts
    126

    Default

    trebuie sa suni la TVR +40213058951

  9. #9
    Standard RSP member romero69's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2008
    Location
    Romania Satu Mare(Acis)
    Posts
    83

    Default

    Are cineva setarile Oscam pentru card conax TVR in DM 520 HD?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •