Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  0
Results 1 to 12 of 12

Thread: TSpanel

  1. #1
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523

    Default TSpanel

    TSpanel 6.9

    Fixed incompatibility with latest images
    Last version 6.9 23-02-2013

    oe1.6 images and openpli2.1
    (http://www.tunisia-dreambox.info/dre...6.9_mipsel.ipk)

    openpli3.0 ,vu,and oe2.0 images(all models except dm800)
    (http://www.tunisia-dreambox.info/dre...9_mips32el.ipk)

    dm800 oe2.0 images
    (http://www.tunisia-dreambox.info/dre...ips32el-nf.ipk)

  2. #2
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523

  3. #3

  4. #4
    Golden Member Sunt_Oltean74's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Location
    Oltenia
    Posts
    466

    Default

    De ce nu reusesc sa pun ts panel pe d.elite oe2 ? Am copiat prin ftp fisierul in tmp si dau sa instalez din addons si nimic

  5. #5
    وسيط mondo's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Location
    Mo`orea
    Posts
    1,992

    Default

    Incearca prin telnet. Copiezi fisierul in /tmp si dai comanda in telnet:

    opkg install -force-overwrite /tmp/numelecompletplugin.ipk

    Restart la receptor si ar trebui sa-l gasesti la plugins cu buton verde!
    Last edited by mondo; 03-01-14 at 23:46.

  6. #6
    Golden Member Sunt_Oltean74's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Location
    Oltenia
    Posts
    466

    Default

    Am incercat si aceasta varianta si tot nimic.Posibil gresesc eu undeva? Dupa ce instaleaza si dau tasta verde imi apare anuntul
    Some plugins are not availble :
    Extensions /TSpanel (No module named TSpanel.plugin)

    ---------- Post added at 18:44 ---------- Previous post was at 18:25 ----------

    Daca intru in /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extension/ il vad acolo
    Last edited by Sunt_Oltean74; 04-01-14 at 21:40.

  7. #7
    وسيط mondo's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Location
    Mo`orea
    Posts
    1,992

    Default

    Pe ce receptor incerci si nu merge?

  8. #8
    Golden Member Sunt_Oltean74's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Location
    Oltenia
    Posts
    466

    Default

    Pe un sunray4 cu sim a8p

  9. #9
    وسيط mondo's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Location
    Mo`orea
    Posts
    1,992

    Default

    Daca nu merge cu versiunea 7.2 incearca cu 6.7 sau mai mica.

  10. #10
    none
    Join Date
    01 Jan 1999
    Location
    acasa
    Posts
    490

    Default

    si eu am întîmpinat aceasta problema:
    l-am sters manual..am instalat manual ceva versiune mai veche 6.8 cred...si am facut update... si a mers... pe un clou-ibox cu OpenPLi cu care a venit din chin, cred ca e oe1.6
    ^^^^
    bafta

  11. #11
    Golden Member Sunt_Oltean74's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Location
    Oltenia
    Posts
    466

    Default

    Am reusit trebuie pus cel cu terminatia mips32el.ipk ,cea cu terminatia mips32el-nf.ipk nu merge

  12. #12
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,168

    Default

    mips32el = OE2
    mips32 = OE1.6
    nf.ipk =doar pentru DM800
    FREE ALIEN

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •