Results 1 to 12 of 12

Thread: Diablo Cam 2 LAN

  1. #1
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,161
    Post Thanks / Like

    Default Diablo Cam 2 LAN

    Diablo Cam 2 LAN

    Duolabs Diablo Cam 2 LAN Hardware-Rev. 2.8. 1 x ISO Smartcard Reader für Conax und DigiCrypt. ARM7TDMI @ 50Mhz / FPGA @ 100Mhz processing speed. Duocrypt inside.

    Gerade neu bei Amazon eingetroffen das Duolabs Diablo Cam 2 LAN ist jetzt vorbestellbar.Hardware: ?ARM7TDMI @ 50Mhz. ?FPGA @ 100Mhz processing speed. ?RAM: Internal 16KB and External 1024KB. ?ROM: 256KB Internal Flash and 2MB Dataflash. ?J-tag connection.1 Smartcard Readers Plug-In. ?2 Unique serial Numbers internally lasered inside. ?1 x ISO Smartcard Reader Software: ?PICO-OS Operating System. ?Dataflash internal Filesystem FAT 12. ?Fully programmable by PCMCIA secure protocol. Duolabs Diablo Cam 2 LAN
    FREE ALIEN

  2. #2
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,131
    Post Thanks / Like

    Default

    Salut , ceva noutati practice despe acest cam ?
    Exista vreun propietar care il foloseste pe deplin in afara de dvb-c-ul de la rcs ?
    Parca mie nu stiu cum sa detin o plasma 3D si sa stau tot timpul sa comut pe HDMI1 , unde am conectat receptorul de satelit

  3. #3
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,131
    Post Thanks / Like

    Default

    Sa inteleg ca nu are nimeni acest cam , pana acum ?
    Pacat , de fapt cred ca numai sunt ce erau odata aceste cam-uri
    Mai ales dupa ce am citit ''patanile/concluziile'' posesorilor cam-urilor diablo wifi
    Eram interesat de acest model cu lan , in ideea ca era mai usor de configurat/folosit cu linii C/F ( client cccam )

  4. #4
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Jun 2008
    Posts
    261
    Post Thanks / Like

    Default

    Eu am inteles de la un posesor de cam cu lan ca merge la fel de 'bine' ca cel cu wifi.

  5. #5
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,131
    Post Thanks / Like

    Default

    Ar fii indicat/bine daca acel posesor de diablo cu lan , si-ar exprima in scris aici pozitia/constatarile personale
    Nu de alta , dar poate cu ''o mana de ajutor'' de la ceilalti posesori de diablo , va reusi sa isi imbunatateasca ''performantele''

  6. #6
    Standard RSP member vic5's Avatar
    Join Date
    26 Dec 2011
    Location
    Agen
    Posts
    179
    Post Thanks / Like

    Default

    De ieri ma chinui cu un astfel de CAM; dupa resoftarea cu UW 2,28, desi ma pot conecta la router pe LAN si ma vad conectat in statusul routerului, nu ma pot conecta cu linie cccam pe receptorul meu situat in aceeasi retea (am incercat cea mai simpla solutie pentru test, am facut o singura linie c simpla, nimic mai complicat); pentru server am incercat cu variante cccam intre 2.0.11 si 2.13, pe oscam. Fisierul config.xml arata asa:
    HTML Code:
    <config CAS_Conax="Y" CAS_Seca="Y" CAS_Irdeto="Y" CAS_Cryptoworks="Y" CAS_Nagra="Y" CAS_Via="Y" CAS_Dreamcrypt="Y" CAS_DGCrypt="Y" LANG="ENGLISH" ENABLE_ADMIN_PIN="N" ADMIN_PIN="0000" SMART_MESSAGES="Show Normal" MULTIMEDIA_MESSAGES="Show Normal" DELAYER="0" EMULATORS="Y" EMU_PRIORITY="1:Cards - 2:Emu" FIXED_CW="N" PC="N" BASE_IP="0001" LEDS="Y" AUTO_PMT="Y" CAIDS_FILE="CAIDS" STREAM_SPEED="MID" WIFI_ENCRYPT="none" WIFI_TXPOWER="17" WIFI_WEP_KEYIDX="1" WIFI_WEP64_Key1="0000000000" WIFI_WEP64_Key2="0000000000" WIFI_WEP64_Key3="0000000000" WIFI_WEP64_Key4="0000000000" WIFI_WEP128_Key1="00000000000000000000000000" WIFI_WEP128_Key2="00000000000000000000000000" WIFI_WEP128_Key3="00000000000000000000000000" WIFI_WEP128_Key4="00000000000000000000000000" WIFI_WPA_PSK="" WIFI_WPA_PMKPSK="" WIFI_WPA_PMKAP="" WIFI_WPA_PMK="0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000" LAN_ENABLED="Y" LAN_DHCP="Y" LAN_IP="0.0.0.0" LAN_NETMASK="0.0.0.0" LAN_GATEWAY="0.0.0.0" LAN_DNS="0.0.0.0" SMARTCARD_EMMS="Y" SHARE_CLIENT="none" />
    Are cineva idee ce e gresit? Sa fie defect CAM-ul?

    ---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 18:16 ----------

    Am rezolvat-o; in loc de ultimul "none" am pus "CCCAM"

    ---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:09 ----------

    Urmeaza sa-l mai pun la "cura de slabire", sa scot tot ce tine de WIFI, sa-i dau IP fix, ...
    GM Spark Triplex, Amiko Alien 8900, DM 500s, Echosmart HD 7109 LAN; HH Strong.

  7. #7
    Member Beginner
    Join Date
    02 Feb 2007
    Posts
    16
    Post Thanks / Like

    Default

    Am luat si eu acest cam boot: 2.52 , hw: 2.8 si underworld 2.28
    Problema e ca nu se conecteaza la ccam decat pe oscam si dupa aprox 20 sec se deconecteaza si asa moare.
    Am facut conectare pe newcs cu 4 lini cum dadea pe un forum german dar acelasi rezultat doar ca mai porneste din cand in cand.
    HD nu merge defel
    Am vazut ca a aparut underworld 2.30 dar cu cas2-ul meu nu pot sa ii fac update imi da ceva error 438.

    ps. tv este un samsung b670 si testele leam facut pe satelit.

    @vic5 daca tu zici de wifi ai alceva.
    Last edited by cianyika; 28-07-14 at 02:19.

  8. #8
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Am observat ca al meu WiFi se conecteaza la oscam, insa nu cere nimic.
    Dupa zeci de zile de nervi, etc am ajuns la "hardware debugging" si am inceput sa scot din TV mufa dupa mufa.
    Am observat ca dupa ce scot Chromecast-ul si stickul USB, CAMul isi da drumul si incepe sa ceara din nou.
    Dupa asta, pot sa conectez din nou deviceurile, ca nu mai am probleme cateva saptamani.
    O fi coincidenta sau nu, dar la mine functioneaza.
    muta sobolanu` de aici

  9. #9
    Member Beginner
    Join Date
    02 Feb 2007
    Posts
    16
    Post Thanks / Like

    Default

    Eu nu am conectat nimic , doar 2 cabluri hdmi , cablu upc si cablu de la antena satelit care le-am deconectat si face la fel.

    PS. eu am diablo cam 2 lan si nu pot pune uw 2.30 care cica nu se mai incalzeste asa tare camu si au rezolvat problemele de compatibilitate cu unele tv-uri

    Si aici erroarea
    Last edited by cianyika; 28-07-14 at 11:39.

  10. #10
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Ai ultima versiune de CAS studio?
    muta sobolanu` de aici

  11. #11
    Member Beginner
    Join Date
    02 Feb 2007
    Posts
    16
    Post Thanks / Like

    Default

    DA ultima versiune luata de pe siteul lor duolabs. cs 9.8.3

  12. #12
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,131
    Post Thanks / Like

    Default

    Salut , ce mai ''deschide'' acest cam ?
    Se merita achizitionat si folosit ca si client de cccam ?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •