Results 1 to 15 of 15

Thread: DM 500S nu mai porneste

  1. #1
    Standard RSP member maximov's Avatar
    Join Date
    04 Mar 2008
    Posts
    69
    Post Thanks / Like

    Default DM 500S nu mai porneste

    Buna ziua, am un Dreambox 500S. Nu stiu ce s-a intamplat dar nu mai porneste imaginea de la receptor deloc. Il bag in priza si nu apare nimic la tv. Led-ul e verde la receptor, dar daca apas pe buton nu trece deloc pe rosu. Am facut proba cu alta sursa si la fel face. Ce ar putea fi si ce soutii exista? Multumesc
    M@xIm0V

  2. #2
    Standard RSP member
    Join Date
    16 Feb 2009
    Posts
    148
    Post Thanks / Like

    Default

    incearca sa schimbi imaginea

  3. #3
    Standard RSP member maximov's Avatar
    Join Date
    04 Mar 2008
    Posts
    69
    Post Thanks / Like

    Default

    Am incercat la fel face
    M@xIm0V

  4. #4
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    242
    Post Thanks / Like

    Default re

    Cel mai probabil este sursa, incearca cu alta, chiar daca zici ca ai mai incercat. Verifica si fara cablul de antena cuplat la receptor pentru a exclude consumul lnb, motor sau chiar vreun scurt. bafta.

  5. #5
    Standard RSP member maximov's Avatar
    Join Date
    04 Mar 2008
    Posts
    69
    Post Thanks / Like

    Default

    Am incercat si cu alta, cu una pe care chiar merge un alt DM500s, am facut probe si fara cabluri si la fel e.
    M@xIm0V

  6. #6
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    565
    Post Thanks / Like

    Default dm500

    Solutia ar fi placa noua. Explicatia ar fi procesorul sau tunerul crapat.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  7. #7
    Satelitar&feedhunter cipryDXfeed's Avatar
    Join Date
    17 Nov 2008
    Location
    ALBA
    Posts
    1,716
    Post Thanks / Like

    Default

    Daca era procesorul dus eu cred ca nu mai mergea imaginea incarcata in box da eroare.
    Last edited by cipryDXfeed; 06-12-13 at 09:37.

  8. #8
    Standard RSP member vic5's Avatar
    Join Date
    26 Dec 2011
    Location
    Agen
    Posts
    179
    Post Thanks / Like

    Default

    Era clona? Daca da, si daca aveai imagine Gemini e posibil sa fi fost cu timebomb (doar jtag-ul poate rezolva). Dar merita sa mai incerci inca o imagine, incarcata cu Flashwizard pro 6 (asa mi-am reparat eu un DM 500S, brickuit chiar de catre mine, si care nu mai accepta instalare imagine pe serial). Poate fi si defect HW, caci toate se mai si strica.
    GM Spark Triplex, Amiko Alien 8900, DM 500s, Echosmart HD 7109 LAN; HH Strong.

  9. #9
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    565
    Post Thanks / Like

    Default dm500

    daca poate scrie imagine ,flashul e bun.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  10. #10
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    242
    Post Thanks / Like

    Default re

    Din cate stiu FlashWizard se poate folosi pe un receptor functional, conectat prin lan si cu IP atribuit receptorului.
    Incearca sa pui alta imagine prin serial cu DreamUP. De fapt poti incerca mai multe variante de DreamUP si mai multe variante de imagini, este posibil ca unele sa nu functioneze cum trebuie sau sa nu fie descarcate corect. Daca ai clona ai grija sa nu pui imagine originala.

  11. #11
    Standard RSP member vic5's Avatar
    Join Date
    26 Dec 2011
    Location
    Agen
    Posts
    179
    Post Thanks / Like

    Default

    Eu am patit in felul urmator:
    cu DreamUp mi s-a oprit instalarea imaginii la circa 24% cu mentiunea "Aborted by user" (desi eu nu am atins nimic), apoi nu am mai putut porni receptorul; orice incercare a fost in van de a reincarca cu acel Dreamup; am reusit cu o versiune mai veche totusi sa incarc imagine mai veche, apoi totul am facut cu Flashwizard.
    GM Spark Triplex, Amiko Alien 8900, DM 500s, Echosmart HD 7109 LAN; HH Strong.

  12. #12
    Member Beginner
    Join Date
    21 Feb 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by maximov View Post
    Il bag in priza si nu apare nimic la tv. Led-ul e verde la receptor, dar daca apas pe buton nu trece deloc pe rosu. Am facut proba cu alta sursa si la fel face.
    Si eu am exact aceeasi problema cu clona mea. Am incercat cu alta sursa, am incercat sa pun alta imagine pe ea (si a mers!), dar tot nu reusesc sa o pornesc.
    Stie cineva daca pot accesa consola seriala cu un program de genul Putty? Am incercat, dar cu setarile default doar deschide fereastra si apare un caracter special si atat. Dar daca DreamUp functioneaza, si detecteaza corect recieverul, presupun ca totusi acesta trimite ceva pe serial, si ca sa vad tot ce scrie am nevoie de alte setari in Putty (poate bitrate diferit de cel default?)

  13. #13
    Member Beginner
    Join Date
    21 Feb 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like

    Default

    Dupa vreun an am bagat receptorul respectiv in priza, si a mers perfect din prima... Nu stiu ce s-o fi intamplat, ori s-a miscat ceva inauntru intre timp, ori o varianta si mai SF, de exemplu... poate facea scurt cablul de semnal de la antena.

  14. #14
    Nestiutor...
    Join Date
    13 Feb 2007
    Location
    Earth
    Posts
    1,977
    Post Thanks / Like

    Default

    era '' obosit '' si a avut nevoie de 1 an de pauza / de odihna ...
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

  15. #15
    Member Beginner
    Join Date
    21 Feb 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like

    Default

    ) La varianta asta nu m-am gandit, dar cine stie? La cati ani au DM500-urile...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •