Results 1 to 11 of 11

Thread: Optibox 8750HD CICX cu cartela Focus.

  1. #1
    Member Visitor
    Join Date
    06 Dec 2013
    Posts
    9
    Post Thanks / Like

    Default Optibox 8750HD CICX cu cartela Focus.

    Salutare tuturor, caut de mult informatii dar nimeni nu stie, se pare.
    Am un Optibox 8750HD CICX cumparat de la cineva pe care incerc sa il folosesc cu o cartea Focus activa.
    Acest receptor avand cititor de smar card CONAX inclus am zis ca e floare la ureche, oriunde am intrebat toti au raspuns ca merge cardul focus in orice conserva care stie Conax.
    Ete ca nu, acesta pe care il am eu nu merge.
    Am incercat tot ce se poate, resoftare cu vreo 10 versiuni de soft, nimic. Inclusiv sunat la ei pt reactivare, nimic. Inclusiv cu alt CAM Conax pe care intamplator il am si l-am montat in unul din CI-urile din receptor, NIMIC.
    Ce naiba are?
    Atat vreau sa stiu - sa-mi zica un alt om de pe pamantul asta: da frate, eu am pus card focus in receptor de-asta si A MERS/NU a mers ca sa stiu daca il arunc la gunoi sau nu.
    Multumesc mult.

    Am facut topic si aici.
    http://sateliti.eu/showthread.php/28...-cartela-Focus

    Si altceva, are cineva idee cum se poate edita acel fisier BIN de 2Mb care e softul de instalat pe receiver? Firmware-ul adica.

  2. #2
    Standard RSP member samuell's Avatar
    Join Date
    23 Sep 2010
    Location
    caransebes.CS-ghencea
    Posts
    147
    Post Thanks / Like

    Default

    am eu 7750 ci cx si merge fara probleme,este acelasi tip de aparat
    FORZZA STEAUA,FORZZA MILAN....FORZZA LUPII GALBENI,,,FUCK THE SISTEM

  3. #3
    Member Visitor
    Join Date
    06 Dec 2013
    Posts
    9
    Post Thanks / Like

    Default

    Merci de raspuns. O veste buna.
    Stiu ca-i acelasi aparat, eu chiar am pus firmware de 7750 pe acest 8750 si n-a marait nimic. Nici nu stiu exact care e diferenta dintre ele. Doar ca 8750 are suport de PVR pe SATA.

    Alte detalii - a trebuit sa-i faci ceva sau a mers pur si simplu imediat ce-ai pus cartela in el? Cartela mea e foarte veche.. e alba si nu are nimic inscris pe ea in afara de serie.
    Tu ce cartela ai folosit, tot de-asta sau model mai nou? Stiu ca am verificat acel CAID si este 0b02... dar nu stiu daca e relevant sau nu.

  4. #4
    Standard RSP member samuell's Avatar
    Join Date
    23 Sep 2010
    Location
    caransebes.CS-ghencea
    Posts
    147
    Post Thanks / Like

    Default

    a mers si cea veche am incercato unui prieten cat si cea noua tot lui eu nu am cartela de focut,a mers si cea de dolce cand se vedea.vezi daca ai activata emu pe el
    activare EMU menu-module- RED - 2320
    Last edited by samuell; 12-12-13 at 18:04.
    FORZZA STEAUA,FORZZA MILAN....FORZZA LUPII GALBENI,,,FUCK THE SISTEM

  5. #5
    Member Visitor
    Join Date
    06 Dec 2013
    Posts
    9
    Post Thanks / Like

    Default

    Stiu cum se activeaza EMU... dar are vreo importanta?
    Trebuie sa fie activat sau dezactivat cand folosesti cartela? :-/ Nici nu mai stiu cum era de cate ori am incercat.

  6. #6
    Standard RSP member samuell's Avatar
    Join Date
    23 Sep 2010
    Location
    caransebes.CS-ghencea
    Posts
    147
    Post Thanks / Like

    Default

    activat
    FORZZA STEAUA,FORZZA MILAN....FORZZA LUPII GALBENI,,,FUCK THE SISTEM

  7. #7
    Member Visitor
    Join Date
    06 Dec 2013
    Posts
    9
    Post Thanks / Like

    Default

    Multumesc mult, o sa incerc si asa, momentan nu am cardul acasa, e imprumutat cuiva. Am si conserva digi, focusul il tin doar pt backup.

  8. #8
    Member Visitor
    Join Date
    06 Dec 2013
    Posts
    9
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu merge de nici o culoare, nici cu EMU on sau off.
    O fi stricat, dracu sa-l ia. :-/

    Cand pun cardul in cititorul de card al receptorului nu-mi afiseaza absolut nimic, decat scrambled channel/not running.

    Daca pun cardul in CAM-ul de conax pe care il am separat, si acest modul CAM il bag in unul din CI-urile receptorului apare o diferenta. Cand il dau pe un canal focus imi apare mesaj intr-o fereastra gri cu albastru: No access Not activated (status code 2 ) Atat. Nimic mai mult. Daca scot cardul din CAM apare: Slot 1 - no card inserted.

    Daca bag altfel de card, am unul pentru UPC dvb-t, tot conax, imi apare la fel dar status code 5. Ce inseamna status code astea? Ma dispera obiectul asta, cred ca-l arunc de pe bloc.
    Last edited by Belbody; 13-12-13 at 14:35.

  9. #9
    Standard RSP member samuell's Avatar
    Join Date
    23 Sep 2010
    Location
    caransebes.CS-ghencea
    Posts
    147
    Post Thanks / Like

    Default

    lai bagat cu cipul in sus nu cu el in jos ca in recurile oficiale?
    FORZZA STEAUA,FORZZA MILAN....FORZZA LUPII GALBENI,,,FUCK THE SISTEM

  10. #10
    Member Visitor
    Join Date
    06 Dec 2013
    Posts
    9
    Post Thanks / Like

    Default

    Ei, nu-s chiar asa de tampit. Sunt electronist ca formare, si daca te uiti prin grilajul capacului se vede cum vine placuta cititorului de card. Pinii sunt intotdeauna spre placa, iar cardul intra sub ea - deci clar cu cipul in sus, spre placa.
    In plus - cand bag cardul in meniul Module - Smarcard devine o secunda: Initializing -> apoi apare Conax. Pot intra in meniul Conax, vad subscriptiile active, seria cartelei, versiunea de soft, pot modifica PIN-ul de acces pt tipul de programe in functie de Maturity Lock.. etc.
    Deci citeste cardul... mai departe nu stiu ce dracu face cu ce citeste din el. :-S

  11. #11
    Member Visitor
    Join Date
    06 Dec 2013
    Posts
    9
    Post Thanks / Like

    Default

    Problema rezolvata. Ieri am vandut receptorul.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •