Results 1 to 8 of 8

Thread: Miniconfigurare diablo wifi

  1. #1
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    570
    Post Thanks / Like

    Default Miniconfigurare diablo wifi

    citeva optiuni de verificat pentru functionarea wireless a modulului diablo cu underworld 2.19:
    -in underworld main menu optiunea "CAS" se va alege sistemul de cripatare; o mentiune in cazul canalelor simulcript se va alege doar sistemul de criptare care ne "intereseaza".
    La optiunea "Configuration" ar fi 3 lucruri de verificat "emulators-on" defalut e pe off, la "Add On" sa aiba emu care ne intereseaza, 3xcam,gbox sau newcmd,default e pe none si la "emulators priority" sa fie 1emu-2card.
    Daca in fisierul ccam.cfg a fost stearsa linia model ,chiar daca reteaua wireless este corecta cu parola si ssid , modulul se va deconecta si nu va putea fi accesat cu total commander.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  2. #2
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    570
    Post Thanks / Like

    Default

    o remarca vis-a-vis de sistemele de criptare care sint pe "on" si cele pe "off" :
    daca la zapping se comuta pe un canal criptat intr-un sistem care in meniul camului este pe off ,in scurt timp( 10-15secunde) comunicarea pe wireless se va opri . Daca se revine pe un canal care este cripatat intr-un sistem "on" comunicarea wireless se va relua dar va dura ceva timp. Daca se lasa pentru o perioada mai lunga pe un sistem de criptare "off" dupa intreruperea comunicarii pe wireless poate aparea si un blocaj al televizorului care se rezolva prin scoaterea modului sau oprirea televizorului ,depinde de televizor.
    Daca se lasa in meniul camului toate sistemele pe "on" ,canalele transmise simulcrypt nu se vor lumina chiar daca pentru una dintre criptari in config este scris ce trebuie.
    Ca o recomandare pentru cei care au televizoare cu tuner de satelit si vor sa foloseasca modul diablo ,sa editeze lista de canale si sa pastreze exact ce ii intereseaza pentru a evita situatia neplacuta de blocare a televizorului.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  3. #3
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Jun 2008
    Posts
    265
    Post Thanks / Like

    Default

    O mizerie diablo asta. Am avut si am fost nevoit sa scot din lista MTV-urile din pachetul focus pentru ca erau codate si via. Pe langa mtv-uri mai erau si altele transmise in simulcrypt

  4. #4
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    570
    Post Thanks / Like

    Default

    puteai sa intri in meniu si sa pui pe "off" sistemele de criptare de la ceilalti . Problema e ca nu gasesti documentatie pentru underworld sau macar sa gasesti cum sa configurezi modulul cu underworld pe el. Si daca nu gasesti ramine doar metoda testarii in functionare si asta pentru cine are timp si tragere de inima sa testeze.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  5. #5
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Jun 2008
    Posts
    265
    Post Thanks / Like

    Default

    Bineinteles ca l-am pus, dar cand dadea de VIA se ineca. Duca-se...

  6. #6
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,258
    Post Thanks / Like

    Default

    Merje pe jiji cable cu key.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  7. #7
    RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Join Date
    31 May 2009
    Location
    Bucuresti
    Posts
    402
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by ibiza View Post
    O mizerie diablo asta...
    Nu inteleg de unde aveti atatea probleme cu el ?!? Eu am detinut acest cam si functiona impecabil . Motivul pentru care am renuntat a fost lista de canale de pe samsung , am considerat'o imposibila !

  8. #8
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    570
    Post Thanks / Like

    Default

    in fine fiecare cu experienta lui mai mult sau mai putin placuta cu acest modul. As fi bucuros daca acest post ar ramine strict la configurare ca un ajutor pentru cei care poseda modulul diablo sa poata sa si-l configureze cit de cit corect in functie de nevoi.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •