Thanks Thanks:  73
Likes Likes:  40
Page 20 of 20 FirstFirst ... 101617181920
Results 286 to 300 of 300

Thread: Oscam-SamyGO (Samsung SmartTV E/F)

  1. #286
    none
    Join Date
    01 Jan 1999
    Location
    acasa
    Posts
    538

    Default

    ...asta are...
    Attached Files Attached Files
    ^^^^
    bafta

  2. #287
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    84

    Default

    Dar un oscam cu emu pentru seria H are cineva?

  3. #288
    none
    Join Date
    01 Jan 1999
    Location
    acasa
    Posts
    538

    Default

    @hotm dupa cīte stiu e acelasi ...
    ^^^^
    bafta

  4. #289
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    84

    Default

    Multumesc
    Ma chinui sa fac lumina pe un UE32J5200. Am instalat Samygo, am pus si un Oscam oscam-svn11110-samsungtv-webif cu librarii de la Tanjasoft.
    Am pus o linie de la cccam si SE FACU lumina pe CABLU (nu pe satelit ca nu am tuner).
    Cum varianta emu 11110 nu am gasit, am pus oscam-svn11402-samsungtv-webif-emu , pus softcam.key si nu se face lumina. Pus si linia de la cccam (care pe 11110 mersese) si nici cu asta nu se face lumina...simt ca mor. La Oscam nu ma pricep...Ajutati-ma cu niste fisiere de configurare bune va rog!
    p.s. Am pus si variantele de mai sus, pe nici unul (11401 cu si fara emu) nu am lumina nici macar cu linie din cccam

  5. #290
    none
    Join Date
    01 Jan 1999
    Location
    acasa
    Posts
    538

    Default

    trebuia sa lasi aceleasi fisiere de config si trebuia sa mearga...ce zice logul de oscam? se leaga la linia care ai puso acolo? se leaga la emu?
    ^^^^
    bafta

  6. #291
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    84

    Default

    Am gasit si 11110 cu emu si asta este singurul care merge (atat cu linie de cccam cat si cu softcam). Sursa aici> https://www.digital-eliteboard.com/t...ne-emu.394033/
    Cu aceleasi fisiere de configurare am incercat si versiunile prezentate mai sus, dar si 11402 din linkul de mai sus. Oscam porneste in orice varinata (cu EMU sau fara) insa nu decodeaza nici macar cu linie din cccam. Eu cred ca este ceva in config (sau lipseste ceva din config) pentru a folosi o versiune mai noua (11402).

  7. #292
    Banned konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul Romāniei
    Posts
    1,779

    Default

    oscam-svn11420-samsungtv-webif_E-F-H-J-K-M-Q-Series
    Citat din Andrei Gheorghe:“Romānia...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  8. #293
    Member Visitor
    Join Date
    18 Feb 2018
    Posts
    3

    Default

    Buna tuturor.
    Probabil pentru unii e deja istorie astest subiect, insa am o intrebare pentru cei care au reusit sa faca lumina prin oscam.
    Se da:
    -TV UE46D5725 - T-MST5DEUC - fw:1027.0;
    -root si samygo instalate;
    -oscam copiat si configurat in /mtd_rwdata/oscam;
    -acces ftp si webif;
    -fisierele de configurare si server in folderul oscam;
    Configurat, reconfigurat, actualizat si totusi nu vine lumina!

    Pentru cunoscatori: de ce credeti ca nu deschide nimic?
    M-am gandit ca oscam-ul nu e compatibil cu vesiunea de firmware instalata, insa nu ma pricep.

    Apreciez orice raspuns!





  9. #294
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,587

    Default

    pe cablu ai incercat?
    cu softcam.key ?
    probabil ai ceva setari gresite la DVB Api , pune la boxtype pc nodmx , dar poate sa fie si de la linia pe care o ai , nu ai scris corect ceva sau e ceva cu ea
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  10. #295
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Apr 2008
    Location
    Bucharest West
    Posts
    330

    Default

    a reusit, dar a uitat sa anunte..
    Vu+Solo2, Offset 1,2m fix 23-28,2-39 est, , Offset 1.2 -36 est, Offset 0.9 - 1w, Offset 0,85m -9-13-19-23 est

  11. #296
    Member Visitor
    Join Date
    18 Feb 2018
    Posts
    3

    Default

    Buna

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    a reusit, dar a uitat sa anunte..
    Imi cer scuze, dar nu am primit nici o notificare de raspuns de pe forum (am notificarile activate...)

    Intr-adevar, am reusit si asta datorita lui mark21 (inca odata multumesc!).
    Ma chinuiam deja de mai mult de 2 luni si m-as fi chinuit inca mult si bine pentru ca fara fisierele (prelucrate) corespunzatoare versiunii de firmware a tv-ului m-as fi zbatut ca pestele pe uscat!

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    pe cablu ai incercat?
    ...
    Pe cablu nu am incercat din doua motive: prima pentru ca nu am posibilitatea (nu locuiesc in tara), iar a doua ar fi ca ptr cablu cred ca exista posibilitatea mai simpla printr-un Diablo.
    Stiu ca Diablo se comporta mai bine, inclusiv cu HD-urile gigi, pe cablu.

    Pe satelit e o alta poveste:
    Cum spuneam: s-a facut lumina, insa:
    - exista vreo posibilitate sa-l fac sa porneasca automat? (varianta activarii tickerului Samygo din smarthub o stiu; ma gandeam la daca exista vre-un script);
    - se poate seta ceva/undeva pentru stabilitate? (stiind ca ce folosesc in serverul de pe TV nu folosesc in alta parte).
    Problema e ca face lumina insa se opreste foarte des cu o frecventa de 10-20 sec lumina-10-20 sec intuneric!
    Nota: tv-ul este -TV UE46D5725 - T-MST5DEUC - fw:1027.0;

    Multumesc tuturor celor care au binevointa de a imparti cu ceilalti din cunostintele si experienta lor!

  12. #297
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,587

    Default

    Cred că linia pe care o ai e de vină. Adică vine de departe . Nu cred să fie de la setările din oscam.
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  13. #298
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Apr 2008
    Location
    Bucharest West
    Posts
    330

    Default

    cu 2-3 linii bune in oscam merge f bine, mai are cate un freeze in fc de provider/card/hop.., dar e comparabil cu un recevier..

    mult peste diablo wifi..

    Cu script sigur se poate sa porneasca automat , da nu ma bag ca nu stiu..
    Vu+Solo2, Offset 1,2m fix 23-28,2-39 est, , Offset 1.2 -36 est, Offset 0.9 - 1w, Offset 0,85m -9-13-19-23 est

  14. #299
    Member Visitor
    Join Date
    18 Feb 2018
    Posts
    3

    Default

    Buna
    Binenteles ca mi-am mai bagat mainile prin setari si acume destul de stabil. Ce am facut? Nu prea stiu, insa cert e ca functioneaza.
    Daca ne referim la nr de linii nu cred ca asta ar fi problema. Am deja 3 linii si am mai adaugat 2. Sunt de la diferiti provideri si nu sunt folosite in alt receiver.
    Toate liniile functioneaza f.bine in doua receivere (vu+:solo4k si solo2) si intr-un diablo wifi. Binenteles, nu in acelasi timp...
    Am constant 3 linii in oscam si adaugand inca doua nu a facut diferenta. Desi am inteles ca numarul maxim ar fi de 4.
    Acum am observat ca are probleme in deschiderea unor programe HD: gigisport1, 2. Protv HD il deschide dar se blocheaza des, asa ca intr-adevar e posibil sa fie dela linii.

    Asta e logul cand comut pe gigisport 1 HD pe care nu-l deschide:


    • 1970/01/01 00:27:59 6DCA1AAC c (dvbapi) Demuxer 0 ecmpid 0 CAID: 1802 ECM_PID: 18B1 PROVID: 000000
    • 1970/01/01 00:27:59 6DCA1AAC c (dvbapi) Demuxer 0 ecmpid 1 CAID: 1880 ECM_PID: 18B2 PROVID: 000000
    • 1970/01/01 00:27:59 6DCA1AAC c (dvbapi) Demuxer 0 found 2 ECMpids and 3 STREAMpids in PMT
    • 1970/01/01 00:27:59 6DCA1AAC c (dvbapi) Demuxer 0 serving srvid 0FF0 (1802@000000:0FF0 unknown) on adapter 0000 camask 0001 index 0000 pmtpid 0000
    • 1970/01/01 00:27:59 6DCA1AAC c (dvbapi) Demuxer 0 trying to descramble PID 1 CAID 1880 PROVID 000000 ECMPID 18B2 ANY CHID PMTPID 0000 VPID 02BE
    • 1970/01/01 00:27:59 6DCA1AAC c (dvbapi) Demuxer 0 trying to descramble PID 0 CAID 1802 PROVID 000000 ECMPID 18B1 ANY CHID PMTPID 0000 VPID 02BE
    • 1970/01/01 00:28:02 6DCA1AAC c (ecm) anonymous (1880@000000/0000/0FF0/92:4E1462D9EC46C1810DBD1AA5A90E7468): not found (2584 ms) by servername.zapto.org (F/3/3/3)


    iar asta e pe TVRHD pe care nu am probleme:


    • 1970/01/01 00:31:10 6DCA1AAC c (dvbapi) Demuxer 0 ecmpid 0 CAID: 0B02 ECM_PID: 151B PROVID: 000000
    • 1970/01/01 00:31:10 6DCA1AAC c (dvbapi) Demuxer 0 skipped stream CAID: 0B02 ECM_PID: 151B PROVID: 000000 (Same as ECMPID 0)
    • 1970/01/01 00:31:10 6DCA1AAC c (dvbapi) Demuxer 0 found 1 ECMpids and 2 STREAMpids in PMT
    • 1970/01/01 00:31:10 6DCA1AAC c (dvbapi) Demuxer 0 serving srvid 773E (0B02@000000:773E unknown) on adapter 0000 camask 0001 index 0000 pmtpid 0000
    • 1970/01/01 00:31:10 6DCA1AAC c (dvbapi) Demuxer 0 found channel in cache and matching prio -> start descrambling ecmpid 0
    • 1970/01/01 00:31:10 6DCA1AAC c (dvbapi) Demuxer 0 trying to descramble PID 0 CAID 0B02 PROVID 000000 ECMPID 151B ANY CHID PMTPID 0000 VPID 0547
    • 1970/01/01 00:31:10 6DCA1AAC c (ecm) anonymous (0B02@000000/0000/773E/4E:C6F619D85EDC586F15D97DF28CFC1BE7): found (89 ms) by servername.zapto.org (P/3/3/3)






    Daca este cineva care intelege de ce nu gaseste canalul si ce ar trebui sa fac sunt ochi si urechi.

    Sanatate maxima tuturor!

  15. #300
    none
    Join Date
    01 Jan 1999
    Location
    acasa
    Posts
    538

    Default

    - exista vreo posibilitate sa-l fac sa porneasca automat?
    sa porneasca ce automat? oscamul?oricum, samygo īl pornesti din ticker...si oscamul pe script...tot automat...
    ^^^^
    bafta

Page 20 of 20 FirstFirst ... 101617181920

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •