Page 16 of 17 FirstFirst ... 6121314151617 LastLast
Results 226 to 240 of 248

Thread: Oscam-SamyGO (Samsung SmartTV E/F)

  1. #226
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Sep 2007
    Posts
    159
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu cred ca pe seria D merge sammygo respectiv oscam. Seria E nu exista la samsung, probabil e vorba de seria ES. Inca un amanunt important sammygo merge doar pe 7XXX, 8XXX, 9XXX si foarte rar pe 6XXX.

  2. #227
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,144
    Post Thanks / Like

    Default

    Pt seria J8500 a aparut vreo ''oportunitate'' sau mai e de asteptat
    Suntem in 2017 totusi si seria J8500 e model 2015

  3. #228
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,539
    Post Thanks / Like

    Default

    " J/K-series
    • NO root released yet." asta scrie pe site-ul lor


    de la seria J au schimbat structura softului
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  4. #229
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,144
    Post Thanks / Like

    Default

    Inseamna ca mai am de asteptat , oricum sigur va aparea "solutii" si pt seriile mai noi
    Doar tot de om sunt facute si fw noilor serii , deci tot omul va gasi si "solutiile"

  5. #230
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,539
    Post Thanks / Like

    Default

    pune un CAM si pe el pui oscam pana atunci
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  6. #231
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Apr 2008
    Location
    Bucharest West
    Posts
    321
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by nickey1234 View Post
    Nu cred ca pe seria D merge sammygo respectiv oscam.
    Te contrazic, am oscam pe 2 tv-uri, seria ue40D5700 , si pe un D7000 (pe 7000 nu face api, are cpu arm)

    PS: ma poate ajuta cineva cu aplicatiile Dolce Sport si Netflix ? pe tv-urile mai sus mentionate nu imi face update la smarhub si nu apar.., bineintelesc sa nu am ultimul soft pe ele si am root..

    Din ce imi amintesca am oprit online update din service menu, se refera si la smart? sau doar la firmware ?
    Merci!
    Vu+Solo2, Offset 1,2m fix 23-28,2-39 est, , Offset 1.2 -36 est, Offset 0.9 - 1w, Offset 0,85m -9-13-19-23 est

  7. #232
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,539
    Post Thanks / Like

    Default

    Am primit in PM acest mesaj:

    Quote Originally Posted by user08
    Salut , cam ce cam cu oscam mai merge azi in sharing ?
    Initial eram adeptul unui Diablo WiFi sau Lan , dar vad/citesc ca nu prea mai renteaza azi folosirea cam-urilor cum era inainte
    De acea intrebasem pe threadul dedicat oscamului pe tv-urile Samsung daca pt seria JS a aparut fw customizat
    Multumesc anticipat de raspuns
    daca stie cineva mai exact sa dea un exemplu concret, doarece eu am TV root-at si nu folosesc CAM pt oscam
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  8. #233
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,539
    Post Thanks / Like

    Default

    pentru cei care au televizoare Samsung seria J modelul T-HK*, a aparut pe forumul samyGo metoda de root-are pana la firmware 1480

    ---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:16 ----------

    pentru modelele din seria J cu firmware T-NT* nu s-a gasit metoda

    si nici pentru cele din Seria K , M si Q
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  9. #234
    Member Visitor
    Join Date
    15 Nov 2011
    Posts
    9
    Post Thanks / Like

    Default

    fratilor datimi si mie o idee ceva, am un ue46f8000 rootat cu oscam pe el merge acceptabil daca ai net cat de cat bunicel, am vrut/vreau sa bag iptv pe el dar surpriza nu merge smart hubul de nici o culoare, i`am dat reset la smart hub i`am dat reset la tv i`am facut update la ultima versiune de firmware i`am dat reset la tv din meniul de service si degeaba smart hubul nu merge, imi apar cateva aplicatii ca voyo, hbo go netflix etc dar cand dau pe ele imi spune ca smart hubul isi face update si sa incerc mai tarziu, dal in mama lui de 2 zile de cand ma chinui cat dureaza sa`si faca update. A si inca o chestie iam dat reset la tv din meniul de service nu ar fi trebuit sai fac root iar? in plus cand i`am pus ultima versiune de soft nu ar fi trebuit rootat iar? nu a trebuit sa`l mai rootez deloc doar bag stikul cu samygo in el si am lumina.....ciudat tare

  10. #235
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,539
    Post Thanks / Like

    Default

    root-area este salvata pe stick, adica caile de urmat

    cred ca trebuie sa setezi pe undeva prin meniu sa nu isi mai faca update

    "smart iptv" este o aplicatie care se activeaza nelimitat pentru 6 euro , are meniul mai fain si poti cauta mai rapid prin el
    "ss-iptv" cred ca poti sa folosesti, este o aplicatie gratis de iptv pe samsung, cauta pe net cum se activeaza pe samsung tv: parca trebuie sa pui la user develop si parola 6 de zero, apoi pui la aplicatii Ip-ul 91.122.100.196 si dai syncronizare la aplicatii , apoi apare in meniul de smart tv aplicatia ss-iptv si ca sa incarci liste itri pe net de pe PC si pui MAC adress de la TV si incarci lista si apoi intri pe tv si vezi canalele incarcate , dar pe aplicatia ss-iptv sunt si canale la care te poti uita fara sa faci nimic-sunt free , in functie de provider, ceva de genul asta , dar cand am vazut meniul ca e mai greoi ca la smart iptv , am ramas la smart iptv si am dezistalat ss-iptv https://www.youtube.com/watch?v=rLhgxzNDAEs

    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  11. #236
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Jun 2008
    Posts
    265
    Post Thanks / Like

    Default

    Am si eu o problema cu un Samsung ES7000 care are oscam pe el.
    Acum cateva zile, oscam-ul nu a mai pornit si nici cu telnet nu am reusit sa mai intru pe el.
    Aplicatia SamyGO este instalata si dupa ce o pornesc din SmartHUB, am din nou acces la telnet si pot porni oscam-ul, dar dupa un restart iar nu mai merge.

    Nu stiu daca si-a facut vreun update ca nu il folosesc eu. Cum as putea face inapoi rootarea persistenta ? TV-ul a fost rootat cu skype in urma cu cativa ani.

  12. #237
    none
    Join Date
    01 Jan 1999
    Location
    acasa
    Posts
    473
    Post Thanks / Like

    Default

    poate ai sters-o din autostartul samsungului....
    ^^^^
    bafta

  13. #238
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Jun 2008
    Posts
    265
    Post Thanks / Like

    Default

    Poti fii mai explicit ? Cum se poate pune inapoi in autostart ?

    PS: La multi ani !!!

  14. #239
    none
    Join Date
    01 Jan 1999
    Location
    acasa
    Posts
    473
    Post Thanks / Like

    Default

    nu sint sigur daca e la fel la E-series:
    Menu->smartHub->AppSettings->AutoTicker->ON
    ^^^^
    bafta

  15. #240
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Sep 2007
    Posts
    159
    Post Thanks / Like

    Default

    Am o problema ciudata la partea de multimedia din smarthub de la un tv samsung 40f8000 anume desi imi arata ca vede stickurile indiferent in ce port le introduc se restarteaza televizorul.Daca incerc sa resetez smarthub tot de un restart am parte, la fel si daca vreau sa sterg istoricul de vizionare. In schimb daca nu am nici un stick introdus si nu incerc sa resetez smarthub sau istoricul televizorul functioneaza normal fara restartari. I-am facut si revenire la setarile din fabrica, chiar si din meniul de service insa tot degeaba si in mod ciudat in loc sa se opreasca in stand by dupa acestea el isi lua un restart si imi cerea sa il configurez. Mentionez ca am incercat sa fac update fiindca am 1124 iar ultimul firmware e 1135 insa nu imi gaseste vreun soft din menu iar pe stick daca il pun apare problema cu restartul care e periculos daca ar suprascrie firmware ul. Mentiune 2 am incercat sa rulez un film prin multimedia din smarthub de pe un stick infipt in ruter insa apare acelasi restart inainte de a vedea macar continutul stickului. Problema a aparut din senin si se invarte in jurul sectiunii multimedia din smarthub. Imi amintesc ca am am avut ceva similar insa un restart de smarthub a rezolvat problema insa acum nu merge.Aveti cumva vreun leac ca cei de la Samsung Romania nu au putut sa ma ajute, ba chiar au fost foarte mirati ca intampin asemenea problema desi recent mi-au scos aplicatiile facebook si tweeter de pe el?
    PS Bieninteles ca toata tarasenia imi afecteaza rootul si implicit sharingul ceea ce este chiar frustrant.
    PS2 Multumesc anticipat!

Page 16 of 17 FirstFirst ... 6121314151617 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •