Thanks Thanks:  79
Likes Likes:  43
Page 21 of 22 FirstFirst ... 11171819202122 LastLast
Results 301 to 315 of 325

Thread: Oscam-SamyGO (Samsung SmartTV E/F)

  1. #301
    Member Visitor
    Join Date
    18 Feb 2018
    Posts
    4

    Default

    Asta stiam, insa am crezut ca exista o alta posibilitate...


    Multumesc tuturor pentru ajutor.
    Last edited by konstantine; 03-07-18 at 03:00.

  2. #302
    Member Beginner
    Join Date
    15 Nov 2011
    Posts
    13

    Default

    salut, ce poate altera datele de pe stick? pierd root, nu e de la stick ca patesc acelasi lucru cu diferite stick-uri.

  3. #303
    none
    Join Date
    01 Jan 1999
    Location
    acasa
    Posts
    569

    Default

    si eu patesc la fel...nu des,dar pina acum de vreo 5-6 ori in vreo 2-3 ani...datele sint pe stick, trebuie instalat din nou sammy-go si merge iar brici...nu am gasit nici o explicatie pina acum...cine stie dau o bere
    ^^^^
    bafta

  4. #304
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,670

    Default

    mie mi s-a stricat vreo 2 stick-uri , si implicit nu mai mergea root, mai pot intra in folderele de pe stick , dar nu mai pot modifica nimic de pe acolo , probabil ca au afectata calea de urmat si de aici functionarea defectoasa , am schimbat stik pt rezolvare.
    Am schimbat stick-urile + plus toata procedura si e ok , eu banuiesc ca e un curent(tensiune) care afecteaza citirea stick-ului ( " tabelele de locatie a fisierelor " ) si duce la defectiunea lui, am pus stick mai mic de 4 Gb si vad ca a durat mult mai bun.
    Banuiesc ca daca e stick-ul mai mare dureaza mai mult sa il sesizeze si foloseste mai multa tensiune, din cauza asta recomand stick mai mic, vad ca asta de 4 Gb a rezistat aproape 2 ani
    LA TOTI N'I GREU
    Hidden Content

  5. #305
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Feb 2007
    Posts
    368

    Default

    Pe seriea EH6800 am incercat vreo 2-3 stick-uri dar din pacate se pierde root destul de des .Nu am gasit rezolvare dar nici nu-mi strica stick-urile...

    f11

  6. #306

    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul Romāniei
    Posts
    1,864

    Default

    Quote Originally Posted by mirel View Post
    si eu patesc la fel...nu des,dar pina acum de vreo 5-6 ori in vreo 2-3 ani...datele sint pe stick, trebuie instalat din nou sammy-go si merge iar brici...nu am gasit nici o explicatie pina acum...cine stie dau o bere
    Cu un autorun.inf read only pus pe stik , tot asa face?
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    https://youtu.be/idubUVm6oRs

  7. #307
    Member Beginner
    Join Date
    15 Nov 2011
    Posts
    13

    Default

    mie mi`a stricat un singur stick pana acum, in schimb 1 data pe luna sau la 2 luni trebuie sa sterg tot si sa refac procedura.
    cu autorun.inf nu am incercat pentru ca abia acum am citit si in plus nu ma pricep, eu am facut procedura dupa tuturiale ca un robot....

  8. #308
    none
    Join Date
    01 Jan 1999
    Location
    acasa
    Posts
    569

    Default

    am o problema de ieri: la fiecare 4-5 minute se blocheaza, prima oara pica sunetul, si din acel moment nu mai raspunde la telecomanda...imediat pica si netul (inclusiv bluetoothul de pe soundbar)..ramīne asa vreo 2-3 minute si īsi revine iar pt 3-5 minute, timp īn care raspunde sporadic la telecomanda...dupa care iar se blocheaza....
    am stat astazi toata ziua pe el, am schimbat stickul, am facut chiar si un fw upgrade la 1135, aveam 1122 ( seria F8000 ), l-am rootat din nou..pff..toate alea, tot degeaba....
    acum o chestie interesanta: am intrat in servicemenu si am facut toate testele posibile....la un moment dat, mia aparut o dunga rosie pe mijloc, dar meniul era acolo...continuīnd testele (selftest) am ajuns la BT, si in momentul in care l-am rulat, a disparut si imaginea si-a revenit.... m-am gindit ca am ceva cadere de tensiune din cauza BT, avīnd un soundbar legat prin bt...
    l-am desfacut, sperīnd sa gasesc ceva condensatori bulbucati, si nika, vrajeala...toate erau bune si okei... am masurat toti condensatorii cu un comp-tester din osci, aratau toti f bine....
    l-am pus la loc, aceeasi poveste...
    interesant e ca daca nu pornesc samygo, il dau jos din autostart, nu se blocheaza deloc!
    am incercat toate variantele pe care le-am gasit, nimic...
    are cineva vreo idee?

    PS: ma gīndesc sa-l curatz de toate fisierele care le-am pus si sa-l "de"rootez si sa o iau de la 0, poate nu se mai blocheaza...dar nu stiu exact ce pune samygo acolo.... poate are careva vre-un "script" de curatzare...
    ^^^^
    bafta

  9. #309
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,920

    Default

    Nu ma pricep la SamyGo, face asta pe orice canal, te-ai uitat in loguri la oscam, ai uitat cumva un cam in el?

    Si un lynk pentru arhiva
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  10. #310
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,670

    Default

    In service meniu watchdog e pus pe off?

    PS: ieri la mine nu s-a mai făcut lumină, cānd verific, nu mai aveam fișierele de oscam din folderul oscam.
    Am īncercat să le pun și eșua transferul.
    In stick a apărut un fișier ciudat cu o denumire aproximativa " dbug " nu mai știu exact că am șters.
    Am scos stick ul și am spus că fac iar root.
    Am spus sa am fișierele copiate undeva īn PC. După copiere am dat o formatare stick ului și am pus fișierele copiate de pe stick īnapoi și surpriza erau toate fișierele in folderul oscam inclusiv setările...etc
    Probabil de la o cădere de tensiune s-a stricat cumva tabela de adrese a fișierelor și de asta nici nu puteam să adaug și nici nu se mai vedeau acele fișiere .
    LA TOTI N'I GREU
    Hidden Content

  11. #311
    none
    Join Date
    01 Jan 1999
    Location
    acasa
    Posts
    569

    Default

    @zildan: oscamul in sine nu face figuri, e setat cum trebuie, oricum numai intern, si nu am decīt 2-3 linii in el...ma gindesc ca liboscam.so...dar am incercat toate versiunile care le am...
    @horatyu: watchdog e pe off...si fisierele de oscam ramīn acolo daca nu le stergi: īn mtd_rwcommon, sau īn mnt/opt/privateer...depinde cum ai instalat nu e de acolo...o sa mai incerc dupa amiaza cind vin de la munci...
    Last edited by mirel; 01-10-18 at 22:24.
    ^^^^
    bafta

  12. #312
    Member Beginner
    Join Date
    15 Nov 2011
    Posts
    13

    Default

    Eu am patit una si mai si, nu se mai inchidea tv'ul doar scos din priza, cum eu nu eram acasa i'am zis sa'l lase scos din priza, deja imi faceam ganduri pentru weekend de schimbat condensatori dar cand am ajuns acasa nsh cum am scos stickul si puf tvul isi ia shutdown zic poate a fost o intamplare bag la loc pornesc dau sa inchid canci la fel nu se inchide scot stickul si se inchide, am formatat stickul refacut toata procedura root instalat oscam nu vroia sa faca lumina neam (aceleasi fisiere) vreo 8 ore am stat pe el, pana la urma ma luase dracii si l'am lasat ca pe el, pe la 22 ma framanta ca dc nu merge oscam si am instalat iar si surpriza merge. Ue46f8000

  13. #313
    none
    Join Date
    01 Jan 1999
    Location
    acasa
    Posts
    569

    Default

    am observat ceva: daca nu schimb programul...vad ca merge fara sa se blocheze....īn momentul in care apas pe vreun boton pe telecomanda...si aparae ceva meniu pe ecran, l-a luat dracii...se blocheaza...azi nu am chef de el..īl las pe zilele urmatoare....
    si mai e ceva...nu se leaga la wifi in momentul in care porneste, dar daca ma duc pe stare retea, īmi arata ca e legat...deci nu porneste samygo din autostart, tre sa-i dau din mīna...

    PS: am schimbat deja 4 stickuri...nu-i dacolo!
    ^^^^
    bafta

  14. #314
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,920

    Default

    Setari implicite i-ai dat?
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  15. #315
    none
    Join Date
    01 Jan 1999
    Location
    acasa
    Posts
    569

    Default

    i-am dat de cap:
    am observat in acel scurt timp cit mergea, ca oscamul avea in mai putin de 2 minute peste 30 de mii pe cacheex3! nu am gasit de unde facea atitea ca nu aveam mai mult de 1 hopdown in server...in fine...din aceasta cauza umplea ram-ul si se bloca! am scos linia de cache si acum merge brici...si cu ultimul fw: 1135 (F8000)... oricum are memoria incarcata si acum, dar nu se mai blocheaza:
    # cat /proc/meminfo
    MemTotal: 1040888 kB
    MemFree: 59736 kB
    Buffers: 145684 kB
    Cached: 309912 kB
    SwapCached: 140 kB
    Active: 367876 kB
    Inactive: 472700 kB
    Active(anon): 184224 kB
    Inactive(anon): 226192 kB
    Active(file): 183652 kB
    Inactive(file): 246508 kB
    Unevictable: 0 kB
    Mlocked: 0 kB
    HighTotal: 448512 kB
    HighFree: 8932 kB
    LowTotal: 592376 kB
    LowFree: 50804 kB
    SwapTotal: 102396 kB
    SwapFree: 98980 kB
    Dirty: 20 kB
    Writeback: 0 kB
    AnonPages: 384844 kB
    Mapped: 114528 kB
    Shmem: 25436 kB
    Slab: 22772 kB
    SReclaimable: 11968 kB
    SUnreclaim: 10804 kB
    KernelStack: 7248 kB
    PageTables: 12340 kB
    NFS_Unstable: 0 kB
    Bounce: 0 kB
    WritebackTmp: 0 kB
    CommitLimit: 622840 kB
    Committed_AS: 2364964 kB
    VmallocTotal: 401408 kB
    VmallocUsed: 158976 kB [ 146676 kB ioremap, 10644 kB vmalloc, 1656 kB vmap, 948 kB usermap, 4940 kB vpages]
    VmallocChunk: 3563520 kB
    īn orice caz, care ai probleme cu blocaje sau d'astea, uite-te mai īnainte la RAM si la tot ce tine de "īncărcătura" !
    mercic de suport băieți ...dau o bere
    ^^^^
    bafta

Page 21 of 22 FirstFirst ... 11171819202122 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •