Page 13 of 17 FirstFirst ... 391011121314151617 LastLast
Results 181 to 195 of 247

Thread: Amiko HD 8260+

  1. #181
    Member Visitor
    Join Date
    07 Mar 2016
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by konstantine View Post
    Programu' ala,nu gaseste singur cheia.Trebuie cautata si la unele receptoare dezactivata protectia din sw.
    Cheia e aici:

    Attachment 1298

    Multumiri.
    Functioneaza. Am reusit sa decriptez o captura ts.

  2. #182
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,434
    Post Thanks / Like

    Default

    AMIKO_HD8260_2.3.51_conax
    AMIKO_HD8260_2.3.51_mcas
    AMIKO_HD8260_2.3.51_emu
    Release notes for 2.3.51:
    - Fixed WiFi connection issues when using DiSEqC 1.2 / USALS
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  3. #183
    RSP Enigma Team
    Join Date
    28 Aug 2009
    Location
    Departe
    Posts
    435
    Post Thanks / Like

    Default

    OK, mi-am luat si eu 8260+ de cateva zile am pus 2.3.51_emu (multam, konstantine!), dar sincer sunt cam dezamagit. Receptia si calitatea imaginii sunt cat se poate de OK (mai ales pt cerintele mele modeste), insa interfata mi se pare foarte slaba ca "usability". Iar cea mai mare problema a mea: lipsa unui proces decent pentru a importa si edita lista de canale.

    La interfata, ma innebuneste ca trebuie sa apesi de doua ori pe OK cand schimbi un canal din lista: o data ca sa selectezi canalul, si inca o data (sau "Exit") ca sa dispara lista de canale. Si mi se mai pare foarte nepractic modul de navigare in lista de canale/grupuri. (Sunt obisnuit cu RSP Enigma, unde navigarea prin canale/buchete e mai intuitiva si necesita mai putine apasari de butoane).

    Iar la lista de canale... jale mare. Eu sunt obisnuit sa-mi descarc lista de canale ENF, le editez in DreamBox Editor si le incarc in receptor. Am vazut ca 8260+ are "Import E2 Database", dar la mine nu a mers. Am curatat listele E2 pana au ramas sub 200 canale, insa tot nu imi importa toate canalele, doar cateva, si nici nu imi pune buchetele la favorite, asa cum ma asteptam sa faca.

    Stie cineva ce trebuie facut ca sa importe corect liste E2?

  4. #184
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,434
    Post Thanks / Like

    Default

    Eu zic sa renunti la listele de E2 si sa-ti scanezi satelitii...E varza intr-adevar importul de liste E2.
    Iti recomand softul de la postul #178 . Si dupa ce scanezi,editeaza manual listele.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  5. #185
    RSP Enigma Team
    Join Date
    28 Aug 2009
    Location
    Departe
    Posts
    435
    Post Thanks / Like

    Default

    Varianta cu scanatul satelitilor si editarea manuala este exacte ce vreau sa evit. Nu numai ca este prea multa munca (mai ales cu editoarele gen AliEditor sau SparkEditor, care mai au de lucru la usability), dar scanarea nici nu da intotdeauna clar providerii, si nici nu ai categorizarea ca la ENF (Movies, Documentaries etc.).

    Despre Amiko_14000A00_gi_2.3.49_gisclub (Amiko 8260+), poti spune ceva mai mult? Ce e diferit de imaginea standard, ce merge mai bine, ce nu merge etc.?

  6. #186
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jul 2007
    Location
    Bucharest, Sibiu, Cluj
    Posts
    113
    Post Thanks / Like

    Default

    Salut...am luat un 8260plus, am pus cu stickul Galaxy_2.0.76_by.Dekolte si diplay-ul imi afiseaza acum -on-. Ma puteti ajuta cu un sfat sa il aduc la viata.

  7. #187
    Member Beginner nexactor52's Avatar
    Join Date
    02 Feb 2016
    Location
    Down on Earth
    Posts
    17
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by liviusky View Post
    diplay-ul imi afiseaza acum -on-.
    Folosești un cablu serial null modem și pui firmware pe el. Dacă nu ai port serial la computer trebuie sa folosești un adaptor USB RS232. Nu toate adaptoare le astea funcționează cum trebuie, cea mai buna soluție fiind sa găsești un PC mai vechi. Nu știu de ce ai ales un firmware așa vechi, dar ai putea să-i pui ceva de pe http://sat-support.tv/?a=downloads&dir=152
    Last edited by nexactor52; 04-04-16 at 11:22. Reason: adăugat info

  8. #188
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jul 2007
    Location
    Bucharest, Sibiu, Cluj
    Posts
    113
    Post Thanks / Like

    Default

    Ok multumesc...merg sa cumpar un cablu USB RS232 si un RS 232 mama-mama apoi dau drumu la treaba. Ce soft sa pun? Ma intereseaza sat Focus si cablu DIGI...si la upgrade mode aleg soft + bootloader?

  9. #189
    Golden Member
    Join Date
    18 Mar 2007
    Location
    Baia-Mare
    Posts
    3,908
    Post Thanks / Like

    Thumbs up

    Amiko HD8260+ ---- 2.2.12_emu.zip


    eu am verificat receptorul meu si firmware de mai sus am in el la ora actuala care si acum face lumina pe cablu
    am verificat si un card de focus si deasemenea merge/functioneaza
    se poate pune oricare firmware doriti dvs dar mai bine cititi pe forum care este recomandat de catre useri

    -firmware_conax----- citeste card conax.dar nu face lumina
    -firmware_mcas------se poate activa Twin Protocol dar si client share(Multi-CAS + Emu)
    -firmware_emu-------citeste carduri si face lumina pe cablu/satelit

    atunci cand instalati firmware alegeti intodeauna -----ALL SW +bootloader ----- pentru a evita surprizele neplacute (by.Dekolte)
    atentie la driverul cablului adaptor USB RS232 sa fie instalat in calculatorul dvs

    http://sateliti.info/showthread.php/...-adaptor/page2--------postul #21


    succes
    Last edited by bonou2; 02-04-16 at 21:26.

  10. #190
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jul 2007
    Location
    Bucharest, Sibiu, Cluj
    Posts
    113
    Post Thanks / Like

    Default

    nu am reusit...dureaza cam 40 de minute sa il scrie si sa il arda dar in final ramane tot pe on si pe laptop apare mesaj upgrade MFC is not responding.Multumesc tuturor de sfaturi mai incerc maine.

  11. #191
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,434
    Post Thanks / Like

    Default

    Posibil sa nu ai loader si sw adecvate.Oricum,daca n-are defectiune h.w ,se rezolva.
    Citeste topicul inclusiv Discutii si ajutor ALi HD & SD .Daca nu reusesti,revino cu un mesaj(chiar P.M)

    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  12. #192
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jul 2007
    Location
    Bucharest, Sibiu, Cluj
    Posts
    113
    Post Thanks / Like

    Default

    Am reusit...multumesc pentru ajutor.

  13. #193
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,434
    Post Thanks / Like

    Default

    Sa pastrezi arhiva pe care ti-am trimis-o.Nu se stie cand vei mai avea nevoie.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  14. #194
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jul 2007
    Location
    Bucharest, Sibiu, Cluj
    Posts
    113
    Post Thanks / Like

    Default

    Da sigur...intra la arhiva mea tehnica. Toate cele bune!

  15. #195
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,434
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by proteus View Post
    La interfata, ma innebuneste ca trebuie sa apesi de doua ori pe OK cand schimbi un canal din lista: o data ca sa selectezi canalul, si inca o data (sau "Exit") ca sa dispara lista de canale.
    E suficient sa tii apasat 2 secunde pe OK fara sa mai faci alte "manevre".
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

Page 13 of 17 FirstFirst ... 391011121314151617 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •